Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17022 replies to this topic

#7471 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 17:01

Ωραιο chapter σε γενικες γραμμες, συμφωνω με τους παραπανω, αν και δε με ξετρελανε η ιδεα της παρουσιασης του hody ως αψυχου τερατος. Προτιμουσα τις θεωριες που ελεγαν οτι μπορει να ταν slave ή υβριδιο ή γενικα οτι υπηρχε καποι κινιτρο για τις πραξεις... Μου φανηκε λιγο σαν ελλειψη φαντασιας απο τον oda... Κατα τα αλλα μ@μησαν η strawhats, γουσταρω πολυ το νεο ussop, too cool to be true :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από thrylosg7: 19 Οκτώβριος 2011 - 17:06

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7472 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 17:13

Ωραιο chapter σε γενικες γραμμες, συμφωνω με τους παραπανω, αν και δε με ξετρελανε η ιδεα της παρουσιασης του hody ως αψυχου τερατος. Προτιμουσα τις θεωριες που ελεγαν οτι μπορει να ταν slave ή υβριδιο ή γενικα οτι υπηρχε καποι κινιτρο για τις πραξεις... Μου φανηκε λιγο σαν ελλειψη φαντασιας απο τον oda... Κατα τα αλλα μ@μησαν η strawhats, γουσταρω πολυ το νεο ussop, too cool to be true :D

+1
Εγω δεν καταλαβαινω ολες αυτες τις μεταμορφωσεις.Ουτε digimon να ηταν...

image.jpg

#7473 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 17:56

καλο το chapter , οχι κατι ιδιαιτερο αλλα ενδιαφερον ..

κοιτα εμενα παλι αυτο με τον hodi δεν με χαλασε απο την εννοια οτι σε πολλα magna καποιοι "παρανοικα" κακοι στο τελος καταληγουν καλοι , αρκει βεβαια να μην γινετε συνεχεια αυτο γιατι εκει οντως θα φανει λες και δεν ειχε φαντασια για να στηριξει τους χαρακτηρες

δεν μπορω να πω βεβαια οτι με τρελανε κιολας καθως θα προτιμουσα να μπει αυτη η ιδεα (του τρελου κακου) σε αλλο χαρακτηρα (σε καποιον fishman ο οποιος να ειχε μεγαλωσει εξω απο το fishman island και ηταν απο την φυση του κακος γιατι τα θεωρουσε ολα λεια του κλπ.Αφου το εχει πει και ο ιδιος ο jinbe οτι ειναι αγρια φυλη)

τωρα για τον hodi ο οποιος μεγαλωσε σε τεττοιο περιβαλλον θα μπορουσε να βρει πολλες αλλες καλες αιτιες ειναι η αληθεια

πρεπει να σας μπερδεψα λιγο :kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7474 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPatra

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 18:40

Robin-swaaan:awww::awww:
Oi,Oi,Oi baka.

#7475 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 18:57

Κουρασε αντε να πεσει ο Νοα και να εμφανιστει ο Κοριμπου...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7476 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 19:44

Spoiler:
:oo:

#7477 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 19:48

Το chapter άξιζε γιατί είδαμε καινούργιες κινήσεις Robin και Brook!:)

Κατα τα άλλα για Hody και εγώ περίμενα κάτι καλύτερο. Δεν με ικανοποίησε όπως εξελίχθηκε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7478 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 20:39

Βαρετο το one piece κατεντησε. Με το ζορι το διαβαζω πια.
Το χειροτερο αρκ. Μεταβατικο το καταλαβαινω, αλλα δεν παυω να το βαριεμαι.

#7479 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 02:05

Εμένα μου την σπάει που η άρκτος πετάει για 5-6 chapters.
Τα πρώτα chapters της μάχης ήταν γαμάτα, τώρα η ιστορία τραβάει..
Πάντως μου άρεσε που ο Χόντι ήταν απλά @ρχίδι χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7480 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 03:57

αυτο ειναι βλακεια το ειμαι κακος απλως για να ειμαι...lol

#7481 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 04:28

Δεν είναι ανάγκη να εχουν βιάσει σε όλους την μάνα και να τους έχουν κάψει το σπίτι...
Δεν γεννήθηκαν όλες οι κακές προσωπικότητες από τραγικές εμπειρίες
Ο τύπος απλά σαν νεοναζί έμαθε ορισμένα πράγματα με έναν τρόπο και εκτονώνει έτσι την ψυχοπάθεια του.

Racism is senselessly passed on through generations, losing sight of the original fear and ignorance that started it all. Hody is the result.

Considering this whole arc is all about old grudges and bad blood, it makes sense thematically that the Big Bad has none of that. Hodi represents an antithesis to the theme of moving past old grudges.

While Arlong and Tiger had legitimate reasons to fuel their hatred of humans, Hody is just a zealot fueled by the environment he grew up in. While humans had never done anything to him or anyone he personally knew, he grew up with the idea that humans deserve his wrath. In a nutshell, Hody is an accurate representation of a large chunk of modern day racism.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 20 Οκτώβριος 2011 - 04:35

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7482 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 10:55

αυτο ειναι βλακεια το ειμαι κακος απλως για να ειμαι...lol

Κάτσε ρε kenobi...Τι "απλά κακός για να είμαι"; Συμφωνώ με D.Dragon....O hody είναι ρατσιστής όπως είναι σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι....άκριτα , δίχως λογική , με μοναδικό γνώμονα την εξωτερική διαφορά... ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7483 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 11:10

παιδια σορρυ κιολας αλλα δεν νομιζω οτι εχω ξαναδιαβασει τοσο fail chapter (και ο λογος δεν ειναι πλεον το περιεχομενο..αλλα η στασιμοτητα!)! με εξαιρεση μπροοκ,ρομπιν, ουζαπο, ολο το κεφαλαιο (για να μην πω και το αρκ) ειναι για τα πανηγυρια!.. το μονο που πλεον μας κανει να το διαβαζουμε ειναι το να μαθουμε τις νεες δυναμεις του πληρωματος.. το ολο στορρυ ειναι τραγικα fail. μας τα εκανε καρπουζια με την "πραγματικη μορφη του ηορντυ" για το ... ΤΙΠΟΤΑ! ολα τα σεναρια που διαβαζα απο τους fan για την υποθεση χορντυ ηταν απειρως καλυτερα απο αυτο που παρουσιασε ο οντα.
και περα απο αυτο... αυτος ο γαμο-τιτανικος γτ δν πιανει πατο επιτελους? 7 κεφαλαια και ειναι ακομα στην ιδια θεση... αν ο οντα δεν κανει καποια ανατροπη στην ιστορια τοτε απλα θα ειναι το πιο αθλιο κεφαλαιο... υπαρχει ενα τεραστιο χασμα μεταξυ αυτου το αρκ και του marineford arc. αισθανομαι σαν να μην διαβαζω ο.π. πια... και σκεφτειτε αυτο: περα απο το να βλεπουμε τις νεες δυναμεις του πληρωματος... τι αλλο μας αρεσε ως τωρα στην ιστορια.... η απαντηση;----> ΤΙΠΟΤΑ.!

Κανει τρομερη κοιλια και κουραζει παρα πολυ. μπορω να πω οτι με το ζορι το διαβαζω πια..και θελω να πιστευω οτι εκφραζω την γνωμη των πολλων!

:thumbdown:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#7484 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 11:32

H στασιμοτητα με το Νοα ναι ειναι η μεγαλη αδυναμια του αρκ και εγω εχω βαρεθει, αλλα ειχε chapter με πολλες καλες στιγμες οπως στην αρχη της μαχης και σαν συνολο μου αρεσε, οπως και το φλασμπακ και εχει πολυ ακομα(Ο Κοριμπο ειναι εξαφανισμενος, αναφερθηκε καποιος Joy Boi, θα δουμε πως θα καταστραφει το νησι, απο που ερχονται τα χαπια κτλ κτλ). Αν διαβασεις την Αραμπαστα υπαρχουν 6-7 chapters που η βομβα ειναι στα 5 λεπτα να εκραγει και ασχολουνται μονιμως με αυτην, αλλο αν εβλεπες το ανιμε που εγιναν λιγο πιο γρηγορα. Μαρεσει επισης ο Ζεο ειναι κουλ και αστειος απο τους ψαρανθρωπους. Και λογικο να υπαρχει χασμα μεταξυ marineford - F.I γιατι το ενα ηταν σταθμος στην ιστορια της σειρας που εφτασε στα μισα της, ενω το αλλο ειναι το ξεκινημα μιας νεας περιπετειας με λογικους τους πιο αδυναμους αντιπαλους. Οι τυποι ειναι φαν του Αρλονγκ που φερανε 100 χιλιαδες ατομα και πηρανε χαπια και νομισαν πως εγινε κατι. Ειναι μονο η αρχη. Και μπροστα στα τελευταια του Naruto που πλεον ειναι πλησιαζει στην κορυφωση αυτα φαινονται πολυ μετρια...αλλα εχει ψωμι ακομα.

Να και ενα summary των στιγμων του arc...

1. Journey to fishman island (Great strawhat interaction and comedy, Nipple Lights, Caribarrel lol and of course Surume!)
2. Intro with Madam Shirley (Plus love the character design)
3. Splash and Splatter lol
4. Backrupting Papaugs store and learning of Fishman.
5. Big Mom and her candy store.
6. Hody destroying the ship hand cuffed.
7. Poor poor Megalo lol
8. Zori
9. Kung-Fu Chopper
10. Sanji turns to stone (Not as good as when he does with boa's though)
11. Brook, Nami and Mansopp being all Badass and then Zoro steals the show lol
12. Dekken calling Neptune father
13. Your not my type lol
14. Zoro one shotting hody
15. The sea forest
16. Kamaha Ma... Oh i mean Ultra marine
17. Jimbei's face fault
18. Of Otohime and her ideals
19. Of the racism of Fishmen and humans
20. Frog-no- Hippo
21. Koala and Fisher tiger
22. The queens drunken speech.
23. The brothers character development
24. Vander dekken ploting with A and B lol
25. Of I forgot, Arlong returns!!.. In flashback form
26. "The children are watching"
27. Explanation of fishman karatie
28. Hodi goes SS1
29. Friends or foes? you decide!
30. Luffys logic on heroism lol
31. Jimbei's interaction with the strawhats.
32. COC knockout
33. Ran until I flew lol
34. General Franky
35. Oh forgot another on Tom sans brother Den
36. New strawhat abilities
37. Vander dekkan shaving his head lol
38. Noah on top of Fishman island
39. Noah's history and if it could be an ancient weapon
40. Luffy's interaction with Fukaboshi
41. Zeo love the character
42. Zoro being absolute badass
43. Sanji trolling
44. Choppers development
45. Brooks soul powers
46. Another missed one. Mansopps robin impersonation
47. The revelation of Hody and how well it fits in. So simple of an answer yet so effective. Love the realism Oda has introduced with Hody here. Hatred for Hatred's sake. Perfect villain for this arc and the message it is giving imo. No cliche sob story which is a great relief.
48. Sanji Trolling Wadasumi lol
49. Madam shirley is Arlongs sister. And Hody stabbing Vander Dekkan.
50. Oh and finally the whole geography and working mechanics of fishman island. Love the design.

All in all pacing I admit is slow but after rereading the arc and all I appreicate it and the point is trying to display alot more than I would have reading on a weekly basis.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 20 Οκτώβριος 2011 - 11:41

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7485 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 12:02

H στασιμοτητα με το Νοα ναι ειναι η μεγαλη αδυναμια του αρκ και εγω εχω βαρεθει, αλλα ειχε chapter με πολλες καλες στιγμες οπως στην αρχη της μαχης και σαν συνολο μου αρεσε, οπως και το φλασμπακ και εχει πολυ ακομα(Ο Κοριμπο ειναι εξαφανισμενος, αναφερθηκε καποιος Joy Boi, θα δουμε πως θα καταστραφει το νησι, απο που ερχονται τα χαπια κτλ κτλ). Αν διαβασεις την Αραμπαστα υπαρχουν 6-7 chapters που η βομβα ειναι στα 5 λεπτα να εκραγει και ασχολουνται μονιμως με αυτην, αλλο αν εβλεπες το ανιμε που εγιναν λιγο πιο γρηγορα. Μαρεσει επισης ο Ζεο ειναι κουλ και αστειος απο τους ψαρανθρωπους. Και λογικο να υπαρχει χασμα μεταξυ marineford - F.I γιατι το ενα ηταν σταθμος στην ιστορια της σειρας που εφτασε στα μισα της, ενω το αλλο ειναι το ξεκινημα μιας νεας περιπετειας με λογικους τους πιο αδυναμους αντιπαλους. Οι τυποι ειναι φαν του Αρλονγκ που φερανε 100 χιλιαδες ατομα και πηρανε χαπια και νομισαν πως εγινε κατι. Ειναι μονο η αρχη. Και μπροστα στα τελευταια του Naruto που πλεον ειναι πλησιαζει στην κορυφωση αυτα φαινονται πολυ μετρια...αλλα εχει ψωμι ακομα.

Να και ενα summary των στιγμων του arc...

δεν διαφωνω στο οτι υπηρχαν και καλες στιγμες αλλα κανει κοιλια-κουραζει... also, μπορει να εχουν αναφερθει διαφοροι οπως ο joy-boy αλλα παιζει απλα να μην μαθουμε τιποτα για αυτον προς το παρον..ουτε και για τα χαπια.... προσ το παρον επικεντρωνεται σε οτι πιο λαθος μπορει να επικεντρωθει.. και οκ ο χορντυ τις εφαγε ..ειναι τραγικα αδυναμος για τον λουφφυ.. τι αλλο μενει να κανει? δεν καταλαβαινει ο οντα οτι ενας fan δεν νοιαζεται για αδυναμους αντιπαλους.. αν δεν αλλαξει κατι ριζικα στα επομενα δυο κεφαλαια, προσωπικα θα σκεφτω πολυ σοβαρα να αφησω το ο.π. για ενα μηνα μπας και μαζευτουν πολλα κεφαλαια και προχωρησει λιγο η ιστορια οταν θα το ξαναπιασω. :run:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."