Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 22:24
Παντως κατι που τωρα μου ηρθε,αυτη τη στιγμη αν ο Hyozou και ο Hodi πηραν τον ιδιο αριθμο απο χαπακια,τοτε ο Hyozou ειναι δυνατοτερος,αφου ο Hodi χωρις χαπακια εχασε με μια κινηση ενω ηταν κατω απο το νερο απο τον Zoro,ενω ο Hyozou ειχε καταφερει να μπλοκαρει ενα Jet Pistol του Luffy.Αν και απο οτι φενεται ο Hodi εχει παρει πολυ περισσοτερα χαπακια τωρα.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 23:14
χαχαχα δεν το προσεξα αυτο με το χερι του vdd
παντως δεν εχω προσεξει το αναποδο χερι του ζορο
θυμασαι σε ποιο chapter ηταν?
http://mangastream.com/read/one_piece/78589100/7
Στο κατω καρε δες το αριστερο χερι του ζορο....
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 23:17

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 23:32
δες το και αλλιως.... ο χοντι στην σουπερ μορφη του βγηκε εκτος με ενα χτυπημα του λουφφυ.. ο ξιφομαχος ομως στην απλη μορφη του περκρουσε το χτυπημα του λουφφυ. αυτο με κανει να σκεφτω οτι ο παιζει να ειναι κατι σαν κρυφο-μποσ δλδ να ειναι πισω απο ολα αυτα που γινονται τωρα. δλδ (2) ο χοντυ να ηταν απλα ενα πιονι και ο ξιφομαχος να ειναι εκει σαν "εγκεφαλος" που τον εχου βαλει αλλοι . γτ δν παιζει να δεχοταν εντολες απο τον χοντυ αν τον ειχε για την πλακα του
Αυτο πιστευω και εγω,αν και μεχρι τωρα φενεται απλα να πηγε μαζι με τον Hody για τα λεφτα...
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 23:34

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 23:59
Επισης,δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι θελουν να τελειωσει γρηγορα το arc;Καταρχας το FI arc ηταν κατι που το περιμεναμε απο την εποχη του arlong,να δουμε τι παιζει εκει και γενικοτερα το συγκεκριμενο νησι....Δηλαδη γιατι δεν αξιζει να κρατησει ακομι πολλα chaps;Εγω ισα ισα παραξενεφτηκα απο το ποσο "ξεπετα" παει να γινει το συγκεκριμενο αρκ,γιατι προσωπικα το περιμενα αρκετο καιρο...
Υπομονη για το New world,με το που πατησουν εκει,προφανως 8α εχουμε τρελες εξελιξεις και γεγονοτα.Ειναι κατι που αξιζει την αναμονη και κατα την γνωμη μου,μια χαρα χειριζεται ταχυτητα του Arc ο Οντας...
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 01:54
Ουσιαστικα αυτο ειναι το μυστηριο.
Kαι λογικα πρεπει να ναι big shot. Αυτο με τα χαπια ειναι πολυ βρωμικη δουλεια.
Καλο τσαπ. Αυτο που πιστευω εχει ξενερωσει τους περισσοτερους αυτο το αρκ, ειναι το γεγονος οτι οι αντιπαλοι δεν εχουν ''ονομα'' Αν πχ ειχαμε ενα βαρβατο ονομα τοτε θα ταν πιο ενδιαφερον. Συν το οτι μας ειχε ψησει και για Big mam αλλα μεχρι στιγμης τιποτα. Επισης το οτι δεν γνωριζουμε τιποτα στο τι εχει γινει στο εξω κοσμο τα τελευταια δυο χρονια, σιγουρα μας κανει ανυπομονους
Πιστευω το αρκ θα παρει μια πολυ απροβλεπτη πλοκη. Δεν νομιζω να τελειωσει με τις 1v1 μαχες. Εχουμε και μια καταστροφη του νησιου στη μεση
Μ αρεσε παντως που εξισωθηκε ο jinbe με τον sanji. Αυτο ισως δινει ενα μπονους,(αν οντως εχουμε προσθηκη)
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 02:12
Τώρα που το ξαναδιάβασα το chapter πάντως το βρήκα καλύτερο...
Και όσο να ναι ο Sanji έκανε ένα τεράστιο βήμα τώρα που το σκέφτομαι, γιατί πολεμάει στο πλευρό ενός (πρώην) Shichibukai, μόνο ο Luffy το χε ξανακάνει αυτό..
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 07:34
Επισης...1./ποσο γαματη εμοιαζε η επιθεση του λουφυ αρχικα και ποσο lame(για μενα τουλαχιστον) κατεληξε?? χαχαχαα "snake shot" !!!! Στα συν παντως οτι την εκανε μεσα στο νερο
2./ με τα χερια δε τα πανε πολυ καλα τωρα τελευταια....μετα το αναποδο χερι του ζορο, τωρα ο vdd σηκωνει το δεξι και αγγιζει το χοντι με το αριστερο ( http://mangastream.com/read/one_piece/30792763/4 )
ουπς αυτα με τα χερια δεν το χα προσεξει :Ρ μπορει να μπερδευει το δεξια με το αριστερα και να ειπα σε αγγιξα με το αριστερο ενω σηκωσε το δεξι?
αφτος ο καριμπου που εχει χαθει;
οσο για τα χαπακια φυσικα και τα προμηθευει ο κυριος Μακης
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 09:59
Chuck Norris Roundhouse Kick!!
LOL!!!!!!
Πολύ ωραίο chapter. Πάνω κάτω περίμενα τα παρών ζευγάρια στη μάχη.
Όσο για το hidden boss που λέτε δεν νομίζω να υπάρχει.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 10:31
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 16:33
http://mangastream.com/read/one_piece/30792763/4που ειναι το προβλημα με τα χερια? αφου σε αυτο http://mangastream.com/read/one_piece/30792763/3 φαινετε καθαρα οτι τον αγγιζει με το αριστερο...
το τσεκουρι που πεταξε απο που το βγαλε?
δες πανω αριστερα (σηκωνει το δεξι χερι) και μετα δες απο κατω, πεταει το τσεκουρι με το αριστερο
δεν ειχα προσεξει το αναποδο χερι του ζορο παντως
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 16:47
+1 Με zemac.Μια τετοια προσωπικοτητα θελω να εμφανιστει,οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,"να σκιασει ολα τα γατοψαρα".Και ας μην τον ξερουμε,αρκει να ειναι μεγαλη προσωπικοτητα και υπερτουμπανο.
Επισης,δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι θελουν να τελειωσει γρηγορα το arc;Καταρχας το FI arc ηταν κατι που το περιμεναμε απο την εποχη του arlong,να δουμε τι παιζει εκει και γενικοτερα το συγκεκριμενο νησι....Δηλαδη γιατι δεν αξιζει να κρατησει ακομι πολλα chaps;Εγω ισα ισα παραξενεφτηκα απο το ποσο "ξεπετα" παει να γινει το συγκεκριμενο αρκ,γιατι προσωπικα το περιμενα αρκετο καιρο...
Υπομονη για το New world,με το που πατησουν εκει,προφανως 8α εχουμε τρελες εξελιξεις και γεγονοτα.Ειναι κατι που αξιζει την αναμονη και κατα την γνωμη μου,μια χαρα χειριζεται ταχυτητα του Arc ο Οντας...
Δεν ειναι οτι θελουμε να τελειωσει.... αλλα να προχωρησει η ολη υποθεση.... π.χ. το marineford arc κρατησε πολλυυυυυ καιρο αλλα κανενας μας δεν παραπονεθηκε... ισα ισα... ηταν το κορυφαιο ολων! εδω μας τα εχει πρηξει με το κωλοπλοιο! παει πολυ αργα και ξενερωνουμε... επισης τι τραγικο ειναια υτο παλι με τον σαντζι/τζιμπεϊ εναντιον του χαζο-γιγαντα!? αφου τον εβγαλαν σχεδον νοκ-αουτ :ς επησεις επαναλαμβανω οτι θελω να δω μαχες 1-1 αλλα με τους SH's να ειναι τραγικα ανετοι οπως ανετος ειναι ο λουφφυ με τον χοντυ.!
btw μολις αγορασ το οπ vol. 57 (ΜαRINEFORD ARC) APO pUBLIC!

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 18:48
γιατι εχει περασει ενας χρονος απ'το time skip και δε μας εχει δειξει σχεδον καμια σημαντικη εξελιξη οσον αφορα τον κοσμο του one piece καθως και οτι κακα τα ψεματα αλλα πρεπει καποια στιγμη οι straw hats να μπουν nw να μπει και το manga στην τελικη ευθεια...+1 Με zemac.Μια τετοια προσωπικοτητα θελω να εμφανιστει,οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,"να σκιασει ολα τα γατοψαρα".Και ας μην τον ξερουμε,αρκει να ειναι μεγαλη προσωπικοτητα και υπερτουμπανο.
οσον αφορα την ταχυτητα του καινουργιου arc,δεν θεωρω παει γρηγορα γιατι αμα το παρουμε αναλογια αριθμος chapters-εξελιξεις μεχρι τωρα δε θα'λεγα οτι εχουν γινει και τερατα και θαυματα...και γενικοτερα μπροστα σε παλιους αντιπαλους oι villains αυτου του arc δεν ειναι να τους παιρνεις και πολυ σοβαρα,ειδικοτερα με τα power ups που εχει κανει το crew...