Υ.Γ:-OnePiece- θυμάσαι που συζητάγαμε εδώ και σου λέγα ότι ο Hody(η' Hordi η' πως σκατά τον λένε)ήταν απ τους πιο άχρηστους του νησιού?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 11 August 2011 - 03:25
Υ.Γ:-OnePiece- θυμάσαι που συζητάγαμε εδώ και σου λέγα ότι ο Hody(η' Hordi η' πως σκατά τον λένε)ήταν απ τους πιο άχρηστους του νησιού?
Posted 11 August 2011 - 12:54
To MHQ θεωρείται πλέον το κορυφαίο αρκ από τα fanboys,όπως και όλα τα υπόλοιπα
Δεν σταματάς ποτέ να με εκπλήσσεις
Τώρα για το τι θα δω άσε εμένα να το κρίνω,γκέγκε?'Οπως εσύ λες την όποια γνώμη σου,άσε με να την λέω και γω που είμαι τόσο τσομπάνης και τολμάω να βλέπω fighting shonen για το fighting.'Οχι τίποτ άλλο θα κλαίγονται και μετά μερικοί ότι χαλάει το θρεντ.
Posted 12 August 2011 - 13:07
Δηλαδη δεν θα εχει ουτε Anime?
The .aNiMe//GR Team
Posted 12 August 2011 - 13:12
Posted 12 August 2011 - 17:42
oλα το Σ/Κ θα τα χουμε μαλλον
Μακαριιιι
The .aNiMe//GR Team
Posted 12 August 2011 - 17:46
'Αλλο ένα arc χωρίς σοβαρό 1v1...Μάλιστα...Δεν λέω περισσότερα γιατί θα έχουμε ντράβαλα πάλι...Άλλωστε έχω ξεχάσει κ για ποιον λόγο βλέπω ΟΡ πλέον,μάλλον για κοινωνικοπολιτική επιμόρφωση...
Πως τολμησες και ειπες πως δεν σου αρεσει το One Piece;;;;;;
Παντως μπορει να επεσα εξω οσον αφορα τον Hordy αλλα πιστευω οτι καποιες μπουνιες θα τις ριξει στον Luffy μας.Edit:Συνεχιζει να μην ειναι ο πιο αχρηστος στο νησι. -.-
Posted 12 August 2011 - 18:25
Εγώ βλέπω ΟΡ και ότι shonen γενικότερα,για πολύ συγκεκριμένο λόγο,κάποιος άλλος μπορεί όχι,οκ σεβαστό,αλλά το να πετάγεται ο κάθε άκυρος αυλικός του Oda και να προσπαθεί να στην πει επειδή εκφράζεις την άποψή σου ε είναι λίγο εκνευριστικό.
'Οσον αφορά τον Hody ναι,τώρα δεν είναι ο πιο άχρηστος αφού πήρε τα χάπια,εγώ έλεγα για πριν τα πάρει,αν κοιτάξεις στις πίσω σελίδες θα το δεις
Btw έχουμε αφήσει κ ένα στοιχηματάκι στην μέση ε?Ετοιμάσου για Παρατράγουδα
Posted 12 August 2011 - 21:01
για το δεξι..χερι?Btw έχουμε αφήσει κ ένα στοιχηματάκι στην μέση ε?Ετοιμάσου για Παρατράγουδα
Posted 14 August 2011 - 18:47
Μαθαμε τιποτα?
Γιατι φανταζομαι οποτε βγει το OP θα βγουν και τα υπολοιπα απο jump.
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 15 August 2011 - 15:29
θα εχουμε καινουριο τσαπτερ κανονικα αυτη τη βδομαδα τελικα η θα βγει νωριτερα?
Μαθαμε τιποτα?
Γιατι φανταζομαι οποτε βγει το OP θα βγουν και τα υπολοιπα απο jump.
Την Τεταρτη θα βγει!!!
The .aNiMe//GR Team
Posted 15 August 2011 - 16:31
Στο κομμάτι του ξύλου τώρα, ο Χόντι φάνηκε να εντυπωσιάζεται διότι και πιτσιρικάς είναι και ο ίδιος αλλα και δεν έχει συναντήσει και καμια σοβαρή αντισταση ως τώρα. Δεδομένου όμως ότι τώρα μόλις μεταλάχτηκε αμφιβάλλω αν και ο ίδιος ξέρει 100% τις δυνατότητες του. Πιστεύω πως θα χουμε ενδιαφέρουσα μάχη, όπως πιστεύω πως αν αρχίσει και χάνει θα φάει και αλλα χαπια. That would be interesting.

Posted 16 August 2011 - 15:52
Μου άρεσε πάρα πολυ ο διάλογος περι ηρωων και κρεατος στο τελευταίο τσαπτερ. Είναι από αυτά τα ωραία διαμαντάκια που πετάει ο Όντα από εδώ κι από κει κι όποιος τα πάρει πρέφα.
Στο κομμάτι του ξύλου τώρα, ο Χόντι φάνηκε να εντυπωσιάζεται διότι και πιτσιρικάς είναι και ο ίδιος αλλα και δεν έχει συναντήσει και καμια σοβαρή αντισταση ως τώρα. Δεδομένου όμως ότι τώρα μόλις μεταλάχτηκε αμφιβάλλω αν και ο ίδιος ξέρει 100% τις δυνατότητες του. Πιστεύω πως θα χουμε ενδιαφέρουσα μάχη, όπως πιστεύω πως αν αρχίσει και χάνει θα φάει και αλλα χαπια. That would be interesting.
Και πάλι θα κερδίσει όσα χάπια και να πάρει. παρόμοια εξέλιξη είχε και ο μόρια με τον ζόρο να λέει χαρακτηριστικά ότι ήδη έχουμε κερδίσει την μάχη. Το θέμα είναι ότι ο oda δεν επαναλαμβάνεται όποτε πιστεύω θα κινηθεί διαφορετικά η κατάσταση. περιμένουμε και την κιβωτό.
Posted 17 August 2011 - 16:36
Posted 17 August 2011 - 17:36
Edited by zoro77, 17 August 2011 - 17:54.