Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#7021 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 11 August 2011 - 03:25

'Αλλο ένα arc χωρίς σοβαρό 1v1...Μάλιστα...Δεν λέω περισσότερα γιατί θα έχουμε ντράβαλα πάλι...Άλλωστε έχω ξεχάσει κ για ποιον λόγο βλέπω ΟΡ πλέον,μάλλον για κοινωνικοπολιτική επιμόρφωση...

Υ.Γ:-OnePiece- θυμάσαι που συζητάγαμε εδώ και σου λέγα ότι ο Hody(η' Hordi η' πως σκατά τον λένε)ήταν απ τους πιο άχρηστους του νησιού?;)

#7022 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 August 2011 - 05:18

Βάλε δες Μπλίτς ουυυυ θα χορτάσεις 1 on 1.
To MHQ θεωρείται πλέον το κορυφαίο αρκ και σίγουρα το πιο καλοπληρωμένο και δεν είχε καθαρές μάχες ένας εναντίον ενός, αυτό λέει πολλά...
Posted Image

#7023 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 11 August 2011 - 12:54

To MHQ θεωρείται πλέον το κορυφαίο αρκ από τα fanboys,όπως και όλα τα υπόλοιπα

Δεν σταματάς ποτέ να με εκπλήσσεις:thumbup:
Τώρα για το τι θα δω άσε εμένα να το κρίνω,γκέγκε?'Οπως εσύ λες την όποια γνώμη σου,άσε με να την λέω και γω που είμαι τόσο τσομπάνης και τολμάω να βλέπω fighting shonen για το fighting.'Οχι τίποτ άλλο θα κλαίγονται και μετά μερικοί ότι χαλάει το θρεντ.

#7024 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 posts

Posted 12 August 2011 - 13:07

Δεν εχει manga αυτην την εβδομαδα?

Δηλαδη δεν θα εχει ουτε Anime?:blurah5:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#7025 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 12 August 2011 - 13:12

oλα το Σ/Κ θα τα χουμε μαλλον

2po6sfa_jpg.gif

#7026 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 posts

Posted 12 August 2011 - 17:42

oλα το Σ/Κ θα τα χουμε μαλλον

Μακαριιιι:hehehe:
Spoiler:

The .aNiMe//GR Team

#7027 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 12 August 2011 - 17:46

'Αλλο ένα arc χωρίς σοβαρό 1v1...Μάλιστα...Δεν λέω περισσότερα γιατί θα έχουμε ντράβαλα πάλι...Άλλωστε έχω ξεχάσει κ για ποιον λόγο βλέπω ΟΡ πλέον,μάλλον για κοινωνικοπολιτική επιμόρφωση...

Υ.Γ:-OnePiece- θυμάσαι που συζητάγαμε εδώ και σου λέγα ότι ο Hody(η' Hordi η' πως σκατά τον λένε)ήταν απ τους πιο άχρηστους του νησιού?;)

Πως τολμησες και ειπες πως δεν σου αρεσει το One Piece;;;;;;:burningbe3: ( :P )Εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι το καλυτερο απο τα shonen.Οπως επισης πιστευω οτι δεν ειναι μονο ξυλο το OP,τουλαχιστον στα πρωτα arcs ειχε και αλλα στοιχεια.Να υπενθυμισω μονο οτι δεν τελειωσε το συγκεκριμενο manga,οποτε μπορει να σε εκπληξει στο μελλον.

Παντως μπορει να επεσα εξω οσον αφορα τον Hordy αλλα πιστευω οτι καποιες μπουνιες θα τις ριξει στον Luffy μας.Edit:Συνεχιζει να μην ειναι ο πιο αχρηστος στο νησι. -.-

image.jpg

#7028 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 12 August 2011 - 18:25

Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει το OP,είπα ότι δεν μου αρέσει έτσι όπως έχει γίνει τώρα το ΟΡ(τον τελευταίο χρόνο δηλαδή).Για τα πρώτα αρκς που λες,μα εκεί ακριβώς ήταν που έσπερνε το ΟΡ και είχε ξύλο καθε λίγο και λιγάκι.Και δεν λέω να έχουμε 1ν1 κάθε 5 chapters,αλλά τώρα έχουμε περάσει στο άλλο άκρο.

Εγώ βλέπω ΟΡ και ότι shonen γενικότερα,για πολύ συγκεκριμένο λόγο,κάποιος άλλος μπορεί όχι,οκ σεβαστό,αλλά το να πετάγεται ο κάθε άκυρος αυλικός του Oda και να προσπαθεί να στην πει επειδή εκφράζεις την άποψή σου ε είναι λίγο εκνευριστικό.

'Οσον αφορά τον Hody ναι,τώρα δεν είναι ο πιο άχρηστος αφού πήρε τα χάπια,εγώ έλεγα για πριν τα πάρει,αν κοιτάξεις στις πίσω σελίδες θα το δεις;)
Btw έχουμε αφήσει κ ένα στοιχηματάκι στην μέση ε?Ετοιμάσου για Παρατράγουδα:P

#7029 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 12 August 2011 - 21:01

Btw έχουμε αφήσει κ ένα στοιχηματάκι στην μέση ε?Ετοιμάσου για Παρατράγουδα:P

για το δεξι..χερι?:P

2po6sfa_jpg.gif

#7030 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 14 August 2011 - 18:47

θα εχουμε καινουριο τσαπτερ κανονικα αυτη τη βδομαδα τελικα η θα βγει νωριτερα?
Μαθαμε τιποτα?
Γιατι φανταζομαι οποτε βγει το OP θα βγουν και τα υπολοιπα απο jump.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#7031 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 posts

Posted 15 August 2011 - 15:29

θα εχουμε καινουριο τσαπτερ κανονικα αυτη τη βδομαδα τελικα η θα βγει νωριτερα?
Μαθαμε τιποτα?
Γιατι φανταζομαι οποτε βγει το OP θα βγουν και τα υπολοιπα απο jump.

Την Τεταρτη θα βγει!!!
Spoiler:

The .aNiMe//GR Team

#7032 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 August 2011 - 16:31

Μου άρεσε πάρα πολυ ο διάλογος περι ηρωων και κρεατος στο τελευταίο τσαπτερ. Είναι από αυτά τα ωραία διαμαντάκια που πετάει ο Όντα από εδώ κι από κει κι όποιος τα πάρει πρέφα.
Στο κομμάτι του ξύλου τώρα, ο Χόντι φάνηκε να εντυπωσιάζεται διότι και πιτσιρικάς είναι και ο ίδιος αλλα και δεν έχει συναντήσει και καμια σοβαρή αντισταση ως τώρα. Δεδομένου όμως ότι τώρα μόλις μεταλάχτηκε αμφιβάλλω αν και ο ίδιος ξέρει 100% τις δυνατότητες του. Πιστεύω πως θα χουμε ενδιαφέρουσα μάχη, όπως πιστεύω πως αν αρχίσει και χάνει θα φάει και αλλα χαπια. That would be interesting.

stasou%2520mygdala.jpg

#7033 allblue

allblue

Starting...

• Members
  • 74 posts

Posted 16 August 2011 - 15:52

Μου άρεσε πάρα πολυ ο διάλογος περι ηρωων και κρεατος στο τελευταίο τσαπτερ. Είναι από αυτά τα ωραία διαμαντάκια που πετάει ο Όντα από εδώ κι από κει κι όποιος τα πάρει πρέφα.
Στο κομμάτι του ξύλου τώρα, ο Χόντι φάνηκε να εντυπωσιάζεται διότι και πιτσιρικάς είναι και ο ίδιος αλλα και δεν έχει συναντήσει και καμια σοβαρή αντισταση ως τώρα. Δεδομένου όμως ότι τώρα μόλις μεταλάχτηκε αμφιβάλλω αν και ο ίδιος ξέρει 100% τις δυνατότητες του. Πιστεύω πως θα χουμε ενδιαφέρουσα μάχη, όπως πιστεύω πως αν αρχίσει και χάνει θα φάει και αλλα χαπια. That would be interesting.

Και πάλι θα κερδίσει όσα χάπια και να πάρει. παρόμοια εξέλιξη είχε και ο μόρια με τον ζόρο να λέει χαρακτηριστικά ότι ήδη έχουμε κερδίσει την μάχη. Το θέμα είναι ότι ο oda δεν επαναλαμβάνεται όποτε πιστεύω θα κινηθεί διαφορετικά η κατάσταση. περιμένουμε και την κιβωτό.

#7034 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 17 August 2011 - 16:36

γιατί κάνουν τοση ώρα για το αναθεματισμένο το chapter???????????!!!!!!!!!!!! :@

#7035 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 17 August 2011 - 17:36

Spoiler: 635

Edited by zoro77, 17 August 2011 - 17:54.

2po6sfa_jpg.gif