Μηπως θελει να δειξει το ποσο δυνατο ειναι το χταποδι και ο ζορο;
Δεν σχολιαζω αλλο
Το αφηνω σε εσας...
Edit:Δεν ειναι σιγουρο οτι ο Hordy τα κακαρωνει σιγα,σιγα.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 14:58
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 15:07
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 15:12
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 15:19
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 15:25

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 15:37
Απ' τα πιο χαλια chapter. Πολλά λόγια για το τίποτα.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 16:45
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 17:14
εχω την εντυπωση οτι βιαζεστε για μαχη!
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 17:30
'Οσο προχωράει η ιστορία,τόσο αραιώνουν οι μάχες.Που είναι το παλιό ΟΡ που είχαμε σοβαρό ξύλο κάθε λίγο και λιγάκι?Πλέον έχει καταντήσει να είναι το ακριβώς αντίθετο άκρο του Bleach.
'Εχω την εντύπωση ότι με τόσος fanboy-ισμός που επικρατεί,ο Oda έχει αρχίσει να πιστεύει ότι γράφει καμιά νομπελική νουβέλα και δεν βάζει συχνά ξυλίκι για να μην αποπροσανατολίσει τον αναγνώστη από τα βαθυστόχαστα αποσταγμάτά του.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 17:31
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 29 Ιούνιος 2011 - 17:38
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 17:40
Απλά θέλει να δημιουργεί ολοκληρωμένα τους χαρακτήρες και το universe, χωρίς να επισπεύδει τα πράγματα και χωρίς να αφήνει κενά. Κάποιοι γουστάρουνε ξυλίκι εντάξει, απλά ο τύπος θέλει να ολοκληρώνει τα πράγματα και δεν θέλει να αφήνει κενά. Χαλαρώστε κάθε βδομάδα θα βγαίνει μέχρι το 2020 και ακόμα παραπέρα, σε άλλα manga περιμένουμε ένα χρόνο για 5 chapters, και ο Όντα αφιέρωσε ένα chapter σε τριτεύοντες χαρακτήρες και τα πήρατε στην κράνα, χαλαρώστε, Ναι δεν έλεγε τίποτα το chapter, αλλά δεν είναι ανάγκη για βρισίδια.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 17:56
Ποια ψευτοφιλοσοφία, ποιό κράμα κλάψας?????Αν ήθελε να δημιουργεί ολοκληρωμένους χαρακτήρες χωρίς να αφήνει κενά(είναι και που το ΟΡ δεν έχει καθόλου κενά,στάαανταρ),έτσι όπως το εννοείς εσύ,ας έγραφε το Γιούγκερμαν.
Εγώ,όπως και οι περισσότεροι που αρχίσαμε το ΟΡ,το κάναμε για το ξύλο,γιατί σε αυτήν την κατηγορία τοποθετήκε απ' την αρχή του,τι να κάνουμε τώρα?Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να περιμένω να δω ''ολοκληρώμενους χαρακτήρες'' από το ΟΡ,υπάρχουν χιλιάδες άλλες καλύτερες επιλογές αν ζήταγα αυτό.
'Ενα decent shonen ζήταγα,όπως ήταν μέχρι πριν κάποιον καιρό,και όχι ένα κράμα κλάψας/ψευτοφιλοσοφίας και κουτσοσκιαγράφησης προσωπικοτήτων.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:00
Nαι,το θέμα είναι ότι το ΟΡ έχει να δείξει κλασικές shonen μάχες από τότε που ο luffy πάλευε τις αδερφές της Hancock(μην πει κανένας ότι είδαμε τέτοιου είδους ξύλο στον great war),και απ τους υπόλοιπους απ το thriller bark arc.Kαλό το σενάριο και κάποια μυνήματα που περνάει,αλλά αυτής της κατηγορίας οι σειρές χωρίς συχνές μάχες είναι να 'χαμε να λέγαμε.
'Οσο προχωράει η ιστορία,τόσο αραιώνουν οι μάχες.Που είναι το παλιό ΟΡ που είχαμε σοβαρό ξύλο κάθε λίγο και λιγάκι?Πλέον έχει καταντήσει να είναι το ακριβώς αντίθετο άκρο του Bleach.
'Εχω την εντύπωση ότι με τόσος fanboy-ισμός που επικρατεί,ο Oda έχει αρχίσει να πιστεύει ότι γράφει καμιά νομπελική νουβέλα και δεν βάζει συχνά ξυλίκι για να μην αποπροσανατολίσει τον αναγνώστη από τα βαθυστόχαστα αποσταγμάτά του.
Ουφ
Απλά θέλει να δημιουργεί ολοκληρωμένα τους χαρακτήρες και το universe, χωρίς να επισπεύδει τα πράγματα και χωρίς να αφήνει κενά. Κάποιοι γουστάρουνε ξυλίκι εντάξει, απλά ο τύπος θέλει να ολοκληρώνει τα πράγματα και δεν θέλει να αφήνει κενά. Χαλαρώστε κάθε βδομάδα θα βγαίνει μέχρι το 2020 και ακόμα παραπέρα, σε άλλα manga περιμένουμε ένα χρόνο για 5 chapters, και ο Όντα αφιέρωσε ένα chapter σε τριτεύοντες χαρακτήρες και τα πήρατε στην κράνα, χαλαρώστε, Ναι δεν έλεγε τίποτα το chapter, αλλά δεν είναι ανάγκη για βρισίδια.
Και δεν νομίζω να νομίζει ο ίδιος πως γράφει μια βαθυστόχαστη νουβέλα για αλκοολικά ψάρια.Απλά ήθελε να δώσει βάθος σε όλους τους χαρακτήρες και να δείξει το πλήρες σκηνικό του νησιού.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από thrylosg7: 29 Ιούνιος 2011 - 18:29
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:03
Ποια ψευτοφιλοσοφία, ποιό κράμα κλάψας?????
:beaten:
Ποιό Γιούγκερμαν:beaten:
Σε ποιό σημείο του chapter ακριβώς σου δόθηκε αυτή η εντύπωση ?
Και επειδή έκατσε και έγραψε έναν χάρτη και σύστησε περισσότερο τους χαρακτήρες και τις δυνάμεις τους, δείχνοντας όλο το σκηνικό, ο Όντα ξαφνικά την έχει δει πως γράφει αριστούργημα ????
E re anime.gr θα τρελαθούμε δώ μέσα...:sigh2:
Σε λίγο θα ακούσουμε πως με το όλο στόρι με τα χάπια, ο Όντα θέλει να περάσει κάποιο μύνημα για το ντόπινγκ !!!