Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 22 June 2011 - 16:19
Καλα το παει ο οντα. Εξηγησε με περισσοτερη λεπτομερεια με αυτην την μινι μαχη γιατι τελικα ο τζνμπε δεν θελει να πολεμησει ο λουφυ τον χορντυ.
Noμιζω οτι με τον Daruma να καταστρεφει τον τοιχο του εργοστασιου της B.Mam(απ οτι καταλαβα το εργοστασιο της ηταν) δεν θα αργησει η εμφανιση της..
Εγω παντως που ειμαι της αποψης οτι ο βασικος αντιπαλος θα ναι η B.Mam πιστευω οτι παιζει και το ενδεχομενο να νικησει τον Χορντυ αυτη και να γινει ετσι το κακο που φοβαται ο τζινμπε!!!
Posted 22 June 2011 - 16:28
Posted 22 June 2011 - 16:28
Yonkou?!? Νομιζω πως βιαζεσαι λιγο.Η σειρα εχει πολυ ψωμι ακομι.Αν απο τωρα ειναι σε επιπεδο Yonkou τοτε στα επομενα arcs ο Λουφι μονος του θα κανονιζει τους αντιπαλους του χωρις καν να κουραστει.Αν και οπως ειπε και η laraska δεν πολεμουσαν σοβαρα.Ουτως ή αλλως ο Luffy πολλαπλασιαζει την δυναμη του οταν τα παιρνει στο κρανιο.Θα ερθει και αυτη η στιγμη σε αυτο το arc νομιζω.
Δε διαφωνώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα , απλά θεωρώ πως το όλο θέμα με το power-up είχε λάβει πολύ μεγάλη διάσταση και γι'αυτό πιστεύω πως ο Οda αυτό προσπαθεί να δείξει , πως υπάρχει ψωμί ακόμα...
PS: Θέλω να δω αντίδραση Sanji όταν δει τη νέα δύναμη του Βrook
Posted 22 June 2011 - 16:29
αγορι ειμαι...Yonkou?!? η laraska...
Posted 22 June 2011 - 16:55
Επισης οι New Fishmen Pirates επιτελους φαινονται αρκετα δυνατοι ωστε να δυσκολευτουν να τους νικησουν οι Straw Hats(ενταξει τον καπετανιο τους χωρις τα steroids τον νικησε ο zoro κατω απο το νερο με μια επιθεση,αλλα δεν βαριεσαι...)
Posted 22 June 2011 - 17:01
LOL:hihi2:αγορι ειμαι...
Σορυ μου ξεφυγε το "η":kakaka:
Posted 22 June 2011 - 17:17
Posted 22 June 2011 - 18:28
Posted 22 June 2011 - 19:30
Posted 22 June 2011 - 19:36
το μονο που αξιζε ηταν η ρομπιν π εξαφανιστηκε και ο μπρουκ π βγαζει την ψυχη εξω απο το σωμα του.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 22 June 2011 - 21:16
Posted 22 June 2011 - 21:27
Τέσπα πάντως προβλέπω ότι με το νέο skill του Brook θα πέσει πολύ γέλιο στο μέλλον.Καλά που βγήκα και σωστός σε αυτά που είπα για τον λόγο που τους σταμάτησε ο jinbei(γλύτωσα και το δεξί,χνιεχ!)
Posted 22 June 2011 - 22:43
Τρελό γέλιο η φάση με το Luffy vs Jimbe και τον Sanji, όπως και στο κυνήγι του Pappug.
Και επίσης η εισβολή του Daruma στο καραμελάδικο της Big Mom, κάτι θα παιχτεί εκεί..
Γενικώς μου άρεσε πολύ...
Σόρι ρε φίλε αλλά από που και ως που περίμενες κάτι τέτοιο, ο Jimbe είναι ο δυνατότερος ψαράνθρωπος, δεν είναι παίξε γέλασε. Ούτε για yonkou δεν θα ήταν έυκολος αντίπαλος...πιστευω πως με αυτο το τσαπτερ ο oda για ακομη μια φορα εκανε ολους τους φαν του να απορουν και εκει που πιστευαν οτι ο luffy τωρα απλα θα εχει πολυ για την πλακα του τον jinbey ο ιδιος απλα του ειπε αυτο ειναι ολη η προπονηση που εκανες? αν και πιστευω πως σε μαχη που θα τα δωσει ολα στο τελος παλι θα νικησει αλλα οχι τοσο ευκολα.. θα τον φτασει χαλαρα στα ακρα του ο jinbey οπως ειχε κανει και ο lucci.... ωραιο τσαπτερ αλλα για ακομη μια φορα μικρο... ωραια φαση οι καινουργιες τεχνικες απο robbin kai brook αν και δεν ξερω πως μπορει να τον βοηθησει σε fighting style το οτι μπορει να εχει το πνευμα του εξω απο το σωμα του.....