Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6781 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 17 June 2011 - 16:03

Aν βρούνε τελικα πως fishman σκότωσε την βασιλισα? (decken anyone?) Και τότε τα πάρει ο Hodi και πάει εναντιον του? In my mind its plausible...

v4kFmx.png

#6782 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 17 June 2011 - 17:12

Btw θυμαστε τον Caribou?Λετε να παιξει καναν σημαντικο ρολο τωρα προς το τελος?Ο Oda παντα
κανει καλη δουλεια στο να μας κανει να ξεχναμε εναν χαρακτηρα και μετα ΤΣΟΥΠ!Αυτος να γινεται ο κεντρικος villain...

κατι θα παιχτει μαλλον με την shirahoshi.

@ boredforlife +1
Για μενα ο Χορντι ειναι διαταραγμενη προσωπικοτητα. Γι αυτο δεν το θεωρω απιθανο να αλλαξει αν μαθει την πραγματικοτητα..

2po6sfa_jpg.gif

#6783 Elidor

Elidor

of Cimmeria

• Members
  • 20 posts

Posted 17 June 2011 - 19:22

H Σιραχοσι οτι και να κανει, στο τελος ο Λουφυ θα σωσει την κατασταση. Και μιας και που ο Χοντι εχει μπολικους και περιεργους νακαμα, προβλεπω ωραια μαχη μεταξυ SH και την παρεα του, καθως και το οτι επιτελους θα δουμε για τα καλα τις νεες δυναμεις των SH.

Τι λετε για μαχη Λουφυ - Τζιμπει? Θα διακοπει απο καποιο συμβαν η θα παει μεχρι τελους? Δηλαδη πολυυ ξυλο..

Posted Image

#6784 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 17 June 2011 - 19:33

Ε σιγουρα θα διακοπει. Κι ελπιζω να μην κρατησει γιατι δεν εχει και νοημα. Ισα ισα να μας γλυκανει ο οντα-σενσει με τις νεες δυναμεις του λουφυ και να το κοψει στο καλο.
Παντως θα πεσει πολυ ξυλο σε αυτο το αρκ.

#6785 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 17 June 2011 - 21:12

Ο Jinbei δεν θελει να πεισει τον Hodi να σταματησει απο οτι καταλαβα...Να τον πολεμησει θελει...Απλα απο οτι καταλαβα αν νικησουν οι straw hats τον Hordi τοτε οι fishmen θα θεωρησουν οτι ειναι προσβολη αυτοι να μην μπορουσαν να κανουν τιποτα και να εξαρτοταν απο εναν ανθρωπο που μολις ειχε παει σε εκεινο το νησι...

E?Δεν νομίζω,προφανώς δεν θέλει να γίνει μάχη γιατί θα συνεχίσει η αναπαραγωγή των πεποιθήσεων περί βαρβαρότητας των ανθρώπων κτλ...'Οπως ο θάνατος του Arlong φανάτισε περισσότερο κάποιους(new fishmen)θεωρεί ότι έτσι και ο πιθανός θάνατος του Hodi από ανθρώπους θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.Εξάλλου αν κρίνουμε από κάποια λεγόμενά του,υποστηρίζει αυτά που υποστήριζε η Otohime,δηλαδή ότι πρέπει να σταματήσει ο κύκλος της βίας μεταξύ ανθρώπων-fishmen,και άλλα ρομαντικά...Κάτι παρόμοιο με την πράξη της Otohime με τον celestial δηλαδή,από την ανάποδη...

σας φαινεται για τυπος που τα παραταει επειδη συγκινηθηκε απο 2 λογια..... ΝΟΤ!

Σε shonen πολλά έχουν δει τα μαυροσκατουλί ματάκια μου...

Aν βρούνε τελικα πως fishman σκότωσε την βασιλισα? (decken anyone?) Και τότε τα πάρει ο Hodi και πάει εναντιον του? In my mind its plausible...

Μπα δεν παίζει,εξάλλου ο Hodi ήταν από πριν κολλημένος,χώρια που πιθανότατα ήταν συνεργός στο συγκεκριμμένο σκηνικό

#6786 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 17 June 2011 - 21:59

E?Δεν νομίζω,προφανώς δεν θέλει να γίνει μάχη γιατί θα συνεχίσει η αναπαραγωγή των πεποιθήσεων περί βαρβαρότητας των ανθρώπων κτλ...'Οπως ο θάνατος του Arlong φανάτισε περισσότερο κάποιους(new fishmen)θεωρεί ότι έτσι και ο πιθανός θάνατος του Hodi από ανθρώπους θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.Εξάλλου αν κρίνουμε από κάποια λεγόμενά του,υποστηρίζει αυτά που υποστήριζε η Otohime,δηλαδή ότι πρέπει να σταματήσει ο κύκλος της βίας μεταξύ ανθρώπων-fishmen,και άλλα ρομαντικά...Κάτι παρόμοιο με την πράξη της Otohime με τον celestial δηλαδή,από την ανάποδη...

Ο τυπος προκαλει βια και απο οτι φαινεται μονο με βια μπορει ο Luffy να τον σταματησει.Εξαλου ειναι επικυνδινος για το ιδιο το fishman island αρα πιο πιθανο ειναι ο Luffy να γινει ο νεος ηρωας-προστατης του νησιου παρα να μισηθει απο τους κατοικους του.Κατα πασα πιθανοτητα επειδη ακριβως το νησι θα σωθει απο εναν ανθρωπο,τα 2 ειδη θα ερθουν πιο κοντα και θα καταλαβουν οτι τελικα δεν εχουν και τιποτα να χωρισουν.
Απλη λογικη:canthelp:.

image.jpg

#6787 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 17 June 2011 - 22:06

Αγόρια, μη ξεχάτε τους 3 πρίγκιπες, σκέφτηκα μήπως ο Φουκμπόσι "καθαρήσει" στο τέλος το Hordie-Hordy-Hody :burningbe3:

#6788 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 17 June 2011 - 22:09

One piece νομίζω έχεις πλέον καταλάβει πως η απλή λογική δεν πάει πάντα μαζί με τον Oda !

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#6789 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 17 June 2011 - 22:17

Απλη λογικη:canthelp:.

...που όμως υπάρχουν φορές που δεν την συναντάμε στο ΟΡ.Παικταρά μου,νομίζεις ότι δεν ήξερα αυτά που λες όταν έγραφα τα παραπάνω?Για αυτό και είπα ότι προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό του Oda,που ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα πολλές φορές επιλέγει μια περίεργη παθητική στάση για να πει κάποια πράγματα.Απλή λογική δεν ήταν και να σαπίσουν στο ξύλο ο luffy και ο zoro τον Bellami όταν τους κοπάναγε?Αφού αυτός άσκησε βία πάνω τους.
Και άλλα χίλια...

'Οταν θέλεις να κάνεις προβλέψεις/επισημάνσεις πάνω σε ένα έργο,το κάνεις και ανάλογα με τα σημεία γραφής που σου έχει δώσει ο δημιουργός του,το είδος του και η ροή του κάθε arc.Και κόβω το δεξί μου ότι ο λόγος που τους σταμάτησε ο Jinbei είναι αυτός που έγραψα,η' κάτι παρόμοιο τέλος πάντων/

Δεν ξέρω,από την μια μου αρέσει που μερικές φορές ο Oda δεν ακολουθεί τον δρόμο της...απλής λογικής(και ποια είναι αυτή άραγε),από την άλλη υπάρχουν φορές που το κάνει σε περίεργες φάσεις και....ΑΑΑΑΑΑΡΡΡΓΚΚΚΚ!!!!

#6790 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 June 2011 - 22:32

Σίγουρα πάμε για ένα ανακυκλώσιμο arc.Σαν να βλέπω τον Arlong με πιο φουντωτό μαλλί, περισσότερο στρατό, μικρότερη μύτη και πάνω κάτω ακριβώς οι ίδιες ιδεολογίες! ( txs αλλά δεν θα πάρω, αν δεν γίνει κάτι το διαφορετικό και πάρει άλλη τροπή) .

Αlso η μάχη του Luffy με Jinbei σίγουρα θα διακοπεί, τώρα από τους άλλους θα είναι, από την Shirahoshi θα είναι??! Θα δείξει.

Edited by Tenshi, 17 June 2011 - 22:37.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#6791 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 17 June 2011 - 22:48

...που όμως υπάρχουν φορές που δεν την συναντάμε στο ΟΡ.Παικταρά μου,νομίζεις ότι δεν ήξερα αυτά που λες όταν έγραφα τα παραπάνω?Για αυτό και είπα ότι προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό του Oda,που ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα πολλές φορές επιλέγει μια περίεργη παθητική στάση για να πει κάποια πράγματα.Απλή λογική δεν ήταν και να σαπίσουν στο ξύλο ο luffy και ο zoro τον Bellami όταν τους κοπάναγε?Αφού αυτός άσκησε βία πάνω τους.
Και άλλα χίλια...

'Οταν θέλεις να κάνεις προβλέψεις/επισημάνσεις πάνω σε ένα έργο,το κάνεις και ανάλογα με τα σημεία γραφής που σου έχει δώσει ο δημιουργός του,το είδος του και η ροή του κάθε arc.Και κόβω το δεξί μου ότι ο λόγος που τους σταμάτησε ο Jinbei είναι αυτός που έγραψα,η' κάτι παρόμοιο τέλος πάντων/

Δεν ξέρω,από την μια μου αρέσει που μερικές φορές ο Oda δεν ακολουθεί τον δρόμο της...απλής λογικής(και ποια είναι αυτή άραγε),από την άλλη υπάρχουν φορές που το κάνει σε περίεργες φάσεις και....ΑΑΑΑΑΑΡΡΡΓΚΚΚΚ!!!!

Με την απλη λογικη εννοουσα περισσοτερο οτι ειναι ΣΧΕΔΟΝ σιγουρο οτι σε αυτο το αρκ θα πλακοθουν οι Hordy,Luffy.Νothing else.
Τωρα για τα υπολοιπα,ειναι οντως πολυ απλα για να γινουν ετσι.Και οντως ο Oda δεν ειναι προβλεψιμος,αυτο το ηξερα απο τα πρωτα επεισοδια του One Piece.Παικταρα μου :P

Edit:Το χερι σου το θυσιαζεις πολυ ευκολα,οταν μαλιστα μιλας για την απροβλεπτη πλοκη αυτου του manga.

Edited by Kaidou, 17 June 2011 - 23:02.

image.jpg

#6792 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 17 June 2011 - 22:49

Περισσότερο μου θυμίζει το arc με τον Croc, γίνεται βασιλιάς στην θέση του βασιλιά, χώνει τους Straw Hats σε ένα κλουβί,κάνει επανάσταση. Αλλά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το arc και τι θα γίνει πως, άρα ας περιμένουμε να το κρίνουμε συνολικά.
Posted Image

#6793 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 18 June 2011 - 00:37

Περισσότερο μου θυμίζει το arc με τον Croc, γίνεται βασιλιάς στην θέση του βασιλιά, χώνει τους Straw Hats σε ένα κλουβί,κάνει επανάσταση. Αλλά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το arc και τι θα γίνει πως, άρα ας περιμένουμε να το κρίνουμε συνολικά.

+1.... εχουμε και την κλαψιαρα κορη του βασιλια, Shirahoshi- Vivi :D

#6794 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 18 June 2011 - 02:05

Edit:Το χερι σου το θυσιαζεις πολυ ευκολα,οταν μαλιστα μιλας για την απροβλεπτη πλοκη αυτου του manga.

To χερι νομιζεις οτι εννoουσε? :kakaka:
Θα συμφωνησω οτι μοιαζει πολυ με αραμπαστα. Και αν σκεφτουμε οτι με τις δυναμεις που ειχαν, ο τοτε boss ηταν ο crocodile .. τωρα ο boss προβλεπεται η Big Mam... Υπερβαση τοτε, υπερβαση και τωρα:D

Υ.Γ Παντως σε μενα δε θα ταν περιεργο αν ο Joy Boy ειναι ο luffy.

2po6sfa_jpg.gif

#6795 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 18 June 2011 - 09:17

Εγώ πάντως θα ήθελα η Shirahoshi να είναι ο τελικός κακός του arc. Ο Neptune πεθαίνει, η Shirahoshi μπαίνει σε rampage, πλακώνουν αμέτρητοι sea kings από το πουθενά και όλοι καλoί, κακοί, fishman, άνθρωποι κλπ συμμαχούν προσωρινά για να την σταματήσουν.

Επίσης μιας και μιλήσαμε για ξεχασμένους χαρακτήρες του arc, αυτόν τον κύριο τον θυμάται κανείς?
Spoiler:
Δεν ξέρω, παρουσιάστηκε με αρκετή λεπτομέρεια,για ένα τύπο που εμφανίζεται απλώς για να δείξουν πόσο τζαμάουα είναι ο κακός που του καταστρέφει το πλοίο και δεν εμφανίζεται ποτέ ξανά μετά. Επέζησε (τους άφησε ο Hordy να ζήσουν) και αν ήταν τόσο υπερκομπάρσος δεν θα τον σύστηνε καν ο Oda (χώρια που είναι πιο καλοσχεδιασμένος από κεντρικούς χαρακτήρες του arc (όπως από τον Fukaboshi)).

Edited by Osama Bin Laden, 18 June 2011 - 09:28.