Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6571 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 15:35

Για την βασίλισα χρησιμοποιήθηκε η λέξη assasinated.
Άρα δεν νομίζω να ισχύει αυτό το πολύ απλά.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Arlong την πούλησε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6572 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 00:47

Έγιναν διορθώσεις στις σελίδες 4, 7 και 9, οπότε όσοι δεν το είδαν re-read 'em. :P

http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/4
http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/7
http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/9

Ειδικά η 4 επιτέλους βγάζει νόημα, στην προηγούμενη μετάφραση δεν καταλάβαινα τι γράψανε τελικά οι εφημερίδες. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η ιδέα ότι οι άνθρωποι ήταν που δεν έδωσαν αίμα στον Tai, όπως και ότι έτσι ποτέ δεν μαθεύτηκε ότι ήταν επίσης σκλάβος.

Btw σχετικά με το προηγούμενο chapter, που δεν σχολίασα, μου φάνηκε πολύ lame o θάνατος του Tai. Και αυτό το λέω επειδή this is OP, σε άλλη σειρά μάλλον θα μου είχε φανεί οk. Αλλά εδώ που κόσμος και κοσμάκης έχει επιβιώσει από σφαίρες, εκρήξεις, διαμελισμούς, πνιγμούς κλπ μου φαίνεται ψεύτικο ο αρχηγός των fishmen να την πάτησε έτσι, να 'ταν κάνας κομπάρσος fishman τουλ... και οk με την μετάγγιση και καλά σωζόταν, αλλά στο OP έως τώρα πότε χρειάστηκε σημαντικός χαρακτήρας μετάγγιση για να επιβιώσει (οk εξαιρείται ο sanji :P); C' mon, μπορούσε να βάλει κάναν Kizaru ή vice admiral να τον καθάριζε μόνος του και θα ήταν οk.

Αλλη πληροφορια οτι το fishman island ειχε 50.000.000 κατοικους.ΠΟΥ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ???????????

Τόσους είχαν γράψει ότι είχε το νησί; Γιατί δεν θυμάμαι, αλλά όπως και να 'χει το διόρθωσαν κι αυτό στην 9 και έβγαλαν ένα μηδενικό, τώρα είναι λογικός ο αριθμός. :P

Α, επίσης ξέρει κανείς να μου πει εξαρχής γιατί είχαν ανάγκη να ζουν με αέρα, σε φούσκες στο νησί; Γιατί το φως OK το καταλαβαίνω, αλλά ο αέρας το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τους χρησίμευε για τον "τουρισμό" απ' έξω. Ωστόσο αν ζούσαν κανονικά και μόνο μέσα σε νερό δεν θα μπορούσε να τους πειράξει κανείς απ' έξω, κυβέρνηση και πειρατές, DF users και μη, όλοι θα ήταν ανήμποροι εκεί κάτω... και θα είχαν την ησυχία τους.

Εκτός κι αν κάπου έχει ειποθεί ότι είναι σαν τις φάλαινες οι fishmen, μπορούν να μείνουν κάτω από το νερό μεγάλα διαστήματα, αλλά περιορισμένα, όχι όσο θέλουν... απλά έχουν βράγχια απ' όσο θυμάμαι και γι' αυτό δεν μου κάθετε αυτή η εξήγηση.

In any case θέλω ανάμειξη Kizaru στο σκηνικό που έρχεται, αυτό μοιάζει να είναι το arc του. :dwarf:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 13 Μάιος 2011 - 00:52

#6573 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 01:02

^^
καλά μωρέ για μια φούσκα κάνεις έτσι???:P

#6574 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 01:10

Ε, χωρίς την φούσκα δεν θα είχαν ούτε (human) πειρατές, ούτε ανθρώπους ούτε τίποτα να τους πειράζει και δεν θα χρειαζόταν προστασίες από yonkou. Θα ήταν άρχοντες του τόπου τους, οι πιο δυνατοί στην επιφάνεια της γης δεν θα μετρούσαν μια εκεί κάτω.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το βασιλικό ζεύγος φοβόταν ότι έτσι θα αποκλείονταν εντελώς από τον έξω κόσμο και οπότε δεν θα υπήρχε ποτέ η αλληλοκατανόηση που ήθελαν... αλλιώς τι να πω, ήταν οι αρχιτέκτονες της καταστροφής τους. :ρ

#6575 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 09:57

Πραγματικα τωρα με το re-translate βγαζει περισσοτερο νοημα το chapter,ωστε ο Arlong διεδωσε οτι οι ανθρωποι ηταν αυτοι που δεν ηθελαν να δωσουν αιμα στον Tai(οπως ειχαν πει οτι ηταν ο λογος που κανεις δεν εδινε αιμα στον Sanji)

Και ναι τα 5.000.000 ειναι πιο λογικος αριθμος,αλλα παλι πολυ ειναι αν σκεφτεις οτι μιλαμε μονο για μια μεγαλη φουσκα...

Τωρα γιατι να επελεξαν να ζησουνε στη φουσκα,νομιζω το μαθαινουμε στον λογο της βασιλισσας.Ισως να νιωθουν πιο ανετα στον αερα απο οτι στο νερο,ή να ελκονται απο τον αερα,αλλωστε οι Arlong Pirates καθως και οσοι fishmen εχουμε δει μεχρι τωρα ολοι ζουσαν τον περισσοτερο καιρο εξω απο το νερο,οι Sun Pirates ειχαν πλοιο για παραδειγμα...

#6576 KrisLyn

KrisLyn

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 14:14

Btw σχετικά με το προηγούμενο chapter, που δεν σχολίασα, μου φάνηκε πολύ lame o θάνατος του Tai. Και αυτό το λέω επειδή this is OP, σε άλλη σειρά μάλλον θα μου είχε φανεί οk. Αλλά εδώ που κόσμος και κοσμάκης έχει επιβιώσει από σφαίρες, εκρήξεις, διαμελισμούς, πνιγμούς κλπ μου φαίνεται ψεύτικο ο αρχηγός των fishmen να την πάτησε έτσι, να 'ταν κάνας κομπάρσος fishman τουλ... και οk με την μετάγγιση και καλά σωζόταν, αλλά στο OP έως τώρα πότε χρειάστηκε σημαντικός χαρακτήρας μετάγγιση για να επιβιώσει (οk εξαιρείται ο sanji :P); C' mon, μπορούσε να βάλει κάναν Kizaru ή vice admiral να τον καθάριζε μόνος του και θα ήταν οk.

Ήταν όντως ψιλο-lame ο θάνατός του, αλλά σε σύγκριση π.χ. με το θάνατο της Kuina (γλίστρησε - έπεσε - R.I.P. :unlucky: - λολ) μια χαρά μου φαίνεται. Βέβαια θα μου πεις, τι πας και θυμάσαι, αλλά δε βαριέσαι, κουβέντα να γίνεται.

Γενικότερα το chapter καλούτσικο ήταν για fb. Άντε μένει τώρα να δούμε πως πέθανε και η Otohime.
Buggy sichibuckai??? :hehehe:

Υ.Γ. 1ο μου ποστ!!:kawaii:

#6577 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 14:18

Welcome:yahoo:

Και πραγματι φυσιολογικος ο θανατος του μπροστα σε αυτον της Kuina.Ακομα πιο πιθανο να εγινε sichi ο Buggy τωρα που ειδαμε τη νυχτεριδα.

#6578 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 14:42

Ειναι λιγο lame ο θανατος της Kuina αλλα ασ πουμε οτι σε αυτη τη περιπτωση μιλαμε για ενα μικρο κοριτσακι που ειναι πιο ευαισθητο και πιο ευαλωτο σωματικα σε σχεση με τον Tai.Ο συγκεκριμενος ηταν καπετανιος ενος πολυ σκληροτραχιλου πληρωματος και εχει περασει πολυ σκληρες καταστασεις οπως αυτη της σκλαβιας.Απο την αλλη ο Zoro εχει επιβιωσει απο μαχαιρωματα,εντεροβγαλματα,κοψιματα,εκρηξεις και δυνατα χτυπηματα για να μην μιλησω για τον Whitebeard και ερχεται ο Tai και πεθαινει με λιγες σφαιρες τις οποιες θα μπορουσε να ειχε αποφυγει.Εχει δικιο ο Zoro πιο πανω θα μπορουσε τουλαχιστον να τα ειχε κακαρωσει μετα απο μια μαχη με τον Strawberry.

image.jpg

#6579 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 09:28

Αν δεν ειναι fake η δν εχει κι αλλα πραγματα, απο τα spoilers, το 625 φαινεται πολυ μουφα...παλι παει με ρυθμους χελωνας και η υποθεση δν προχωραει σχεδον καθολου...αντε να δουμε...

Spoiler:

#6580 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 11:16

Αλλη πληροφορια οτι το fishman island ειχε 50.000.000 κατοικους.ΠΟΥ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ???????????

μπορει να μετρανε και τα μικρα ακομα ψαρακια ...μαριδες, αυγουλακια καλαμαρακια κτλ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#6581 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 15:24

Γιατί φαίνεται σε όλους τόσο lame ο θάνατος του Tiger; Έχει φανεί και με τον Jimbe στο Marineford ή με τον Arlong πίσω στο East Blue ότι οι fishman δεν είναι ιδιαίτερα δυνατοί μακρυά απο το νερό. Θέλουν νερό για να αρχίσουν τις πιο δυνατές επιθέσεις τους (όπως το Shark on Darts του Arlong ή τα νεροπερίεργα που έκανε ο Jimbe. Η μόνη ευκαιρία των marines να τον νικήσουν ήταν να τον απομακρύνουν απο το πλήρωμα του και την θάλασσα.

#6582 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 17:35

http://mangastream.com/read/one_piece/11988283/1

very good!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 18 Μάιος 2011 - 18:25

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6583 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 19:13

Θαρρω πως αλλα 5 chapter flashback θα τα εχουμε.
Καλο παντως αν και επρεπε να τον σκωτωσουνε τον tenryubito!

Υ.Γ. Ωραιο cover once again!

2bbd14fc.jpg

#6584 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 19:17

Πολύ καλό , Good Job queen!

v4kFmx.png

#6585 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 19:24

Πολυ καλο!!
Και πολυ καλα εκανε ο oda που δεν θυσιασε με τοσο ακυρο τροπο την Otohime.Θα ξενερωνα τρελα αμα πεθαινε με τετοιο τροπο.

image.jpg