Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 13 May 2011 - 00:47
http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/4
http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/7
http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/9
Ειδικά η 4 επιτέλους βγάζει νόημα, στην προηγούμενη μετάφραση δεν καταλάβαινα τι γράψανε τελικά οι εφημερίδες. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η ιδέα ότι οι άνθρωποι ήταν που δεν έδωσαν αίμα στον Tai, όπως και ότι έτσι ποτέ δεν μαθεύτηκε ότι ήταν επίσης σκλάβος.
Btw σχετικά με το προηγούμενο chapter, που δεν σχολίασα, μου φάνηκε πολύ lame o θάνατος του Tai. Και αυτό το λέω επειδή this is OP, σε άλλη σειρά μάλλον θα μου είχε φανεί οk. Αλλά εδώ που κόσμος και κοσμάκης έχει επιβιώσει από σφαίρες, εκρήξεις, διαμελισμούς, πνιγμούς κλπ μου φαίνεται ψεύτικο ο αρχηγός των fishmen να την πάτησε έτσι, να 'ταν κάνας κομπάρσος fishman τουλ... και οk με την μετάγγιση και καλά σωζόταν, αλλά στο OP έως τώρα πότε χρειάστηκε σημαντικός χαρακτήρας μετάγγιση για να επιβιώσει (οk εξαιρείται ο sanji
Αλλη πληροφορια οτι το fishman island ειχε 50.000.000 κατοικους.ΠΟΥ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ???????????
Τόσους είχαν γράψει ότι είχε το νησί; Γιατί δεν θυμάμαι, αλλά όπως και να 'χει το διόρθωσαν κι αυτό στην 9 και έβγαλαν ένα μηδενικό, τώρα είναι λογικός ο αριθμός.
Α, επίσης ξέρει κανείς να μου πει εξαρχής γιατί είχαν ανάγκη να ζουν με αέρα, σε φούσκες στο νησί; Γιατί το φως OK το καταλαβαίνω, αλλά ο αέρας το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τους χρησίμευε για τον "τουρισμό" απ' έξω. Ωστόσο αν ζούσαν κανονικά και μόνο μέσα σε νερό δεν θα μπορούσε να τους πειράξει κανείς απ' έξω, κυβέρνηση και πειρατές, DF users και μη, όλοι θα ήταν ανήμποροι εκεί κάτω... και θα είχαν την ησυχία τους.
Εκτός κι αν κάπου έχει ειποθεί ότι είναι σαν τις φάλαινες οι fishmen, μπορούν να μείνουν κάτω από το νερό μεγάλα διαστήματα, αλλά περιορισμένα, όχι όσο θέλουν... απλά έχουν βράγχια απ' όσο θυμάμαι και γι' αυτό δεν μου κάθετε αυτή η εξήγηση.
In any case θέλω ανάμειξη Kizaru στο σκηνικό που έρχεται, αυτό μοιάζει να είναι το arc του.
Edited by Zoro, 13 May 2011 - 00:52.
Posted 13 May 2011 - 01:02
καλά μωρέ για μια φούσκα κάνεις έτσι???
Posted 13 May 2011 - 01:10
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το βασιλικό ζεύγος φοβόταν ότι έτσι θα αποκλείονταν εντελώς από τον έξω κόσμο και οπότε δεν θα υπήρχε ποτέ η αλληλοκατανόηση που ήθελαν... αλλιώς τι να πω, ήταν οι αρχιτέκτονες της καταστροφής τους. :ρ
Posted 13 May 2011 - 09:57
Και ναι τα 5.000.000 ειναι πιο λογικος αριθμος,αλλα παλι πολυ ειναι αν σκεφτεις οτι μιλαμε μονο για μια μεγαλη φουσκα...
Τωρα γιατι να επελεξαν να ζησουνε στη φουσκα,νομιζω το μαθαινουμε στον λογο της βασιλισσας.Ισως να νιωθουν πιο ανετα στον αερα απο οτι στο νερο,ή να ελκονται απο τον αερα,αλλωστε οι Arlong Pirates καθως και οσοι fishmen εχουμε δει μεχρι τωρα ολοι ζουσαν τον περισσοτερο καιρο εξω απο το νερο,οι Sun Pirates ειχαν πλοιο για παραδειγμα...
Posted 13 May 2011 - 14:14
Btw σχετικά με το προηγούμενο chapter, που δεν σχολίασα, μου φάνηκε πολύ lame o θάνατος του Tai. Και αυτό το λέω επειδή this is OP, σε άλλη σειρά μάλλον θα μου είχε φανεί οk. Αλλά εδώ που κόσμος και κοσμάκης έχει επιβιώσει από σφαίρες, εκρήξεις, διαμελισμούς, πνιγμούς κλπ μου φαίνεται ψεύτικο ο αρχηγός των fishmen να την πάτησε έτσι, να 'ταν κάνας κομπάρσος fishman τουλ... και οk με την μετάγγιση και καλά σωζόταν, αλλά στο OP έως τώρα πότε χρειάστηκε σημαντικός χαρακτήρας μετάγγιση για να επιβιώσει (οk εξαιρείται ο sanji
); C' mon, μπορούσε να βάλει κάναν Kizaru ή vice admiral να τον καθάριζε μόνος του και θα ήταν οk.
Ήταν όντως ψιλο-lame ο θάνατός του, αλλά σε σύγκριση π.χ. με το θάνατο της Kuina (γλίστρησε - έπεσε - R.I.P.
Γενικότερα το chapter καλούτσικο ήταν για fb. Άντε μένει τώρα να δούμε πως πέθανε και η Otohime.
Buggy sichibuckai???
Υ.Γ. 1ο μου ποστ!!
Posted 13 May 2011 - 14:18
Και πραγματι φυσιολογικος ο θανατος του μπροστα σε αυτον της Kuina.Ακομα πιο πιθανο να εγινε sichi ο Buggy τωρα που ειδαμε τη νυχτεριδα.
Posted 13 May 2011 - 14:42
Posted 18 May 2011 - 09:28
Posted 18 May 2011 - 11:16
Αλλη πληροφορια οτι το fishman island ειχε 50.000.000 κατοικους.ΠΟΥ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ???????????
μπορει να μετρανε και τα μικρα ακομα ψαρακια ...μαριδες, αυγουλακια καλαμαρακια κτλ
Posted 18 May 2011 - 15:24
Posted 18 May 2011 - 17:35

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 18 May 2011 - 19:13
Καλο παντως αν και επρεπε να τον σκωτωσουνε τον tenryubito!
Υ.Γ. Ωραιο cover once again!
Posted 18 May 2011 - 19:17
Posted 18 May 2011 - 19:24
Και πολυ καλα εκανε ο oda που δεν θυσιασε με τοσο ακυρο τροπο την Otohime.Θα ξενερωνα τρελα αμα πεθαινε με τετοιο τροπο.