Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 19:20
το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η φατσα του jimbey καθως στο arc impel down και στον war ηταν σοβαρος και ηρεμος.
οσο για την πληροφορια οτι ο jimbey αφησε τον arlong σχεδον το ξεραμε καθως ο jimbey ηταν αρχηγος των sunny pirates.
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 19:30
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 19:48
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 19:50
ηταν ενα αναμενομενο επισοδειο (περιπου ξεραμε τι θα γινει).
το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η φατσα του jimbey καθως στο arc impel down και στον war ηταν σοβαρος και ηρεμος.
οσο για την πληροφορια οτι ο jimbey αφησε τον arlong σχεδον το ξεραμε καθως ο jimbey ηταν αρχηγος των sunny pirates.
όντως και εγώ τον είχα συνηθίσει σοβαρό και ελπίζω να μην τον αλλάξει ο oda.
Όπως είπατε πάμε για flashback λογικά στο επόμενο

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 19:57
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 20:06
Ενας απο τους λογους που γουσταρω ΟΡ ειναι που τσαλακωνει τους σοβαρους και σοβαρευει τους γελοιους. Αλλιως θα βλεπα κατι αλλο. Οσο Epic ήταν ο Mr2 στο Ιmpel Down αλλα ειναι και Τζιμπει οταν παθαινει κουκουμπαο.
Ασχετα απο ολα αυτα και δεδομενης της καταστασης στην ιαπωνια, εγω χαρηκα παρα πολυ που ειχαμε σημερα τευχος. Ακομα κι αν ηταν δεκα σελιδες παλι θα χαιρομουν.
Οπότε η ιστορια προχωραει, η μαχη εκανε ενα μικρο διαλλειμμα (θα συνεχισει μαλλον στο επομενο, εκτος αν ειναι ολο FB) και ναι, ο σαντζι οταν θα τον χρειαστουν θα ειναι στο 100%. πανω στην ώρα.
Για να λεμε και του στραβου το δικιο μεσα σε μια βδομαδα ειδε ναμι ρομπιν Μποα, σιραχοσι,
Ας κανει και καμια δουλεια τωρα, να βγαλει τα νοσηλεια!

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 00:19
Θα εχουμε nami rage xd
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 05:15
Γενικά τα τελευταία τεύχη είναι αρκετά καλά και το arc πολύ υποσχόμενο. Μου φαίνεται πώς δεν έχουμε δει φτάσει ούτε καν στη μέση και όλα αυτά είναι ακόμα προετοιμασία για το μεγάλο ΜΠΑΜ!! Έχω και μερικές ιδέες για τη συνέχεια, κάποια στιγμή θα τις ποστάρω στο αντίστοιχο thread...
Μην έχοντας σχολιάσει τα προηγούμενα, απλά θα πω ότι οι κακοί της υπόθεσης, (αν και τρώνε ξύλο) είναι αρκετά ωραίοι. Ο Van der Decken μου αρέσει πολύ σαν στυλάκι, ψυχάκιας με χιούμορ και ρομαντισμός ή θάνατος στη
Τώρα, για να γυρίσω στο τελευταίο, θα συμφωνήσω ότι το κορυφαίο του ήταν η φάτσα του Jinbei. Αυτός είναι ο Luffy, τρελαίνει ακόμα και τους πιο σοβαροφανείς χαρακτήρες!!! Να δω μετά και κανέναν Akainu με καμιά παρόμοια γκριμάτσα και τι στον κόσμο
Μετά, είδαμε τη διαφορά δύναμης των Stawhat με τους ψαρανθρώπους (ο Zoro τα 'σπασε!!), ο Sanji επέστρεψε στον παλιό
Περιμένουμε λοιπόν τη συνέχεια....
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 16:29

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 22:53
Ενας απο τους λογους που γουσταρω ΟΡ ειναι που τσαλακωνει τους σοβαρους και σοβαρευει τους γελοιους. Αλλιως θα βλεπα κατι αλλο. Οσο Epic ήταν ο Mr2 στο Ιmpel Down αλλα ειναι και Τζιμπει οταν παθαινει κουκουμπαο.
qft.
Επίσης ένας λόγος που εκτιμώ τον Oda είναι που δε φιάχνει χαρακτήρες-με-cool-haircut-και-παπαριές , σα το 99,9% των shonen εκεί έξω, (ακόμα και αυτά που θεωρούνται καλά) για να τραβήξει fanboys/fangirls.
Οι άλλοι ζωγραφίζουν cool εξωτερικά, ο oda cool εσωτερικά.
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 23:40
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 01 Απρίλιος 2011 - 23:45
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2011 - 00:21
Problem, Officer?Επίσης ένας λόγος που εκτιμώ τον Oda είναι που δε φιάχνει χαρακτήρες-με-cool-haircut-και-παπαριές
Στα του chapter: ψιλομεταβατικό το βρήκα, αλλά καλό... έδεσε πολλά πράγματα και άτομα μαζί, οι περισσότεροι (ξανα)συναντήθηκαν, άντε να επανέλθει και η Robin, να δούμε τι σχεδιάζει.
Για Jinbe ελπίζω σε καλό flashback... που να δικαιολογεί πως από human hater έφτασε στο να θέλει να σώσει πάση θυσία τα 2 αδέλφια και να λήξει τον πόλεμο. Πιστεύω θα έπαιξε αρκετό ρόλο ο Shirohige σ' αυτό, μάλλον αυτός θα τον "ταρακούνησε" αρκετά ώστε να ξυπνήσει.
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2011 - 00:41
+1 για τους cool chars του Oda.