Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5986 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 21 January 2011 - 17:34

ντάξει μην κρίνουμε από τα πρόσωπα. Και ο moria δεν ήταν από τους πιο όμορφους:P
+1 στον sgouver

2po6sfa_jpg.gif

#5987 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 21 January 2011 - 17:48

Νομίζω πως οι προμηθευτές των χαπιών, προκαλούν την επερχόμενη σύγκρουση μεταξύ New Fishman Pirates και του Βασιλείου για να φύγει το νησί από την κυριαρχία της Bg Mom και να επιβληθούν αυτοί.
Posted Image

#5988 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 21 January 2011 - 18:20

εγώ πάντως πιστεύω πως θα γίνει το τζέρτζελο , ο Luffy θα σώσει την κατάσταση και θα πάει η Big Mam να τον ευχαριστήσει και αυτός θα πει ότι δεν κάνει τίποτα αλλά τώρα ήρθε η σειρά σου.

ΥΓ:μήπως το παρακάνουμε με τις σκέψεις??????:hot:

#5989 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 21 January 2011 - 18:58

Νομίζω πως οι προμηθευτές των χαπιών, προκαλούν την επερχόμενη σύγκρουση μεταξύ New Fishman Pirates και του Βασιλείου για να φύγει το νησί από την κυριαρχία της Bg Mom και να επιβληθούν αυτοί.

ισως πισω απο ολο αυτο να ειναι η WG και αυτα να τα φτιαχνει ο Vegapunk

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5990 gusmanfreeman

gusmanfreeman

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 22 January 2011 - 10:48

Γιατι κατι μου λεει οτι και ο λουφι θα δοκιμασει απο αυτα τα χαπια.Ειναι σχεδον σιγουρο(επιτηδες ή καταλαθος θα τα δοκιμασει)Συνεχεια κανει υπερβολες.Οταν ο jango υπνοτιζε τους πιρατες για να δυναμωσουν πηρε και αυτος μια γερη δοση.Οταν οι CP9 χρησημοποιουσαν μεγαλη ταχητητα εμαθε και αυτος και σε ακομη μεγαλυτερο βαθμο απο καποια μελη της CP9.Οταν στο Thriller Bark οι κατοικοι αποροφουσαν 3 το πολυ σκιες για να δυναμωσουν, αυτος αποροφησε 100 και εγινε τερας!Οταν οι fisman περνουν 3-4 χαπια αυτος θα παρει 20....ολο ετσι κανει.

#5991 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 January 2011 - 15:03

Γιατι κατι μου λεει οτι και ο λουφι θα δοκιμασει απο αυτα τα χαπια.Ειναι σχεδον σιγουρο(επιτηδες ή καταλαθος θα τα δοκιμασει)Συνεχεια κανει υπερβολες.Οταν ο jango υπνοτιζε τους πιρατες για να δυναμωσουν πηρε και αυτος μια γερη δοση.Οταν οι CP9 χρησημοποιουσαν μεγαλη ταχητητα εμαθε και αυτος και σε ακομη μεγαλυτερο βαθμο απο καποια μελη της CP9.Οταν στο Thriller Bark οι κατοικοι αποροφουσαν 3 το πολυ σκιες για να δυναμωσουν, αυτος αποροφησε 100 και εγινε τερας!Οταν οι fisman περνουν 3-4 χαπια αυτος θα παρει 20....ολο ετσι κανει.

καλή σκέψη.
και ίσως με αυτά να νικήσει την Big mam..

2po6sfa_jpg.gif

#5992 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 posts

Posted 22 January 2011 - 15:14

Εχω μεινει αφωνος με το καινουργιο chapter!!!
Εχουμε να δουμε επικες μαχες,επιτελους θα δουμε και full power του καθενος!!!!Εγω εχω μεγαλη απορεια τι σ......α ρολο θα παιξει αυτο ο Caribou γιατι σε αυτα τα chapter δειχνει οτι τον ελευθεροσαν απο το βαρελι και εκανε κατι σε μια γοργονα....
Αντε να δουμε.....!!!!!

Posted Image

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#5993 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 22 January 2011 - 19:15

παντως ειναι λιγο ξενερα το οτι ειδαμε κιολας καποιον που να αποκρουει την επιθεση του λουφφυ ^^ . αυτο το περιμενα πιο αργα σχετικα και απο καποιον πιο "γνωστο" στο ο.π.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5994 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 23 January 2011 - 17:02

παντως ειναι λιγο ξενερα το οτι ειδαμε κιολας καποιον που να αποκρουει την επιθεση του λουφφυ ^^ . αυτο το περιμενα πιο αργα σχετικα και απο καποιον πιο "γνωστο" στο ο.π.

Και παλι ομως δε θα ηταν ψιλοξενερα να βλεπαμε τον Luffy να δερνει τους παντες μεχρι να ερθει ο οποιος "γνωστος" για να γινει κανονικη μαχη? Εγω νομιζω το προτειμω ετσι...

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#5995 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 23 January 2011 - 17:13

Βάλτε ότι και όταν μιλάμε για μάχη, ποτέ δεν είναι καθαρή, ειδικά όταν πρόκειται για το Luffy. Στον Crocodile κατέρρεε ο ναός, με τον Enel ανέβαινε το Maxim και μετά η φασολιά έπεφτε και στον Lucci τα Battleships κατέστρεφαν το νησί. Επίσης φαντάζομαι τώρα το crew να φοράει τις φούσκες και να πολεμάει τους ψαρανθρώπους στο νερό (κυριολεκτικά) χωρίς κανένα πρόβλημα. Αφήστε που πιστεύω ότι και με τα χάπια ακόμα τους έχουν. Και τι σημαίνει που ο άλλος μπλόκαρε μια επίθεση; Μια μπουνιά του έδωσε. Αν κάναν κανονική μάχη δεν θα άντεχε λεπτό!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#5996 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 23 January 2011 - 18:36

Και παλι ομως δε θα ηταν ψιλοξενερα να βλεπαμε τον Luffy να δερνει τους παντες μεχρι να ερθει ο οποιος "γνωστος" για να γινει κανονικη μαχη? Εγω νομιζω το προτειμω ετσι...

γουστα ειναι αυτα. ειμαι ομως σιγουρος οτι ο οντα θα το παρουσιασει ετσι ωστε στο τελος να ειναι ολα τελεια.

#5997 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 23 January 2011 - 19:01

γουστα ειναι αυτα. ειμαι ομως σιγουρος οτι ο οντα θα το παρουσιασει ετσι ωστε στο τελος να ειναι ολα τελεια.

Θα συμφωνησω. Αλλωστε παντα αυτο δεν κανει? Btw οι υπολοιποι SH και η Sunny που ειναι????

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#5998 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 23 January 2011 - 19:11

Θα συμφωνησω. Αλλωστε παντα αυτο δεν κανει? Btw οι υπολοιποι SH και η Sunny που ειναι????

Που θες να ξερουμε...Χαμενοι καπου στο fishman island.

#5999 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 24 January 2011 - 16:45

το μονο σίγουρο είναι ότι οι fishmen pirates είναι εχθροί με τον Ποσειδώνα. Οπότε αφού θα μιλήσει ο λούφυ με Ποσειδώνα μάλλον θα υπάρξει μάχη με τους fishmen.

πάντως υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα οι fishmen να γίνουν φίλοι αφού ξέρουν κι όλας ότι οι SH χτύπησαν 2 Celestian Dragons. Επίσης και μια ενδεχόμενη εμφάνιση jinbei να άλλαζε τα πράγματα.

2po6sfa_jpg.gif

#6000 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 25 January 2011 - 12:26

Ξαναδιαβαζωντας τα μανγκα παρατηρησα κατι περιεργο. Ο Kong εχει τιτλο Pan-fleet admiral που ειναι κατι ανωτερο του fleet admiral. Γιατι δεν ηταν στον πολεμο????? Τι αλλο τοσο σημαντικο ειχε να κανει? ουτε στο ID πηγε ουτε στο marinford