Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5941 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 00:34

Εγώ πιστεύω ότι vice admirals τους έχουν και με το παραπάνω. Αυτό γιατί τα δύο αυτά χρόνια δεν κάναν τίποτα παρά προπόνηση. Δείτε μόνο που όλοι οι new world captains τα είχαν παίξει με τα Pasifista στον πόλεμο και τώρα το monster trio τα έχει 1 hit!! Δεν λέω, έναντι σε έναν vice admiral θα κάναν ντέρμπι, αλλά πρέπει να είναι πιο δυνατοί!!

Να πω κάτι που μου ήρθε για το haki. Ξέρουμε ότι ο Luffy το είχε πριν την εκπαίδευσή του με τον Rayleigh, επειδή μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ασυνείδητα. Όμως μόνο το King's Haki!!! Τις άλλες 2 μορφές του ούτε στο ελάχιστο δεν εμφανίστηκαν! Ακόμα κι όταν ήταν τέρμα αποφασισμένος και στριμωγμένος στο Shabaondy ή στο Marine Ford ούτε δυνάμωσε τις επιθέσεις του κατά λάθος, ούτε προέβλεψε κίνηση αντιπάλου. Άρα αυτές οι 2 πτυχές του haki φαίνεται ότι πρέπει να το κατέχεις το αντικείμενο για να τις χρησιμοποιήσεις, δεν βγαίνουν στην τύχη!! Άρα ο Zoro εξ' ορισμού δεν θα μπορούσε να έχει εμφανίσει κάποια από αυτές στο παρελθόν, εκτός κι αν ξέρει να το βγάζει και μας το κρύβει..... (τον Enel πάντως δεν μπορούσε να τον χτυπήσει)!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5942 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 00:38

Τις άλλες 2 μορφές του ούτε στο ελάχιστο δεν εμφανίστηκαν!

όχι εμφανίστηκε το color of observation στη μάχη του με τον mihawk..

επίσης κάποιος θα μπορούσε να πει ότι εμφανίστηκε και το color of armarment στη μάχη με τον blackbeard γιατί ο blackbeard είπε ''his willpower is increased too''

2po6sfa_jpg.gif

#5943 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 00:40

Βασικα ειχε εμφανισει το color of observation στην μαχη του με τον Mihawk oπου ειδε ενα οραμα για τα χερια του οτι θα κοπουν..θα μου πεις βεβαια οτι ηταν κοινη λογικη και οχι χακι αλλα ειναι πολυ περιεργο που το σχεδιασε στο μανγκα και μας εδειξε το οραμα

edit:με προλαβε ^
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5944 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 00:44

γιατι δεν εχει βγει ακομα το 611? :cry5:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5945 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 02:49

Εγω παντα πιστευα οτι Azura ειναι μια μορφη haki του zoro γιατι ο Kaku ειχε πει σε μια στιγμη: ''He is creating illusions with his soul alone?''. Για πειτε καμια αποψη!

#5946 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 03:09

μπαινο-βγαινω τακτικα στο mangastream εδω και αρκετη ωριτσα περιμενοντας το καινουριο chapter, εχω ακομα καποια υπομονη αλλα και αρκετη αγωνια σε σημειο που εχω αρχισει ν' αναρωτιεμαι WHO THE F@CK IS BILLY BAT???? :mador2::madtodeath:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#5947 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 06:38

Για τον Mihawk αμφιβάλλω πάρα πολύ, πιστεύω ότι ο Oda να το έκανε εκεί για να μας ψαρώσει! Ύστερα με το color of observation προβλέπεις την κίνηση του αντιπάλου, δεν βλέπεις όραμα με την επίδραση που θα έχει πάνω σου...

Όσο για τον Blackbeard, μάλλον κάπως αλλιώς θα το κατάλαβε γιατί δεν τον είχε χτυπήσει νωρίτερα για να συγκρίνει. Θα πρέπει γενικά να μπορεί να εκτιμά τη δύναμη του άλλου. Ακόμα κι αν ήταν έτσι όμως, δεν γίνεται να έβαλε haki στον Blackbeard και ενάντια στα Pacifista που ήταν περισσότερο στριμωγμένος να μην έβαλε (εκεί θα το καταλάβαινε ο Santomaru και δεν θα εκπλησόταν μετά το time skip)!!

Η Asura επίσης δεν το νομίζω (δεν ξέρω πώς μου βγαίνει, ο Zoro απλά δεν μου κάνει να έχει εμφανίσει haki :canthelp:) γιατί ποτέ δεν έχουμε δει από αυτούς που το ξέρουν καλά να δημιουργούν ψευδαισθήσεις. Βέβαια willpower με spirit είναι κοντινές έννοιες αλλά άλλο η δύναμη της θέλησης και άλλο η δύναμη του πνεύματος:thatsit:!!

ΥΓ: Για το Billy Bat δες εδώ. (Αν όντως σε ενδιαφέρει και δεν το είπες επειδή το έβλεπες συνέχεια :hahaha:!!)
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5948 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 10:57

Jump releases are (obviously) delayed this week. We don't have an ETA right now, we'll update as soon as we know more.

Ελπιζω να ειναι απλα delay...

#5949 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 12:11

Έχει βγει κινέζικο scan http://mangahead.com/Manga-Raw-Scan/One-Piece/One-Piece-611-Raw-Scan

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 20 Ιανουάριος 2011 - 12:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5950 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 15:30

πάντως στη μάχη του με τον smoker δεν έδειξε κάτι..

οντως...και υποτίθεται το χει απο πιτσιρικας...κανονικα εφοσων εχει ο ace και οχι ο smoker επρεπε να τον δειρει για πλακα...εκτος αν δεν ηθελε φασαριες κλπ κλπ...και αντε ξανα μανα και αλλες υποθεσεις...

#5951 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 16:17

Πότε θα 'χουμε το 611;

#5952 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 18:22

Για τον Mihawk αμφιβάλλω πάρα πολύ, πιστεύω ότι ο Oda να το έκανε εκεί για να μας ψαρώσει! Ύστερα με το color of observation προβλέπεις την κίνηση του αντιπάλου, δεν βλέπεις όραμα με την επίδραση που θα έχει πάνω σου...

http://onepiece.wikia.com/wiki/Monkey_D._Luffy/Abilities_and_Powers

Εγω παντα πιστευα οτι Azura ειναι μια μορφη haki του zoro γιατι ο Kaku ειχε πει σε μια στιγμη: ''He is creating illusions with his soul alone?''. Για πειτε καμια αποψη!

πάλι μάλλον έχει σχέση με το πνεύμα του όπως και με το shishi sonson.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 20 Ιανουάριος 2011 - 19:03

2po6sfa_jpg.gif

#5953 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 20:28

ακομα να βγει?

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5954 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 20:33

ακομα να βγει?

http://mangastream.com/read/one_piece/15771776/1

#5955 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 20:48

mehhh
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]