Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 00:34
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 02:43
EDIT ω ναι δεν είναι φίλλερ:www.mangareader.net/103-2524-12/one-piece/chapter-417.html οπότε εχουμε ελπίδες
και αυτό με το shishi sonson με τον kaku έγινε μία αναφορά(όχι ακριβώς όπως το είπα):www.mangareader.net/103-2523-17/one-piece/chapter-416.html
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 17 Ιανουάριος 2011 - 03:00
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 12:06
μπορεί και να ήταν haki τότε με τον zoro γιατί ακύρωσε το φρούτο του μρ1 . Σκεφτείτε όμως ότι από κάποιον(δεν θυμάμαι) έχει αναφερθεί ότι το shishi sonson είναι τεχνική για να κόβεις ατσάλι.. οπότε ίσως όχι. Αν και για μένα είναι άδικο να μη του έχει εμφανιστεί haki γιατί έχει ξεσκιστεί στην προπόνηση. Πάντως αν θυμάστε σε μια επίθεση που είχε κάνει στον Kaku ο ίδιος o kaku ανέφερε ότι πρόβλεψε την κίνηση του!(δεν ξέρω αν είναι filler) Αν όμως δεν είναι filler συγκεντρώνει τότε μεγάλες πιθανότητες να έχει αναπτύξει το color of observation!
EDIT ω ναι δεν είναι φίλλερ:www.mangareader.net/103-2524-12/one-piece/chapter-417.html οπότε εχουμε ελπίδες
και αυτό με το shishi sonson με τον kaku έγινε μία αναφορά(όχι ακριβώς όπως το είπα):www.mangareader.net/103-2523-17/one-piece/chapter-416.html
εγω απο οσο εχω καταλαβει.... για να κοψεις το ατσαλι πρεπει να εχεις και χακι.... ωστε να ειναι μια πολυ δυνατη επιθεση... για αυτο το ατσαλι το κοβουν λιγα ατομα....... θυμαμαι που και λουτσι απο σιπι9 ειχε κοψει το ατσαλι σε ενα πλοιο του ναυτικου στην προσπαθεια του να κοψει τον λουφφυ στα δυο... και εννοειται οτι ο λουτσι ειχε χακι..... θεωρω οτι το τελευταιο που εκανε στον λουφφυ 3 φορεσ που ηταν σαν κυμα ενεργειας ηταν χακι (και ηταν το ιδιο με αυτο που εκανε ο σενγκοκου στον πολεμο στους bb pirates----> shockwave)!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 13:15
Αρχικά δεν σημαίνει ότι όπου βλέπουμε κάποιον να προβλέπει την κίνηση του άλλου ότι έχει haki. Ο Zoro τόση ώρα πολεμούσε με τον Kaku, κάποια στιγμή δεν είναι λογικό να καταλάβει το στυλ που πολεμάει και να προβλέψει ενα-δυο κινήσεις;
Με μια γρήγορη ματιά στη Wikia, είδα ότι ο Rayleigh είχε πει πως ο Roger μπορούσε να διαβάσει τα Poneglyph επειδή άκουγε τις φωνές των πραγμάτων. Αν ήταν μέσω haki γιατί ο Reyleigh δεν μπορούσε; Λέτε να αποκαλυφθεί ότι το Color of Observation έχει version 2 και από ζωντανούς οργανισμούς επεκτείνεται και σε άψυχα αντικείμενα; Πιθανό, δεν λέω, και ο Zoro να είναι ο μόνος μέχρι στιγμής που το έχει, αλλά δεν νομίζω. Για αυτόν, πιο πολύ το βλέπω σαν μια μεγαλύτερη κατανόηση που έχει για την ύλη και πως αυτή λειτουργεί...
Έπειτα ούτε ο Luccy νομίζω έχει. Εάν είχε τότε θα το χρησιμοποιούσε για να χτυπήσει σοβαρά το Luffy με τις γροθιές του και δεν θα περιοριζόταν στα shigan και rankyakou. Ύστερα πολλές κινήσεις του Luffy δεν τις προέβλεψε, ειδικά όταν τον χτύπαγε με τα Gears. Όσο για το Rokugan, είχε πει ότι μόνο όποιος είναι rokushiki αυθεντία μπορεί να το κάνει, κάτι ανεξάρτητο του haki. Ο Sengoku από την άλλη θα πρέπει να έχει λόγω φρούτου την ικανότητα να κάνει shockwaves. Δεν μπορεί ολόκληρος Βούδας να μπορεί μόνο να γίνεται μεγάλος, μαύρος και δυνατός. Θα πρέπει να έχει πολλές προσεγγίσεις η ικανότητά του.
Γενικά δεν νομίζω μέσα στο haki να περιέχεται το ωστικό κύμα. Το Color of Armaments ή για counter το χρησιμοποιούν (όπου θυμίζει λίγο shockwave) ή για να δυναμώσουν μια ήδη υπάρχουσα κίνηση. Επίσης δεν σημαίνει ότι όποιος είναι δυνατός έχει και haki, εδώ πολλοί new world captains δεν είχαν και είχε η κοπελίτσα από το Skypie (και σε βαθμό που άκουγε όλο το νησί). Προσωπικά μέχρι να επιβεβαιωθεί επίσημα αμφιβάλλω ακόμα και για τον Mihawk, αν έχει ή όχι, όσο σίγουρο και να φαίνεται...
Τέλως πάντων, όχι ότι δεν παίζουν αυτά που λέτε, απλά εγώ δεν νομίζω. Ο Zoro πάντως, ακόμα κι αν δεν έχει θα αποκτήσει κάτι 100%, δεν γίνεται ολόκληρος first mate χωρίς king's haki. Πάνω κάτω όλο το crew πιστεύω ότι θα βγάλει κάτι, τουλάχιστον το haki στο οποίο έχουν κλίση.
ΥΓ: Πρέπει να κάνω κάτι με τα κατεβατά που καταλήγω κάθε φορά να γράφω........
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 13:34
Δεν μπορεί ολόκληρος Βούδας να μπορεί μόνο να γίνεται μεγάλος, μαύρος και δυνατός. Θα πρέπει να έχει πολλές προσεγγίσεις η ικανότητά του.
αληθεια οταν στο ανιμε τον κανουν χρυσο, τον κανουν ετσι γιατι τους κατεβηκε ή σε συνεννόηση με τον oda;
Επισης για τον ζορο που λες μια χαρα μπορει να ειναι fist m8 και χωρις χακι μην τρελαθουμε κιολας
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 13:45
Λογικά τα χρώματα τα συνενοούνται με τον Oda, δεν νομίζω να κάνουν ό,τι θέλουν.
Για το Zoro δεν μπορεί τόσο βασικός χαρακτήρας να μην του δώσουν τίποτα. Ok, 100% δεν είναι, όντως.
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 16:04
Κι εγώ συμφωνώ ότι ο zoro θα έχει king's haki. Αλλά σκέφτομαι την διαφορά δύναμής του με τον ''ero-cook'' . Αυτοί οι δύο στη δύναμή τους κοντράρονται (ασχετα αν υπερισχύει ο zoro). Ένα ενδεχόμενο king's haki θα τον πήγαινε μήλια μακριά σε δύναμη από τον sanji και ίσως(όπως είπα και πιο πριν) να είναι καλύτερος του luffy.. Γι'αυτό αν έχω μια αμφιβολία για το king's haki του zoro είναι η διαφορά δύναμης στο monster trio. Εξάλλου για δεδομένα των Strawhats θα ήταν πιο λογικό να το βλέπαμε μόνο στον luffy..Ο Zoro πάντως, ακόμα κι αν δεν έχει θα αποκτήσει κάτι 100%, δεν γίνεται ολόκληρος first mate χωρίς king's haki.
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 16:34
Περα απο αυτα πιστευω πως στο σημειο που βρισκομαστε ειναι απαραιτητο το Haki. Εδω το ειχαν ολες η αμαζονες που ηταν σε πολυ κατωτερο επιπεδο απο τον Ζορο.
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 16:47
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 19:46
In Japan there's a flower called Ogiku, meaning "Big Chrysanthemum" or short "Big Mum", which has the same writing in Japanese Katakana than Charlotte Linlin's name in One Piece. So I think her name doesn't purchase to Mother but to that flower-type called "Mum" (google it) and she has a Nature DF giving her the absolute control over all plants.
Επίσης στην σημαία της υπάρχει ένα δέντρο...
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 19:58
Πάντως ψιλοαποκαλύφθηκαν οι δυνάμεις της Big Mum.
In Japan there's a flower called Ogiku, meaning "Big Chrysanthemum" or short "Big Mum", which has the same writing in Japanese Katakana than Charlotte Linlin's name in One Piece. So I think her name doesn't purchase to Mother but to that flower-type called "Mum" (google it) and she has a Nature DF giving her the absolute control over all plants.
Επίσης στην σημαία της υπάρχει ένα δέντρο...
πολυ ωραια θεωρια....απλα ποση δυναμη μπορει να της δωσει ενα τετοιο φρουτο?...... ακουγεται αδυναμο

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 20:02
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 20:14
The .aNiMe//GR Team
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 20:31