Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 14:27
βεβαια ειναι σιγουρο πως στο μελλον θα αποκτησει και μαληστα κατα τη γνωμη μου θα ειναι ο μοναδικοσ με Χακι μαζι με τον Λουφι που εχει το τρελο-Χακι του βασιλια.
Επισης αν ο Ζορο δν αποκτησει Χακι πως 8α παιξει ξυλο με τον Mihawk?? που σαν Shichibukai κιαυτος οσο να πεις ενα Χακι θα το εχει XD
and also δεν σας φανηκε περιοεργο που καμια απο το νησι δν γνωριζε τον Λουφι που εριξε ολοκληρο Ennies lobby?? πολυ γελασα οταν ειπαι η γρια στο 522 τσαπτερ "dont you read the papers??" εδω το βγαλανε και στη Τατιανα οτι ο Λουφι εριξε το Ennies lobby κιαυτες δεν ειχαν ιδεα ποιος ειναι και εχουν κ το θρασος να τον κρινουν...ΟΥΣΤ.
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 15:09
Τωρα οσο για το νεο μελος του πληρωματος απο παλια το λεμε οτι οι περισσοτεροι πιστευουν οτι 8α εινια η margaret και εγω μεσα σε αυτους αλλα ποτε δε ξερεις μεχρι το μας το δειξει ο οντα.Οσο για το νεο love story που εξελισσεται πραγματικα πιστευω οτι ο luffy χαμπαρι δε 8α παρει μεχρι να τελειωσει το one piece.An και δε ξερω τι ψυχικα απο8εματα μπορει να εχει για να πει οχι σε μια τετοια μ!@#$%^Α

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 16:05
Η Margaret αν εχει Haki τοτε δεν θα ειναι πιο δυνατη απο το Ζορο που εως τωρα δεν εχει??
βεβαια ειναι σιγουρο πως στο μελλον θα αποκτησει και μαληστα κατα τη γνωμη μου θα ειναι ο μοναδικοσ με Χακι μαζι με τον Λουφι που εχει το τρελο-Χακι του βασιλια.
Επισης αν ο Ζορο δν αποκτησει Χακι πως 8α παιξει ξυλο με τον Mihawk?? που σαν Shichibukai κιαυτος οσο να πεις ενα Χακι θα το εχει XD
and also δεν σας φανηκε περιοεργο που καμια απο το νησι δν γνωριζε τον Λουφι που εριξε ολοκληρο Ennies lobby?? πολυ γελασα οταν ειπαι η γρια στο 522 τσαπτερ "dont you read the papers??" εδω το βγαλανε και στη Τατιανα οτι ο Λουφι εριξε το Ennies lobby κιαυτες δεν ειχαν ιδεα ποιος ειναι και εχουν κ το θρασος να τον κρινουν...ΟΥΣΤ.
ετσι οπως το λες ειναι σαν ολοι οι δυνατοι πειρατες και marines εχουν haki... ειναι κατι το εντυπωσιακο αλλα δεν ειναι η κυρια δυναμη και δεν πιστευω πως την εχει αναγκη ο zoro... ετσι ο zoro θα γινει απιστευτα δυνατος και θα διαφοροποιηθει πολυ απο τον sanji που οπως και να το κανουμε ακολουθουν μια παρομοια πορεια(δεν αμφισβητω πως ο zoro ειναι δυνατοτερος)
και επισης πιστευω πως δεν θα παρει nakama ακομα... γιατι εχει αναφερει απο το πρωτο κι'ολας Chapter πως θελει 10 ατομα... αν σκεφτεις πως εχει μενει ενα αρκετα μεγαλο μερος της grand line εχει μια λογικη να βρει αναν λιγο πιο μετα... τι να πουμ αγνωσται αι βουλαι του ODA
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 17:02
Οπότε αν όντως τους βοηθάει μου μυρίζει εμπλοκή έστω και έμμεση του Dragon.

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 17:38
O Kuma στο thriller bark λέει: To find such loyal companions, your son is indeed amazing, Dragon.
Οπότε αν όντως τους βοηθάει μου μυρίζει εμπλοκή έστω και έμμεση του Dragon.
Λετε ο Dragon να κινει τα νηματα?

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 17:47

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 18:34

Για τον Kuma σίγουρα τους βοηθήσει αυτό φάνηκε δηλαδή αλλά δεν γνωρίζουμε με σιγουριά για πιο λόγο το έκανα μπορεί να βρήκε κάποιο παραθυράκι στις διαταγές που του δώσανε και να το χρησιμοποίησε υπέρ τους.
Εγώ πιστεύω ότι η hebihime-sama θα γίνει new nakama πέρα από τους λόγους που ανάφερα σε προηγούμενό post μου. Θα έδινε νέα πνοή και πολύ γέλιο. Όπως και να έχει όμως είμαι σίγουρος ότι κάποια θα έρθει.. για λόγους haki.. Επειδή είπε ο Luffy θέλει 10 δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουν και 11 άμα χρειαστεί απλά εφόσον έχει τις προδιαγραφές. Δεν είπαμε βέβαια να καταντήσουμε σαν τους άλλους πειρατές που 4-5 καλοί και οι άλλοι randoms...
PS. Βρήκα μια προσφατη φωτογραφια του oda.
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 21:22

Φανταζεστε τι θα γινει μολις το μαθει κι ο Whitebeard?

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 21:36
λιγακι σουπα το 522 αλλα τουλ ο Luffy εμαθε για τον Ace.Αυτο ειναι θετικο για τη συνεχεια.Προμηνυεται πολεμος....
Φανταζεστε τι θα γινει μολις το μαθει κι ο Whitebeard?
προφανώς ο whitebeard το ξέρει ήδη και ετοιμάζει πώς θα κάνει αντεπίθεση. απλά δεν μας το έχει δείξει.
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 21:40
προφανώς ο whitebeard το ξέρει ήδη και ετοιμάζει πώς θα κάνει αντεπίθεση. απλά δεν μας το έχει δείξει.
suke!!!συφωνω με τη φωτο που ειχες βαλει πριν... σε spoiler tag
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 00:19
Thanks.
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 00:34
Παιδια μου θυμιζετε ποτε ειπαι ο Λουφη οτι θελει μονο 10 νακαμα?
Thanks.
2η σελιδα 2ο κεφαλαιο 11 χρονια πριν...

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 01:59
2η σελιδα 2ο κεφαλαιο 11 χρονια πριν...
Thanks φιλε

απο οτι ειδα ο Λουφι λεει "10 members Should do"
νταξ δεν υπεγραψε κ κανα συμβολαιο
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 02:07
Θα φροντίσουν οι άλλοι, όταν επικρατήσει η λογική για το τί μέλη θα έχουν ανάγκη.

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 03:40