Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5791 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 26 December 2010 - 22:56

Οκ ρε παιδιά, ο Zoro δεν πρέπει να έχει και τόσο σπάνιο τύπο αίματος όσο ο Sanji. Πριν τον Kuma δεν είχε χάσει και πολύ, πιο πολύ ξύλο έτρωγε, οπότε είχε απόθεμα. Επίσης ο Chopper θα είχε το απόθεμά του, συν του ότι υπήρχε ολόκληρο το πλήρωμα της Lola εκεί, όλο και κάποιος θα μπορούσε να δωρίσει. Ο Sanji έχασε όσο έχασε στο Shabaondy, έχασε στο βυθό, και τώρα μην μου πείτε ότι ένα συντριβάνι σε σχήμα γοργόνας δεν θέλει τουλάχιστον κανά λίτρο!!!

ΥΓ: Ξέρω πως το να κάθομαι και να τα δικαιολογώ είναι αρκετά καμένο από μόνο του :hot: αλλά ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ:burningbe3:!

Γενικά το τεύχος μου άρεσε. Είδαμε για άλλη μια φορά το Luffy να δίνει ρέστα, σιγά μην είχε πρόβλημα με αυτούς, έχουμε αρκετά νησιά ακόμα πιστεύω μέχρι να βρει ισοδύναμο αντίπαλο! Επίσης οι πρίγκηπες εμένα δεν με χάλασαν καθόλου, ειδικά αυτός που στις θετικές προτάσεις ανεβαίνει την κλίμακα και στις αρνητικές κατεβαίνει τον πάω ήδη:riiight:!! Επίσης αναμένουμε το μύνημα του Jinbei και άντε να δούμε ποιός είναι εχθρός και ποιός σύμμαχος εκεί μέσα γιατί πολύ ανάκατα έχουν γίνει. Μια ο Arlong, μια ο Tenryuubito, μια ο πόλεμος, μια ο Jinbei, ποιός τελικά τους μισεί, ποιός όχι και γιατί;:blurah5:

Το nosebleed τώρα που έγινε σενάριο, δεν ξέρω κι εγώ πώς να το πάρω. Από τη μία γελάω ακόμα:hihi2:, από την άλλη λέω "ρε σοβαρά γίνεται τώρα αυτό; :erk:"! Βέβαια εδώ να πούμε ότι μας αποκάλυψε ίσως τον βασικότερο και βαθύτερο λόγο για την έχθρα μεταξύ ψαρανθρώπων και ανθρώπων. Ο Fisher Tiger μπορούσε να σωθεί με μετάγγιση αίματος, αλλά κανένας άνθρωπος δεν τον βοήθησε :oo: :w00t: :kyaaa:!!! Δεν ξέρω γιατί δεν το αναφέρατε, αλλά εμένα μου φαίνεται και μαμώ τις εξελίξεις!!! Τώρα κι αν θα γίνει ενδιαφέρον το arc. Ίσως ο Luffy με όλη αυτήν την ιστορία με τον Sanji να καταφέρει κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Whitebeard, όχι απλά να προστατεύσει το νησί, αλλά να εξομαλύνει τις σχέσεις των δύο ειδών!!! (Κι αν το σκεφτείτε, πώς αλλιώς να έχανε κανείς εκεί τόσο αίμα; Μάχη τόσο ντούκια που έχουνε γίνει όλοι τους; Τι απομένει; Nosebleed :thatsit:, για να έχει και πλάκα!!)

Πιστεύω εδώ υπάρχει πολύ ψωμί, ο Oda επιβαιβεώνει το όνομά του. Break βέβαια, αλλά τι να κάνουμε, του χαλάμε χατήρι; Τέλος ένας φόρος τιμής (μάλλον αίματος) στο Sanji που για πολλοστή φορά τα έσπασε. Είμαστε μαζί σου, κι εγώ αν ήμουν εκεί με τόσες γοργόνες, έτσι θα αντιδρούσα :riiight:!!!
:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed: :nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#5792 Bumble

Bumble

Eating candies

• Members
  • 40 posts

Posted 27 December 2010 - 04:50

Λοιπόν περιμένω να δώσει κάποιος fishman/μερμαν το αίμα για να γίνει χαμός στο νησί, ίσως ο hachi..?

http://mangastream.com/read/one_piece/39543275/15 Εδώ κάτω δεξιά ο ένας brother τραβάει σπαθί αρκετά promising για μια μάχη με ζόρο ,μιας που λένε ότι είναι δυνατοί αν και μάλλον δεν είναι εχθροί..:(
Not only do i not know the answer ,I don't even know what the question is..
SUCKER!

#5793 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 27 December 2010 - 08:18

By the way παιδες θα ηθελα να εβλεπα εσας να δουλευετε και να μην περνατε ρεπο τα Χριστουγεννα... Τι χριστοπαναγιες θα ριχνατε, δεν λεγετε...

Δες άλλους mangaka. Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες ;)
Και, αν έπαιρνε για Χριστούγεννα (μόνο), καλά θα 'ταν. Άντε και μια Πρωτοχρονιά ρε παιδί μου. Όχι τέτοια ξεφτίλα όμως, μετά από κάμποσα breaks κατά την διάρκεια της τελευταίας χρονιάς και ένα βαρβάτο μηνιάτικο... Και ούτε ένα με πάνω από 25 σελίδες. :unlucky:
Το καλάμι το άτιμο...
Posted Image

#5794 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 27 December 2010 - 08:52

Δες άλλους mangaka. Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες ;)
Και, αν έπαιρνε για Χριστούγεννα (μόνο), καλά θα 'ταν. Άντε και μια Πρωτοχρονιά ρε παιδί μου. Όχι τέτοια ξεφτίλα όμως, μετά από κάμποσα breaks κατά την διάρκεια της τελευταίας χρονιάς και ένα βαρβάτο μηνιάτικο... Και ούτε ένα με πάνω από 25 σελίδες. :unlucky:
Το καλάμι το άτιμο...

1+

και απορω γιατι καποιοι λενε οτι το ανιμε πλησιαζει το μανγκα!....εχετε συνειδητοποιησει οτι εχουν διαφορα τουλαχιστον 1 χρονο μεταξυ τους?..δλδ ποσο πρεπει να ειναι ?..3 χρονια για να ειναι οκ ο οντα?....για μενα το διανικο θα ηταν να ειχαν διαφορα 1 μηνα..... δικη γνωμη.... διαβαζες μανγκα και σε ενα μηνα το εβλεπεσ σε ανιμε.:wooi2:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5795 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 27 December 2010 - 13:14

και απορω γιατι καποιοι λενε οτι το ανιμε πλησιαζει το μανγκα!....εχετε συνειδητοποιησει οτι εχουν διαφορα τουλαχιστον 1 χρονο μεταξυ τους?..δλδ ποσο πρεπει να ειναι ?..3 χρονια για να ειναι οκ ο οντα?....για μενα το διανικο θα ηταν να ειχαν διαφορα 1 μηνα..... δικη γνωμη.... διαβαζες μανγκα και σε ενα μηνα το εβλεπεσ σε ανιμε.:wooi2:

βασικά αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί συνήθως το chapter είναι μικρότερo από τo episode.

Σε περίπτωση όμως που συνέβαινε αυτό που λες τότε το chapter θα αντιστοιχούσε σε ένα episode. Αν γινόταν αυτό θα είχαμε πείξει στα fillers με αποτέλεσμα το anime να μην έχει την καλύτερη απόδοση. Ίσως αν υπήρχε μεγαλύτερη διαφορά από ένα χρόνο να ευχαριστιόμασταν περισσότερο τα επεισόδια απ'ότι τώρα.

2po6sfa_jpg.gif

#5796 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 27 December 2010 - 15:11

βασικά αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί συνήθως το chapter είναι μικρότερo από τo episode.

Σε περίπτωση όμως που συνέβαινε αυτό που λες τότε το chapter θα αντιστοιχούσε σε ένα episode. Αν γινόταν αυτό θα είχαμε πείξει στα fillers με αποτέλεσμα το anime να μην έχει την καλύτερη απόδοση. Ίσως αν υπήρχε μεγαλύτερη διαφορά από ένα χρόνο να ευχαριστιόμασταν περισσότερο τα επεισόδια απ'ότι τώρα.

πιστευω οτι ο λογος που δν γινεται ειναι γιατι ετσι δν θα αγοραζε κανεισ μανγκα....αφου θα εβγαινε το ανιμε σε λιγες μερεσ κτλ τεσπα
απλα θεωρω οτι η αποσταση π εχουν τωρα ειναι μια χαρα μεγαλη.... να θελει 3 εβδομαδες διαλ. ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...γιατι και πριν ειχε κανει παλι και πιο πριν ειχε κανει 4 εβδομαδες....οκ..υπαρχουν και ορια... αλλα τεσπα.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5797 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 27 December 2010 - 15:31

Να σε πω κατι Ζεμακ?Ο Οντα εχει 6πλασιες πςλησεις την βδομαδα απο τον 2ο του.Αρα κανει οτι γουσταρει.Δεν πειναει αρα αμα θελει μπορει να παει και για 20 χρονια διαλειμα.Εγω πχ που δεν αγοραζω και το μανγκα δεν παραπονιουμαι διοτι πολυ απλα δεν μου πεφτει λογος
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#5798 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 December 2010 - 16:04

Συμπαθητικό το chapter. Συνεχίζει να δίνει πληροφορίες για το κατεστημένο του κόσμου του OP με έναν ανορθόδοξο τρόπο (srsly nosebleed xD).

Λείπει και ο Jimbei οπότε πάμε για coup-ο-ειδές (εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι στην ιεραρχία των mermaids/fishermans).

Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι το nosebleed πήρε μορφή γοργόνας. Αν μην τι άλλο δεν είχα προσέξει στο παρελθόν μορφοποίηση σε αυτό.

Μου φάνηκαν αδιάφορα τα δυο αδέρφια με τον Οarκάτι (αριστερό) να μου θυμίζει τον Igaram με τα do-re-mi του.

Ως προς τα λοιπά παρακαλώ να περιοριστεί η συζήτηση περί φταιξίματος του δημιουργού, αντιεπαγγελματισμού, αμοιβής και λοιπών ασχέτων καθώς θα οδηγήσουν το νήμα εκτός του θέματος του.
Ευχαριστώ :)

Edited by RiDeLub, 27 December 2010 - 16:10.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#5799 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 27 December 2010 - 19:35

Περι του break , εμας οντως δε μας πεφτει λογος γιατι δεν το αγοραζουμε καν :Ρ

Στο τσαπτερ τωρα , νταξ λιγο τραγικοποιηση του nosebleed , αλλα it's op και οντως ειν ωραιος και προτωτυπος τροπος να βρεθει καποιος σε κινδυνο μεσω ενος τοσο "γνωστου" αστειου στον κοσμο των ανιμε/μανγκα

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#5800 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 December 2010 - 10:33

Εμενα το στορι δεν μεν χαλασε ουτε και το nosebleed.

Πονταρω οτι παιζει με μπολικο χαβαλε διοτι στο προσεχες διαστημα θα αρχιζει να αλλαζει το στυλ του σε μεγαλη κλιμακα και να γινεται πιο hardcore.

Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οι Prince, ειδικα ο κεντρικος.

Το σχεδιο τους ηταν κατω του μετριου για δεδομενα one piece.

#5801 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 28 December 2010 - 10:44

για δεδομένα OP o μεσαίος(ο λιόνταρος) ήταν μέτριος,ακριβώς επειδή τα δεδομένα του OP για τους τρίτους χαρακτήρες είναι ψιλό άθλια...

όλοι τους είναι κακάσχημοι,τεράστιοι και χοντροί:puke:

Posted Image

#5802 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 December 2010 - 11:59

για δεδομένα OP o μεσαίος(ο λιόνταρος) ήταν μέτριος,ακριβώς επειδή τα δεδομένα του OP για τους τρίτους χαρακτήρες είναι ψιλό άθλια...

όλοι τους είναι κακάσχημοι,τεράστιοι και χοντροί:puke:

Αμα μεινουν τριτοι χαρακτηρες τοτε οκ.

Aπλα μου φανηκε οτι θα παιξουν σημαντικο ρολο στη saga και δεν θα ειναι απλα τριτοι χαρακτηρες.

#5803 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 December 2010 - 12:57

Να σε πω κατι Ζεμακ?Ο Οντα εχει 6πλασιες πςλησεις την βδομαδα απο τον 2ο του.Αρα κανει οτι γουσταρει.Δεν πειναει αρα αμα θελει μπορει να παει και για 20 χρονια διαλειμα.Εγω πχ που δεν αγοραζω και το μανγκα δεν παραπονιουμαι διοτι πολυ απλα δεν μου πεφτει λογος

+1

Ενταξει, να χεις αγωνία για τους πελάτες σου μην τους χασεις ειναι ενα θέμα, αλλά ως δημιουργος, του χουμε φαει τα 10 καλυτερα χρονια της ζωής του. :bleh:
Αν ειναι να μπορει να κραταει τοσο καλα τα επιπεδα πλοκης για αλλα τοσα χρονια ας πάρει όσα διαλειμματα θελει.

YΓ. τον σαντζι τον έχω αγαπήσει στα τελευταία ακόμα πιο πολύ.

stasou%2520mygdala.jpg

#5804 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 28 December 2010 - 16:48

+1

Ενταξει, να χεις αγωνία για τους πελάτες σου μην τους χασεις ειναι ενα θέμα, αλλά ως δημιουργος, του χουμε φαει τα 10 καλυτερα χρονια της ζωής του. :bleh:
Αν ειναι να μπορει να κραταει τοσο καλα τα επιπεδα πλοκης για αλλα τοσα χρονια ας πάρει όσα διαλειμματα θελει.

YΓ. τον σαντζι τον έχω αγαπήσει στα τελευταία ακόμα πιο πολύ.

+1000

seriously,θα εχετε να γεμισετε το κενο με πραγματα στη ζωη σας(προφανως).

#5805 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 28 December 2010 - 22:28

Εγω αν και πιστευω οτι το παρατραβηξε με το nosebleed,μου αρεσε αρκετα το chapter.Αντε να δουμε καμια σοβαρη μαχη συντομα(hopefully)

Και ναι εσκασα στο γελιο.