Οκ ρε παιδιά, ο Zoro δεν πρέπει να έχει και τόσο σπάνιο τύπο αίματος όσο ο Sanji. Πριν τον Kuma δεν είχε χάσει και πολύ, πιο πολύ ξύλο έτρωγε, οπότε είχε απόθεμα. Επίσης ο Chopper θα είχε το απόθεμά του, συν του ότι υπήρχε ολόκληρο το πλήρωμα της Lola εκεί, όλο και κάποιος θα μπορούσε να δωρίσει. Ο Sanji έχασε όσο έχασε στο Shabaondy, έχασε στο βυθό, και τώρα μην μου πείτε ότι ένα συντριβάνι σε σχήμα γοργόνας δεν θέλει τουλάχιστον κανά λίτρο!!!
ΥΓ: Ξέρω πως το να κάθομαι και να τα δικαιολογώ είναι αρκετά καμένο από μόνο του

αλλά ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

!
Γενικά το τεύχος μου άρεσε. Είδαμε για άλλη μια φορά το Luffy να δίνει ρέστα, σιγά μην είχε πρόβλημα με αυτούς, έχουμε αρκετά νησιά ακόμα πιστεύω μέχρι να βρει ισοδύναμο αντίπαλο! Επίσης οι πρίγκηπες εμένα δεν με χάλασαν καθόλου, ειδικά αυτός που στις θετικές προτάσεις ανεβαίνει την κλίμακα και στις αρνητικές κατεβαίνει τον πάω ήδη

!! Επίσης αναμένουμε το μύνημα του Jinbei και άντε να δούμε ποιός είναι εχθρός και ποιός σύμμαχος εκεί μέσα γιατί πολύ ανάκατα έχουν γίνει. Μια ο Arlong, μια ο Tenryuubito, μια ο πόλεμος, μια ο Jinbei, ποιός τελικά τους μισεί, ποιός όχι και γιατί;
Το nosebleed τώρα που έγινε σενάριο, δεν ξέρω κι εγώ πώς να το πάρω. Από τη μία γελάω ακόμα

, από την άλλη λέω "ρε σοβαρά γίνεται τώρα αυτό; :erk:"! Βέβαια εδώ να πούμε ότι μας αποκάλυψε ίσως τον βασικότερο και βαθύτερο λόγο για την έχθρα μεταξύ ψαρανθρώπων και ανθρώπων. Ο Fisher Tiger μπορούσε να σωθεί με μετάγγιση αίματος, αλλά κανένας άνθρωπος δεν τον βοήθησε

!!! Δεν ξέρω γιατί δεν το αναφέρατε, αλλά εμένα μου φαίνεται και μαμώ τις εξελίξεις!!! Τώρα κι αν θα γίνει ενδιαφέρον το arc. Ίσως ο Luffy με όλη αυτήν την ιστορία με τον Sanji να καταφέρει κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Whitebeard, όχι απλά να προστατεύσει το νησί, αλλά να εξομαλύνει τις σχέσεις των δύο ειδών!!! (Κι αν το σκεφτείτε, πώς αλλιώς να έχανε κανείς εκεί τόσο αίμα; Μάχη τόσο ντούκια που έχουνε γίνει όλοι τους; Τι απομένει; Nosebleed

, για να έχει και πλάκα!!)
Πιστεύω εδώ υπάρχει πολύ ψωμί, ο Oda επιβαιβεώνει το όνομά του. Break βέβαια, αλλά τι να κάνουμε, του χαλάμε χατήρι; Τέλος ένας φόρος τιμής (μάλλον αίματος) στο Sanji που για πολλοστή φορά τα έσπασε. Είμαστε μαζί σου, κι εγώ αν ήμουν εκεί με τόσες γοργόνες, έτσι θα αντιδρούσα

!!!

:nbleed: