Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 22:58
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:10
Το μόνο που με χαλάει είναι πως σχεδιάζει πια την Robin o Oda, είδα την τωρινή και enies lobby version της που είχε αντίστοιχα στην πρώτη και τελευταία σελίδα του chapter στο mangastream και η διαφορά μου φάνηκε χαώδης. :S
+10000000 γενικοτερα με χαλαει πολυ το new look της robin ειχε τοσο υπεροχο σχεδιο
me want robin back:blingeye2:!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 02:46
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 20:04
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gol D Asos: 04 Δεκέμβριος 2010 - 20:11
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 20:13
Εμενα παλι μ'αρεσει περισσοτερο...
+1. φαινεται πιο ωριμη και πιο χαλαρη.....

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 22:02
Το τεύχος τώρα μου άρεσε αρκετά. Γενικά δεν ανυπομωνώ για δράση ή οτιδήποτε σχετικό και μου αρέσει να το πηγαίνει αργά και να κλιμακώνεται σταθερά. Γιατί να με κουράζει, βέβαια, αφού ούτως ή άλλως είχαμε κάθε λογής υποθαλλάσια τέρατα, εξημερωμένο kraken και φυσικά τον Ιπτάμενο Ολλανδό!!! Αν και δεν μπορώ να μην τον συνδέω με την έκδοσή του στο Μπομπ Σφουγγαράκη, να δω πώς θα τον παρουσιάσει ο Oda!!!
Μιας και δεν είχα σχολιάσει τα 2-3 τελευταία θα ήθελα να πω ότι είναι αρκετά όμορφα. Η όλη υποθαλάσσια ζωή και το όλο στήσιμο με τα coated ships ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι απίστευτη. Κάτι σαν το στήσιμο με dials ή με τα σύννεφα στο Skypie, ωραίος ο Oda σε αυτά (χμ, πολλές ομοιότητες δεν κατέληξαν να έχουν αυτά τα 2 arcs; ). Α, το πλήρωμα του Caribou παίζει να μην πνίγηκε. Αν και δεν φαίνεται καθαρά, νομίζω είχαν τα coated armors! Για αυτό και έλεγε ο Zoro ότι μοιάζουν σαν τσούχτρες...
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 23:45
Εμενα μου άρεσε πάντως ...ειδικά η φάση με τον φρανκυ που βρίσκει τον λασπα ...θέλω να την δω animeted με την μουσική του buggy (!!!!)
Επίσης μου κέντρισε την περιεργια ο ιπτάμενος Ολλανδός και είπα να ψάξω την ιστορία λίγο και στην wikipedia το αναφεραν ήδη ...wtf ποτε προλαβαν;;
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Dutchman
7 δισεκκατομυρια ανθρωπακια στην γη μας , απο τα οποια λιγο λιγοτερα απο
αντε καληνυχτα!
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 23:49
7 δισεκκατομυρια ανθρωπακια στην γη μας , απο τα οποια λιγο λιγοτερα απο
τους μισουςτο ενα τριτο (μπορει και λιγοτερο) διαβαζουν Ενα Κομματι και εκαναν την ιδια σκεψη με εσενα => να πανε να τσεκαρουν τον flying dutchman στη βικιπαιδια
αντε καληνυχτα!
θεωρω οτι αν καποιος μελετησει σωστα την ιστορια στην wiki τοτε ισως καταφερει να καταλαβει τι εχει ο οντα στο μυαλο του!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2010 - 15:08
χαχα σωστός!θεωρω οτι αν καποιος μελετησει σωστα την ιστορια στην wiki τοτε ισως καταφερει να καταλαβει τι εχει ο οντα στο μυαλο του!
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 19:39
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 02:41
Είχε γέλιο, είχε ωραίο σχέδιο, γενικότερα το ευχαριστήθηκα ως chapter
μπορώ να πω.
Για μένα η πιο αστεία φάση και πιο imba γενικά φάση, ήταν αυτή που έρχεται ξαφνικά το Kraken
και ρίχνει μια στην μούρη του Umibouzu
Αντε να δούμε και τi θα γίνει στο επόμενο, αν και πιστεύω πως 3 chapters τουλ.
για να φτάσουν στο νησί
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 14:29

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 15:40

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 15:59