Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5656 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 December 2010 - 22:58

που τον έδειξε ολόκληρο?Πάντως το Kraken είναι απίστευτο και γλυκό το θέλω για nakama και να μη το αφήσουν πίσω τους στο fishman island

#5657 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 December 2010 - 23:10

Το μόνο που με χαλάει είναι πως σχεδιάζει πια την Robin o Oda, είδα την τωρινή και enies lobby version της που είχε αντίστοιχα στην πρώτη και τελευταία σελίδα του chapter στο mangastream και η διαφορά μου φάνηκε χαώδης. :S

+10000000 γενικοτερα με χαλαει πολυ το new look της robin ειχε τοσο υπεροχο σχεδιο:nbleed: γιατι επρεπε ντε και καλα να αλλαξει:madtodeath::if:!!!!!!!!!!!!

me want robin back:blingeye2:!!!!!!!!!!!!!!!!

#5658 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 December 2010 - 02:46

Εμενα παλι μ'αρεσει περισσοτερο...

2bbd14fc.jpg

#5659 Gol D Asos

Gol D Asos

End Of An Era

• Members
  • 35 posts

Posted 04 December 2010 - 20:04

Καλουτσικο chapter! εγινε αυτο που θελαμε! πηραν το κρακεν! οσο για τον ιπταμενο ολλανδο επειδη ακουστηκε οτι στερεψε απο φαντασια ο οντα πιστευω πως απλα θελει να ενσωματωσει ξακουστους ναυτικους μυθους!! γτ οχι?παντως ακομη δεν μας εχει δοσει ενα τελειο κεφαλαιο!! περιμενει το φισμαν αιλαντ μαλλον!!

Edited by Gol D Asos, 04 December 2010 - 20:11.

Posted Image

#5660 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 04 December 2010 - 20:13

Εμενα παλι μ'αρεσει περισσοτερο...

+1. φαινεται πιο ωριμη και πιο χαλαρη..... :lovulovu:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5661 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 04 December 2010 - 22:02

Η Robin μια χαρά μου φαίνεται κι εμένα, όχι ότι δεν μου άρεσε πριν.

Το τεύχος τώρα μου άρεσε αρκετά. Γενικά δεν ανυπομωνώ για δράση ή οτιδήποτε σχετικό και μου αρέσει να το πηγαίνει αργά και να κλιμακώνεται σταθερά. Γιατί να με κουράζει, βέβαια, αφού ούτως ή άλλως είχαμε κάθε λογής υποθαλλάσια τέρατα, εξημερωμένο kraken και φυσικά τον Ιπτάμενο Ολλανδό!!! Αν και δεν μπορώ να μην τον συνδέω με την έκδοσή του στο Μπομπ Σφουγγαράκη, να δω πώς θα τον παρουσιάσει ο Oda!!!

Μιας και δεν είχα σχολιάσει τα 2-3 τελευταία θα ήθελα να πω ότι είναι αρκετά όμορφα. Η όλη υποθαλάσσια ζωή και το όλο στήσιμο με τα coated ships ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι απίστευτη. Κάτι σαν το στήσιμο με dials ή με τα σύννεφα στο Skypie, ωραίος ο Oda σε αυτά (χμ, πολλές ομοιότητες δεν κατέληξαν να έχουν αυτά τα 2 arcs; ). Α, το πλήρωμα του Caribou παίζει να μην πνίγηκε. Αν και δεν φαίνεται καθαρά, νομίζω είχαν τα coated armors! Για αυτό και έλεγε ο Zoro ότι μοιάζουν σαν τσούχτρες...
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#5662 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 December 2010 - 23:45

Εμενα μου άρεσε πάντως ...ειδικά η φάση με τον φρανκυ που βρίσκει τον λασπα ...θέλω να την δω animeted με την μουσική του buggy (!!!!)

Επίσης μου κέντρισε την περιεργια ο ιπτάμενος Ολλανδός και είπα να ψάξω την ιστορία λίγο και στην wikipedia το αναφεραν ήδη ...wtf ποτε προλαβαν;;
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Dutchman

7 δισεκκατομυρια ανθρωπακια στην γη μας , απο τα οποια λιγο λιγοτερα απο τους μισους το ενα τριτο (μπορει και λιγοτερο) διαβαζουν Ενα Κομματι και εκαναν την ιδια σκεψη με εσενα => να πανε να τσεκαρουν τον flying dutchman στη βικιπαιδια :tensai:

αντε καληνυχτα! :gn2:

v4kFmx.png

#5663 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 04 December 2010 - 23:49

7 δισεκκατομυρια ανθρωπακια στην γη μας , απο τα οποια λιγο λιγοτερα απο τους μισους το ενα τριτο (μπορει και λιγοτερο) διαβαζουν Ενα Κομματι και εκαναν την ιδια σκεψη με εσενα => να πανε να τσεκαρουν τον flying dutchman στη βικιπαιδια :tensai:

αντε καληνυχτα! :gn2:

θεωρω οτι αν καποιος μελετησει σωστα την ιστορια στην wiki τοτε ισως καταφερει να καταλαβει τι εχει ο οντα στο μυαλο του!:orly:

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5664 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 05 December 2010 - 15:08

θεωρω οτι αν καποιος μελετησει σωστα την ιστορια στην wiki τοτε ισως καταφερει να καταλαβει τι εχει ο οντα στο μυαλο του!:orly:

χαχα σωστός!

2po6sfa_jpg.gif

#5665 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 06 December 2010 - 19:39

εγω βαριεμαι..... καντε το εσεις και βαλτε spoiler >.>

v4kFmx.png

#5666 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 December 2010 - 02:41

Αν και λίγο αργά θα πω κι εγώ ότι βρήκα το chapter αρκετά καλό.
Είχε γέλιο, είχε ωραίο σχέδιο, γενικότερα το ευχαριστήθηκα ως chapter
μπορώ να πω.

Για μένα η πιο αστεία φάση και πιο imba γενικά φάση, ήταν αυτή που έρχεται ξαφνικά το Kraken
και ρίχνει μια στην μούρη του Umibouzu :hahaha: , πολύ φάση.
Αντε να δούμε και τi θα γίνει στο επόμενο, αν και πιστεύω πως 3 chapters τουλ.
για να φτάσουν στο νησί :P
Posted Image

#5667 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 08 December 2010 - 14:29

και παραπάνω θα έλεγα..

Posted Image

#5668 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 December 2010 - 15:29

chapter 607 spoilers
Spoiler: first half

Spoiler: second half

Spoiler: opinion

Posted Image

#5669 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 08 December 2010 - 15:40

http://mangastream.com/read/chopperman/73033512/1 lol!

#5670 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 08 December 2010 - 15:59

Πλακα ειχε ο chopperman
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis: