Why all the hate?

Είμαι από τους πρώτους γενικά που παραπονιούνται για τα (αργά) chaps του Oda αλλά το συγκεκριμένο το βρήκα το καλύτερο ως τώρα από το τέλος του πολέμου (ω ναι!).
Επιτέλους άρχισε να μου θυμίζει όλες εκείνες τις προ-Skypiea Jaya φάσεις, το chapter είχε απίθανο σχέδιο, πολύ καλά αποδοσμένη dark ατμόσφαιρα (για δεδομένα OP πάντα), όλων των ειδών sea creatures που θα περιμέναμε να ζουν σε αυτά τα βάθη (μέδουσες που φωσφορίζουν, τεράστια ψάρια/σκουλήκια, kraken, umibouzou), πολύ ωραίο σκοτεινό underwater περιβάλλον που κορυφώθηκε με την ύπαρξη ηφαιστείων και... μέχρι και τον Ιπτάμενο Ολλανδό! Ο Van Der Dekken ειδικά μου άρεσε πολύ πως παρουσιάστηκε, αλλά ελπίζω να παραμείνει έτσι και όταν τον δούμε fully.
Μέχρι και τα αστεία τα βρήκα καλύτερα, και μάλιστα από Franky (όταν εμφανίστηκε πίσω από Caribou) και Brook (όταν μιλούσε μόνος του για το πως βλέπει χωρίς μάτια), που γενικά τους έχω για πιο προβλέψιμους/επαναλαμβανόμενους τύπους στα αστεία. Ωραίος και ο Zoro που είπε στο πλήρωμα τα πόσα τράβηξαν με το ότι αυτοί χάθηκαν.
Αυτά είναι chapter, σε αντίθεση με το Sabaody που το είχαμε χορτάσει πριν 2 χρόνια και το χρονοτριβούσε με τους βαρετούς fakes. Το μόνο που με χαλάει είναι πως σχεδιάζει πια την Robin o Oda, είδα την τωρινή και enies lobby version της που είχε αντίστοιχα στην πρώτη και τελευταία σελίδα του chapter στο mangastream και η διαφορά μου φάνηκε χαώδης. :S
Και φυσικά θα χαρώ πολύ αν για, έστω temporary nakama, πάρουν το Kraken... γιατί όλοι μπορούν να έχουν sea kings για pets but it takes Luffy to tame the most legendary of all!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:05