Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5641 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 02 December 2010 - 14:25

ΥΓ: κρακεν και ιπταμενος ολλανδος?wtf oda where's your inspiration?

Εγω αντιθετα το βρησκω πολυ καλο και ο επιμερους συνδιασμος με τους πραγματικους μυθους ειναι κατι που εχει ιδιαιτερη πλακα. Σιγουρα δεν θα κολλησει στα κοινοτυπα απλα θα παιξει μαζι τους. Το φοβερο Κρακεν (αν θυμαστε και απο τους πειρατες της καραιβικης) εγινε με την μια pet του luffy μια τετοια τροχια θα παρει και η σχεση του με το πληρωμα του ιπταμενου ολλανδου.

Θα συμφωνουσα μαζι σου αμα αυτοι ειχαν πολυ βασικο ρολο στη saga.
Τωρα βλεπουμε κατι σαν το νησι του Duval πριν το αρχιπελαγος αλλα για εμενα πολυ πιο ωραιο.

#5642 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 02 December 2010 - 14:26

Mετα απο 2 χρονια time skip περιμενατε να μπει κατευθειαν στο ψητο? Θα ειμαστε για λιγο καιρο ακομα στα μεταβατικα chapter σιγουρα και προσωπικα δε με πειραζει. Ουτως ή αλλως αυτο περιμενα. Σκεφτητε μονο ποσα εχει να καλυψει ο Oda με αυτα τα 2 χρονια. Αυτα τα chaps ειναι το ξεκινημα του NW και ολοι μας ξερουμε οτι δεν ειναι καλος στο να κανει ξεκινηματα αλλα γινεται πολυ καλυτερος στην πορεια. Υπομονη, σε λιγο καιρο θα ειναι το παλιο καλο ΟΡ που ξερουμε και αγαπαμε αν οχι καλυτερο.

Παντως εμενα μου αρεσουν τα τελευταια chaps. Γι αυτο που ειναι, ειναι πολυ καλα.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#5643 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 02 December 2010 - 15:29

ήτανε κάπως μικρό η μου φαίνεται? δεν ήτανε τόσο ξενέρα όσο περίμενα :P σε κάποιες φάσεις μου θύμισε το the phantom menace XD περιμένω να μπει στο ψητό τώρα όμως

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#5644 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 02 December 2010 - 15:30

ναι και μένα μου άρεσε. Ήταν υπερβολικά μικρό βέβαια... σωστα σου φάνηκε Azathoth
Είχε κάτι καλές ατάκες π.χ ''Good boy'' και ''Surume'':kakaka: και γενικά η ιστορία ξεδιπλώθηκε ωραία.
Αργεί μάλλον η δράση όπως και σε κάθε arc

2po6sfa_jpg.gif

#5645 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 December 2010 - 15:53

Creepy Chapter...

Ειδικα ο Franky οταν βρηκε τον caribou.. χαχα εκει ελιωσα...

By the way ενθουσιαστηκα πολυ που χρησιμοποιησε τον μυθο του Ιπταμενου Ολλανδου...

Nice...

2bbd14fc.jpg

#5646 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 02 December 2010 - 16:21

Δεν ειναι η πρωτη φορα που δανειζεται πραγματικους πειρατες και "μυθους" ο Oda...

Πραγματικά, π.χ. με τον Blackbeard γιατί δεν ενοχλήθηκε κανείς?
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#5647 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 December 2010 - 17:43

Εξαιρετικό το chapter, o Oda χρησιμοποιεί την φαντασία του σε συνδασμό με γνωστή πειρατική μυθολογία και το κάνει θαυμάσια, είχαμε και το introduction μιας νέας φυλής ( αυτής του San Juan Wolf ?!) .
Posted Image

#5648 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 02 December 2010 - 19:47

Εμενα μου άρεσε πάντως ...ειδικά η φάση με τον φρανκυ που βρίσκει τον λασπα ...θέλω να την δω animeted με την μουσική του buggy (!!!!)

Επίσης μου κέντρισε την περιεργια ο ιπτάμενος Ολλανδός και είπα να ψάξω την ιστορία λίγο και στην wikipedia το αναφεραν ήδη ...wtf ποτε προλαβαν;;
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Dutchman

#5649 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 02 December 2010 - 20:17

Εμενα μου άρεσε πάντως ...ειδικά η φάση με τον φρανκυ που βρίσκει τον λασπα ...θέλω να την δω animeted με την μουσική του buggy (!!!!)

Επίσης μου κέντρισε την περιεργια ο ιπτάμενος Ολλανδός και είπα να ψάξω την ιστορία λίγο και στην wikipedia το αναφεραν ήδη ...wtf ποτε προλαβαν;;
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Dutchman

O iπταμενος Ολλανδος ειναι μυθος πολλων δεκαετιων, φυσικο ειναι να το εχει η wikipedia και οχι δεν ειναι ιδεα του oda.

Οn topic: Το chapter μου αρεσε, γενικα μ αρεσαν ολα τα chapter μετα το time skip. Eπιτελους γελασε λιγο το χειλακι μας.

Posted Image

#5650 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 02 December 2010 - 20:55

O iπταμενος Ολλανδος ειναι μυθος πολλων δεκαετιων, φυσικο ειναι να το εχει η wikipedia και οχι δεν ειναι ιδεα του oda.

Οn topic: Το chapter μου αρεσε, γενικα μ αρεσαν ολα τα chapter μετα το time skip. Eπιτελους γελασε λιγο το χειλακι μας.

Εννοεί οτι γράψαν για το one piece:

In the popular manga One Piece a ship is called Flying Dutchman (written on the ship's sail) and its captain is called Van der Decken too.

stasou%2520mygdala.jpg

#5651 elaiza

elaiza

anime lover :D

• Members
  • 15 posts

Posted 03 December 2010 - 12:42

το κορυφαιο ηταν η σφαλιαρα του ουσοπ στον μπρουκ "dont YOU get surprised!!"(για το πλοιο φαντασμα:hahaha:)

Posted Image

There is no justice without sin...

#5652 gusmanfreeman

gusmanfreeman

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 03 December 2010 - 22:21

Ο oda αργυσε μερικα χρονακια. http://uk.ps2.ign.com/articles/534/534945p1.html
http://pwned.com/review/6417/playstation2/SpongeBob-Squarepants--Revenge-of-the-Flying-Dutchman/[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hHLlgZyLpuQ[/YOUTUBE] στο 3:50 :hahaha: ειναι και σε αλλα επισοδια αλλα δεν τα εβρισκα

#5653 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 December 2010 - 22:34

καλο και το καινουργιο chapter.....

παντως τωρα τελευταια γενικοτερα δεν ξερω γιατι αλλα την εντυπωση που ειχα οταν εβλεπα το anime δεν την εχω με βλεπω μαλλον να droppαρω το manga και να βλεπω μονο το anime(που μεχρι να φτασει σ'αυτο το σημειο ποιος ξερει ποσο καιρο θα κανει).....θα δειξει παντως.....

#5654 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 December 2010 - 22:45

τα τελευταία chapter αυτό που βλέπω είναι ότι τα spoiler μας προιδεάζουν για κάτι άσχημο αλλά τελικά αποδεικνύεται το αντίθετο

#5655 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 December 2010 - 22:54

Why all the hate? :P Είμαι από τους πρώτους γενικά που παραπονιούνται για τα (αργά) chaps του Oda αλλά το συγκεκριμένο το βρήκα το καλύτερο ως τώρα από το τέλος του πολέμου (ω ναι!).

Επιτέλους άρχισε να μου θυμίζει όλες εκείνες τις προ-Skypiea Jaya φάσεις, το chapter είχε απίθανο σχέδιο, πολύ καλά αποδοσμένη dark ατμόσφαιρα (για δεδομένα OP πάντα), όλων των ειδών sea creatures που θα περιμέναμε να ζουν σε αυτά τα βάθη (μέδουσες που φωσφορίζουν, τεράστια ψάρια/σκουλήκια, kraken, umibouzou), πολύ ωραίο σκοτεινό underwater περιβάλλον που κορυφώθηκε με την ύπαρξη ηφαιστείων και... μέχρι και τον Ιπτάμενο Ολλανδό! Ο Van Der Dekken ειδικά μου άρεσε πολύ πως παρουσιάστηκε, αλλά ελπίζω να παραμείνει έτσι και όταν τον δούμε fully.

Μέχρι και τα αστεία τα βρήκα καλύτερα, και μάλιστα από Franky (όταν εμφανίστηκε πίσω από Caribou) και Brook (όταν μιλούσε μόνος του για το πως βλέπει χωρίς μάτια), που γενικά τους έχω για πιο προβλέψιμους/επαναλαμβανόμενους τύπους στα αστεία. Ωραίος και ο Zoro που είπε στο πλήρωμα τα πόσα τράβηξαν με το ότι αυτοί χάθηκαν. :hahaha:

Αυτά είναι chapter, σε αντίθεση με το Sabaody που το είχαμε χορτάσει πριν 2 χρόνια και το χρονοτριβούσε με τους βαρετούς fakes. Το μόνο που με χαλάει είναι πως σχεδιάζει πια την Robin o Oda, είδα την τωρινή και enies lobby version της που είχε αντίστοιχα στην πρώτη και τελευταία σελίδα του chapter στο mangastream και η διαφορά μου φάνηκε χαώδης. :S

Και φυσικά θα χαρώ πολύ αν για, έστω temporary nakama, πάρουν το Kraken... γιατί όλοι μπορούν να έχουν sea kings για pets but it takes Luffy to tame the most legendary of all! :riiight:

Edited by Zoro, 03 December 2010 - 23:05.