Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5581 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 19:40

ελεος που ειναι τα σποιλερ δεν την παλευω αλλο!!

#5582 Pathas

Pathas

Anime Newbie

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 20:01

Σε αυτό που θέλω να σταθώ στο τελευταίο chapter του manga είναι κάτι που σκεφτόμουν από τα αρχικά manga και επιβεβαιώθηκε. Συγκεκριμένα ο luffy είχε πει ότι στο πλήρωμα του ήθελε 10 άτομα μαζί με αυτόν. Άρα μάλλον περιμένουμε άλλο έναν χαρακτήρα; Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι κάποιος που έχει είδη εμφανιστεί στα manga αλλά κανείς δεν ξέρει.

Επισυναπτόμενο Αρχείο

• Επισυναπτόμενο Αρχείο  03_04.jpg   38,68Κ   23 Αριθμός downloads

#5583 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 20:11

Αυτες που μ'αρεσαν ηταν οτι ο Helmeppo θα προσπαθησει για Haki και αυτο με τον Kuro, τον πατερα του Helmeppo και το σαγονι ^^

^+1

Συν τοις αλλοις οτι ξεκαθαριζεται αν θα υπάρξει και επιπλέον μέλος στους Straw-hats:burningbe3:....οι πιο πολύ εδώ μέσα το έχουν αναφέρει με τις προβλέψεις να δίνουν και παίρνουν για το ποιο θα είναι το 10ο μελος της παρεας....

#5584 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 21:13

να ρωτησω κατι ακυρο,το μανγα το διαβαζω(τωρα αρχισα και ειμαι στο Arlong chapter) απο το ιντρερνετ,μανγα βιβλιο one piece δεν εχω ανοιξει,και εχω την εξης απορεια γιατι στο μανγα τον λεει Rufi,το κανονικο Luffi δεν ειναι οπως στο ανιμε???
Eυχαριστω
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5585 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 21:18

να ρωτησω κατι ακυρο,το μανγα το διαβαζω(τωρα αρχισα και ειμαι στο Arlong chapter) απο το ιντρερνετ,μανγα βιβλιο one piece δεν εχω ανοιξει,και εχω την εξης απορεια γιατι στο μανγα τον λεει Rufi,το κανονικο Luffi δεν ειναι οπως στο ανιμε???
Eυχαριστω

Κοιτα το κανονικο ειναι luffy απλα απο τοτε που τα ''καλα'' σιτες οπως mangafox onemanga ktl αναγκαστικαν να κατεβασουν τα μανγκα, πήραν την σκυτάλη κάτι παρακμιακά οπότε καταλαβαίνεις...

#5586 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 21:21

Σε αυτό που θέλω να σταθώ στο τελευταίο chapter του manga είναι κάτι που σκεφτόμουν από τα αρχικά manga και επιβεβαιώθηκε. Συγκεκριμένα ο luffy είχε πει ότι στο πλήρωμα του ήθελε 10 άτομα μαζί με αυτόν. Άρα μάλλον περιμένουμε άλλο έναν χαρακτήρα; Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι κάποιος που έχει είδη εμφανιστεί στα manga αλλά κανείς δεν ξέρει.

Βασικά και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό και εάν όντως εννοούσε 10 μαζι με αυτόν τότε είναι ήδη 10 αφού μετράει και το πλοίο σαν nakama ...ε; σωστά δεν τα λέω..;;;

#5587 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 21:33

Δεν νομίζω να εννοεί και το πλοίο ... :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5588 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 21:50

θελω να ειναι ο κουρο ...ειχε και **** τις κινησεις...τρομερο στυλ! τον συγκρινω με κροκονταιλ ... αλλα δυστηχως θα ειναι ψαρανθρωπος... του τυπου πχ σαν εκεινον τον ψαρανθρωπο-καρατε-κιντ στης ναμι.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#5589 HihioZabimaru

HihioZabimaru

Bleached

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 22:21

Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι κανενας fishman πχ μπορει να βρουν τον arlong ή κανεναν αλλον απο το παρελθον. Επισης πιστευω οτι μπορει να ειναι ο Coribou το 10ατο μελος των Straw Hats
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5590 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 22:23

Συγκεκριμένα, ο Luffy είχει πει "I think about 10 people should do it" ή κάπως έτσι. Όπως και να 'χει δηλαδή, περιμένουμε δέκατο μέλος. Αλλά δεν θα είναι περίεργο να δούμε και ενδέκατο ή δωδέκατο ας πούμε, κάποια στιγμή... :wis:
Γενικά, πολύ-πολύ ενδιαφέρον το Green Book...! :awww: Εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες για τόσα κεφάλαια...!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5591 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 23:02

παιδιά το μέλος που θα μπεί τώρα θα είναι το ένατο.Τα 10 άτομα που αναφέρει ο Luffy είναι χωρίς τον εαυτό του.Μάλιστα αν δείτε στο chap που μπαίνει στο πλήρωμα ο Brooke έχει τίτλο The Eighth.:thatsit:

#5592 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 23:02

κι εμένα μ'άρεσε. Ήταν ευχάριστω και είπε κάποιες πληροφορίες. Βέβαια δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιζαν κάτι αριθμοί στις σελίδες που έκαναν περίληψη κάποιων arc.
όσο για τα νέα μέλη συμφωνώ με τον kenobi.

2po6sfa_jpg.gif

#5593 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 23:44

θα εχει κανονικα αυριο ο.π. ετσι?.......ή αυτο π βγηκε ηταν αυτης της εβδομαδας και καλα?

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5594 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 23:49

ναι θα έχει, δες μια σελίδα πριν που ειπώθηκε η ίδια ερώτηση

2po6sfa_jpg.gif

#5595 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members