Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#541 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 15 November 2008 - 00:00

Μη τα παίρνεις και όλα μετρητής!

δεν δεχομαι επιταγες ουτε καρτες....μονο μετρητα...:tensai:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#542 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 15 November 2008 - 00:08

Δεν εμπεριέχω τον Kuma γιατί μου φαίνεται πως διέπεται ευνοϊκά όπως και ο Dracule Mihawk.Αυτός κάποιο περίεργο ρόλο βαράει.Εάν ήθελα να τους σκοτώσει μάλλον θα το είχε κάνει.Ίσος να έχει και σχέσεις με τον Dragon είτε με τον χαρακτήρα του...(κρατάει την Βίβλο).Εγώ πιστεύω πως απλός μπορεί να τους προστάτευσαι όλους....Αφού στην τελευταία μάχη εμφανίστηκε ως απομηχανής θεός μέσα στην κρίση.Μάλλον θα πορευτούν και οι αλλοι με το thousand sunny προς την βάση τη στρατιωτική που θα εκτελεστεί ο Ace.Μάλλον θα ενωθούν στον δρόμο.

Τώρα για το ιδίλιο ο Luffy ειναι 17...Καιρος δεν ειναι?!

#543 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 15 November 2008 - 00:09

δεν δεχομαι επιταγες ουτε καρτες....μονο μετρητα...:tensai:

Σε ειδος...?

Spoiler:

#544 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 15 November 2008 - 00:12

Τα Cash τα έβαλα στην τράπεζα προλαβαίνοντας τα υψηλά επιτόκια κλειδωμένα για ένα χρόνο.
:kill4u:
Και οι επιταγές θεωρούνται χρήμα.
Λογιστής.

Α και χρειάζεται και μια ακόμα γυναίκα στο anime.7-2 είναι συντριπτικό.Έστω και εάν ο 1ος ειναι Robocop, ο 2ος είναι τέρας, ο 3ος σκελετός και οι άλλοι είναι λίγο εγκεφαλικά λειψοί.

Edited by TFORCE, 15 November 2008 - 00:20.

#545 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 15 November 2008 - 00:18

Σωστος... με πειθει και ο συλλογισμος σου για τους λογους που η Boa μπορει να παει με το μερος τους. Βεβαια με τον "ερωτα" που διαφενεται (εαν συνεχιστει) το manga εχει παρει μια εντελως διαφορετικη τροπη!

Το θεμα με τον Kuma ειναι γιατι να θελει να σωθει ο Ace...?

Αυτό που ήρθε ήταν ότι έχει κάποια σχέση με τον dragon (καθαρά υπόθεση).. όπως το σκεφτόμουν στο ενδιάμεσο πως να αναπτύξω... μου ήρθε άλλη εξήγησή που αντιφάσκει με την πρώτη.

Ο kuma είπε καθαρά στον Kizaru We have no obligation to answer to the marines where the World government directed involved... Link όπως επίσης είπε κατι που ο raylight του εκανε εντιποση και δεν το πιστευε.. και ο Kuma συμφώνησε με την άποψή του.. που σημαίνει ότι κάποιος κινεί τα νήματα από πίσω, (τώρα αρχίζει η θεωρία μου). Δηλαδή έβαλε τον Kuma να τον στείλει στο Kuja island με σκοπό να τους αναγκάσει ο luffy να να φέρουν και την άλλη chibukai για την εκτέλεση του ace η για κάποιο παρόμοιο λόγο... βεβαία ένας βαθμός της απορίας θα μας λυθεί όταν δούμε που πήγαν οι άλλοι.. δλδ άμα σχετίζονται με κάτι παρόμοιο αλλιώς δεν βλέπω το λόγο να τους κρατήσει ζωντανούς.

Άσχετο με αυτό τώρα...
Ρομάντζο+Luffy το θεωρώ αδύνατο με τον Luffy που το μυαλό το το έχει μόνο να γίνει Pirate king. Θα ειναι one side love..
Επίσης το θεωρώ πολύ αληθοφανές που τον ερωτεύτηκε άλωστε αντικατέστησε στο μυαλό της των σωτήρα μερμεν(χτυπώντας τον tenryoobito), επίσης έδειξε μεγάλη ηθική ανωτερότητα στην μαχη(προστατεύοντας τη σημάδι στην πλάτη), και τελευταίο επέλεξε χωρίς δεύτερες σκέψεις να ρισκάρει την ζωή του για τους ανθρώπους που το έσωσαν και να μείνει στο νησί έτσι ώστε να τους ξεπετρώσει.. πραγματικά άμα ήμουν κοπέλα θα τον ερωτευόμουν και εγώ.:hahaha:

#546 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 15 November 2008 - 00:51

πραγματικά άμα ήμουν κοπέλα θα τον ερωτευόμουν και εγώ

Έχεις αρχίσει να με τρομάζεις.(πλάκα κάνω)

Πάντως αυτή τη στιγμή ο Luffy έχει στο μυαλό του το πλήρωμα του και τον αδελφό του.Αλλά εάν το θέλει ο συγγραφέας όλα μπορεί να τα κάνει....Μπορεί να την κάνει γυναίκα Sanji(αυτό θα είχε πλάκα(στα anime μη ξεχνάτε αυτό συνηθίζεται ),μπορεί να κολάει συνέχεια μαζί του,μπορεί και στη περιπέτεια τους μεχρυ το νισή να τον ρήξει.Έτσι και αλλίος λόγο των έξηδικευμένων απαιτήσεων και συνθικών τους δεν υπάρχει καλήτερο ζευγάρι.

Α:Η κοπελιά δεν μπορεί να πετύχει ιδανικότερο άνδρα για αυτήν.
Β:Ο Luffy την χρειάζεται γιατί όχι μόνο είναι μια τρομερή πολεμίστρια(νίκησε ένα πλοίο μόνη της(1 έμεινε και αυτό γονατιστός),όχι μόνο γιατί είναι και γαμώ τη γκόμενα(πράγμα που δεν νομίζω πως το πολυκοιτάζει ο luffy),και είναι μια shichibukai πράγμα που θα εκτοξεύσει το πρεστίζ του.

Αλλά πλέων το manga τα έχει όλα.
Action+Comedy+Adventure(διαφορετικό από το action)+s.f.+mecha+Αναδρομή σε εποχή+Ecchi(Εδώ δεν υπάρχει αμφιβολία)+drama+thriller(Ελαφρώς κατά διαστιματάκια).

To μόνο που μας λείπει είναι να το πούμε και hentai(Αυτό θα είναι και το αποτελειωτικό χτύπημα:nbleed:)

#547 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 15 November 2008 - 07:55

Εάν ήθελα να τους σκοτώσει μάλλον θα το είχε κάνει.Ίσος να έχει και σχέσεις με τον Dragon είτε με τον χαρακτήρα του...(κρατάει την Βίβλο)

dear tforce συμφωνω απολυτα με την αποψη οτι εχει καποιες σχεσεις με τον Dragon γιατι αναφερει χαρακτηριστικα "Dragon your son is indeed amazing to find such loyal nakama" οταν τελειωνει την επιθεση του στον zoro στο chapter 485....

κατα την ταπεινη μου γνωμη:hahaha::hahaha: ειναι απο τα καλυτερα arc μεχρι τωρα.. καποια στιγμη επρεπε να ηττηθει... αλλα το θεωρω και μια φοβερη εμπνευση του Eiichiro Oda ωστε να στειλει τον luffy στον αδερφο του... και για να βαλω και μια τελεια η καλυτερη στιγμη ειναι οταν νικαει τον ταυρο του douval στο Chapter 495 και παιρνουμε ολοι πρεφα πως εμφανιζει το ΗΑΚΙ (δυναμη που πρωτοβλεπουμε να χρησιμοποιει ο shanks οταν πηγαινει στον whitebeard

#548 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 November 2008 - 08:40

Ενταξει για το λογο που ο Kuma εστειλε το luffy στο νησι ακομα δ εξερουμε τπ.Και εγω πιστευω οτι δεν ειναι τυχαιο.Μπορει μεν να ρωταει κα8ε φορα where would u like to go αλλα νομιζω οτι στο συγκεκριμενο στηγμιοτυπο ηταν κα8αρα διαταγμενος απο καποιον να τον στειλει εκει.Οσο για την σχεση με το dragon κατι δνε εχει ανφερ8ει ποτε αλλα σε αυτο το manga ποτε δνε εισαι σιγουρος για κατι....Αντε τωρα να δουμε τι κανουν και οι υπολοιποι αν και για καπιοο λογο εχω το αισ8ημα οτι ολοι 8α βρε8ουν στο εμρος του ace οεο:oo:

Αλλά πλέων το manga τα έχει όλα.
Action+Comedy+Adventure(διαφορετικό από το action)+s.f.+mecha+Αναδρομή σε εποχή+Ecchi(Εδώ δεν υπάρχει αμφιβολία)+drama+thriller(Ελαφρώς κατά διαστιματάκια).

Συμφωνω απολυτα+1

To μόνο που μας λείπει είναι να το πούμε και hentai(Αυτό θα είναι και το αποτελειωτικό χτύπημα

Η robin που κυκλοφορει με το τανγκα κα8ε μερα και η βοα γυμνη ειναι για μενα το καλυτερο hentai:nod::nbleed::nbleed:

Posted Image

#549 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 15 November 2008 - 08:58

Guys δεν χρειαζεται πολυ ψαξιμο ο Κουμα προστατευει τους ψαθινους
αυτο κανει μπαμ

πρωτα σταματαει το Pacifista 1 πριν αποτελιωσει Brooke & Sanji
One Piece 512 page 17 | One Manga

Μετα, Την ωρα που ο Pacifista 1 παει να ριξει το Λειζερ τον εξαφανιζει προστατευοντας τους Strawhats...δλδ δεν υπαρχει αλλος λογος...τους προστατεύει...
One Piece 513 page 05 | One Manga
One Piece 513 page 06 | One Manga

Πιο μετα αφου εχει εξαφανισει αρκετους Strawhats αν κ δεν ξερουμε τη ακριβως λεει, σιγουρα επιχειρει να καθησυχασει τον Rayleign επιδει απο πριν ελεγε συνεχεια "i would like to go help them" κ φνταν ανησυχος
One Piece 513 page 11 | One Manga

Η γνωμη μου ειναι οτι τους εστειλε μακρια απο εκει 1ον) για να σωθουν και 2ρον) για να εξυπηρετησουν καποιο σκοπο

παντος οτι τους προστατεύει ειναι εμφανες.

Posted Image

#550 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 15 November 2008 - 11:22

Guys δεν χρειαζεται πολυ ψαξιμο ο Κουμα προστατευει τους ψαθινους
αυτο κανει μπαμ

πρωτα σταματαει το Pacifista 1 πριν αποτελιωσει Brooke & Sanji
One Piece 512 page 17 | One Manga

Μετα, Την ωρα που ο Pacifista 1 παει να ριξει το Λειζερ τον εξαφανιζει προστατευοντας τους Strawhats...δλδ δεν υπαρχει αλλος λογος...τους προστατεύει...
One Piece 513 page 05 | One Manga
One Piece 513 page 06 | One Manga

Πιο μετα αφου εχει εξαφανισει αρκετους Strawhats αν κ δεν ξερουμε τη ακριβως λεει, σιγουρα επιχειρει να καθησυχασει τον Rayleign επιδει απο πριν ελεγε συνεχεια "i would like to go help them" κ φνταν ανησυχος
One Piece 513 page 11 | One Manga

Η γνώμη μου είναι οτι τους εστειλε μακρια απο εκει 1ον) για να σωθουν και 2ρον) για να εξυπηρετησουν καποιο σκοπο

παντος οτι τους προστατεύει ειναι εμφανες.

+1

Είναι προφανές οτι ο κουμα τουσ προστατεύει ή αντε το πολύ πολύ να εξυπηρετεί ή να κάνει χάρη σε κάποιον άλλο σιμπουκχαι...άλλα όπως και να έχει σίγουρα τούς βοηθησε κ στισ 2 συναντήσεις τουσ, 1η στο Θριλερ Βαρκ οπου θα μπορουσε να τουσ σκωτωσει-ταξειδοστηλει αλλα δεν το εκανα κ 2η φορα εδω που πραγματικα τουσ εσωσε τον κολο απο πολυ χειροτερα

@ moutzah3d1n

Όντως εκει Ηακι ειναι απλα το λαστιχοπαιδο δεν το ξερει ακομα...βεβαία θα μου πειισ και τι εχει καταλαβει μονοσ του ...

Τελοσ για να ερθουμε κ στο τελευταίο κεφάλαιο ο luffy θα ηταν ο πρωτοσ που θα προκαλούσε τον ερωτα καποιας θηλυκιασ δεν το περίμενα , αν με ρώταγε κανεισ θα ηταν το 3ο ατομο σε σειρα μετα απο

Ζορο : Που επιδη ειναι σκλιροσ κ τούμπανο ολο κ καποια θα τον ερωτευοταν ( προτυπο 'Πολυ σκλιροσ για να πεθανει' και τέτοια)

και

Σαντζι : Ε ολο κ κάποια δεν θα του καθοτανε.Τοσο κοπο εχει κανει ( εκτοσ κ αν ο σανζι δεν μπορει ποτε να ανικει σε 1 γυναίκα μονο ,αλλα ανήκει σε όλες)

I would likePosted Image for a pet...

#551 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 15 November 2008 - 11:59

Το θεμα βεβαια δεν ειναι αν τους προστατευει ή οχι... αλλα ο λογος που το κανει. Ισως στο Θριλερ Μπαρκ να ειχε σκοπο να τους "πιασει" αλλα η συμπεριφορα τους τον κερδισε, γιατι τοτε φανηκε να ειναι "αδιστακτος" και υποχωρησε στο τελος. Μην ξεχναμε βεβαια οτι ειναι και πρωην πειρατης!

Τελος αν η Μποα μπει στο πληρωμα θα ειναι ακομα μεγαλυτερο πληγμα για την World Government απο οτι αν την ειχε σπασει στο ξυλο.

#552 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 15 November 2008 - 13:00

Τελος αν η Μποα μπει στο πληρωμα θα ειναι ακομα μεγαλυτερο πληγμα για την World Government απο οτι αν την ειχε σπασει στο ξυλο.

Η Μποα δεν θα παει στους strawhats διοτι εχει δικο της πληρωμα και απο εκεινη εξαρταται ενα ολοκληρο νησι (δεν ειναι περιπτωση franky).

Ο δευτερος λογος ειναι η δυναμη της...
Αποκλειεται να μπει nakama στο πληρωμα και να κανει τον zoro να φαινεται τριτος σε δυναμη.

Εγω πονταρω πως θα μπει η margaret (αυτη που τον εσωσε), διοτι ξερει να χρησιμοποιει Haki και ειναι στο μεσο ορο δυναμης του πληρωματος.

Edited by sgouver, 15 November 2008 - 18:56.

#553 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 November 2008 - 13:10

Πάντως εγώ πιστεύω ότι όσο αναφορά το love story έχουμε πέσει σε μια από τις παγίδες του Oda!Δεν νομίζω να συνεχιστεί κάτι.Ο luffy θα παραμείνει αδιάφορος, αντίθετα θα προσπαθήσει να θεραπεύσει την Boa,δλδ να τη κάνει να μην τον αγαπάει!
Βέβαια αν το μάθει ο Sanji αυτό θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο!

Μα που ακούστηκε να φτύνει κυριολεκτικά την πιο όμορφη γυναίκα στο one piece!

Τέλος θα ήθελα να κάνω και μια πρόβλεψη για το save Ace rescue arc!
Λοιπόν πιστεύω ότι ο Luffy μαζί με το πλήρωμά του θα πολεμήσουν γενναία και θα σώσουν τον Ace!Οπότε ο Whitebird μετά θα τους ζητήσει να μπουν στο πλήρωμά του, φυσικά ένα από τα καλύτερα στον κόσμο του One piece!Όμως οι strawhats και πρώτος-πρώτος ο Luffy θα αρνηθούν και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στο new world δυνατότεροι πλήρως καταξιωμένοι και ίσως με έναν νέο Nakama που δεν νομίζω να είναι Boa!

Edit:
A...επίσης να αναφέρω ότι το Ριτάκι είναι εξίσου όμορφο και κολλάει μια χαρά για Nakama όπως ανέφερε από πάνω μου ο sqouver!
Posted Image

#554 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 15 November 2008 - 13:15

save Ace rescue arc!

λεξηπλαστηηηηη....:hahaha:

εγω αμα δω την βοα στο πληρωμα 'η οχι(προτιμω οχι) να παρακαλαει τον flufly Και να τρεχει απο πισω του σαν καμια καημενη θα σιχαθω....

πιστευω πως μια γυναικα που παρακαλαει εναν αντρα θελει να τη λυπηθω...καθολου ομορφο θεαμα.

μερικα πραματα πρεπει να τα κανουν μονο οι αντρες...η ισοτητα δεν ισχυει εδω...:tensai:
εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπει να πεφτουμε στα πατωματα,οχι αυτες...

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#555 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 15 November 2008 - 13:54

Η Μποα να δεν θα παει στους strawhats διοτι εχει δικο της πληρωμα και απο εκεινη εξαρταται ενα ολοκληρο νησι (δεν ειναι περιπτωση franky).

Ο δευτερος λογος ειναι η δυναμη της...
Αποκλειεται να μπει nakama στο πληρωμα και να κανει τον zoro να φαινεται τριτος σε δυναμη.

Εγω πονταρω πως θα μπει η margaret (αυτη που τον εσωσε), διοτι ξερει να χρησιμοποιει Haki και ειναι στο μεσο ορο δυναμης του πληρωματος.

Oπως ειπα "αν" - "θα", δεν προεξοφλησα κατι...

Απο πλευρας δυναμης... περαν του φρουτου δεν φαινεται να εχει αξιολογη φυσικη δυναμη. Ο Lyffy ή καποιος στο επιπεδο του θα την εκανε oneshot.

Ναι η Margaret ήταν το πιο πιθανο να μπει στο πληρωμα (εαν εν τελει μπει καποιος στο πληρωμα)... κατι που αλλωστε εχουμε πει! Απλα το τελευταιο κεφαλαιο θολωσε τα νερα πολυ.