Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 20:02
Ωραία τα αστεία του crew, πολύ γέλιο με τα mystery currents, όσο για τον Caribou, δεν νομίζω να είναι όπως με τη Vivi, που ήρθε με το που μπήκαν στη Grand Line και έτσι με την ίδια αντιστοιχία αυτός να είναι το νέο μέλος, το πλήρωμα μπορεί να βρει καλύτερο logia, ο τρόπος που έχει παρουσιαστεί αυτός άλλο προοικονομεί. Κάπου το πάει... αλλά πού;
Επιπλέον, ήρθε και το θρυλικό Kraken!! Ο Luffy προφανώς θα το δαμάσει όπως τα ζώα στο νησί αλλά και πάλι, είναι στη θάλασσα, λογικά θα είναι πιο δυνατό από τα άλλα ζώα, θα δείξει.... νομίζω εντέλει οι StrawHats θα έχουν κάτι καλύτερο από μια seacow να τους σέρνει το καράβι!!!
Τώρα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:
-Ωραίος ο Caribou που έφαγε την κλοτσιά του Sanji για να μην αποκαλυφθει ότι είναι logia.
-Λέτε ο Luffy να μην ξέρει για το θάνατο του Whitebeard. Θα μπορούσε να είναι μια απλή παρομοίωση με τη φάλαινα, αλλά αυτός είχε λιποθυμήσει όταν πέθανε και δεν θυμάμαι να του το είπε και κανένας. Μήπως θα παίξει κάτι με αυτό;
-Και ναι, ο Brook έχει ακόμα το βιολί του. Τον έβλεπα συνέχεια με την κιθάρα και σκεφτόμουν, που πήγε το κλασσικό σου έγχορδο;;;;
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 20:07
Ηταν ένα κλασσικό chapter με το crew στο πλοίο. Τίποτα παραπάνω. Βέβαια περίμεναμε καλύτερη αντίσταση από τον καρίμπου αλλά σιγά το πράμα. Άντε να δούμε πως θα τιθασεύσει τον ''little guy'' o luffy.
Tώρα που το λές, μπορεί...-Λέτε ο Luffy να μην ξέρει για το θάνατο του Whitebeard.
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 21:37
καλό ήταν το chapter. Προχώρησε λίγο η ιστορία και αναμένουμε...2 εβδομάδες.
Ηταν ένα κλασσικό chapter με το crew στο πλοίο. Τίποτα παραπάνω. Βέβαια περίμεναμε καλύτερη αντίσταση από τον καρίμπου αλλά σιγά το πράμα. Άντε να δούμε πως θα τιθασεύσει τον ''little guy'' o luffy.
Tώρα που το λές, μπορεί...
ναι αλλα ειχε δει την καταστροφη του Moby Dick!
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 21:39
ναι αλλα ειχε δει την καταστροφη του Moby Dick!
ναι αλλα ολα τα πλοια του wb ειναι τυπου moby dick
αλλα να νομιζει οτι η φαλαινα ειναι ο θρυλικος-επικος wb......αυτο παραπαει!πολυ θρασος!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 22:29

Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 22:35
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 22:44
παιδιά δεν ξέρω αν φταίει πως είμαστε ας πούμε ακόμα στην introduction αλλα έχω ψιλοξενεροσει, δηλαδή σε σχέση με την πωρώσει των προηγουμενων arc προς το παρόν πάει πολύ χαλαρά. μπορεί να φταίει ότι όλα το προηγούμενο arc το διάβασα σε μια μέρα, δεν ξέρω.
+1....
Μια το σχεδιο του λουφα που ειναι σαν να εχει φατα πενταχρονου (στα εξωφυλα μονο)
Μια που ξανακανει break...
Και γενικα ελπίζω να το βελτιωσει ο oda..... Μαλλον κατι του πηγε στραβα στην ιστορια και ήθελε να κάνει λιγο brainstorming....
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 23:13
Το κακό είναι ότι δεν δίνει και κανένα συνταρακτικό γεγονός για να δικαιολογεί το break και σαν να μην έφτανε αυτό δεν έχει και πολύ που πήρε έναν μήνα δικό του. Μπορώ να το καταλάβω ότι βρισκόμαστε σε μια ενδιάμεση στιγμή, αλλά και στις αντίστοιχες των άλλων σειρών δεν θυμάμαι να το πήγαιναν τόοοσο αργά. Από μετά τον πόλεμο έχει δείξει τόσα μα τόσα γεγονότα που άνετα σουλουπώνονταν σε λιγότερα chapters, χωρίς μείωση ποιότητας και που θα του επέτρεπαν να μπει πιο γρήγορα στο ψητό, αλλά όχι, το πάει τα ζα μου αργά και σαν να μην έφτανε αυτό παίρνει και (άλλο) break.
Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, πιστεύω πως η σειρά θα ξαναφτάσει τις παλιές της δόξες κάποια στιγμή, δεν λέω ότι χάλασε, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε συνηθίσει τον νέο ρυθμό του Oda. Γενικά αυτή την στιγμή το OP είναι η σειρά με το λιγότερο ενδιαφέρον σε μένα, συγκριτικά με όσες άλλες παρακολουθώ. Αυτό που με απογοητεύει περισσότερο είναι ότι ο Oda είχε πει ότι από το νέο έτος η σειρά θα άλλαζε κλίμα και ενώ ακόμα στα ίδια βρισκόμαστε, αν όχι χειρότερα. Επίσης με εκνευρίζει που δεν βλέπω έναν στόχο μπροστά μας για να κρατήσει το ενδιαφέρον, συγκριτικά με τα περισσότερα προηγούμενα arcs. Ακόμη, πρώτα οι fakes και τώρα ο Caribou, χρειάζονται καθόλου όλοι αυτοί ή μας τρώνε σελίδες απλά;
OK και μετά τα κλασικά παράπονα θα πω ότι, αν και δεν το περίμενα, το chapter μου άρεσε αρκετά για τα δεδομένα του. Κυρίως ότι αφορούσε τα undersea currents, αν μη τι άλλο το OP είναι από τις σειρές με την καλύτερη γεωγραφία και γενικά λεπτομέρεια όσο αφορά τα φυσικά φαινόμενα που έχει. Μου αρέσει και ότι όπως υπάρχουν νησιά στον ουρανό και φανταστικές μέθοδοι για να τα φτάσεις, το αντίστοιχο γίνεται με υποβρύχια.
Μου άρεσε και το Kraken cameo, ιστορία με πειρατές χωρίς αυτό δεν γίνεται. Μάλιστα θα πω και ότι για δεδομένα Oda δεν ήταν υπερβολικά γελοία ζωγραφισμένο.
Τώρα για τον Caribou δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έφαγε σκόπιμα την κλωτσιά του Sanji για να μην αποκαλύψει την ικανότητά του, δεν το αποκλείω να χρησιμοποίησε haki ο τελευταίος. Θα τον ξεφορτωθούν εύκολα πιστεύω πάντως.
Επίσης, ποιος Caribou, Kraken for new nakama all the way!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 10 Νοέμβριος 2010 - 23:20
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 23:18
Επίσης, ποιος Caribou, Kraken for new nakama all the way!
Royal seal of approval.

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 00:11
oda-sensei has no mercy

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 00:41
Νομίζω το παρεξέσκισε το αστείο με τον Sanji και τα nosebleeds.
Eλπίζω να φτάσουν σύντομα στο Fishman Island.
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 00:48
οκ ειχε τα αστεια σημεια του το τσαπ αλλα νιωθω πως η ιστορια εξελισσεται με αργους ρυθμους...
μια απ τα ιδιαδν καταλαβα τπτ απο οσα ειπε η ναμι
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 00:51
Γενικώς είχαμε πολλές μεγάλες στιγμές σε αυτό το 1μιση μήνα.
Επίδειξη δυνάμεων από Ussop.
Κόψιμο πλοίου από Zoro.
Την αποκάλυψη ότι έχει αλλάξει ο Fleet Admiral και μετέφερε την βάση απέναντι στους yonkou που επίσης άλλαξαν.
Το showdown με τις μάχες των Luffy, Zoro, Sanji στο groove 40.
Τα manly δάκρυα του Rayleigh.
Την επανένωση του πληρώματος με στιγμές γέλιου από Sanji.
Την αποκάλυψη ότι το καπέλο άνηκε στον Roger.
Την αποκάλυψη των κατορθωμάτων του Kuma.
Την εντυπωσιακή είσοδο του Coribou
Και στο τέλος το Κράκεν.
Δεν νομίζω πως ο mangaka έχει επαναπαυτεί καθόλου, άλλωστε μιλαμε για μια πειρατική ιστορία και όσο να ναι για να μετακινηθείς από το ένα νησί στο άλλο όσο να ναι θέλει χρόνο..Ούτε η δράση θα έρθει κατευθείαν στο FI, θα χρειαστεί χρόνος όπως έγινε στην Skypeia, θα πρέπει να γνωρίσουμε πρώτα και το μέρος, την κατάσταση και τους κατοίκους..
Στο FI επίσης ακουστηκε ότι υπάρχει fishman karate dojo, το περιμένω πως και πως...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 11 Νοέμβριος 2010 - 00:59
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 01:24
+17 Chapters μετά το break, νομίζω ότι το έχει πάει μια χαρά. Ναι δεν ήταν και το καλύτερο chapter επειδή έπεσε πολύ κουβέντα και εξήγηση για το ταξίδι. Αλλά ήταν απαραίτητα όλα αυτά. Και για τους άλλους πειρατές που εμφανίστηκαν και αυτοί ήταν απαραίτητοι για να δείξει πόσο μεγάλη είναι η γκάμα των ανταγωνιστών του Luffy για τον τίτλο. Αλλά και να αναγγείλει την εμφάνιση του Luffy στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν γίνεται σε ένα chapter να πηγαίνει από νησί σε νησί και να αρχίζει το ξυλίκι. Χρειάζεται το set up.
Γενικώς είχαμε πολλές μεγάλες στιγμές σε αυτό το 1μιση μήνα.
Επίδειξη δυνάμεων από Ussop.
Κόψιμο πλοίου από Zoro.
Την αποκάλυψη ότι έχει αλλάξει ο Fleet Admiral και μετέφερε την βάση απέναντι στους yonkou που επίσης άλλαξαν.
Το showdown με τις μάχες των Luffy, Zoro, Sanji στο groove 40.
Τα manly δάκρυα του Rayleigh.
Την επανένωση του πληρώματος με στιγμές γέλιου από Sanji.
Την αποκάλυψη ότι το καπέλο άνηκε στον Roger.
Την αποκάλυψη των κατορθωμάτων του Kuma.
Την εντυπωσιακή είσοδο του Coribouστο πλοίο και την αιχμαλωσία του.
Και στο τέλος το Κράκεν.
Δεν νομίζω πως ο mangaka έχει επαναπαυτεί καθόλου, άλλωστε μιλαμε για μια πειρατική ιστορία και όσο να ναι για να μετακινηθείς από το ένα νησί στο άλλο όσο να ναι θέλει χρόνο..Ούτε η δράση θα έρθει κατευθείαν στο FI, θα χρειαστεί χρόνος όπως έγινε στην Skypeia, θα πρέπει να γνωρίσουμε πρώτα και το μέρος, την κατάσταση και τους κατοίκους..
Στο FI επίσης ακουστηκε ότι υπάρχει fishman karate dojo, το περιμένω πως και πως...
Kι ένα άσχετο. Πετάχτηκε μια σπόντα απ'τον zoro για fire sword...