Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 02 November 2010 - 20:49
Posted 02 November 2010 - 20:51
Νωρίς βγήκε, όντως.
Έψαχνα το σαγόνι μου στη σκηνή με την ανάμνηση του Rayleigh με τον Roger. ΙΔΙΟΣ. Μα ίδιος όμως.Τώρα η θεωρία για μετενσάρκωση ενισχύθηκε. Δε γίνεται να είναι τυχαία τέτοια ομοιότητα, δε μπορεί!
Ο καινούριος logia μάλλον θα είναι ο νέος "μικρός κακός" για το New World. Φαίνεται αρκετά αιμοδιψής για να αποτελέσει απειλή, έστω και μικρή. Ειδικά έτσι και τρυπήσει τη φούσκα του Sunny...
O Usopp και ο Chopper δείχνουν τη δύναμή τους... σαπίζοντας τον κύριο 1 και τον καπετάνιο. Bless their hearts.
Και η θυσία του Kuma. Σε καλό, βούρκωσα που τον είδα έτσι σαπισμένο. Μόνος του πήγε και προστάτεψε το Sunny... ο σιωπηλός ήρωας, του οποίου ο θάνατος δεν αναγνωρίστηκε μέσα στον πόλεμο...![]()
Καλό chapter. Μου άρεσε το περιβάλλον κάτω από τη θάλασσα περισσότερο από όλα.
με εξαιρεση το κοματι ναμι-σαντζι θα εγραφα ακριβως τα ιδια!
ΠΟΣΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙς ΤΟΝ ΚΟΥΜΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ!WOW!
KAI ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΤΖΕΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΦΥ!
παντως αν υπηρχε θεωρια μετενσαρκωσης κτλ θα την ελεγε το rio ponegl. αρα θα το ηξερε ο rayleigh και δεν θα απορουσε για συμπτωσεις κτλ σωστα?
ο ψυχακιας μαλλον πως ειναι μρ3 σε λοτζια στυλ...και παντα απορουσα πως γινεται ο μρ3 να μην εινι λοτζια
παντως δν μπορω να φανταστω τον λουφφυ με το μουστακι του ροτζερ
Edited by Zem@c, 02 November 2010 - 21:03.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 02 November 2010 - 21:05
Γενικά το τεύχος όμως μου άρεσε πάρα πολύ. Καλοστημένο το consept με τα coated ships. Ο Sanji πάλι συνεχίζει να δίνει ρέστα και δεν κουράζει καθόλου, αντιθέτως. "How can he fly that far just from a nosebleed?"
Ο Kuma, απίστευτος. Φρόντισε μέχρι τέλους οι Strawhats που αυτός ξαπόστειλε να βρουν το καράβι τους υγιές και πλεούμενο. Η σκηνή που ήταν ο Franky με αυτόν μισοκατεστραμένο ήταν respect. Ο Mecha του Mecha, ὧ Mecha!!!
παντως αν υπηρχε θεωρια μετενσαρκωσης κτλ θα την ελεγε το rio ponegl. αρα θα το ηξερε ο rayleigh και δεν θα απορουσε για συμπτωσεις κτλ σωστα?
ο ψυχακιας μαλλον πως ειναι μρ3 σε λοτζια στυλ...και παντα απορουσα πως γινεται ο μρ3 να μην εινι λοτζια
Χα, λες τα poneglyph να εξηγούν και τα μεγάλα μυστήρια του μεταφυσικού/υπερφυσικού πέρα από την ιστορία των 100 χρόνων κενό; Ο ψυχάκιας πιο πολύ σε ασβέστη με παραπέμπει που είναι πιο λογικό να είναι logia, ο mr.3 αν ζεσταθεί πολύ μάλλον τότε και μόνον τότε "γίνεται" logia. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν είχε φάει καμια σφαίρα στο LV5 του Impel Down (λέμε τώρα.....).
Όσο για το τέλος, φαίνεται πως θα έχουμε μια μάχη για μας, στην οποία θα έρχεται ο ψαρωμένος logia ως intouchable, και θα φάει ένα haki "όλο δικό του" και θα πορωνόμαστε.......
Edited by Getekid, 02 November 2010 - 21:14.
Posted 02 November 2010 - 21:20
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 02 November 2010 - 21:32
Χα, λες τα poneglyph να εξηγούν και τα μεγάλα μυστήρια του μεταφυσικού/υπερφυσικού πέρα από την ιστορία των 100 χρόνων κενό; ..
Θεωρω οτι το ολο θεμα με τους D αποτελει μερος της χαμενης ιστοριας....οποτε ναι θα το εξηγει και αυτο λογικα.........γνωμη δικη μου παντα.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 02 November 2010 - 21:53
Καλο το chapter... Αντε να δουμε μαχη απο τους υπολοιπους SH
Posted 02 November 2010 - 22:16
Posted 02 November 2010 - 22:17
Θεωρω οτι το ολο θεμα με τους D αποτελει μερος της χαμενης ιστοριας....οποτε ναι θα το εξηγει και αυτο λογικα.........γνωμη δικη μου παντα.
Ναι, δεν λέω. Και σίγουρα θα έχει κάτι να κάνει με τους D. Απλά το πολύ πολύ να πει τίποτα για το αίμα τους και την κληρονομιά τους και γενικά ένα bloodline που τους επιτρέπει να είναι πιο δυνατοί, πιο ελεύθερα πνεύματα κτλ... απλά για μετενσάρκωση λίγο δύσκολο. Ο Rayleigh ξέρει την ιστορία, και ξέρει και τι παίζει με τους D οπότε σωστά, αν έπαιζε κάτι τέτοιο θα ήταν γνώστης. Τώρα για μετενσάρκωση και γιαπωνέζικες μετά θάνατον φιλοσοφίες όπου το πνεύμα του Roger είναι πλέον στο Luffy δεν νομίζω να παίξουν, πέρα ότι δεν είναι στο στοιχείο της σειράς νομίζω ο oda μας ξεκαθάρισε στο skypie ότι δεν γουστάρει τις θρησκείες....... και ναι, συζήτηση κάνουμε.....
Posted 02 November 2010 - 22:38
Καταρχάς για το Roger-Luffy θέμα και το καπέλο μπορώ να πω ότι κι εμένα δεν με πολυενθουσίασε. Ήταν άλλο ένα κοννέ και γενικά στοιχείο για το ότι ο Luffy θα γίνει Pirate King, αλλά τουλ φάνηκε επιτέλους γιατί τόσα πολλά άτομα, που ήξεραν τον Roger, τον στηρίζουν.
Άτιμο καπέλο, τι ιστορία κρύβεις κι εσύ πίσω σου.
Επίσης εδώ και καιρό ήθελα να πω πως φαίνεται σχεδόν σίγουρο πια πως και ο Luffy θα πεθάνει νέος, σαν τον Roger. Έχουμε τα 10 χρόνια που έχασε + τα τόσα Gear 2nd που χρησιμοποιεί για την πλάκα πια σε κάθε μάχη, ενώ ξέρουμε ότι ο Lucci του είχε πει ότι δεν κάνουν καλό στον οργανισμό του, όπως και τα gear 3rd, που του είπε νομίζω ο Usopp στο thriller bark.
Well, whatever, αν όντως γίνει έτσι και καλά η σειρά θα τα σπάσει.
Για τον Kuma τώρα βγάζει νόημα, μου φαινόταν υπερβολικό αυτά τα 2 χρόνια όλους τους πιθανούς εχθρούς που θα συνάντησαν να τους απομάκρυναν μόνο Duval και Hachi, ενώ ο Rayleigh έλειπε. Έτσι όπως το βλέπω, ο Kuma τους πολέμησε σοβαρά την πρώτη φορά στο thriller bark (τους SHs) να δει τι πάστας είναι (αν και αναρωτιέμαι πως το επέτρεψε ο Dragon, πιθανώς θα έχει παράξενο χαρακτήρα), τους εκτίμησε και μετά, είτε με διαταγή Dragon είτε μόνος του, αποφάσισε να τους βοηθήσει μέχρι πριν γίνει fully cyborg. Ωστόσο το γιατί εξαρχής αποφάσισε να θυσιαστεί σε τέτοιο σημείο στην WG μένει ακόμα να ξεκαθαριστεί, αλλά για να δούμε και τι ξέρει η Robin πιθανώς.
Αναρωτιέμαι τι εχθρούς συνάντησε πάντως, εδώ πριν 2 χρόνια ο Zoro με το ζόρι του έκοψε ένα κομμάτι του ώμου.
ΛοΛ και στις φάσεις με Sanji, Luffy και Zoro, πραγματικά πολύ ευχάριστο να τους βλέπεις ξανά στα παλιά. Ειδικά ο Sanji είναι τελείως useless μπροστά σε γυναίκα πια... και ακόμα αναμένω να ακούσει τα περί Hancock!
Ώστε logia ο Koribu. Κρίμα μόνο που άργησε 2 χρονάκια να εμφανιστεί, φαίνεται θα τις φάει αυτή τι φορά... αν και ναι, φαντάζομαι θα τους δημιουργήσει ζημιά στο coating. Για να δούμε.
So true. Απίστευτο από πλευράς μου να το παραδεχτό αλλά είναι καλύτερη από την Robin atm, σε αντίθεση με πριν 2 χρόνια.Α, και δε μπορείτε να πείτε... η Nami έχει γίνει ΘΕΑ.
PS: Λάτρεψα και το υποβρύχιο ταξίδι, αναμένω να το δω animated!
Edited by Zoro, 02 November 2010 - 23:02.
Posted 02 November 2010 - 22:55
στο επομενο θα δουμε επιτελους το μπουνιδι που περιμεναμε τοσο καιρο(ο caribou ειναι logia για σας τυχαιο για μενα οχι).........
παρα πολυ καλο chapter!!!!!!!!!!
Posted 03 November 2010 - 00:44
Posted 03 November 2010 - 01:22
KAI ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΤΖΕΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΦΥ!
παντως δν μπορω να φανταστω τον λουφφυ με το μουστακι του ροτζερ
εμενα γενικα με χαλαει η τοση ομοιοτητα roger luffy!! νταξη να μοιαζουν στον χαρακτηρα αλλα πρεπει να ειναι ολοιδιοι και εμφανισιακα??να δειτε που θα εχουν και το ιδιο φρουτο στο τελος
Edited by Gol D Asos, 03 November 2010 - 01:28.
Posted 03 November 2010 - 01:47
Ασε π δν βγαζει νοημα το οτι αφησε την κυβερνηση να τον κανει μηχανημα εντελως. Τι κερδισε απο αυτο? αν ειχε πει οζι παλι θα μπορουσε να κανει τα ιδια ακριβως πραγματα!

Posted 03 November 2010 - 02:23
Την παθαν μια φορα οι marines, οταν