Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5371 iSvO-

iSvO-

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 12:20

Γεια σας παίδες :hi:
Είναι η πρώτη φορά p ποστάρω σε άντο το forum αλλα είμαι εδώ και πολύ καιρό fun του anime/manga OP καιa θα θελα να μπαίνω που και που και να σίσιτς για το μάγκα που "μαρεσει" με αλλα άτομα ώστε να ακούω διαφορες γνώμες.

Για το last chapter τι να πάω epic απλά, δεν νομίζω να γίνει τίποτα από εδώ και πέρα στο SA αλλα πιστεύω πως το επόμενο μεγάλο act θα γίνε στο FI όπου ο Jimbei μάλλον θα χρειαστεί τον Luffy να καθαρίσει για πάρτι του.....

Ανυπομονώ να δω την αντιδράσει του ζίμπι η τον ΟΒ'σ pirates όταν δουν ποσο δυνατός έγινε ο luffy και το ποσο δυνατή είναι οι straw hats ειδικά ο Zoro και ο Sanji.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 23 Οκτώβριος 2010 - 14:50

#5372 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 12:24

Geia sas paides :hi:
Einai i proti fora p postarw se avto to forum ala eimai edo kai poli kero fun tou anime/manga OP kai giavto tha thela na mpenw pou kai pou kai na sisitw gia to manga pou maresei me ala atoma oste na akouw diafores gnomes.

Gia to last chapter ti na paw epic apla, den nomizw na ginei tipota apo edo kai pera sto SA ala pistevw pos to epomeno megalo act tha gine sto FI opou o jimbei malon tha xriastei ton Luffy na katharisei gia parti tou.....

Anipomonw na dw tin antidrasei tou jimbei i ton WB's pirates otan doun poso dinatos egine o luffy kai to poso dinati einai oi straw hats idika o Zoro kai o Sanji.

καλορίζικος:hi: ,αλλά μην ξεχνάς να γράφεις στα ελληνικά

#5373 iSvO-

iSvO-

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 12:49

καλορίζικος:hi: ,αλλά μην ξεχνάς να γράφεις στα ελληνικά

Den epitrepete to greeklish?

#5374 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 13:40

Den epitrepete to greeklish?

:hi:
Ευτυχως ή δυστηχως οχι φιλε!!!αν δεν μπορεις να γραφεις ελληνικα
http://services.innoetics.com/greeklish/
μετατροπη και εισαι οκ!

btw καλως ηρθες!!!

PS: Sorry για το Offtopic :ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5375 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 13:41

^Προφανως οχι...
Διαβασε τους κανονες εδω
edit: Ninja'd

2bbd14fc.jpg

#5376 iSvO-

iSvO-

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:40

πολυ ωραιο chapter!! μας εδωσε οτι ζητουσαμε να δουμε μετα τα power ups αυτων των 2 χρονων προπονησης! προσωπικα θα ηθελα ο Luffy να μην ειχε χρειαστει gear secando για να σκοτωσει το pacifista και ο sanji και ο zoro να ειχαν σκοτωσει ο καθενας απο ενα, αλλα οκ μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!!

E δεν νομίζω πως θα μπορούσαν τα pacifista να αντέξουν και να κάνουν τίποτα αφού τους σπάσουν το λαιμό η τους κόψουν στα δυο άρα είναι φανερό πως ο Zoro και ο Sanji θα μπορούσαν να σκοτώσουν ένα pacifista πολύ άνετα.

#5377 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:57

E δεν νομίζω πως θα μπορούσαν τα pacifista να αντέξουν και να κάνουν τίποτα αφού τους σπάσουν το λαιμό η τους κόψουν στα δυο άρα είναι φανερό πως ο Zoro και ο Sanji θα μπορούσαν να σκοτώσουν ένα pacifista πολύ άνετα.

+1
όμως καλύτερα που έγινε έτσι για να συνδυαστεί με λίγο γέλιο

2po6sfa_jpg.gif

#5378 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 17:13

παιδια αν δεν κανω λαθος δεν εχουμε δει το δεξι μπρατσο του luffy ε?ολο τα μανικια του φτανουν στους αγκωνες η ειναι μακρυμανικα οποτε δεν ξερουμε τι εκανε με το tatoo...

υγ: καλωσορισες iSvO-

#5379 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 17:34

Η στιγμή της κρίσης έφτασε! :P

Η επικίλα φαίνεται μόνο από τον τίλο-πώρωση. Ξεκινάμε δυνατά με τον Brook να σκίζει τους αιθέρες καβάλα σ' ένα Flying Fish, και συνεχίζουμε με Sanji και Zoro, αναπολώντας τις παλιές-καλές στιγμές έντασης ανάμεσά τους. Και καπάκι, περνάμε στον σταρ μας, τον Luffy!!! Αφού οι ναύτες σπαν στο ξύλο τους ψεύτικους Straw-Hats (καιρός ήταν!), στρέφουν την προσοχή τους στον Luffy. Θέλαμε μια επίδειξη της δύναμης του, και ο Oda μας την έδωσε και με το παραπάνω: μ' ένα Gear 2nd έσπασε την κεφάλα του PX τάδε, και εν συνεχεία τα δύο δυνατότερα μελη του πληρώματος μας έδειξαν επίσης την τερατώδη δύναμή τους!

Άλλη μια δυνατή σκηνή για επίλογο - ο Rayleigh, ο Sensei του Luffy (ο μόνος άνθρωπος που έχει εκπαιδεύσει τον Luffy αν δεν κάνω λάθος), συγκινήται που βλέπει το μαθητή του να σαλπάρει για να ζήσει ακόμη περισσότερες στιγμές δράσης με τους φίλους του.

Απίθανο κεφάλαιο...!

Θέλω 2-3 κεφάλαια στο πλοίο όμως... 1 να διηγούνται πώς περάσαν και τι μάθαν, 1 να μιλάν για τα καθέκαστα στον κόσμο (όσα δεν ξέρουμε για τα 2 χρόνια που περάσαν) και 1 που εξηγούν το πώς και μπαίνουν εν τέλει στον βυθό της θάλασσας, για να βρεθούν στο Fishman Island.

Αλλά, ονειρεύομαι. :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5380 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 18:20

ειναι η ιδεα μου ή ο λουφφυ κανει γκιαρ μονο στο χερι του?

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5381 Gol D Asos

Gol D Asos

End Of An Era

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 18:23

ειναι η ιδεα μου ή ο λουφφυ κανει γκιαρ μονο στο χερι του?

οχι δεν ειναι η ιδεα σου!! μαλλον ετσι ειναι!! το ανεφεραν και πιο πριν στο forum!! πολυ καλο αν γινεται ετσι!!! ανυπομονω να δω καινουριες τεχνικες απο ολους!!!

#5382 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 21:51

Θέλω 2-3 κεφάλαια στο πλοίο όμως... 1 να διηγούνται πώς περάσαν και τι μάθαν, 1 να μιλάν για τα καθέκαστα στον κόσμο (όσα δεν ξέρουμε για τα 2 χρόνια που περάσαν) και 1 που εξηγούν το πώς και μπαίνουν εν τέλει στον βυθό της θάλασσας, για να βρεθούν στο Fishman Island.

Αλλά, ονειρεύομαι. :D

πολλά ζητάει η αφεντιά σου,το πιθανότερο είναι να τα δείχνει κατά τη διάρκει τη ιστορίας

πάντως πολύ epic ότι πρίν 2 χρόνια όλο το πλήρωμα δεν μπορούσε να νικήσει καλά καλά ένα pacifista κα ιτώρα οι 3 τους για τηπλάκα τους διαλύσανε 2 κα ιβιαζόντουσαν κιόλας

#5383 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 23:04

πολλά ζητάει η αφεντιά σου,το πιθανότερο είναι να τα δείχνει κατά τη διάρκει τη ιστορίας

πάντως πολύ epic ότι πρίν 2 χρόνια όλο το πλήρωμα δεν μπορούσε να νικήσει καλά καλά ένα pacifista κα ιτώρα οι 3 τους για τηπλάκα τους διαλύσανε 2 κα ιβιαζόντουσαν κιόλας

+ του ότι τα Pacifistas είχαν γίνει upgraded για τον πόλεμο και ίσως και να είχαν και περαιτέρω βελτίωση κατά την διάρκεια των 2 χρόνων... :kawaii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Group με Έλληνες anime artists με πολλά βραβεία και δώρα!
Join Us Now!

#5384 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 07:19

Οντως ο Luffy εκανε Gear 2 μονο στο χερι και χωρις να παρει τη συνηθισμενη σταση. Εγω παλι μετα απο αυτα τα 2 χρονια ψηνομαι να δω Koby Vice-Admiral να τις τρωει απο τον Luffy. Και ειμαι 100% σιγουρη οτι οταν με το καλο ο Luffy γινει Pirate King o Koby θα ειναι ο μονος που θα εχει τα κοτσια να τον κυνηγαει συνεχεια. Κατι σαν Roger-Garp ενα πραμα...

Edit: Μια στιγμη! 400.000.000??? Μηπως το ειπε πουθενα πιο πριν και δεν το πηρα πρεφα? Καλα μετα απο ολα αυτα που εκανε στον πολεμο και στο ΙΜ + το γεγονος οτι εγινε γνωστος ο πατερας του, του ανεβασαν το bounty μονο 100.000.000??

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Robin-Chwan: 24 Οκτώβριος 2010 - 08:53

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#5385 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 09:50

Οντως ο Luffy εκανε Gear 2 μονο στο χερι και χωρις να παρει τη συνηθισμενη σταση. Εγω παλι μετα απο αυτα τα 2 χρονια ψηνομαι να δω Koby Vice-Admiral να τις τρωει απο τον Luffy. Και ειμαι 100% σιγουρη οτι οταν με το καλο ο Luffy γινει Pirate King o Koby θα ειναι ο μονος που θα εχει τα κοτσια να τον κυνηγαει συνεχεια. Κατι σαν Roger-Garp ενα πραμα...

Edit: Μια στιγμη! 400.000.000??? Μηπως το ειπε πουθενα πιο πριν και δεν το πηρα πρεφα? Καλα μετα απο ολα αυτα που εκανε στον πολεμο και στο ΙΜ + το γεγονος οτι εγινε γνωστος ο πατερας του, του ανεβασαν το bounty μονο 100.000.000??

το χε πει 2 chapters πριν ο fake luffy στον αληθινο.......εγω δεν το πολυεχαψα κυριως γιατι αμα ειχε 400.000.000 θα ηταν πολυ μεγαλη η διαφορα του με αυτη του πληρωματος.........το πιο λογικο ειναι οτι συντομα θα τους ξανανεβασουν τα bounties(δεν παιζει με τιποτα να ανεβει στον καθενα ξεχωριστα)και θα υπαρξει δικαιωση και για τους αλλους αλλα και για τον ιδιο(ελεος μονο 100.000.000 παραπανω???:nanteee:)