Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5266 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 13:08

*(το sharingan στη μπλούζα τί ήταν, μήπως είναι fan του Naruto; )

ahem.

lol Zoro..."Angel of Death"? rofl-ing so hard XD πολυ παρεα με τη Perona maybe?
plus 方向音痴 as always. :pp

#5267 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 13:21

ο brook δεν νομιζω να φυγει γιατι συμφωνω με οσα ειπε ο Lord Leon. κανονισε τελευταια συναυλια και εχουμε και αυτο το "μυστικο" θελω κατι να σας πω στους μανατζερς.
+ πριν το time skip ο brook ειπε και αυτος με αφοσιωση θα τα πουμε σε 2 χρονια.
+ αν θυμαμαι καλα και ο λουφυ ειχε πει στον laboon οτι θα γυριζε να τον δει, οποτε μαζι θα πανε στο τελος της περιπετειας.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#5268 georgedmi

georgedmi

Starting...

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 14:23

Πολυ καλο το chapter κατα τη γνωμη μου. Αυτο που δε μου αρεσε ομως ειναι ο franky που κουρευτικε και εβαλε ολα αυτα πανω του.Επισης ο brook δε νομιζω να φυγει απο το crew μετα απο ολα αυτα που εκαναν για αυτον

#5269 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 17:20

Δεν θα μου αρεσε παντως ο ζορο να γινει hawkeye clone...

Ο franky τα σπαει !!!!

Θα ειναι ωραιο σαν πρωτο τεστ μια μαχη με σεντομαρου και 2 πασιφιστας

Μπα δε νομιζω. Εχει δικιες του κινησεις ετσι κι αλλιως. Απλα θα εγινε τουμπανο τωρα.
Αυτα που ελεγε παντως πιο πολυ villain θυμιζαν :P
Φρανκυ δεν μου αρεσει. Πολυ υπερβολικος.
Ζορο στην φωτο απο το προηγουμενο τσαπτερ ειχε χασει το αλλο του ματι. Ασυνεπεια απο Οντα-σενσει :P
Brook δε φευγει.
Aντε να δουμε Usoppun σε δραση...

#5270 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 18:54

εγω γενικα δν το παω τον μπρουκ οποτε και να εφευγε καλο θα εκανε στο πληρωμα
τον φρανκυ απλα τον φανταζομουνα οπως ειναι ο κουμα απλα με μαλλυ φρανκυ αστερι φρανκυ στο χερι και ρουχα φρανκυ...αλλα αυτη η αντιγραφη του optimus prime apo ta transformers ειναι λιγο περιεργη αλλα σιγουρα θα δερνει πολυυυυυυυυ... κατι αλλο βεβαια π παιζει να ισχυει ειναι οτι τα πασιφιστα να εχουν γινει επισεις πιο τελειοποιημενα.

ο σεντομαρου ειναι vice-admiral! τελος.

edit να τονιστει παρακαλω οτι ο ζορο εκοψε το πλοιο κατω απο το νερο!:kill4u:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 07 Οκτώβριος 2010 - 23:38

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5271 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 00:07

Οι προβλέψεις σταματούν εδώ. Ειδικά αν πρόκειται για προβλέψεις μιας γραμμής.

Ας μη γίνει κανόνας με κυρώσεις. Σταματήστε μόνοι σας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5272 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 15:37

Οι προβλέψεις σταματούν εδώ. Ειδικά αν πρόκειται για προβλέψεις μιας γραμμής.

Ας μη γίνει κανόνας με κυρώσεις. Σταματήστε μόνοι σας.

συγγνωμη ας πουμε πως θελω να σχολιασω αυτο π ανεφερε ο φρανκυ για μπρουκ"μπορει να μην ξαναγυρισει στην πειρατικη ζωη" η κατι τετοιο, και εγω πιστευω ας πουμε πως δεν θα φυγει και πω"δεν πιστευω να φυγει ο μπρουκ"...ειναι μια προβλεψη που αφορα αμεσα το τελευταιο τσαπτερ (δεν λεω πχ κατι ασχετο οπως στο φισερμαν αιλαντ πιστευω θα βρουν τον κιζαρου)...
εχεις δικιο για της μιας γραμμης απλα το point μου ειναι πως ειναι αδυνατο να μην υπαρχουν προβλεψεις
φιλικα μιλαμε παντα

#5273 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 17:37

Τα posts που σβήστηκαν ήταν υποθέσεις για τα μαλλιά του Franky, και ναι, ήταν της μιας γραμμής. Ακόμη κι αν ήταν για τον Brook, τρία one-liners παραήταν.

Ναι, θα υπάρχουν και μικρές προβλέψεις. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σχολιασμού, αλίμονο. Αλλά μέσα σε πλαίσια και όρια. Και καλύτερα, εάν θέλετε να κάνετε προβλέψεις, ας είναι μέσα στα posts σας που σχολιάζουν το chapter γενικότερα και να μη τρέχετε να γράφετε λες και σας κυνηγάει κάποιος με το που βγαίνει το chapter. Έτσι, και πιο ολοκληρωμένα θα γράφετε, και θα αποφεύγονται σελίδες με "μπορεί να έγινε αυτό" "μπα... δε νομίζω..." και "ίσως να έγινε το άλλο...".

Συνεχίστε on topic και καλά posts.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5274 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 23:34

έχουν γραφτεί πολλά αρνητικά σχόλια για τον chopper και δικαιολογημένα. Αλλά κάντε λίγο υπομονή....

πάντως το σχέδιο των fake άσχετα αν φαίνεται λίγο ανόητο εγώ περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθω που το στηρίζουν και ποιος είναι ο σκοπός του.

2po6sfa_jpg.gif

#5275 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 09:06

το μάτι του ζορό πιο το έκοψε? mihawk? είναι μικρό κόψιμο δεν νομίζω... μια από τι μαϊμούδες θα ήταν άκυρο να το έκανε αυτό... άρα ποιος?

#5276 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 19:00

παιδια γυρω στα 2 χρονια δεν ητανε σε real time ο χωρισμος τον sh μεχρι την ενωση τους;οποτε λετε αυτο το time skip να πηρε διαρκεια 2 χρονων γι αυτον τον λογο;(δλδ να ταυτιζεται καπως ο χρονος του χωρισμου σε μας και σ'αυτους)

#5277 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 19:01

tbh δεν καταλαβαίνω την ερώτηση που κανεις. πάντως 2 χρονια χωρίστηκαν οι straw hats

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#5278 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 21:44

οχι ρε παιδια αλλο λεω...απο τοτε που βγηκε το τσαπτερ που τους χωριζει ο κουμα στο σαμποντυ μεχρι να βγει το τσαπτερ με την επανενωση τους στο σαμποντυ περνανε(σε εμας)2 χρονια δλδ 2 χρονια που διαβαζουμε χωρια τους sh...
τωρα μεχρι πριν το διαλειμμα του οντα ηταν μεν αυτα τα "δικα μας" δυο χρονια ηταν κατι λιγοτερο απο μηνας για τους sh...
αλλα μετα το ταιμ σκιπ πηγαν και εκεινοι 2 "δικα τους" χρονια χωρια...
τυχαιο;(μπορει αλλα δεν νομιζω)

τεσπα θα κανω εντιτ αμα βρω ακριβες ημερομηνιες εκδοσης τσαπτερ(γτ εχω βρι μονο volumes)μπας και γινω κατανοητος...

#5279 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 21:48

Κτλβα τι εννοεις και οντως σωστη παρατηρηση. Μας ελειψαν οι SH στα μαγευτικα καρε...

2bbd14fc.jpg

#5280 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 22:47

Spoiler: chapter 600 spoiler pics

Spoiler: translation

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 13 Οκτώβριος 2010 - 00:43

Δημοσιευμένη  εικόνα