I haven't done a review in a long time. Let's see if I still got it...

- Boa, να φοράς το μουστάκι συχνότερα. Έχεις πολλή πλάκα.

- Τώρα μάθαμε τί διάολο είναι αυτός ο τερατώδης σάκος. Σιγά ρε γυναίκα, έχει και μάγειρα, και γιατρό, και γενικά ανθρώπους να τον φροντίσουν! Σοβαρά τώρα, με ανατριχιάζει εδώ. Δεν κάνεις για γκόμενα, αλλά για μάνα. YUK! Creepy.

- Ανυπομονώ να δω την αντίδραση του Sanji σε αυτή τη "βοήθεια". Δε θα τις αφήνει να φύγουν!
- "I don't wanna get married!" You know, no matter how happy this makes me... Luffy παιδί μου, ΞΕΡΕΙΣ τί είναι ο γάμος, ή απλά λες "όχι" στο άσχετο;
- Fake!Luffy, put a sock in it. Siriusly.

- ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ LUFFY SEXY--

Πώς το έκανες αυτό ρε Οda; Σοβαρά στο panel όπου ενεργοποιεί το haki έχασκα.
HHHNNNNNNGGGG!!!- *puts on her shipper glasses* WHAT A SPECIAL REUNION, THANK YOU ODA!! *removes her shipper glasses* Ναι, δε μου αρέσουν τα χέρια του Franky, αλλά ο υπόλοιπος δεν είναι καθόλου κακός. Θέμα συνήθειας είναι πιστεύω.
- ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ, Ο BROOK ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΤΗΣ;;; Α, μην διαβάζω τέτοια, μη διαβάζω τέτοια!!

- Πανδαιμόνιο με τους ψεύτικους Strawhats. και εδώ είναι η απορία μου: πόσο
ηλίθιοι πρέπει να είναι αυτοί οι απατεώνες και διάλεξαν να παραστήσουν ένα από τα πιο πολυκυνηγημένα πειρατικά πληρώματα στον κόσμο;

Δε καταλαβαίνουν ότι θα τους πάρουν στο κατόπι
όλοι, πειρατές και ναυτικό; Και μάλιστα η αφρόκρεμα των δύο αυτών παρατάξεων; Ντιπ κουκούτσι μυαλό μιλάμε...
- AN UCHIHA FAN IN ONE PIECE!!!!!!!!!!!!!!

Όχι μόνο το sharingan, αλλά και η βεντάλια!!! Ρε Oda, κάνεις τζάμπα διαφήμιση μήπως...;

- EFFIN' HELL, ZORO IS HOT--

Παραιτούμαι. Ο Oda πλέον ζωγραφίζει
και fanservice. Πού είναι τα χαρτομάντιλα...; Και βλέπω άξιος μαθητής του Mihawk, εμφανίστηκε με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκε και ο δάσκαλος τη πρώτη φορά: έκοψε ένα πειρατικό στα δύο.

Ωραίο chapter. Στήνει παραπάνω το σκηνικό για το πανηγύρι που θα επακολουθήσει. Κάτι μου λέει ότι θα καταντήσει ο κόσμος να κυνηγάει τους ψεύτικους και οι αληθινοί θα φύγουν ανενόχλητοι.
Και μια παράκληση: με μέτρο οι προβλέψεις, είτε είναι για bounty, είτε είναι για δυνάμεις, είτε για ιστορία. Don't worry, uncle Oda got this. 
@ Zemac, δε πας την εικόνα σου καλύτερα στη gallery και να τη σβήσεις από εδώ; Θα την ευχαριστηθεί πιο πολύς κόσμος έτσι.
Edited by Tea-chan, 06 October 2010 - 21:38.