Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5236 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 October 2010 - 21:14

ωραίο chap,με πόρωσε ο zoro με αυτά που είπε πέρι άγγελου του θανάτου
franky-ανάμεικτα συναισθήματα
luffy=τούμπανο ούτε το δακτυλάκι του δεν κούνησε :respect:
sentoumarou wtf:OMG3:
και ο brooke μν τολμήσει και φύγει:madtodeath:

#5237 sargeid

sargeid

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 06 October 2010 - 21:14

τέρμα επικο... τι να πρωτοσχολιασεις....... αλλα βεβαια εχει ενα κακο το οτι ηταν υπερβολικα καλο το chapter αντε να περιμενεισ τωρα το επομενο!!!!!!!!
edit:Monkey D Luffy 400.000.000 berry!!!!!!!!

#5238 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 06 October 2010 - 21:15

Sentomarou γτ φορουσε την καπα? πηρε Promotion?
Franky θα ξενερωσω αν ειναι ετσι =/
Zoro = B A D A S S

Ρε θελω κι αλλο. παλι ντιπ δεν προχωρησε η ιστορια :/

Luffy οντως 400.000.000

Edited by didimakia, 06 October 2010 - 21:22.

2bbd14fc.jpg

#5239 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 06 October 2010 - 21:17

Βασικα ο Λουφι εγινε πολυ ντουκι!!

Θα γινει χαμος στο New World :joyful:

#5240 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 06 October 2010 - 21:19

ο σεντομαρου μου θυμιζει κατι παιδια μπουφους π ειναι τερμα παχυσαρκα και καθονται στην τηλεοραση τρωγοντας ποπ κορν και χαμπουργκερς χαχαχαχαχα

ασ βαλει παπουτσακια τουλαχιστον....

σιγουρα εχει παρει προαγωγη

αααα και σε σχεδη με το προηγουμενο...σιγουρα εχει γινει φλιτ-αντμιραλ ο ακοκιτζι γιατι ειναι ο μοναδικος π σκεφτεται και ειδε οτι το αρχηγειο υθα ειναι πιο χρησιμο στον νεο κοσμο

Spoiler:

Edited by Tea-chan, 06 October 2010 - 21:40.
Tag στην εικόνα... παραήταν μεγάλη.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5241 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 October 2010 - 21:28

I haven't done a review in a long time. Let's see if I still got it...

Posted Image

- Boa, να φοράς το μουστάκι συχνότερα. Έχεις πολλή πλάκα. :hihi2:

- Τώρα μάθαμε τί διάολο είναι αυτός ο τερατώδης σάκος. Σιγά ρε γυναίκα, έχει και μάγειρα, και γιατρό, και γενικά ανθρώπους να τον φροντίσουν! Σοβαρά τώρα, με ανατριχιάζει εδώ. Δεν κάνεις για γκόμενα, αλλά για μάνα. YUK! Creepy. :puke:

- Ανυπομονώ να δω την αντίδραση του Sanji σε αυτή τη "βοήθεια". Δε θα τις αφήνει να φύγουν!

- "I don't wanna get married!" You know, no matter how happy this makes me... Luffy παιδί μου, ΞΕΡΕΙΣ τί είναι ο γάμος, ή απλά λες "όχι" στο άσχετο;

- Fake!Luffy, put a sock in it. Siriusly. :madtodeath:

- ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ LUFFY SEXY-- :OMG3: Πώς το έκανες αυτό ρε Οda; Σοβαρά στο panel όπου ενεργοποιεί το haki έχασκα. HHHNNNNNNGGGG!!!

- *puts on her shipper glasses* WHAT A SPECIAL REUNION, THANK YOU ODA!! *removes her shipper glasses* Ναι, δε μου αρέσουν τα χέρια του Franky, αλλά ο υπόλοιπος δεν είναι καθόλου κακός. Θέμα συνήθειας είναι πιστεύω.

- ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ, Ο BROOK ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΤΗΣ;;; Α, μην διαβάζω τέτοια, μη διαβάζω τέτοια!! :hiding_something:

- Πανδαιμόνιο με τους ψεύτικους Strawhats. και εδώ είναι η απορία μου: πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι αυτοί οι απατεώνες και διάλεξαν να παραστήσουν ένα από τα πιο πολυκυνηγημένα πειρατικά πληρώματα στον κόσμο; :wet2: Δε καταλαβαίνουν ότι θα τους πάρουν στο κατόπι όλοι, πειρατές και ναυτικό; Και μάλιστα η αφρόκρεμα των δύο αυτών παρατάξεων; Ντιπ κουκούτσι μυαλό μιλάμε...

- AN UCHIHA FAN IN ONE PIECE!!!!!!!!!!!!!! :oo: Όχι μόνο το sharingan, αλλά και η βεντάλια!!! Ρε Oda, κάνεις τζάμπα διαφήμιση μήπως...; :hot:

- EFFIN' HELL, ZORO IS HOT-- :nbleed: Παραιτούμαι. Ο Oda πλέον ζωγραφίζει και fanservice. Πού είναι τα χαρτομάντιλα...; Και βλέπω άξιος μαθητής του Mihawk, εμφανίστηκε με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκε και ο δάσκαλος τη πρώτη φορά: έκοψε ένα πειρατικό στα δύο. :congrats:

Ωραίο chapter. Στήνει παραπάνω το σκηνικό για το πανηγύρι που θα επακολουθήσει. Κάτι μου λέει ότι θα καταντήσει ο κόσμος να κυνηγάει τους ψεύτικους και οι αληθινοί θα φύγουν ανενόχλητοι. :orly:

Και μια παράκληση: με μέτρο οι προβλέψεις, είτε είναι για bounty, είτε είναι για δυνάμεις, είτε για ιστορία. Don't worry, uncle Oda got this. :thatsit:

@ Zemac, δε πας την εικόνα σου καλύτερα στη gallery και να τη σβήσεις από εδώ; Θα την ευχαριστηθεί πιο πολύς κόσμος έτσι.

Edited by Tea-chan, 06 October 2010 - 21:38.

Posted Image

#5242 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 06 October 2010 - 21:31

Αυτό ναι. Ήταν τρομερό επεισόδειο. Έτσι όπως το έχει κάνει ο oda το κάνει τρομερά ενδιαφέρον και απρόβλεπτο. Πάλι πάντως δημιουργεί μυστήρια. Πότε απόκτησε το bounty ο luffy?( μπράβο σε όσους το προέβλεψαν)Τι γίνεται με τον kuma? Παίδες μετά από αυτό το επεισόδιο όλα να τα περιμένετε. Και άλλα πολλά...

......Θύμισε mihawk o zoro.:kill4u:

2po6sfa_jpg.gif

#5243 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 06 October 2010 - 21:34

Spoiler:

O Zoro επιτέλους εμφανίστηκε :if:
Έχει γίνει πολύ παιδί!!! ♡♡♡♡♡
Πολύ έπικ το τσάπτερ για ντρουλινγκ!!! I can't wait for the next one! :3

σκατά με πέρασες :

:kakaka: *evil laugh*

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#5244 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 06 October 2010 - 21:34

ευχάριστο chapter αν και στεναχωριέμαι να βλέπω τον φράνκι έτσι :/ ο chopper προσπαθεί πως και πως να με κάνει να θέλω να τον σφάξω. μέχρι και η ηλιθιότητα έχει όριο. ο zoro τα σπάει του κερατα αλλα ελπίζω να μην έχει κάνα κόλπο κρυμμένο πίσω από το ξεσκισμένο μάτι του γιατί θα είναι ξενέρα. το λάθος του oda μου φαίνεται γέλιο του κερατα, μάλλον το έκανε επίτηδες για την πλακα του.

EDIT: σκατά με πέρασες :

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#5245 HihioZabimaru

HihioZabimaru

Bleached

• Members
  • 25 posts

Posted 06 October 2010 - 21:35

ο Φρανκι χωρις μαλλι ελβις δεν ειναι τοσο SUPEEEER οσο ηταν. Ο Ζορο ειναι κλασσικα γαματος και αυτου εκει του fake Luffy του αξιζε κατι χειροτερο.
Posted Image

#5246 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 06 October 2010 - 21:46

Epic chapter ish epic!

Τι να πρωτο σχολιασω?! Το παραληρημα της Hancock μου με εκανε να πεσω κατω απο το γελιο? Τον ΘΕΟ Luffy? To Bounty του? Tην επερχομενη μαχη Navy vs pirates?

Θεος ο Sentomary δεν συμφωνειτε? Ειχε το δυνατοτερο Haki πριν 2 χρονια, φανταζεστε τωρα? Αν κ πιστευω οτι με την προαγωγη που πηρε σιγουρα εφαγε κ φρουτο του διαβολου! Μακαρι παναγια μου γιατι θα εχει γινει τουμπανο!

Περιμενω Luffy vs Sentomaru κ pacifistas vs crew!

Zemac chill, ur acting like a fan girl :P

Posted Image

#5247 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 06 October 2010 - 21:55

καλα ειμαι ο μονος που θεωρει το chapter καλουτσικο??το μονο ωραιο σε ολο το chapter ηταν το haki του luffy και η εμφανιση του zoro στο τελος.........αλλα μισο ο rayleigh δεν ειχε πει οτι ο zoro ειχε επιβιβαστει??δηλαδη τι εγινε πεινασε εφυγε και πηγε σε λαθος πλοιο ειπαμε χωρις καθολου προσανατολισμο αλλα αυτο δεν παιζει........επισης στο προηγουμενο chapter ψιλοτρωγοταν η βλακεια του chopper αλλα σε αυτο πραγματικα αηδιασα η κατασταση ειναι ελεος!!!!!!!!!!!για την εμφανιση του franky δεν εχω ακομα ολοκληρωμενη αποψη αν και τεινω προς χαζομαρα ελπιζω με τον καιρο να μου αρεσει........

τελος η πρωτη μου εντυπωση οταν ακουσα το αυξημενο bounty του luffy ηταν οτι δεν ισχυε και το ελεγε απλα ο fake για να κοκορευτει........αλλα αφου ολοι σας πιστευετε οτι ισχυει τι να πω........αλλα ρε παιδια ελεος γινεται ο οda να μας ανακοινωνε το bounty του βασικου χαρακτηρα ετσι ωμα??εγω ειμαι 80%οτι δεν ισχυει και 20% οτι δεν ισχυει μακαρι να μας το ξεκαθαρισει την αλλη εβδομαδα........

all in all καλουτσικο το chapter αλλα μπορουσε και καλυτερα..........θεϊκη ομως η τελευταια σκηνη!!!!!!!!!

#5248 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 October 2010 - 22:02

@Zemac
Κάτι άτομα παραπάνω. Παίδες, μην επαναλαμβάνεστε. Διαβάζουμε όλα τα ποστ. Μην είμαστε εγωιστές :P

Εντάξει, μπορώ να ομολογήσω ότι το τσάπτερ ήταν πολύ ωραίο και η σκηνή με τον Luffy έκλεψε την παράσταση.
Robin, κλασικά με πέθανε η άτιμη. Έχει γίνει πιο θηλυπρεπής, όχι ότι πριν δεν ήταν, απλά είναι μια επικάλυψη μαγείας πάνω στην μαγεία συν σιρόπι σοκολάτας. Kinky :P Ok not kinky, but quite capricious :P
Καλά η Hancock, είναι απάλευτη. Έλιωσα στο γέλιο. Αυτή και αν είναι ιδιοτρόπη, but we all love her.
Μετα λοιπόν από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα, μπορώ να πώ ότι και ο Ζόρο έγραψε. Τι έγραψε; Πολλά και διάφορα.
Το συμπέρασμα είναι ότι αναμένεται η συνέχεια επικότατη!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5249 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 06 October 2010 - 22:29

Hey hey...!

Το κακό στην αρχή για να ξεμπερδεύουμε. Με απογοήτευσε ο Chopper. :sadist:

Η Robin κούκλα. Δυνάμεις της δεν έχουμε δει ακόμα, αλλά υπομονή έχουμε! 1 μήνα αντέξαμε, εδώ θα κολλήσουμε;
Ο Franky... εντάξει, είναι λίγο παράξενος, αλλά έχει κάτι ωραίο. Ε μωρέ, θα τον συνηθίσουμε,, ειδικά όταν δούμε σε τι χρησιμεύουν αυτές οι άκαμπτες χερούκλες.

Δεν έδειξε και πάααρα πολλά όμως. Πήραμε μια μικρή γεύση από haki, μια μεγάλη δόση πώρωσης από Zoro, ανησυχύσαμε (και καλά) μπας και φύγει ο Brook... Εμένα μ' άρεσε που ξαναείδαμε το Βοδιmaru. Ανυπομονώ να τις φάει.

And that's all. On to next week now.

EDIT: Δεν μου άρεσε η φάση με την Hancock... Πολύ ψυχρός αποχαιρετισμός.
Posted Image

#5250 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 06 October 2010 - 22:39

Μέτριο chapter που κορυφώθηκε με τις εμφανίσεις Luffy και ακόμα πιο πολύ Zoro!! :kill4u:

Ο Franky μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις, αλλά δεν με εκνευρίζει η νέα του εμφάνιση και μαλλί τουλ, με κάποια kewl όπλα που πιθανώς θα δούμε πιο κει μπορεί να γίνει και ωραίος κιόλας.

Το μακρύ μαλλί της Robin τελικά λέει πιο πολύ απ' όσο νόμιζα, εύγε. :love:

Ο Chopper συνεχίζει να μένει τυφλός στην κατάσταση και σε συνδυασμό με το ότι είναι ο μόνος που ως τώρα δεν δείχνει αλλαγές δεν εντυπωσιάζει... ελπίζω με τα rumble balls να μας δείξει τίποτα καλό πιο κει. :emptyonexg1:

Sentoumaru μπλιάχ, ελπίζω να δείξει κι αυτός τίποτα στην μάχη γιατί what was seen cannot be unseen. :nerd:

Ο Luffy cool αλλά ήταν sidekick αυτή την φορά όμως, καλό και το haki, αλλά το περιμέναμε/είχαμε ξαναδει, χώρια που μιλούσαμε για small fries εχθρούς! Ο Zoro από την άλλη τέρμα badass, δεν πα να έχασε το μάτι του, κέρδισε σε στύλ (αν και ο προσανατολισμός του όσο πάει και... χειροτερεύει κλασικά!). XD

Οι προοπτικές για το μέλλον είναι πολύ θετικές, αλλά πάλι με άφησε να θέλω περισσότερα το chapter... άντε άλλη μια βδομάδα τώρα. :unlucky:

PS: Goodbye sweet Hammock... μένω απογοητευμένος από το πως το χειρίστηκε με αυτήν το θέμα ο Oda πάντως, τέρμα plot device για να βολέψει τον Luffy οποιαδήποτε στιγμή χρειαζόταν. Και romance δεν είδαμε (ok δεν ήταν απαραίτητο) και χάλασε μια badass schichibukai σε τέρμα fangirl. :/

EDIT: Στο επόμενο που έχουμε 600 περιμένω πολλά!

Edited by Zoro, 06 October 2010 - 23:44.