Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5221 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 18:47

Spoiler:

Spoiler:

#5222 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 19:06

Spoiler:

Yeap. Το να μη βλέπεις από το ένα μάτι σου αφαιρεί την αίσθηση της τρίτης διάστασης, αφού ο εγκέφαλος δεν εχει δύο οπτικές να συγκρίνει μπλαμπλαμπλα. Σαν να βλέπει ΤιΒι ενα πράμα.

Η αλήθεια είναι οτι απο εμπειρία και εξασκηση (μικροτερο μακρια/μεγαλυτερο κοντα κτλ.) μπορεις να μαθεις να καταλαβαινεις αποστάσεις, αλλά ποτέ δεν βλέπεις 100%. θα μου πείτε και ποιος βλέπει. Αμαν κάνεις να πετύχεις ανθρωπο χωρις μυωπία. Τσερνομπιλ rules. Ξεφυγα πάλι.

stasou%2520mygdala.jpg

#5223 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 19:17

Spoiler:

#5224 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 21:46

Παρακαλώ, όλες οι εντυπώσεις πάνω στο περιεχόμενο των spoiler μέσα σε tags είναι ευπρόσδεκτες, αλλά η ανάλυση του σε τί ψυχολογία σας αφήνει η όλη κατάσταση όχι. Μείνετε on topic.

Τώρα, για τα spoilers τα ίδια:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5225 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 10:26

βασικα ηθελα ν ατο ρωτησω αυτο....κανεις δεν προσεξε κατι παραξενο στον Τσοππερ? ειναι δυνατον να ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος που να μην καταλαβει το ιδιο του το πληρωμα?? Κια το κυριοτερο...κατι ειχαν τα ματια του και κραταγε μπαστουνι.....
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5226 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 13:15

more confirmed pics

Spoiler:

stasou%2520mygdala.jpg

#5227 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 14:36

Spoiler:

pics:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5228 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 14:37

Λοιπόν, το thread αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα περάσει από σκούπα. Στο μεταξύ, κρατηθείτε και μη postάρετε one-liners (posts της μιας φράσης), και γενικά ό,τι ανούσιο σας κατέβει. VMs και PMs παραπονιούνται που δε τα χρησιμοποιείτε. Μη τα κάνετε να κλαίνε. :cry5:

Vegetasmate, εάν υπονοείς ότι υπάρχει περίπτωση ο Chopper να είναι τυφλός, το σκέφτηκα κι εγώ εξ'αρχής, αλλά μετά είδε τη ψευτο-Robin να τη παίρνουν, οπότε δε νομίζω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5229 Wanderer

Wanderer

*Don't be like me*

• Banned
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 15:19

πωπωπω η εικονα με τον λουφη με πορωσε! επιτελους! μου θυμιζει τον λουφη οταν ηταν στo Arlong Park

#5230 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 15:29

Nομίζω θα ήταν καλή ιδέα να υπάρχει ένα spoiler thread. Έτσι και το latest chapter δεν θα έχει chit chat από τους "στερημένους", αλλά και δεν θα φεύγουν τα spoilers αβέρτα. Bέβαια θα υπάρχει ακόμα ένα thread για moderating σε εβδομαδιαία βάση, αλλά θα μπορούσε να σβήνεται το thread με το που βγαίνει το chapter.

Spoiler:

#5231 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 15:44

βασικα ηθελα ν ατο ρωτησω αυτο....κανεις δεν προσεξε κατι παραξενο στον Τσοππερ? ειναι δυνατον να ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος που να μην καταλαβει το ιδιο του το πληρωμα?? Κια το κυριοτερο...κατι ειχαν τα ματια του και κραταγε μπαστουνι.....

Vegetasmate, εάν υπονοείς ότι υπάρχει περίπτωση ο Chopper να είναι τυφλός, το σκέφτηκα κι εγώ εξ'αρχής, αλλά μετά είδε τη ψευτο-Robin να τη παίρνουν, οπότε δε νομίζω.

Χμ, αυτό παίζει, και η ατάκα "You guys sure have changed" να πήγαινε για τις φωνές τους. Όσο για την απαγωγή της Robin, θα μπορούσε να τους άκουσε. Λέτε ο Chopper τώρα να γίνει ο τυφλός γιατρός;

"Chopper, ο γιατρός που μπορεί να κάνει εγχείρηση με ανοιχτά τα μάτια!"
Ch: Αφού είμαι τυφλός, αχαχαχα (μαζί με Brook)!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5232 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 19:01

Spoiler:

#5233 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 19:53

Spoiler:

#5234 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 19:53

Spoiler:

EDIT
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 06 Οκτώβριος 2010 - 20:00

2po6sfa_jpg.gif

#5235 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 20:54

its out
http://mangastream.com/read/one_piece/40324560/1 προλαβα !!!!!!!!!!χαχαχα

γ@μισε! λουφφυ & ζορο και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!!!

τα χερια του φρανκυ δν μου αρεσουν δν θυμιζει ανθρωπο καθολου

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 06 Οκτώβριος 2010 - 21:14

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."