Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 03 October 2010 - 11:44
xaxaaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!
Posted 03 October 2010 - 14:49

Posted 03 October 2010 - 20:37
Λοιπόν λοιπόν... να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
24 σελίδες για αναμονή 1 μήνα, απογοήτευση. Δεν ήθελα απλά να τους δω - ήθελα reunion. Όπως και όλος ο κόσμος. Όπως και να 'χει, πάλι το βρήκα ωραίο...
Για την φοβερή colour page είπα, οπότε πιάνουμε το κεφάλαιο...
Posted 03 October 2010 - 21:31
Τέλος, θέλω να δω πόσο έχουν πάει τα Bounties...
![]()
Δε παιζει να χουν ανεβει...εδω παιζει να χει διαγραφτει του Λουφφυ.....(λογω της εξαφανισης του)
Posted 03 October 2010 - 22:27
Για τα side stories μπορειτε να τα βρειτε και στην one piece wikia btw.
Posted 04 October 2010 - 13:35
Καταρχας σιγουρα θα ανεβει το bounty του luffy μιας και το οτι ειναι ακομα ζωντανος τον κανει αρκετα μεγαλη απειλη.
Για τα side stories μπορειτε να τα βρειτε και στην one piece wikia btw.
κοιτα ο οντα γνωριζει οτι ολοι οσοι διαβαζουμε ο.π. καιγομαστε για τα bounty!οποτε θα μας εχει φτιαξει ενα καλο σκηνικο με τους ψευτικους και το ναυτικο π θα παει εκει και θα δει οτι τοσο καιρο οι αλλ ηταν ψευτες και οτι οι πραγματικοι εχουν γινει ντουκια!...
.εγω σκεφτηκα μηπως ο μομονγκα εχει γινει αντμιραλ μιας και υπαρχει μια κενη θεση

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 04 October 2010 - 13:38
τωρα η ολοι ιστορια με τσ fakes με νευριασε πολυ...καταρχην χαλανε και παρα πολυ την εικονα των sh..τουλαχιστον σε κατι θα χρησιμευσουν...να δουμε και εμεις τις νεες δυναμεις των sh!
Posted 04 October 2010 - 15:10
Επίσης έκανα μια σκέψη. Επειδή ούτε εμένα μου αρέσει η εμφάνιση του Franky, λέτε να είμαστε τυχεροί και να έχει κρατήσει την παλιά, και απλά να μπορεί να αλλάζει το σώμα του. Θα είναι ένα βήμα πριν τους Transformers βέβαια δεν λέω, αλλά νομίζω θα το προτιμήσω αν είναι να τον βλέπουμε όπως πριν...
Posted 04 October 2010 - 15:46
Posted 04 October 2010 - 18:15
σωστή άποψη μου φαίνεται. Προσθέτω ότι ο oda μάλλον θέλει να ανακοινώσει όλα τα bounties μαζί και όχι μόνο του luffy γιατί δε λέει να αυξηθεί κι'αλλο η διαφορά του με τα υπόλοιπα μέλη.here's the thing with the bounties.........ενα πολυ σημαντικο στοιχειο που δινεται στο καινουριο chapter και απο εκει καταλαβαινεις οτι τα bounties σιγουρα θα ανεβουν ειναι οτι οι fake sh μπορεσαν να στρατολογησουν δυο rookies με bounties 190.000.000 και 210.000.000...........αυτο σαφεστατα δηλωνει οτι η τεραστια αξια των Bounties που ειχαν oi sh και συγκεκριμενα ο καπετανιος τους με 300.000.000 εχει αρχισει να πεφτει........προφανως ο λογος που ο oda τοσο καιρο δε μας εδειχνε πολυ ψηλα bounties και μονο ενα που να ξεπερναει του luffy(του kid)ενω παραλληλα μας αφηνε να ξερουμε οτι ατομα οπως οι yonkou λογικα εχουν τεραστια αν και δε μας ελεγε ακριβη αριθμο ηταν για να εκτιμησουμε περισσοτερο την αξια του bounty του luffy και των αλλων........αμα τωρα ομως αρχισει να μας δειχνει bounty οπως 190 εκ. και 210 εκ. σαν να μην ειναι τιποτα ιδιαιτερο αυτο σημαινει οτι συντομα σκοπευει αν τους τα αυξησει...........λογικα αυτο θα γινει με το που νικησουν τους αντιπαλους του πρωτου arc η τεσπα μολις νικησουν τους πρωτους πολυ δυνατους αντιπαλους.........
Posted 04 October 2010 - 18:27
Posted 04 October 2010 - 18:31
ussop-sanji-brook:γαματοι
zoro-franky-luffy: could be better
robin-nami-chopper: ψηλοαπαρατηρητες μου περασαν xd
Αμφιβαλλω αν θα παλεψουν οι original με τους μουφες.Βλεπω να στελνει το ναυτικο κανα Vice Admiral για ξυλο και να σωσουν οι original τους fakes.
Posted 04 October 2010 - 18:51
τεσπα το τσαπτερ γενικα πολυ καλο και ο oda εδειξε ποσο αλος είναι.... Να πω την αληθεια το διαβασα δυο φορες και τις δυο με ενα χαμογελο ως τα αυτια....
Posted 04 October 2010 - 21:00
1more pics