Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4921 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 18 September 2010 - 23:25

Που το ειδατε το ωραιο? Σε ολα λεει "Εγινε πιο δυνατος απο μενα, εμαθε πολυ γρηγορα. Eπισης το θεωρω εντελως ηλιθιο αυτο που λεει στην σελιδα 18/19....δλδ ολα οκιε κ καλα? Τ εγινε με τον κυμα? geez.

Fail imo.

Kανονικα επρεπε καποιος να delete ολα αυτα τα off topic posts μαζι με το δικο μου γτ αυτο το thread ειναι γ αλλο σκοπο.

Posted Image

#4922 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 19 September 2010 - 14:55

Που το ειδατε το ωραιο? Σε ολα λεει "Εγινε πιο δυνατος απο μενα, εμαθε πολυ γρηγορα. Eπισης το θεωρω εντελως ηλιθιο αυτο που λεει στην σελιδα 18/19....δλδ ολα οκιε κ καλα? Τ εγινε με τον κυμα? geez.

Fail imo.

Kανονικα επρεπε καποιος να delete ολα αυτα τα off topic posts μαζι με το δικο μου γτ αυτο το thread ειναι γ αλλο σκοπο.

Ε, ναι βρε παιδιά, ποιος όντα, σαν να το γράψαμε εμεις ηταν, και μαλιστα στο πόδι...

stasou%2520mygdala.jpg

#4923 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 20 September 2010 - 16:23

για prediction τελειο αλλα για κανονικα δν μ κανει...
btw αυτη την βδομαδα εχουμε τσαπτερ ε?

#4924 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 20 September 2010 - 18:11

για prediction τελειο αλλα για κανονικα δν μ κανει...
btw αυτη την βδομαδα εχουμε τσαπτερ ε?

nope ούτε αυτή την εβδομάδα....από την άλλη:sadist:

#4925 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 September 2010 - 00:36

Fail imo.

Μan φαε ενα γυρο, παρε ενα depon και ξαναδιαβασε το.

Τι περιμενεις μωρε απο ερασιτεχνη? αν ειναι δυνατον...

2bbd14fc.jpg

#4926 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 posts

Posted 21 September 2010 - 01:09

Ενα prediction-manga style που πραγματικα ειναι υπεροχο!

Spoiler:

do want!

μονος σ το σκεφτικες ολο αυτο??? :hihi2::kill4u:

#4927 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 September 2010 - 01:16

Οχι ρε δεν το εγραψα εγω. στο internet τo βρηκα :P

2bbd14fc.jpg

#4928 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 21 September 2010 - 12:31

Πάντως όσο ερασιτεχνικό και να είναι το κείμενο μπορεί να έχει πέσει μέσα ως προς το επόμενο arc. Έχουμε δει ότι οι SH όταν βλέπουν την αδικία ή την σκλαβιά σε ένα μέρος ανακατεύονται και πάντα στο τέλος νικάνε. Και δε νομίζω ότι
Spoiler:

#4929 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 21 September 2010 - 13:26

αντε να δουμε το νεο chapter γιατι δεν μπορο να περιμενο αλλο μια εβδομαδα εμινε ακομα και την επομενη θα τους δουμε ξανα στην δραση αραγε θα εχει αλαξη καθολου ο luffy?

#4930 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 21 September 2010 - 13:35

Εγω θελω να ζητησω μονο μια χαρη...επειδη πολλοι απο εμας δν διαβαζουμε σποιλερς , παρακαλω να ειστε προσεκτικοι και να βαζετε SPOILER TAGS.... :blingeye2:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4931 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 21 September 2010 - 17:46

Εγω θελω να ζητησω μονο μια χαρη...επειδη πολλοι απο εμας δν διαβαζουμε σποιλερς , παρακαλω να ειστε προσεκτικοι και να βαζετε SPOILER TAGS.... :blingeye2:

αν διαβασες κατι καταλαθος στις τελευταιες σελιδες παντως ειναι fan-made(ας πουμε σαν prediction)οποτε δεν σποιλαριστηκες :P

#4932 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 September 2010 - 09:22

Τελικα επειδη με την εξεταστικη τα εχω χασει λιγο πιος καλος spammer 8α μου πει αν εχουμε chapter αυτη την εβδομαδα η την επομενη?

Posted Image

#4933 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 22 September 2010 - 09:55

να πω κατι που σκεφτομαι τις τελευταιες εβδομαδες?...... ο οντα δν εχει πει για time skip εμεις το υποθετουμε επειδη κανει βρεακ για 4 εβδομαδες. ειναι πιθανον λοιπον την αλλη εβδομαδα να δουμε κανονικα την εκπαιδευση τους ετσι?

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4934 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 September 2010 - 10:06

να πω κατι που σκεφτομαι τις τελευταιες εβδομαδες?...... ο οντα δν εχει πει για time skip εμεις το υποθετουμε επειδη κανει βρεακ για 4 εβδομαδες. ειναι πιθανον λοιπον την αλλη εβδομαδα να δουμε κανονικα την εκπαιδευση τους ετσι?

Αν γίνει αυτό θα είναι τραγικό!!Κάνεις 4 εβδομάδες break για να μας δείξεις την επόμενη μέρα της εκπαίδευσης:mador2:.Δεν νομίζω να γίνει γιατί άφησε υπονοούμενο με το να πεί 2 years after in SA

#4935 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 22 September 2010 - 10:44

και εγω το βρισκω δυσκολο αλλα οχι αδυνατον