Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 20:26
on topic τωρα:
3 εβομαδες ακομα.........

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 20:44
η θεωρια του κερβερου μπαζει απο παντου. αν ειχε το Ζoan df του κερβερου, παλι δεν θα μπορουσε να φαει πολλα φρουτα επειδη εχει πολλα κεφαλια, κανα κολπο του df του θα ειναι...η θεωρια του κερβερου καλυπτει ολα τα κενα της ιστοριας..εγω την υποστηριζω 100%
on topic τωρα:![]()
![]()
![]()
![]()
δν υπαρχει κατι να συζητησουμε αυτη την εβδομαδα
![]()
3 εβομαδες ακομα.........![]()
πραγματι δεν εχουμε τιποτα να πουμε, δεν πειραζει θα το ριξουμε σε αλλα μανγκα μεχρι να περασει το break
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 20:28
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 01:01
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 02:22
Κατι μου λεει οτι ο shiryu θα ειναι ο τελικος αντιπαλος του zoro. (αφου pawnarei τον mihawk)
Μπαααααα,αφου εχασε απο τον magellan σιγα μην νικουσε ο siliew(ετσι τον λενε τελικα)τον mihawk.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 14:07
Μπαααααα,αφου εχασε απο τον magellan σιγα μην νικουσε ο siliew(ετσι τον λενε τελικα)τον mihawk.
ναι αλλα αν οι πειρατες του μαυρου δολοφονησουν τον μιχοκ οπως ακριβως εκαναν και με τον wb? δν θα σημαινει οτι ειναι ο σιριου καλυτερος αλλα θα ειναι απο τους επομενους υποψηφιους για την θεση οπως ακριβως εγινε αντιστοιχα με τον bb!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 14:20
εε???ναι αλλα αν οι πειρατες του μαυρου δολοφονησουν τον μιχοκ οπως ακριβως εκαναν και με τον wb?[...]!
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 14:54
εε???
ναι ρε,,,δν θυμασαι?....οταν ο wb εδερνε τον bb, αυτος ο δειλος εβαλε ολο το crew του να επιτεθει στον wb!
ομαδικο ντου!

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 14:57
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 15:00
πως έκανες το συνειρμό τώρα με τον mihawk δεν κατάλαβα...
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 15:08
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 15:36
το θυμάμαι, αυτό έγινε όμως στον πόλεμο όπου ο wb είχαi τραυματιστεί σοβαρά από άλλους...
πως έκανες το συνειρμό τώρα με τον mihawk δεν κατάλαβα...
ποσο απιθανο σου φαινεται να συναντησουν τον μιχοκ στον νεο κοσμο?...εξαλλου αυτος ειναι ο λογος π η κυβερνηση ενωθηκε με τουσ 7LORDS....για να υπαρχει μια ισορροπια...και γενικα το πληρωμα του BB κυνηγαει πολυ την φημη....εμενα μ φαινεται πολυ πιθανο σεναριο αλλα τεσπα.βγαινουμε off-topic

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 15:40
ποσο απιθανο σου φαινεται να συναντησουν τον μιχοκ στον νεο κοσμο?...εξαλλου αυτος ειναι ο λογος π η κυβερνηση ενωθηκε με τουσ 7LORDS....για να υπαρχει μια ισορροπια...και γενικα το πληρωμα του BB κυνηγαει πολυ την φημη....εμενα μ φαινεται πολυ πιθανο σεναριο αλλα τεσπα.βγαινουμε off-topic
και τι θα πανε ολοι μαζι κατα του μιχοκ ? ετσι ξερω να κερδιζω και εγω ... αλλα θα ερθει και ο σανκς ετσι ...
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 15:42
και τι θα πανε ολοι μαζι κατα του μιχοκ ? ετσι ξερω να κερδιζω και εγω ... αλλα θα ερθει και ο σανκς ετσι ...
μα με αυτο π εκαναν στον πολεμο αυτο ακριβως εδειξαν!οπως το λες "ετσι ξερω να νικαω και εγω" ..πολυ σιχαμενο crew