Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4861 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 15:04

Κατα την γνωμη μου κανας marine vice admiral ή ενας ασχετος New world pirates.Αμφιβαλλω οι supernovas να ειναι ακομα στην αρχη του new world,οποτε θα παρει καιρο να τους συναντησει ο luffy.

#4862 rejos

rejos

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 15:37

Γιατί ρε παιδιά να αλλάξει η φάτσα όλων??? 2 χρόνια θα περάσουν όχι 2 αιώνες!!!! Άλλο το να γίνουν πιο δυνατοί και άλλο το σωματοτυπο τους η φατσα τους τα ρούχα τους κτλ.

#4863 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 16:06

Γιατί ρε παιδιά να αλλάξει η φάτσα όλων??? 2 χρόνια θα περάσουν όχι 2 αιώνες!!!! Άλλο το να γίνουν πιο δυνατοί και άλλο το σωματοτυπο τους η φατσα τους τα ρούχα τους κτλ.

γιατι θα μεγαλωσουν. εισαι π.χ. στα 17, η στα 19-20 σου. μετα απο δυο χρονια ιδιος δειχνεις???

#4864 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 16:31

Έχουν αποδράσει πέρα από αυτούς του Μαυρογέννη κάμποσοι θρυλικοί πειρατές ε όλα δείχνουν προς αυτή την κατευθυνση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4865 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 16:45

Είπαμε ρε παιδιά, έχουμε ένα prediction thread για να ξεσπάμε και να μην γεμίζουμε το Manga Thread αλλά όχι και να ανοίγουμε ένα thread για κάθε νέα απορία μας.
Και ακόμα καλά καλά δεν ξεκίνησε το μηνιαίο hiatus ...

Μπορείτε να συνεχίσετε εδώ την συζήτηση περί νέων εχθρών.

Εγώ δεν θέλω έναν από τους γνωστούς, ούτε κάτι κοινό. Θέλω έναν εχθρό σε στυλ Crocodile εν Arabasta. Βέβαια ζητάω πολλά αφού πλέον οι SH είναι πλέον φίρμες οπότε θα τους κυνηγούν μεγάλα κεφάλια....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4866 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 20:11

προσωπικα δε με ενδιαφερει καθολου ποιον θα συναντησουν(αν και πιθανοτατα οχι κανενα σπουδαιο)το μονο που ελπιζω ειναι να μπουν συντομα στον new world και να μην το πολυκαθυστερησουν στο fishman island.........

#4867 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 23:39

Τα τελευταία τσάπτερ ήταν πολύ ωραία και δοσμένα έτσι ώστε να μπορεί να επέλθει το αναμενόμενο time skip.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο και θέλω να σχολιάσω, είναι το θέμα των φίλων. Γενικά στο one piece αυτό που μου άρεσε από την αρχή του μάνγκα ήταν ο δεσμός που υπήρχε ανάμεσα τους. Το θεωρώ το πιο καλοφτιαγμένο, όμορφο, συγκινητικό, άθικτο και ανέγγιχτο κομμάτι της σειράς. Μπράβο του του Όντα που το κρατάει σε τέτοιο επίπεδο.

1 μήνας αναμονή, αν και δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό. Άλλωστε, το να γίνει μηνιαίο μάνγκα το αποκλείω από όλες τις πλευρές.

Έως ότου, υπομονή :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4868 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2010 - 12:25

γιατι πολυ απλα δεν πανε απτα 36 στα 38
πανε απο τα 17 στα 19...(οχι ολοι, ο λουφι τουλαχιστον)
ο φρανκυ και ο μπρουκ π ειναι 35 και 80κατι ισως δεν αλλαξουν
βσκ ο φρανκυ και αν θα αλλαξει αλλα λογο cyborg...
τεσπα νμζ πως θα συναντησουν κανα vice h rare admiral η καναν πειρατη new world αντε καναν

#4869 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2010 - 23:23

Ειμαι ο μοναδικος που περιμενει πως και πως να ξαναδει kami Enel στην σειρα? Πολυ δυνατος... Ειχε πει για επιστροφη... cant see why NOT now !
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#4870 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2010 - 23:30

Πολυ πιθανοτατα να γυρισει απ το φεγγαρι... φανταζεστε να ειναι ο νεος admiral αφου καποιος admiral θα γινει fleet?

Πςςςςς....

2bbd14fc.jpg

#4871 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 00:20

2 χρονια, ε?Ενταξει καλο χρονικο διαστημα, θα φαινοντε καπως πιστευτα τα power ups.
O drake θα ζει τοτε η θα εχει γινει απολιθωμα?
Η Boney και ο Law θα πατησουν new world μαζι με strawhats?
Δε νομιζω να εχουν οι supernovas power ups στα επιπεδα luffy/zoro.Δυσκολη διαχειρηση κλπ.

Εντομεταξυ μπας και ο Blackbeard αποροφησε και την δυναμη του Kizaru?Με τετοια ταχυτητα που το εβαλε στα ποδια μολις ειδε τον Akainu για κατι τετοιο μου κανει.

ps1:3 weeks left.
ps2:welcome back Ridelub xd

qzMHWHd.png

#4872 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 09:31

χαχα ποτε δεν ξερεις oda ειναι αυτος......τελικα ομως το οτι το το βαλε στα ποδια σημαινε οτι φοβοταν η οτι βαριοταν να πολεμησει??

παντως οσον αφορα τα power ups των αλλων εκτος των sh δε νομιζω να υπαρξουν και αν υπαρξουν μονο σε πολυ μικρο βαθμο γιατι τοτε ουσιαστικα οι sh δε θα ειχαν καταφερει τιποτα......

#4873 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 09:57

Το ότι το έβαλε στα πόδια σημαίνει ότι δεν είναι βλάκας. Μάζεψε τέτοιο πλήρωμα τόσο καιρό και αν άρχιζε magmafists o ψυχοπαθής, θα είχε πόσες απώλειες και σε μια μάχη χωρίς λόγο. Εφόσον δεν τον βοηθούσε να γίνει ο Βασιλιάς και θα ήταν άσκοπη, ο Μαυρογέννης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4874 FFAce

FFAce

Cross Grayman

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 13:16

Η απορία μου εμένα είναι αν, μπορεί ο Blackbeard να απορροφήσει τις δυνάμεις των άλλων DF μόνιμα ή αν δεν μπορεί για πόσο καιρό τις κρατάει???

Πολλά ερωτήματα ODA έχεις πολύ δουλειά!!!

#4875 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 19:27

Η απορία μου εμένα είναι αν, μπορεί ο Blackbeard να απορροφήσει τις δυνάμεις των άλλων DF μόνιμα ή αν δεν μπορεί για πόσο καιρό τις κρατάει???

Πολλά ερωτήματα ODA έχεις πολύ δουλειά!!!

λογικα για παντα θα τις κραταει.........προσωπικα απο τοτε που αρχισα να βλεπω one piece παντα ηθελα να υπαρξει καποιος που θα ειχε την ικανοτητα δυο η και παραπανω φρουτων και παντα πιστευα οτι καποια στιγμη ο oda θα μας το εδειχνε και αυτο........κατα τη γνωμη μου υπαρχει μια πιθανοτητα 60% ο blackbeard να ειναι ο τελευταιος αντιπαλος του luffy πριν γινει pirate king κυριως για το λογο που ειπα........

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 08 Σεπτέμβριος 2010 - 08:38