Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4846 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 12:53

Στον arlong τον δαγκωνε.Στον crocodile τον εκοβε με τον γαντζο,τον δηλιτιριαζε και του ρουφουσε το νερο.Στον gecko moria παθαινε κατι μονο οταν τον δαγκωναν αυτες οι νυχτεριδες σκια.Ο Lucci εκανε εκεινο το πραγμα που τον "καρφωνο" με το δαχτυλο.Και αυτος ο χοντρος στο sabaondy ειχε haki οπως αποδειχτηκε.

ναι αυτο για crocodile,arlong.lucci το ειχα σκεφτει και εγω απλα μας ειχε δωσει ξεκαθαρη απαντηση μονο για την επιδραση των σφαιρων αλλα ναι ετσι ειναι.........στο sabaody γυναικα πρεπει να ηταν τελικα.......

κατι αλλο που μολις θυμηθηκα η crew του Blackbeard ειναι τοσο "τρομερη" ωστε να πει στην bonney η οποια ειχε ενα bounty των 140.000.000 οτι ηταν πολυ αδυναμη για να την βαλει στο πληρωμα του??

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 27 Αύγουστος 2010 - 15:13

#4847 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 15:54

κατι αλλο που μολις θυμηθηκα η crew του Blackbeard ειναι τοσο "τρομερη" ωστε να πει στην bonney η οποια ειχε ενα bounty των 140.000.000 οτι ηταν πολυ αδυναμη για να την βαλει στο πληρωμα του??

ναι. επισης πρεπει να καταλαβεις οτι με το bounty δεν μετριεται η δυναμη αλλα η επικνδυνοτητα του καθε ατομου γενικα..

#4848 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 17:13

ναι. επισης πρεπει να καταλαβεις οτι με το bounty δεν μετριεται η δυναμη αλλα η επικνδυνοτητα του καθε ατομου γενικα..

δικιο εχεις γιατι ενω ο whitebeard ηταν ο πιο δυνατος ανθρωπος στον κοσμο το μεγαλυτερο bounty το ειχε και το εχει ο dragon..........ομως δεν ειναι και μικρης σημασιας να εχεις ενα bounty πανω απο 100.000.000 και να σου λεει ο αλλος οτι εισαι πολυ αδυναμη για να μπεις στην crew του εκτος και αν εισαι pirate king αλλα ακομα και αυτος ειδαμε οτι ειχε στο πληρωμα του τον buggy τον οποιο δεν τον λες και μεγαλης αξιας.........και σιγουρα για να εχεις μεγαλη επικινδυνοτητα σημαινει οτι πρεπει αν εχεις και δυναμη ακομα και ο kid που κερδισε το bounty του κρατωντας ομηρους αθωους ανθρωπους ειδαμε οτι ηταν εξαιρετικα δυνατος..........

#4849 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 17:22

δικιο εχεις γιατι ενω ο whitebeard ηταν ο πιο δυνατος ανθρωπος στον κοσμο το μεγαλυτερο bounty το ειχε και το εχει ο dragon..........ομως δεν ειναι και μικρης σημασιας να εχεις ενα bounty πανω απο 100.000.000 και να σου λεει ο αλλος οτι εισαι πολυ αδυναμη για να μπεις στην crew του εκτος και αν εισαι pirate king αλλα ακομα και αυτος ειδαμε οτι ειχε στο πληρωμα του τον buggy τον οποιο δεν τον λες και μεγαλης αξιας.........και σιγουρα για να εχεις μεγαλη επικινδυνοτητα σημαινει οτι πρεπει αν εχεις και δυναμη ακομα και ο kid που κερδισε το bounty του κρατωντας ομηρους αθωους ανθρωπους ειδαμε οτι ηταν εξαιρετικα δυνατος..........

τον buggy μην τον ανακατευεις, ειναι λιγο προβληματικη η κατασταση του. αν και προσωπικα πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι δεκαδες φορες πιο δυνατος, δεν ξερουμε ποσο καιρο ηταν στο πληρωμα(ξερουμε βεβαια οτι ηταν στενος φιλος του shanks και πολεμουσαν μαζι,καθως και οτι στο πλοιο ηταν apprentice και οι δυο)και πληροφοριες για το τι εκανε ολον αυτο τον καιρο περα απο το γεγονος οτι ηταν στο grand line για πολυ καιρο προτου γυρισει στο east blue λιγο πριν να πρωτοσυναντησει τον λουφυ.

τωρα για τον ΒΒ. και αυτος ειναι οπως ειδες πολυ δυνατος αλλα θυμησου και οτι το μισο του πληρωμα ηταν lvl6 prisoners στο ID και το αλλο μισο ειναι περιπου τοσο δυνατο οσο οι καινουργιοι, αρα ναι η μπονευ ειναι αδυναμη γι' αυτους..

#4850 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 18:16

τον buggy μην τον ανακατευεις, ειναι λιγο προβληματικη η κατασταση του. αν και προσωπικα πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι δεκαδες φορες πιο δυνατος, δεν ξερουμε ποσο καιρο ηταν στο πληρωμα(ξερουμε βεβαια οτι ηταν στενος φιλος του shanks και πολεμουσαν μαζι,καθως και οτι στο πλοιο ηταν apprentice και οι δυο)και πληροφοριες για το τι εκανε ολον αυτο τον καιρο περα απο το γεγονος οτι ηταν στο grand line για πολυ καιρο προτου γυρισει στο east blue λιγο πριν να πρωτοσυναντησει τον λουφυ.

τωρα για τον ΒΒ. και αυτος ειναι οπως ειδες πολυ δυνατος αλλα θυμησου και οτι το μισο του πληρωμα ηταν lvl6 prisoners στο ID και το αλλο μισο ειναι περιπου τοσο δυνατο οσο οι καινουργιοι, αρα ναι η μπονευ ειναι αδυναμη γι' αυτους..

ναι και εγω ετσι το σκεφτηκα.........εχω τεραστια αγωνια να δω τι εγραφε το γραμμα του buggy,τι bounty θα παρει και τι θα απογινει το πληρωμα του τωρα που προστεθηκαν τοσοι δυνατοι lvl 2 φυλακισμενοι οπως επισης και πως θα ειναι ο blackebeard σε 2 χρονια και το δικο του bounty τωρα που εχει φτασει σε επιπεδο yonkou και βαλε.........ο κυριος oda εχει πολλα να μας δειξει........

#4851 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 18:29

ναι και εγω ετσι το σκεφτηκα.........εχω τεραστια αγωνια να δω τι εγραφε το γραμμα του buggy,τι bounty θα παρει και τι θα απογινει το πληρωμα του τωρα που προστεθηκαν τοσοι δυνατοι lvl 2 φυλακισμενοι οπως επισης και πως θα ειναι ο blackebeard σε 2 χρονια και το δικο του bounty τωρα που εχει φτασει σε επιπεδο yonkou και βαλε.........ο κυριος oda εχει πολλα να μας δειξει........

οχι μονο lvl 2, οι κρατουμενοι που ειναι με τον buggy ειναι απο lvl1 μεχρι και lvl 5

#4852 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 08:56

οχι μονο lvl 2, οι κρατουμενοι που ειναι με τον buggy ειναι απο lvl1 μεχρι και lvl 5

καλα ψιλοειχε μπερδεφτει στο id γινοταν σαματας και δεν μπορουσες να εισαι τελειως σιγουρος.........αλλα φανταζομαι οτι πρεπει να ηταν και κρατουμενοι απο αλλα lvl αφου η alvida ειπε οτι πολλοι απο αυτους ειχαν υψηλα bounties........μια αλλη πολυ καλη θεωρια που ακουσα ειναι οτι ενας ακομα λογος που η wg θα εκανε τον buggy schichibukai θα ηταν για να ελεγχει το πληρωμα που ηταν σχεδον ολοι οι δραπετες απ το id..........

#4853 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 11:33

Είχε ριξει μια καλή στον Blackbeard στο Impel Down με μπόλικο χάκι :burningbe3:

Άλλα όχι ότι το ήθελε κιολας...

αυτος ενοουσε οτι το χακι του εχει αυξηθει....και καλα οτι εχει γινει πιο δυνατος, απο οσο καταλαβα εγω δηλαδη:blurah5:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4854 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 10:50

Γύρισα από διακόπες και στρώθηκα να το διαβάσω...ότι και να πει κανείς είναι λίγο, φανταστικό chapter !!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4855 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 14:37

Έφαγα τρελή ξενέρα σοβαρά....
Να πάρει μαθήματα ο zoro απο mihawk έλεος δλδ.Ο zoro είναι hard worker και δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του να παρακαλάει.Το καταλαβαίνω να θυσιάζεται για τον luffy οκ...αλλα εξεπλάγην με το σκηνικό teh judeka juracule.
Οκ,η προβλεψιμότητα δεν αποτελεί χαρακτηριστικό του οp,αλλα νομίζω οτι εδώ μας ξάφνιασε αρνητικά.Ο final rival γίνεται sensei,beh....αδιαφορώ εντελώς για την τελική τους μάχη στο τέλος του manga.
Όλα τα ωραία για το luffy ρε odako?Πάντως του δίνω τα διαπιστευτήρια μου,διότι κατάλαβε οτι ένα skip έιναι απαραίτητο.
P.S Και κλαίγομαι λίγο γιατί έδωσε τόσα credits στην πλευρά του captain πού πραγματικά δε μου κάνει καμια μα καμία εντύπωση τι θα συμβεί με το υπόλοιπο πλήρωμα.Εδώ πρέπει ο εγκεφαλος του να κατεβάσει πραγματικά καλές ιδέες για τη συνέχεια.

#4856 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 16:12

Το "καλυτερος ξιφομαχος" ειναι μονο ενας τίτλος. Με τον σανκς ποσες φορες τις "έπαιξε" ο μιχωκ, κανεις δεν νικησε. Αν τώρα, (λέω ΑΝ) κάποια στιγμή βρεθει καποιος καλυτερος Απο τον αητοματη, τον νικησει, και του παρει το σπαθι-κατάρτι και μετα νικήσει αυτον ο Ζορο, νομιζω εγω προσωπικά εχω αποζημιωθει πληρως.

Ασε που o juracule δεν ειναι κακος ακριβως, οποτε δεν εχει τοσο πλακα.

Γενικα, εχω την εντυπωση οτι σιγα σιγα ο οντα προσπαθει να μας δειξει οτι αλλαζουν μορφη οι αρχικοι προσωπικοι στοχοι του καθενος. Καθως μεγαλώνουν, δεν ειναι τοσο το "μεγαλυτερος τάδε η ο καλυτερος δεινα" Δηλαδη σκετη αναγνωριση, αλλα κυριως το τι σκοπευουν να κανουν με αυτο.

#4857 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 16:15

εγω σαν ιδεα αρχικα ξενερωνα τρελα....αλλα ετσι οπως το παρουσιασε ο οντα με εκανε να αλλαξω γνωμη!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4858 Straw Hat Captain

Straw Hat Captain

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 23:35

μαλλον ο σιριου του μπλακμπερντ θα νικησει τον μιχοκ(δεν ξερω πως?) και μετα ο ζορο υα παρει εκδικηση

#4859 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 13:52

Πω ελεος για να αντεξω χωρις chapter βλεπω τα επεισοδια δυο φορες το καθενα...

Παντως να πω και κατι αλλο,μεσα σε αυτα τα δυο χρονια θα γινουν οι strawhats πιο δυντοι,αλλα μην ξεχναμε οτι μεχρι τοτε η wg θα εχει βρει καινουριους sishibukai,ισως πιο δυνατους απο τους προηγουμενους,αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι και οι supernovas θα εχουν γινει πιο δυνατοι.Το ιδιο και για coby+helmepo,σιγουρα θα γινουν πιο δυνατοι απο πριν.

#4860 FFAce

FFAce

Cross Grayman

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 14:07

Θα είναι πολύ ωραίο μετά από 2 χρόνια όχι μόνο το πως θα έχουν αλλάξει οι SH αλλά και οι υπόλοιποι!!!
Μεγάλη περιέργεια!!!

Ποιος πιστεύεται θα είναι ο πρώτος εχθρός που θα συναντήσουν οι Straw Hats,
αφού ξαναρχίσει το ταξίδι????

Δεν το κάνω ψηφοφορία για να υπάρχει ελευθερία σκέψης!!!!:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

Εγώ πιστεύω ένας Rookie!!! π.χ. Scratchmen Apoo ή Capone Bege ανάμεσα σε αυτούς είμαι!!!!

Ακούω απόψεις!!!

Υ.Γ. Ελπίζω ο τίτλος να είναι σωστά γραμμένος...:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Σεπτέμβριος 2010 - 03:03