Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4831 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 19:29

Payback :ureshii:

τελικα αλλο na to λες και αλλο να γινεται....σαν ιδεα μ φανηκε τελειςσ ακυρη αλλα με τον τροπο π το εδειξε ο οντα, ηρθε και εδεσε
χαχαχα...δεν γλυτωνει κανεις απο εσενα...

και να ξερεις οτι τοτε ημουνα πολυ αρνητικος για αυτο γιατι οπως επε και ο μιχοκ "θα προπονησω καποιον π εθλει το κεφαλι μου?"..... αλλα αυτο π επρεπε να βαλω ειναι "τελικα...." μια λεξη κανει ολη την διαφορα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 26 Αύγουστος 2010 - 19:38

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4832 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 19:46

Ε στο τελος θα γινει το κλασσικο ''The pupil who beat his sensei'' :P

@WillOfD μετα την τραγικη ηττα στο Shabondy ειναι λογικο να κτλβε ο καθενας μεσα του οτι πρεπει να γινουν δυνατοτεροι...

2bbd14fc.jpg

#4833 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 20:17

Υπέροχο chapter, επιτέλους επιστροφή στο παλιό καλό feeling περιπέτειας της σειράς, είχα βαρεθεί το άπειρο dragging που γινόταν με το flashback και τον κάθε SN και SH χωριστά, κι ας ήταν αρκετά απαραίτητο για να "προετοιμάσει το έδαφος".

Οι προοπτικές για το μέλλον μοιάζουν πολύ καλές, έχουμε απ' όλους να περιμένουμε πολλά, αλλά εγώ ξεχωρίζω Luffy, Zoro, Sanji και Robin που, με την βοήθεια των Rayleigh, Mihawk, Iva και Dragon, εύχομαι να αποκτήσουν όλοι haki και να μάθουν να το ελέγχουν αρκετά καλά.

Για τον Zoro τώρα η αλήθεια είναι ότι το είδα ακριβώς όπως τον Mihawk κι εγώ, απογοητεύτηκα που του ζήτησε να τον προπονήσει, όταν με το καλό δούμε την μάχη τους (αν γίνει ποτέ) δεν θα είναι πια η ίδια από την στιγμή που, σε περίπτωση νίκης, θα την οφείλει στον Mihawk, αλλά από την άλλη είναι πραγματικά άξιο σεβασμού και θαυμασμού να βάλεις στην άκρη τα όνειρα σου για κάποιον άλλο. Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος πιέζει και ο Zoro έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά χρόνια προπόνηση μόνος του για να φτάσει, ίσως και μόνο κοντά, στο επίπεδο του Mihawk, ενώ θα είχε ανεπαρκείς ικανότητες για το New World στο ενδιάμεσο ή να δεχτεί την λύση που βρισκόταν μπροστά του, και δεν τον αδικώ τόσο λοιπόν για την επιλογή του. Και ο ίδιος ο Mihawk για τον ίδιο λόγο φαίνεται δέχτηκε να τον προπονήσει και αν το δούμε από άλλη οπτική ο Oda δεν θα το πάει με τον αναμενόμενο τρόπο της αυτοδίδακτης προπόνησης και νίκης στο τέλος.

Για το haki τώρα ωραίες όλες οι εξηγήσεις και καιρός ήταν, αλλά μοναδικό μου παράπονο είναι ότι ο Oda το καθυστέρησε πάρα πολύ σε σημείο που, από κει που ήταν από τους πρώτους που το επινόησαν (αρχή με Shanks), τώρα πια εγώ προσωπικά έχω δει τόσα παρόμοια είδη εσωτερικών δυνάμεων σε σειρές που δεν μου έκανε την ίδια εντύπωση που θα είχα αν το είχε εξηγήσει νωρίτερα, αντί να το δώσει με πολλά και μικρά hints και cliffhangers. Πέραν αυτού όμως ήταν εντυπωσιακή η επίδειξη από τον Ray-sensei και οι προοπτικές για τον Luffy είναι πάμπολλες και όλες θετικές, ειδικά δεδομένου ότι μόνο αυτός φαίνεται έχει το king's haki στο πλήρωμα. Αναμένω ακόμα την στιγμή που θα πλακώσει admiral.

Βέβαια δεν έχουν απαντηθεί και τα πάντα πάνω στο θέμα, πχ λείπει μια επιβεβαίωση για το αν η τεχνική των 3 admirals για να σταματήσουν την επίθεση του WB ήταν color of armament ή κάτι άλλο, όπως και ακόμα πιο πολύ πως γίνεται ο WB να κάρφωσε τον Aokiji με spear και haki και να έζησε ο τελευταίος. Επίσης δεν πολυκατάλαβα γιατί λεγόταν color το κάθε haki, ελπίζω να απαντηθεί κι αυτό αργά ή γρήγορα.

Η τελευταία εικόνα ήταν πολλά υποσχόμενη και ωραία, ενώ την ίδια στιγμή για όλους εμάς που παρακολουθούμε την σειρά αυτή την στιγμή θα μας φανούν πιο αληθοφανή τα 2 χρόνια με την μεσολάβηση 4 βδομάδων (καλύτερα και δεδομένου ότι πέφτει στην εξεταστική πολλών, όπως και εμού :beaten:). Έχω να πω πάντως ότι λυπάμαι τους animators που θα πρέπει να σκαρφιστούν κι άλλα fillers για χάρη των κενών του Odachi, όπως και επίσης ότι παρατηρώ πως όλα τα καλά shonen manga αργά ή γρήγορα γίνονται μηνιάτικα ή χειρότερα (D.Gray-man, FMA, HxH), ελπίζω αυτό να μην είναι κακό σημάδι και για το OP.

Κλείνω με δύο "μικρές" ευχές: ότι θα δούμε τους Straw Hats αλλαγμένους, νοητικά και σωματικά (μόνο ο Franky να μείνει terminator γιατί είναι τέλειος :P) και ότι ο Luffy πριν φύγει για το νέο ταξίδι του στο New World, εφόσον δεν πάρει την Hancock μαζί του σαν nakama, θα της υποσχεθεί ότι θα ενωθούν ξανά (όποια έννοια κι αν έχει αυτό :hehehe:) όταν έχει πια γίνει pirate king.

Καλή ξεκούραση Oda-sensei, να βρεις πολλές εμπνεύσεις και ιδέες σε αυτό το διάστημα για να επανέλθεις με ένα μεγάλο μπαμ σε ένα μήνα. Till then~

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 26 Αύγουστος 2010 - 20:26

#4834 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 20:50

Στο εξώφυλλο ο Whitebeard με ποιόν είναι; :hmmm: Μη μου πείτε Blackbeard, θα ουρλιάξω!!! :Crying2:

Ο Zoro άφησε την υπερηφάνεια στην άκρη και ταπεινός, με το κεφάλι στο πάτωμα, παρακαλάει για δάσκαλο. Μου αρέσει. Ένα από τα πιο σημαντικά δείγματα ανωτερισμού και ωριμότητας είναι η ταπεινότητα. Εύγε, κουφιοκέφαλε ξιφομάχε μου! Άντε να μάθεις και λίγο προσανατολισμό τώρα. :P

Μια μαντεψιά μου: η επόμενη Strawhat θα είναι η Perona. Δε ξέρω, αλλά έτσι όπως είχε πιάσει τη κουβέντα με το Zoro, μπορούσα άνετα να τους δω και στο πλοίο να μιλάνε. (Κάπου, κάποιος γράφει ZoroxPerona fanfic Αυτή τη στιγμή. I just know it! Όχι, δεν είμαι εγώ! Σταματήστε να με κοιτάτε έτσι! :hiding_something: )

Μερικές μέρες πριν;;; Θεοί και δαίμονες, πώς πηδάει έτσι η ιστορία από το μετά στο πριν; Ζαλίστηκα! :blurah5:

DIE, HANCOCK, DIE!!! Καλά, ίσως όχι die, αλλά να εξαφανιστεί από την ιστορία, γιατί δεν την αντέχω άλλο. Άνετα, ο πιο σπαστικός θηλυκός χαρακτήρας στο manga! Μήτε η Vivi τόσο αξιολύπητο γυναικάκι! ΟΥΣΤ!!!!! :roar:

Σαρκοβόρος ελέφαντας στον ορίζοντα!!

"Ξέρεις Luffy, το haki είναι αυτό και τούτο"

... Εεεε, ΣΑΡΚΟΒΟΡΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΕΙΠΑ!!! Δεν ακούει... :wet2:

Έχω να εξομολογηθώ κάτι: είμαι ερωτευμένη με τις γραμμές μελανιού πάνω σε χαρτί που σχηματίζουν έναν παππού με το όνομα Rayleigh. Πειράζει πολύ; Posted Image Όχι, σοβαρά. Μου θυμίζει έναν άλλο ερωτά μου από τη πραγματικότητα, τον Sean Connery... καλά, σκάω. :borednn9:

Τί λέγαμε; Α, ναι, haki. Όχι, δεν είναι το χρώμα που φοράνε οι φαντάροι. Είναι... εχμ... κάτι σαν τηλεπάθεια; :hmmm:

Δύο χρόνια μόνο για τα βασικά;;;;;;;;;;; Θεούλη μου, αυτό το haki δεν είναι παίξε-γέλασε δύναμη! :OMG3:

Ωραία τελευταία σελίδα! Με άφησε με χαμόγελο. :awww:

Και ναι, στη διάρκεια αυτού του μήνα, ο Oda πρέπει να σκεφτεί νέα character designs. XD Σε δύο χρόνια όλοι θα έχουνε αλλάξει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4835 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 20:55

Στο εξώφυλλο ο Whitebeard με ποιόν είναι; :hmmm: Μη μου πείτε Blackbeard, θα ουρλιάξω!!! :Crying2:

U jokin'? It's the friggin' Pirate King! :burningbe3:

Ακούς εκεί Blackbeard... :P

#4836 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 21:02

Posted Image

Akira shock! (Ή μάλλον, Supernatural sock!) Μήτε που τον αναγνώρισα... Διαφορετικό τον θυμάμαι. Ίσως επειδή φοράει καπέλο... (yeah, lame, I know :sigh2:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4837 AlloS

AlloS

The demon inside you

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 21:57

Posted Image

Akira shock! (Ή μάλλον, Supernatural sock!) Μήτε που τον αναγνώρισα... Διαφορετικό τον θυμάμαι. Ίσως επειδή φοράει καπέλο... (yeah, lame, I know :sigh2:)

LOL! το πρωτο μεγαλο ερωτημα ειναι πως θα ειναι ολοι τους σε δυο χρονια?(ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!)ο λουφι θα εχει ψιλωσει και το προσωπο του θα παψει να ειναι λογικα τοσο στρογγυλο οπως και των περισσοτερων εκτος του ζορο και της ρομπιν (και φυσικα του μπρουκ!).
Ο ποιο σημαντικος χαρακτηρας ομως στην αλλαγη θα ειναι ο τσοπερ ο οποιος θα αλλαξει και νοοτροπια και θα παψει να ειναι αυτο το παιδακι πλεον αλλα θα ειναι εφηβος και γκομενιαρης:kakaka::kakaka:.

το δευτερο μεγαλο ερωτημα ειναι...πως θα αντεξουμε τεσσερης εβδομαδες οεο?Δεν αντεχονται μετα απο τετοιο τελειο τσαπτερ!Δεν νομιζω παντως το μανγκα να γινει μηνιατικο!αυτο θα ειναι λογικα το μεγαλυτερο διάλυμα του οντα ακριβως στην μεση του μεγαλυτερο του εργου,καλο αυτο αλλιως θα ηταν πολυ ξενερα να συνεχιζε κανονικα τα μανγκα και να βλεπαμε η φλασμπακς ξανα η πως γινονταν δυνατοτεροι κτλ κτλ

Αντε οντα καλο δυαλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blingeye2::blingeye2::nanteee::nanteee::nanteee::nanteee::nanteee::nanteee::nanteee::nanteee:

#4838 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 22:00

Λοιπον τωρα που αποδειχτηκε τι ακριβως κανει το haki μου ηρθε μια απορεια.Εχει αποδειχτει οτι ολοι οι vice admirals and above μπορουν να χρησιμοποιησουν haki.Αυτο θα μπορουσε να εξηγησει γιατι ο garp πλακωνε τον luffy,αλλα και πώς οι admirals σταματησαν την επιθεση του whitebeard,γιατι ο akainu ειναι τοσο τουμπανος και πανω απο ολα:Πώς γινετε να "εκαψε" ο akainu τον ace.Απο οτι καταλαβα,ο,τι εκανε το εκανε με haki.Ετσι δεν εκαψε το ηδη φλεγομενο σωμα του ace,αλλα το ανθρωπινο σωμα του.

#4839 AlloS

AlloS

The demon inside you

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 22:33

Λοιπον τωρα που αποδειχτηκε τι ακριβως κανει το haki μου ηρθε μια απορεια.Εχει αποδειχτει οτι ολοι οι vice admirals and above μπορουν να χρησιμοποιησουν haki.Αυτο θα μπορουσε να εξηγησει γιατι ο garp πλακωνε τον luffy,αλλα και πώς οι admirals σταματησαν την επιθεση του whitebeard,γιατι ο akainu ειναι τοσο τουμπανος και πανω απο ολα:Πώς γινετε να "εκαψε" ο akainu τον ace.Απο οτι καταλαβα,ο,τι εκανε το εκανε με haki.Ετσι δεν εκαψε το ηδη φλεγομενο σωμα του ace,αλλα το ανθρωπινο σωμα του.

ισως αλλα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αφου ακομα δεν μας εχει εξηγισει πληρως τα ντεβιλ φρουτς ο οντα!μπορει μεταξυ των λογκια να υπαρχει ενας κανονας που να καλυπτει μια τετοια κατασταση χωρις να μπαινει μεσα το χακι στο στορι

#4840 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 23:16

Κάτι έλεγε ότι εχει να κάνει με το level του καψίματος, ότι και καλα η λάβα ειναι πιο "καυτερή" :blurah5: από την φωτιά...:hmmm:

Εμένα κοτσάνα μου φανηκε αυτο αλλά τεσπαν. οντα ειναι αυτός.

#4841 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 23:49

ε και γώ σου λέω οτί μετά ο λούφυ αναφέρεται στον kizaru και στον aokiji.τον κόκκινο ούτε που τον θυμάται :P

Έλα τώρα... Καμία σχέση η μία σκηνή με την άλλη. Το ένα είναι mini-flashback, το άλλο mini-spoiler. Φυσικά και θυμάται τον Akainu, ποιον σκεφτόταν όταν τσάκιζε τις πέτρες στο Amazon Lily; :P Μην μπερδεύουμε δύο άσχετα πράγματα. :P

Πώς γινετε να "εκαψε" ο akainu τον ace.Απο οτι καταλαβα,ο,τι εκανε το εκανε με haki.Ετσι δεν εκαψε το ηδη φλεγομενο σωμα του ace,αλλα το ανθρωπινο σωμα του.

Για τα Logia υπάρχει η εξής σκέψη/θεωρία (και μάλλον εξήγηση): Ο χρήστης ενεργοποιεί το φρούτο κατά βούληση. Αν αλλάζει το σώμα του στο στοιχείο του Logia, αν θέλει μένει ανθρώπινος. Με το haki είτε το θέλει είτε όχι γυρνάει στην ανθρώπινη μορφή. Αν ο Ace λοιπόν έμπαινε μπροστά από τον Luffy χωρίς να γυρίσει το σώμα του σε "ανθρώπινο", τότε το χέρι θα περνούσε από μέσα, αφού όπως ισχυρίστηκε ο Akainu η λάβα "νικάει" τη φωτιά. Γι' αυτό το άφησε ανθρώπινο, για να σταματήσει την δύναμη/ταχύτητα της επίθεσης και να σώσει τον αδερφό του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την στήριξη της θεωρίας η παρακάτω σκηνή στην Arabasta: Ο Luffy κάνει Gomu Gomu no Rocket και πετυχαίνει τον Smoker και τον Ace, που μάλλον είχαν "απενεργοποιημένο" το φρούτο. Αν ήταν ενεργό, θα περνούσε από μέσα τους.

:thatsit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Usopp MZ: 26 Αύγουστος 2010 - 23:56

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4842 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 23:49

1. τον εκαψε γιατι και καλα η λαβα καιει την φωτια (αντε τρεχα βρεσ ακρη.....τεσπα)
2.στην wiki λεει οτι οι 3 admiral σταματησαν την επιθεση ΜΑΛΛΟΝ χρησιμοποιωντας ο καθενας τους το Χακι τυπου "πανοπλιας"....ενωσαν και καλα τα χακι τους και η αμυνα τους ανεξε στην επιθεση:blurah5:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4843 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 01:12

Για τα Logia υπάρχει η εξής σκέψη/θεωρία (και μάλλον εξήγηση): Ο χρήστης ενεργοποιεί το φρούτο κατά βούληση. Αν αλλάζει το σώμα του στο στοιχείο του Logia, αν θέλει μένει ανθρώπινος. Με το haki είτε το θέλει είτε όχι γυρνάει στην ανθρώπινη μορφή. Αν ο Ace λοιπόν έμπαινε μπροστά από τον Luffy χωρίς να γυρίσει το σώμα του σε "ανθρώπινο", τότε το χέρι θα περνούσε από μέσα, αφού όπως ισχυρίστηκε ο Akainu η λάβα "νικάει" τη φωτιά. Γι' αυτό το άφησε ανθρώπινο, για να σταματήσει την δύναμη/ταχύτητα της επίθεσης και να σώσει τον αδερφό του.

:thatsit:

Αυτη ειναι η σωστη απαντηση και ο oda μας το εδειξε στο flashback του ace,luffy,sabo oταν ειπε ο Ace οτι ποτε δεν τρεχει διοτι βαζει σε κινδυνο τους φιλους του...

Ενα σας λεω... σκεφτηκε το 1ο καρε που ο Luffy χρησιμοποιει haki κατα βουληση. ποοοοοσο cool παιζει να ειναι?:canthelp:

2bbd14fc.jpg

#4844 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 08:05

εγω ισως ακουστει λιγο βλακεια αυτο αλλα μεχρι προσφατα νομιζα οτι ο luffy τραυματιζοταν κανονικα απο μπουνιες και λοιπα και οτι δεν τον πειραζαν μονο επιθεσεις τυπου enel δηλαδη ηλεκτρισμου........και τωρα λεει ειμαι λαστιχο αραγε οι επιθεσεις σας δε με κανουν τιποτα........τι να πω ισως ποτε να μην τραυματιζοταν αλλα τοτε πως γινεται να του γινοταν τοσο μεγαλη ζημια.......

#4845 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 12:21

εγω ισως ακουστει λιγο βλακεια αυτο αλλα μεχρι προσφατα νομιζα οτι ο luffy τραυματιζοταν κανονικα απο μπουνιες και λοιπα και οτι δεν τον πειραζαν μονο επιθεσεις τυπου enel δηλαδη ηλεκτρισμου........και τωρα λεει ειμαι λαστιχο αραγε οι επιθεσεις σας δε με κανουν τιποτα........τι να πω ισως ποτε να μην τραυματιζοταν αλλα τοτε πως γινεται να του γινοταν τοσο μεγαλη ζημια.......

Στον arlong τον δαγκωνε.Στον crocodile τον εκοβε με τον γαντζο,τον δηλιτιριαζε και του ρουφουσε το νερο.Στον gecko moria παθαινε κατι μονο οταν τον δαγκωναν αυτες οι νυχτεριδες σκια.Ο Lucci εκανε εκεινο το πραγμα που τον "καρφωνο" με το δαχτυλο.Και αυτος ο χοντρος στο sabaondy ειχε haki οπως αποδειχτηκε.