Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4801 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 10:01

αχχχχ...επιτέλους θα δούμε κ τους άλλους:blingeye2:
ελπίζω βέβαια το όλο story με τους υπόλοιπους να μην μασ πάρει 2 χρόνια....

τι έλεγα....έλπιζα να μη μας πάρει 2 χρόνια...???
ποσο κοντά έπεσα χωρίς να το θέλω...

αλλα κάπως μου αρέσει το όλο σκηνικό:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4802 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 11:36

στο επομενο chapter θα μας δειξει λογικα αμεσως τι γινεται μετα απο δυο χρονια

#4803 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 11:48

τα σπαγε παλι αυτο το chapter τι να πει κανείς!!!!!1 μηνα break και μετα reunion με τους sh να εχουν κανει ολοι τους τρελα power ups......παντως πιστευω οτι το ποσο δυνατοι εχουν γίνει ο καθενας τους 8α μας το δειξει σταδιακα μεσα απο τις μαχες τους οπως ο luffy με το gear second.......

και για να μην ξεχνιομαστε το 10ο μελος 8α ειναι ο law!!!

#4804 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:15

@TheWildOfD

Συγγνωμη, αλλα νομιζω οτι ο Law εχει δικιο πληρωμα, και ειναι ο καπετανιος. Δε νομιζω να τους παρατησει και να μπει στους strawhat.

Στο θεμα μας τωρα, το τσαπτερ ειναι παρα πανω απο νοστιμο. Το αλμυρα σημεια της υποθεσης, ειναι η προπονηση που θα κανει ο Zoro with Mihawk. Πραγματικα,ΔΕΝ περιμενα με τιποτα κατι τετοιο. Μου αρεσε πολυ που ειδαμε για 1η φορα το Mihawk να γελαει. (πραγματικα ανεβηκε παρα πολυ στην υπολοηψη μου και ας μην τον συμπαθουσα και πολυ).
Ο Rayligh θα διδαξει τον Luffy και θα του μαθει τα παντα για το Haki. Υπεροχο σημειο ηταν, εκει που εξηγουσε τα παντα για το Haki. Ειμαι περιεργος να δω σε πιο απο τα 3 θα υπερεχει ο Λουφυ.
Ο καθενας βρηκε και απο ενα δασκαλο για να μαθει, το οποιο μου αρεσε παρα μα παρα πολυ. Ολοι εχουν να μαθουν παρα πολλα, και θα γινουν σιγουρα πολυ πολυ δυνατοι!

Luffy - Rayligh
Zoro - Mihawk
Sanji- Ivankov
Nami- Τον επιστημονα πανω στουν ουρανο
Chopper- Τους "κανιβαλους" - γιατρους
Ussop- Hercules'n :P
Franky- Eχει ΟΛΟΚΛΗΡΟ εργαστηριο του Dr.Vengapunk (αν μη τι αλλο, θα γινει απιθανος)
Brook- Δε καταλαβα ακομα, αλλα το γυρισε στο ROCK n' Roll (Καλο σημαδι αυτο)
Nico Robin - Με τον D.Dragon, δηλαδη τι αλλο θελουμε!!!

Θα πρεπει να περιμενουμε 4 εβδομαδες αν καταλαβα καλα?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4805 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:20

και για να μην ξεχνιομαστε το 10ο μελος 8α ειναι ο law!!!

Lawl.

Λοιπον οσον αφορα το haki και το chapter το haoushoku haki απο οτι φενεται το μονο που μπορει να κανει ειναι να κανει ζωα και ανθρωπους χωρις δυνατη θεληση να λυποθυμανε.Μιας και τα αλλα δυο χρωματα για να κανουν περισσοτερα πρεπει να τα εκπαιδευσεις και το haoushoku δεν γινετε να το εκπεδευσεις,δεν μπορει να κανει τιποτε αλλο.Βεβαια ειπε ο rayleigh οτι οι περισσοτεροι διασημοι ισχυροι αντρες(και γυναικες) το εχουν μαλον επηρεαζει το ατομο δινοντας του περισσοτερη φιλοδοξια και τετοια.Σε μαχη εναντιον αλλου δυνατοι πειρατη το haoushoku θα ειναι αχρηστο απο οτι φενεται.

#4806 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:26

ναι 4 εβδομαδες αναμονη απορω πως θα ζησουμε.......ουτε εγω πιστευω οτι θα μπει κυριως γιατι δε θα ειχε κανεναν ρολο γιατρο εχουν ηδη τον chopper αλλα ελπιζω να γινει τουλαχιστον συμμαχος........εμενα δε με χαλαει πολυ η προπονηση του zoro απ τον mihawk αφου ετσι κ αλλιως το ειπε και ο ιδιος οτι τον βλεπει ακομα ως αντιπαλο........ ολο αυτο με τα power ups παντως μου θυμιζει τις παλιες καλες μερες στο dbz που μετα απο εντατικη προπονηση(εκει και αν ειχε time skips)γινονταν ολοι τους τερατα(με την καλη εννοια παντα)........

να ρωτησω κατι αλλο το post war arc ποτε υποτιθεται οτι τελειωνει??

παλι καλα που θα ειναι αχρηστο θα ηταν για γελια να πηγαινε ο luffy να πολεμησει εναν πολυ δυνατο αντιπαλο και πριν αρχισουν αυτος να λιποθυμουσε.......αλλα εννοειται οτι τους αχρηστους αντιπαλους αντι να καθεται να ασχολειται μαζι τους οπως παλια θα τους ριχνει αμεσως κατω.......παντως πρεπει να εχει και ο zoro haki θυμαμαι μια φαση στο sa που κοιταξε εντονα ενα τεραστιο ζωο και αυτο το εβαλε στα ποδια και νομιζω οτι τον ειχαν ρωτησει πως το εκανε αυτο αν και ισως να ηταν απλα μια αστεια σκηνη..........θα δειξει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 26 Αύγουστος 2010 - 12:45
double post. Please use the edit button. :3

#4807 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:37

παλι καλα που θα ειναι αχρηστο θα ηταν για γελια να πηγαινε ο luffy να πολεμησει εναν πολυ δυνατο αντιπαλο και πριν αρχισουν αυτος να λιποθυμουσε.......αλλα εννοειται οτι τους αχρηστους αντιπαλους αντι να καθεται να ασχολειται μαζι τους οπως παλια θα τους ριχνει αμεσως κατω.......παντως πρεπει να εχει και ο zoro haki θυμαμαι μια φαση στο sa που κοιταξε εντονα ενα τεραστιο ζωο και αυτο το εβαλε στα ποδια και νομιζω οτι τον ειχαν ρωτησει πως το εκανε αυτο αν και ισως να ηταν απλα μια αστεια σκηνη..........θα δειξει

O luffy ηταν αυτος.Υπαρχουν φημες οτι εχει haki επειδη στο shabaondy κοιταξε εντωνα κατι τυπους που τον κυνιγουσαν και αυτοι φοβηθηκαν.Αν εχει haki δεν το εχουμε δει ακομα.

#4808 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:43

ααα μπραβο τωρα θυμηθηκα........λογικα συντομα ολοι οι straw hats θα αποκτησουν haki........

#4809 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:43

WilloftheD

Καλο θα ειναι να κανεις edit το ποστ σου, με ενα κουμπι που εχει κατω δεξια, για να μην κανεις double or triple post ;)

Ο luffy εχει το ιδιο haki με τον Roger.

Bασικα καποιος ειχε ποσταρει καποτε μια εικονα με τους haki users και τις δυναμεις τους. Αν μπορειτε να το ξαναβρειτε γιατι ειμαι στο λαπτοπ αυτο το καιρο!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4810 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:51

ok sorry ειμαι καινουριος και οσο να'ναι.......

το post war arc και γενικοτερα το whitebeard war saga εχετε καμια ιδεα ποτε τελειωνει??

#4811 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:07

ok sorry ειμαι καινουριος και οσο να'ναι.......

το post war arc και γενικοτερα το whitebeard war saga εχετε καμια ιδεα ποτε τελειωνει??

Εχει ηδη τελειωσει.

Tenshi,δεν εχει επιβεβαιωθει τιποτα τετοιο.Αν υπιρξε καμια τετοια εικονα θα ηταν fan made.

#4812 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:09

its out baby!
http://mangastream.com/read/one_piece/98271344/1

οκ..για καποια πραγματα δεν υπαρχουν λογια.... RESPECT ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ρε εχουμε πει 100000000000 φορες:ΒΑΖΕΤΕ ΣΠΟΙΛΕΛ ΤΑΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο δυσκολο ειναι?

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers] :uhh:

Τι φοβεροφανταστικο chapter!!!Ειδικα στον διαλογο Rayleigh-Luffy...τα παντα για το Haki... :P Το μονο κακο που ολοι μπορουν να το μαθουν....σε λιγο ολοι θα εχουν Haki ενω στην αρχη ολοι ξεραμε τον Shanks και τον Whitebeard... :P
2 χρονια...μου φενοντε αρκετα για τρελα Power Ups...ειδικα Franky θελω να τον δω πιο πολυ απ ολους πως θα γινει....
και κατι αλλο..φανταζεστε ο Sanji να μαθει Death Wink :P xD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4813 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:14

http://onepiece.wikia.com/wiki/Post-War_Arc συμφωνα με αυτο οχι.......επιτρεπεται να δινουμε link ετσι δεν ειναι??

ααα και τελικα εχει επιβεβαιωθει οτι ο μονος λογος που ο sanji εγινε newkama ηταν επειδη φορουσε το φορεμα και ειχε γινει μονο προσωρινα ετσι δεν ειναι??

#4814 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:20

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers] :uhh:

Οταν βγαινουν τα spoilers πριν το chapter ομως βαζουμε ΠΑΝΤΑ spoiler tag Διοτι πολλοι (σαν κι εμενα) δεν θελουν να τα διαβασουν.

On Topic : To chapter απλα τα εσπασε! η φαση mihawk - zoro μου αρεσε πολυ και ο mihawk σιγα σιγα αρχιζει και επιβεβαιωνει την φημη του.
Μαθαμε και τις 3 ιδιοτητες του haki.

Ποια ποιστευετε οτι ο Luffy θα μαθει καλυτερα? :P
Εγω πιστευω το observing.

@WillofD δεν ξερω αν μπερδευτηκες αλλα στο manga τελειωσε. στο anime παλι μολις αρχησε.

2bbd14fc.jpg

#4815 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:24

http://onepiece.wikia.com/wiki/Post-War_Arc συμφωνα με αυτο οχι.......επιτρεπεται να δινουμε link ετσι δεν ειναι??

ααα και τελικα εχει επιβεβαιωθει οτι ο μονος λογος που ο sanji εγινε newkama ηταν επειδη φορουσε το φορεμα και ειχε γινει μονο προσωρινα ετσι δεν ειναι??

Δεν λεει οτι συνεχιζει,και το επομενο chapter θα ειναι τελειως αλλο arc,οποτε μολις τελειωσε.

Και ναι οταν δεν εχει βγει ακομα το chapter μεταφρασμενο βαζουμε spoiler tag.