Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4786 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 09:47

All pics here: http://www.onepiece-mangas.com/neueste-one-piece-spoiler-f1/one-piece-manga-597-spoiler-pics-t2492.htm

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4787 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 12:52

Spoiler:

#4788 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 13:37

Spoiler:

Spoiler:

#4789 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 14:26

[
βασικα αυτο η αποψη σου:D, μια θεωρια ειναι πως αυτο που εκανε ειναι μερος της δυναμης του φρουτου του και η αλλη ειναι πως η δυναμη του ειναι μονο να γινεται το σωμα του μουσικα οργανα οποτε θελει και αυτο που εκανε να ηταν καποια ικανοτητα που δεν προερχεται απο το φρουτο( οπως ο μπρουκ μπορει να κοιμιζει τους αλλους με την μουσικη του). ΚΑμια δεν εχει αποδειχθει και καλο θα ηταν να μην παρεις αυτο που ειπες για δεδομενο(αν και ειναι πολυ πιθανον να εχεις δικιο, οντα ειναι αυτος ποτε δεν ξερεις:P)

βασικα ουτε εγω εχω πολυ καταλαβει απλα κατι τετοιο ελεγε στην wikia... αν και δεν ειναι σιγουρο, οπως λεει appears to have :P
Spoiler:

οσο για τα spoi|ers
Spoiler:

#4790 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 16:31

Ετσι 4 εβδομαδες χωρις οπ.Αυτα ειναι.Και ελεγα οτι δεν θα περασω μα8ηματα στην εξεταστικη.Ty Oda.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4791 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 21:43

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ??!! Γμτ ειναι παρα πολλες... :beaten::sigh2:

#4792 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 22:34

omg 4βδομαδεσ...τουλαχιστον ισως εχουμε new designs για τους sh,αλλα και πολλα αλλα...
anw κατι ακουσα οτι θα λεγεται one piece II,one piece:new world και τετοια,ισχυουν??

#4793 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 23:20

Τελικά δύο χρόνια ε; Καλό για μας... Θα υπάρξει γερό power-up από τους Strawhats, και θα είναι προετοιμασμένοι για τον Νέο Κόσμο. Ανυπομονώ για την συνάντησή τους και την επίδειξη των νέων τους δυνάμεων. Όμως, θα υπάρξει και power-up από τους άλλους. Το πλήρωμα του Blackbeard, του Drake, του Kidd, του Law στην Grand Line... Άσε που δεν θα μπουν κατευθείαν στον Νέο Κόσμο, αλλά θα μεσολαβήσει το Fishman Island. Drawbacks... Θα έχουν γίνει τόσα πολλά μέσα σ' αυτά τα δύο χρόνια, στον Νέο Κόσμο, στην Grand Line... Παντού!

Όσον αφορά την μετονομασία του One Piece, δεν το νομίζω... Πάντως από σίγουρη πηγή δεν έχω δει κάτι.

Καλή ξεκούραση Oda.... :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4794 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 00:02

Τελικά δύο χρόνια ε; Καλό για μας... Θα υπάρξει γερό power-up από τους Strawhats, και θα είναι προετοιμασμένοι για τον Νέο Κόσμο. Ανυπομονώ για την συνάντησή τους και την επίδειξη των νέων τους δυνάμεων. Όμως, θα υπάρξει και power-up από τους άλλους. Το πλήρωμα του Blackbeard, του Drake, του Kidd, του Law στην Grand Line... Άσε που δεν θα μπουν κατευθείαν στον Νέο Κόσμο, αλλά θα μεσολαβήσει το Fishman Island. Drawbacks... Θα έχουν γίνει τόσα πολλά μέσα σ' αυτά τα δύο χρόνια, στον Νέο Κόσμο, στην Grand Line... Παντού!

Όσον αφορά την μετονομασία του One Piece, δεν το νομίζω... Πάντως από σίγουρη πηγή δεν έχω δει κάτι.

Καλή ξεκούραση Oda.... :riiight:

ο λο
ψαχνει την καταληλη στιγμη να παει στο νεο κοσμο οποτε δεν νομιζω μεχρι τοτε να μην κανει τπτ ολο και καποιο παουερ απ θα παρει

ο blackbeard τι αλλο θελει εχει ηδη 2 φρουτα,γιγαντα,αρκετα καλο ξιφομαχο,για τους αλλους δεν ξερω πολλα αλλα αυτοι αρκουν

#4795 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 00:49

ο λο
ψαχνει την καταληλη στιγμη να παει στο νεο κοσμο οποτε δεν νομιζω μεχρι τοτε να μην κανει τπτ ολο και καποιο παουερ απ θα παρει

ο blackbeard τι αλλο θελει εχει ηδη 2 φρουτα,γιγαντα,αρκετα καλο ξιφομαχο,για τους αλλους δεν ξερω πολλα αλλα αυτοι αρκουν

Ξυλοο!!! :P

απο την μια γουσταρω τρελα να διαβασω μετα απο 1 μηνα chapter και να παθω την πλακα μου αλλα απο την αλλη...ποιος περιμενειιιιι!!!!....
διαβασα και τα spoilers...οχ αμαν αμαν!!!!Haki,και Mihawk Personal Trainer...βεβαια λιγο ''ρεζιλι'' να παρακαλας το μεγαλητερο αντιπαλο σου γονατιστος...λες και ζητουσε ελεος ηταν (που κατα καποιο τροπο αυτο εκανε :P )....τι αλλα να πω...?

Καλη ξεκουραση στον Oda , και καλα κουραγια σε εμας και τους ηρωες με τα power ups τους :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4796 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 01:21

αναμενεται επικ τσαπτερ...θα μας πορωσει αγρια ο οντας και μετα θα περιμενουμε ενα μηνα...αλλα νταξει εχει δουλειες πολλες μεσα σε αυτο το μηνα, να κανει τους SH πως θα ειναι, τους αλλους πειρατες, τι power ups θα κανουν, πως θα γραψει το επομενο τσαπτερ και γενικα ειναι πολλα ακομα

#4797 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 01:40

its out baby!
http://mangastream.com/read/one_piece/98271344/1

οκ..για καποια πραγματα δεν υπαρχουν λογια.... RESPECT ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

απο την μια γουσταρω τρελα να διαβασω μετα απο 1 μηνα chapter και να παθω την πλακα μου αλλα απο την αλλη...ποιος περιμενειιιιι!!!!....
διαβασα και τα spoilers...οχ αμαν αμαν!!!!Haki,και Mihawk Personal Trainer...βεβαια λιγο ''ρεζιλι'' να παρακαλας το μεγαλητερο αντιπαλο σου γονατιστος...λες και ζητουσε ελεος ηταν (που κατα καποιο τροπο αυτο εκανε :P )....τι αλλα να πω...?

ρε εχουμε πει 100000000000 φορες:ΒΑΖΕΤΕ ΣΠΟΙΛΕΛ ΤΑΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο δυσκολο ειναι?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 26 Αύγουστος 2010 - 02:14

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4798 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 04:47

μαματο τσαπτερ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4799 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 07:43

Μάθαμε τα πάντα για το χάκι!
Μόνο το haoushoku δεν ξεκαθαρίστηκε(και καλύτερα)γιατί έχει διαφορετικές χρήσεις εκτός απο να κάνεις κάποιον να λιποθυμά.
4 εβδομάδες χωρίς οπ=2 χρόνια :P - ρεαλισμός-
zoro
-over9000

Όσο για το θέμα της αλλάγής του τίτλου,δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.Το ανιμε πολύ πιθανόν να αλλάξει τίτλο-κάτι αντίστοιχο έγινε και στο naruto,dragonball μετά τα time skips τους-και να αριθμείται ξανά απο το πρώτο επ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4800 FFAce

FFAce

Cross Grayman

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 09:06

Ok για τις διακοπές του Oda συμφωνώ απόλυτα...
Ο άνθρωπος γράφει τόσο καιρό ασταμάτητα...
Τώρα για το Haki του Luffy ξενερώνω λίγο... Ο Luffy είναι αφελής πως θα ελέγξει το haki του???
Απλά φοβάμαι μην το παρά τσακίσει ο Oda αλλά του έχω εμπιστοσύνη!!!
Στην εταιρία δεν έχω που θα μας βάλει να δούμε κάνα Foxy πάλι!!!