Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 09:47
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 12:52
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 13:37
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 14:26
βασικα ουτε εγω εχω πολυ καταλαβει απλα κατι τετοιο ελεγε στην wikia... αν και δεν ειναι σιγουρο, οπως λεει appears to have[
βασικα αυτο η αποψη σου, μια θεωρια ειναι πως αυτο που εκανε ειναι μερος της δυναμης του φρουτου του και η αλλη ειναι πως η δυναμη του ειναι μονο να γινεται το σωμα του μουσικα οργανα οποτε θελει και αυτο που εκανε να ηταν καποια ικανοτητα που δεν προερχεται απο το φρουτο( οπως ο μπρουκ μπορει να κοιμιζει τους αλλους με την μουσικη του). ΚΑμια δεν εχει αποδειχθει και καλο θα ηταν να μην παρεις αυτο που ειπες για δεδομενο(αν και ειναι πολυ πιθανον να εχεις δικιο, οντα ειναι αυτος ποτε δεν ξερεις
)
οσο για τα spoi|ers
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 16:31

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 21:43
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 22:34
anw κατι ακουσα οτι θα λεγεται one piece II,one piece:new world και τετοια,ισχυουν??
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 23:20
Όσον αφορά την μετονομασία του One Piece, δεν το νομίζω... Πάντως από σίγουρη πηγή δεν έχω δει κάτι.
Καλή ξεκούραση Oda....
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 00:02
ο λοΤελικά δύο χρόνια ε; Καλό για μας... Θα υπάρξει γερό power-up από τους Strawhats, και θα είναι προετοιμασμένοι για τον Νέο Κόσμο. Ανυπομονώ για την συνάντησή τους και την επίδειξη των νέων τους δυνάμεων. Όμως, θα υπάρξει και power-up από τους άλλους. Το πλήρωμα του Blackbeard, του Drake, του Kidd, του Law στην Grand Line... Άσε που δεν θα μπουν κατευθείαν στον Νέο Κόσμο, αλλά θα μεσολαβήσει το Fishman Island. Drawbacks... Θα έχουν γίνει τόσα πολλά μέσα σ' αυτά τα δύο χρόνια, στον Νέο Κόσμο, στην Grand Line... Παντού!
Όσον αφορά την μετονομασία του One Piece, δεν το νομίζω... Πάντως από σίγουρη πηγή δεν έχω δει κάτι.
Καλή ξεκούραση Oda....
ψαχνει την καταληλη στιγμη να παει στο νεο κοσμο οποτε δεν νομιζω μεχρι τοτε να μην κανει τπτ ολο και καποιο παουερ απ θα παρει
ο blackbeard τι αλλο θελει εχει ηδη 2 φρουτα,γιγαντα,αρκετα καλο ξιφομαχο,για τους αλλους δεν ξερω πολλα αλλα αυτοι αρκουν
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 00:49
ο λο
ψαχνει την καταληλη στιγμη να παει στο νεο κοσμο οποτε δεν νομιζω μεχρι τοτε να μην κανει τπτ ολο και καποιο παουερ απ θα παρει
ο blackbeard τι αλλο θελει εχει ηδη 2 φρουτα,γιγαντα,αρκετα καλο ξιφομαχο,για τους αλλους δεν ξερω πολλα αλλα αυτοι αρκουν
Ξυλοο!!!
απο την μια γουσταρω τρελα να διαβασω μετα απο 1 μηνα chapter και να παθω την πλακα μου αλλα απο την αλλη...ποιος περιμενειιιιι!!!!....
διαβασα και τα spoilers...οχ αμαν αμαν!!!!Haki,και Mihawk Personal Trainer...βεβαια λιγο ''ρεζιλι'' να παρακαλας το μεγαλητερο αντιπαλο σου γονατιστος...λες και ζητουσε ελεος ηταν (που κατα καποιο τροπο αυτο εκανε
Καλη ξεκουραση στον Oda , και καλα κουραγια σε εμας και τους ηρωες με τα power ups τους

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 01:21
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 01:40
http://mangastream.com/read/one_piece/98271344/1
οκ..για καποια πραγματα δεν υπαρχουν λογια.... RESPECT ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
απο την μια γουσταρω τρελα να διαβασω μετα απο 1 μηνα chapter και να παθω την πλακα μου αλλα απο την αλλη...ποιος περιμενειιιιι!!!!....
διαβασα και τα spoilers...οχ αμαν αμαν!!!!Haki,και Mihawk Personal Trainer...βεβαια λιγο ''ρεζιλι'' να παρακαλας το μεγαλητερο αντιπαλο σου γονατιστος...λες και ζητουσε ελεος ηταν (που κατα καποιο τροπο αυτο εκανε)....τι αλλα να πω...?
ρε εχουμε πει 100000000000 φορες:ΒΑΖΕΤΕ ΣΠΟΙΛΕΛ ΤΑΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο δυσκολο ειναι?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 26 Αύγουστος 2010 - 02:14

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 04:47
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 07:43
Μόνο το haoushoku δεν ξεκαθαρίστηκε(και καλύτερα)γιατί έχει διαφορετικές χρήσεις εκτός απο να κάνεις κάποιον να λιποθυμά.
4 εβδομάδες χωρίς οπ=2 χρόνια
zoro
-over9000
Όσο για το θέμα της αλλάγής του τίτλου,δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.Το ανιμε πολύ πιθανόν να αλλάξει τίτλο-κάτι αντίστοιχο έγινε και στο naruto,dragonball μετά τα time skips τους-και να αριθμείται ξανά απο το πρώτο επ.

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 09:06
Ο άνθρωπος γράφει τόσο καιρό ασταμάτητα...
Τώρα για το Haki του Luffy ξενερώνω λίγο... Ο Luffy είναι αφελής πως θα ελέγξει το haki του???
Απλά φοβάμαι μην το παρά τσακίσει ο Oda αλλά του έχω εμπιστοσύνη!!!
Στην εταιρία δεν έχω που θα μας βάλει να δούμε κάνα Foxy πάλι!!!