Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4756 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 22 August 2010 - 17:55

[...] α και ο ζορο<σαντζι αν δεν εχει σπαθια..[...]

doing!!
τι μπούρδα ήταν αυτή που πέταξες??

#4757 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 22 August 2010 - 20:32

ολες οι τεχνικες του ζορο βασιζονται στα σπαθια του, χωρις τα σπαθια θα εχει παλι υπερανθρωπη δυναμη οπως και πριν αλλα δεν εμαθε ποτε να πολεμαει χωρις σπαθια και ετσι δεν εχει καμια τεχνικη, για ποιο λογο να ειναι πιο δυνατος απο τον σαντζι χωρις σπαθια?

#4758 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 22 August 2010 - 20:42

ολες οι τεχνικες του ζορο βασιζονται στα σπαθια του, χωρις τα σπαθια θα εχει παλι υπερανθρωπη δυναμη οπως και πριν αλλα δεν εμαθε ποτε να πολεμαει χωρις σπαθια και ετσι δεν εχει καμια τεχνικη, για ποιο λογο να ειναι πιο δυνατος απο τον σαντζι χωρις σπαθια?

Θες μια κανονικη απαντηση?Επειδη ειναι τουμπανο.

#4759 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 22 August 2010 - 20:48

καταρχας επειδη δεν εχει τα σπαθια δεν σημαινει οτι ειναι χειροτερος απο το σαντζι, απλα θυμηθειτε στο αρκ με τον foxy που τσακωνονταν και επαιξαν ξυλο ο ζορο με τον σαντζι και χωρις σπαθια, δεν μου φανηκε να υστερει ο ζορο

#4760 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 August 2010 - 21:39

doing!!
τι μπούρδα ήταν αυτή που πέταξες??

Εμενα παλι μου φενεται οτι το ειπε αυτο διοτι ηταν ανουσια συγκριση. και φυσικα ο sanji τον εχει χωρις σπαθια.

2bbd14fc.jpg

#4761 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 22 August 2010 - 22:55

Εμενα παλι μου φενεται οτι το ειπε αυτο διοτι ηταν ανουσια συγκριση.

Χμ... σε αυτό το thread όλα να τα περιμένεις.

#4762 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 22 August 2010 - 23:53

Εμενα παλι μου φενεται οτι το ειπε αυτο διοτι ηταν ανουσια συγκριση. και φυσικα ο sanji τον εχει χωρις σπαθια.

μα δν υπηρξε καμια συγκριση.μονος του την εκανε.... ο ζορο και χωρις σπαθια τον εχει τον σαντζι.τελος. βγαινουμε εκτος θεματος και θα φωναζουν οι moderators.
απλα το ενδεχομενο του σαντζι----> να χρησιμοποιει μαχαιρια-σπαθια σε μαχη, δν μπορει να αποκλειστει...
οσο για αυτους π λενε οτι ο μιχοκ θα προπονησει τον ζορο..το θεωρω ακυρο τελειως..δν θα μου αρεσε. προτιμω να κανει εξασκηση με τους πιθηκους...αααα πρωτα απο ολα βεβαια πρπει να αποδικωποιησει το μνμ του λουφφυ γιατι ειχε ενα "θεματακι".....:kakaka:

αν καποιος βρει το εξωφυλλο χρωματισμενο ας μ στειλει το λινκ

γενικα ας κατεβασουμε τους τονους. αποψεις λεμε εδω περα.μην χαλαμε τις καρδιες μασ και μην βγαινουμε οff-topic

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4763 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 23 August 2010 - 08:27

Ο καθένας έχει την γνώμη του γι' αυτό το θέμα :P Οι θαυμαστές του Sanji θα λένε πως τον έχει, οι θαυμαστές του Zorro το αντίθετο... Για μένα, είναι λογικό να τον έχει ο Sanji, απ' την στιγμή που δεν έχει σπαθιά. Α, και στο Davy Back Fight δεν νομίζω να πίστεψε κανείς πως πολέμησαν σοβαρά...

Α, και zemac, το ότι χρησιμοποίησε (κουζινικά) μαχαίρια ήταν απλά μια εξαίρεση. Το έκανε μόνο μία φορά, και αυτό επειδή ο αντίπαλος χρησιμοποιούσε φαγητό ως όπλο. Αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, ίσως το ξανακάνει. Αλλιώς... δεν.

Βγήκα off-topic όμως... Ας το διορθώσω :P Το εξώφυλλο μου άρεσε πολύ! Νομίζω είναι η πρώτη φορά που δείχνει τον Sabo πιο μεγάλο, έτσι; Και κρύβει το πρόσωπο του. Αυτό μου δίνει ελπίδες ότι θα τον συναντήσουμε στην συνέχεια... :hmmm:
Posted Image

#4764 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 August 2010 - 12:24

H Nami του έχει και τους δυο :nosey:

Βασικά η Nami του έχεις όλους.... ακόμα και τον Luffy.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#4765 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 23 August 2010 - 12:48

H Nami του έχει και τους δυο :nosey:

Βασικά η Nami του έχεις όλους.... ακόμα και τον Luffy.

Βασικα η ναμι ειναι η πιο αχρηστη απο ολους,με ή χωρις εκεινο το πραγμα που πεταει κεραυνους.

#4766 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 23 August 2010 - 13:57

ενώ ο Brook πιθανότατα θα μάθει νέες μουσικές τεχνικές από την φυλή του Apoo.

δεν ξερω αν εννοεις αυτο αλλα ο apoo αυτα που εκανε τα εκανε με devil fruit :P

Βασικα η ναμι ειναι η πιο αχρηστη απο ολους,με ή χωρις εκεινο το πραγμα που πεταει κεραυνους.

οκ ειναι σπουδαια navigator αλλα προφανως εννοεις σε μαχη αλλα και εκει ο καθενας μπορει να εχει τις αδυναμιες του που τις καλυπτει αλλο μελος του crew (ennies lobby califa)μην εισαι τοσο απολυτος (ειδικα οσο αναφορα το one piece)..

#4767 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 23 August 2010 - 14:26

δεν ξερω αν εννοεις αυτο αλλα ο apoo αυτα που εκανε τα εκανε με devil fruit :P

Α ναι; :hot: Ε, τέλος πάντων, όλο και κάτι θα μάθει :P
Posted Image

#4768 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 August 2010 - 15:45

Αν θέλετε να συζητήσετε για το ποιος βάζει κάτω ποιον, υπάρχει αυτό το thread.:thatsit:

Posted Image

Posted Image

#4769 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 23 August 2010 - 21:28

[quote name='Nikos21']δεν ξερω αν εννοεις αυτο αλλα ο apoo αυτα που εκανε τα εκανε με devil fruit :P[QUOTE]

βασικα αυτο η αποψη σου:D, μια θεωρια ειναι πως αυτο που εκανε ειναι μερος της δυναμης του φρουτου του και η αλλη ειναι πως η δυναμη του ειναι μονο να γινεται το σωμα του μουσικα οργανα οποτε θελει και αυτο που εκανε να ηταν καποια ικανοτητα που δεν προερχεται απο το φρουτο( οπως ο μπρουκ μπορει να κοιμιζει τους αλλους με την μουσικη του). ΚΑμια δεν εχει αποδειχθει και καλο θα ηταν να μην παρεις αυτο που ειπες για δεδομενο(αν και ειναι πολυ πιθανον να εχεις δικιο, οντα ειναι αυτος ποτε δεν ξερεις:P)

#4770 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 24 August 2010 - 09:44

It have been said, it have been discussed and no one here seems to mention it.

One Piece is on Break after ch. 597, and will return back on October.

2ch link: http://sports2.2ch.net/test/read.cgi...1282551582/181

for those who don't read japanese (like me) and need proof:

AP forums link: http://apforums.net/showthread.php?t=29195

Lol time skip? I think so :D

we are gonna see new designs for mugiwaras, new powers and etc!

Posted Image