Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4261 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 22:39

Its out! http://mangastream.com/read/one_piece/94012201/1!!
Kuma and dragon:kill4u:!!
Eπισης ο dragon φοραει μπλουζα με εναν δρακο πανω, τυχαιο? Δεν νομιζω :OMG3:!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από croco~boy: 02 Ιούνιος 2010 - 22:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4262 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 23:42

, τυχαιο? Δεν νομιζω :OMG3:!

Ειμαι 99% σιγουρος οτι εχεις Facebook...:nosey:

Το τσαπτερ δεν ηταν πολυ καλο...η τελευταια σελιδα ηταν μονο ωραια...επισης γελασα πολυ με τους nobles εδω στα τελευταια καρε χαχα http://mangastream.com/read/one_piece/94012201/4
α checkarete και αυτο ;)
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/ ... ragons.png

2bbd14fc.jpg

#4263 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 00:09

Its out!
Eπισης ο dragon φοραει μπλουζα με εναν δρακο πανω, τυχαιο? Δεν νομιζω :OMG3:!

ο ντραγκον με τον κουμα και τον Ινβα ειναι απιστευτοι σαν ομαδα!απιστευτη εικόνα!Τυχαιο?...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!:wis:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4264 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 07:45

ο σαμπο ειπε τις ιδιες λεξεις με τον λουφι οταν εφυγε με το πλοιο("what a nice day to sail")τυχαιο?δεν νομιζω...
την πειρατικη σημαια την ειδατε στο πλοιο του sabo?μου φενεται πως θα ειναι κανας captain του new world τωρα...ρε παιδια τι κολημα εχουν αυτοι απο την πολη και συνεχεια ρωτανε τους παντες απο ποια οικογενια ειναι???μου θυμιζουν την διαφησμιση της Hol "Τι 'νους ιση συ?

#4265 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 10:28

Dragon Iva και Kuma μαζι.Τον δρομο για την παραλια λογικα την ανοιξε ο Ινα με το ματι.Και οπως ηταν αναμενομενο πεσαμε εξω με το Sabo.Δεν τον μαζεψε ο Dragon.As expecting from Oda, παντα απροβλεπτος.

#4266 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 10:38

ο σαμπο ειπε τις ιδιες λεξεις με τον λουφι οταν εφυγε με το πλοιο("what a nice day to sail")τυχαιο?δεν νομιζω...
την πειρατικη σημαια την ειδατε στο πλοιο του sabo?μου φενεται πως θα ειναι κανας captain του new world τωρα...ρε παιδια τι κολημα εχουν αυτοι απο την πολη και συνεχεια ρωτανε τους παντες απο ποια οικογενια ειναι???μου θυμιζουν την διαφησμιση της Hol "Τι 'νους ιση συ?

Εμενα μου θυμιζει τις γριες στο χωριο μου,οποιο παιδι δουν το ρωτανε "τινος εισι συ;"

Τελικα εκεινη η γυναικα ηταν ο/η Iva,και ο Kuma ηταν revolutionary...o basiliaw kai oi Νobles απο οτι φενεται εχουν ισο δεικτη νοημοσυνης με τους Tenryyubito,ισως τα λεφτα τους κανουν ηλιθιους...τελικα σε καθε chapter αναρωτιομαστε τι θα γινει μετα με τον sabo,και ποτε δεν μαθαινουμε...α ρε Oda...

Τυχαιο?Δεν νομιζω!

#4267 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 11:39

Δόθηκαν και τα ύψη και οι ηλικίες των Shichibukai στο νέο volume..
Hancock  29y 1m91cm 111B/61W/91H J-cup
Moria    48y 6m92cm
Kuma    45y 6m89cm
BlackBeard 38y 3m44cm
Doflamingo 39y 3m5cm
Jimbei   44y 3m1cm
Crocodile  44y 2m53cm
Mihawk   41y 1m98cm
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4268 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 11:48

O moria κ μεγαλυτερος κ ψηλοτερος! Ολα τα κακα αυτος τα εχει xD!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4269 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 12:02

λολ, η βοα ειναι 1,91 και ειναι κοντη σε σχεση με τους αλλους:OMG3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4270 Blaez

Blaez

Bomb a head!

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 13:15

Δεν ειναι κοντη σε σχεση με τους αλλους , οι αλλοι ειναι πιο ψηλοι σε σχεση με αυτην !! :hihi2:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

The True DragonSlayer :burningbe3:

#4271 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 15:24

Καλα δε μπορει να ειχα ξεχασει εντελως τον Kuma.Tον sabo τον βλεπω να τον ποιανουν οι tenryubito και ο dragon μαλλον την εκανε.

5 chapters μεχρι στιγμης το flashback και μου αρεσει αρκετα, αν και μεγαλο.Το επομενο μαλλον θα ειναι και το τελευταιο.

qzMHWHd.png

#4272 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 17:33

Εμενα μου θυμιζει τις γριες στο χωριο μου,οποιο παιδι δουν το ρωτανε "τινος εισι συ;"

ειπα να το γραψω αλλα λεω μονο στα δικα μας χωρια θα το λενε και δν θα καταλαβουν οι αλλοι...τεσπα

χαχα μιχοκ 41???δν τ φενοταν...jinbei 44???????τοσο λιγο....ρε παιδια ελεος τι υψη ειναι αυτα στο op τον mihawk τον κανατε για 1.90κατι lol

#4273 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 17:36

Το σημερινό δεν έλεγε και τίποτα το ότι ο Kuma ηταν επαναστάτης το γνωρίζαμε από thriller bark εποχή και επιβεβαιώθηκε στο marineford, και είδαμε και το kings haki του Ace που μικρή σημασία έχει αφού τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4274 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 18:34

Το σημερινό δεν έλεγε και τίποτα το ότι ο Kuma ηταν επαναστάτης το γνωρίζαμε από thriller bark εποχή και επιβεβαιώθηκε στο marineford, και είδαμε και το kings haki του Ace που μικρή σημασία έχει αφού τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Tο γνωριζες απο που? Ολοι νομιζαμε οτι ειναι αλλα δεν ειχε επιβεβαιωθει!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4275 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 18:37

Είχε πει τον Kuma nakama o Iva.
Δημοσιευμένη  εικόνα