Δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να θυμηθεις οτι σε 1 εξωφυλλο υπηρχαν επαναστατες...απλα τσεκαρεις φατσες ^^ρε δυδυμε που την βρισκεις τη μνημη?
το ιοθετημενο παιδι πιστευω πως ειναι ο celestial dragon που τ σπασε τ μουρη ο λουφυ
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 22:54
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 22:56

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 22:57
Μωρε ολο μπιχτες μας πεταει ο οντα για τον croco female...παιζει φαση...Ρε παιδιά ο Crocodile είναι στο τελευταίο πάνελ....
Και η σκηνη που μαθενε η iva οτι ο Dragon ειναι απο east blue μπορει να ηταν χρονολογικα παλαιοτερα απο αυτο το γεγονος...
Εdit:
Κατι σαν το υπουργος - προθυπουργος XDτι διαφορα εχει το World Nobles απο τουσ σκετο Nobles??????
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 23:02
btw ειχα την τιμη να ειμαι ο πρωτος που ειπε πως μαλλον αυτο ειναι το μικρο μυστικο του κροκομποι!
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 23:10
Oι world nobles ειναι 20 ενω οι απλοι nobles ειναι οπως ανεφερε καποιος τα τσιρακια τους κ βρισκονται σε μεγαλυτερο βαθμο!
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 00:06
Παρότι σίγουρα μοιάζει και δεν το αποκλείω, σαν πολύ μεγάλος δεν φαντάζει; Υποτίθεται έχει την ίδια ηλικία με Ace πάνω κάτω, αλλά αυτός δεν μεγάλωσε τόσο... εκτός κι αν τα χρόνια στους επαναστάτες τον μεγάλωσαν πιο γρήγορα, κάτι σαν Koby στο ναυτικό x10.OMFG...O sabo στους επαναστατες...ειμαι σιγουρος..και μοιαζει και με τον τυπα αυτον http://www.onemanga.com/One_Piece/546/01/ κ **** τις ανατροπες...
Ομοίως, σαν πολύ δεν μεγάλωσε κι αυτός, τότε;το ιοθετημενο παιδι πιστευω πως ειναι ο celestial dragon που τ σπασε τ μουρη ο λουφυ
Πέρα από μετάφραση νομίζω είναι πολύ vague προς το παρόν μια τέτοια υπόθεση, για 2 λόγους:Σοκαριστικό είναι και ότι το γένος Garp - Dragon είναι Nobles και επομένως και ο Luffy...αν και δεν είμαι σίγουρος για αυτό... πρέπει να δω την μετάφραση.
- Το ότι ο Dragon ήταν του Goa Kingdom δεν τον κάνει αυτομάτως noble, μπορούσε να είναι και απλός πολίτης εκεί.
- Σαν πολλά "κοννέ" δεν έχει αρχίσει να μαζεύει η Μαϊμουδοοικογένεια; Προσωπικά δεν θα ήθελα να δω κι άλλο, ήδη μετράμε (στον Luffy): γιός Dragon-ανθρώπου με το μεγαλύτερο Bounty, ανιψιός Garp-θρυλικός marine, "μαθητής" Shanks-yonkou, "αδερφός" Ace-γιός του Roger και, κατά κάποιο τρόπο, του WB επίσης. Αυτά ήδη τα έβρισκα υπερβολικά πολλά "κοννέ" για να έχει ένας πρωταγωνιστής και να χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα όποτε το έχει ανάγκη ο mangaka.
Δεν το αποκλείω επομένως, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να μην είναι.
Σίγουρα ήταν ένα στοιχείο παραπάνω, αλλά υπάρχει το αντεπιχείρημα και πάλι.Είναι πασιφανές πλέον πως ο Dragon έχει το Logia του αέρα...ο Oda έχει αφήσει πάμπολα στοιχεία....
Και εδώ συνεχίζω να πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι να έχει το paramecia του καιρού (ίσως και logia, αν και δεν θα το προτιμούσα), έτσι ώστε να μην βγει υπερβολικά τούμπανος αλλά πιο γειωμένος, σαν τον WB κάτι, δυνατός αλλά όχι logia.
(τα άλλα γνωστά zoan δράκου και zeus ancient weapon δεν πολυταιριάζουν εδώ αλλά και πάλι δεν τα αποκλείω)
Στα δικά μου τώρα, great chapter indeed, ούτε που βρήκα χρόνο να παραπονεθώ για το ότι το fb ακόμη δεν τελείωσε (αλήθεια πρέπει να έγινε το μεγαλύτερο fb του OP πια), γεμάτο γεγονότα και εξελίξεις. Καταρχάς μου άρεσε για άλλη μια φορά που είδαμε ότι ο κόσμος του OP δεν είναι ο χαρούμενος και χρωματιστός που είχαμε συνηθίσει (και που πολλοί νομίζουν ακόμα ως σήμερα ότι αποτελεί εξ' ολοκλήρου την σειρά), αλλά περιέχει αρκετή δόση σαπίλας απ' όλες της μεριές, τόσο στους πειρατές όσο και στην κυβέρνηση και στους ευγενείς. Ο καθένας μόνο την πάρτι του κοιτάει και δεν διστάζει να προδώσει τους άλλους για τους δικούς του σκοπούς (POTC, anyone?).
Μέσα σε όλη αυτή την σαπίλα βλέπουμε την ίδια στιγμή όμως πως οι παιδικές ψυχές είναι πιο αθώες και διατηρούν την θέληση για ελευθερία, που τελικά είναι και αυτό που οδήγησε τους ήρωες μας σε αυτό το μονοπάτι (για να μην αναρωτιέται και κανείς πως γίνεται να υπάρχουν καλοί πειρατές σε αυτό τον κόσμο).
Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό το party διαφθοράς, στο τέλος μας πετάει και έναν Dragon να γλυκαθούμε ακόμα πιο πολύ και να θέλουμε να μάθουμε τι θα γίνει παρακάτω! Προσωπικά κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμφανές πως ο Sabo θα πάει με τον Dragon πια και άντε να δούμε τι απέγινε (παράξενο πάντως που ο Dragon λογικά όχι μόνο δεν συνάντησε καθόλου τον Luffy τώρα, μιας και ο 2ος είπε ότι Loguetown πρώτη φορά τον είδε -κι ούτε εκεί ακριβώς-, αλλά δεν αποφάσισε να τον πάρει μαζί του γενικά, μιας και κι αυτός free spirit ήταν... φόβος για την ασφάλεια του γιού, άραγε; ).
Keep it that way Oda πάντως, άντε και στα επόμενα!
PS: Άπαιχτο το ζευγαράκι του cover, Smoker + Hina ftw!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 27 Μάιος 2010 - 00:18
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 00:13
Ο Sabo μπορεί να πάει με τον Dragon, δεν ξέρω, αλλά ανεξέρτητα από αυτό ο Ace και ο Luffy θα τον έχουν για νεκρό αλλιώς τη στιγμή που πέθαινε ο Ace θα τον ανέφερε μαζί με τα άλλα ονόματα που του είπε.
Όσο για τον θυληκό Crocodile
Α, τώρα λογικά θα γίνει και το συμβάν όπου ο Ace παραλίγο να πεθάνει και μετά θα υποσχεθεί στο Luffy ότι δεν θα το κάνει ποτέ...... Έχει ψωμί ακόμα!!!
ΥΓ: Το τελευταίο: "Will they survive" δεν είναι λίγο ανούσιο;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Getekid: 27 Μάιος 2010 - 00:20
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 00:19
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 08:32
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 09:50
λοιπον,πολυ καλο τσαπτερ οπου ναναι σε κανα δυο τσαπτερ τελειωνει το φλασμπακ...μετα απο το σημερινο τσαπτερ ειμαι σιγορος πως το φρουτο του dragon εχει να κανει με τον καιρο...ο σαμπο σιγουρα πηγε με τον ντραγκον...και ισως να ειναι και αυτος σε μια pic πιο πανω με την robin γιατι και η μυτη του μοιαζει με αυτη της αδερφης του και της μανας του και τα μαλλια ειναι ψηλο σγουρα στο πλαι και εχουν ιδιο χρωμα(ασπρο στον μανγκα παντα)και μοιαζει το καπελο με αυτα που φοραγε στο φλασμπακ
ρε παιδια σορρυ κιολασ, αλλα απο που ειτσε τοσο σιγουροι για το φρουτο του ντραγκον?...δεν παρατηρησα κατι στο τελευταιο κεφαλαιο

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 10:20
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 10:23
http://www.onemanga.com/One_Piece/539/11/
http://mangastream.com/read/one_piece/99305628/12
98% είναι αυτό...
Δεν έχει εμφανιστεί και Logia του ανέμου...
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 11:48
Για οσους δεν καταλαβαν για το noble και world noble,οι noble ειναι οι ευγενεις,οι αριστοκρατες,οι δουκες,οι βασιλιαδες και ολοι αυτοι.Οι world nobles ειναι οι tenryyubitos,οι απογονοι των δημιουργων της WG,οι οποιοι εχουν τεραστια πολιτικη δυναμη.Πανω απο ολους ειναι οι gorousei,οι οποιοι αν διαταξουν καποιον να βαλει μια σκουπα στον κ**ο του,και μετα να παει να βουτηξει απο την κπρυφη ενος ουρανοξιστη,ειναι αναγκασμενος να το κανει.