Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4171 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 May 2010 - 19:11

Φαίνεται κι άλλοι (έστω άλλος) αναρωτήθηκαν κατά πόσο ο wintergt είναι fan της σειράς ή όχι, χαίρομαι που το ξεκαθάρισε όμως και ότι όλα είναι σάτιρα απλά (αν και φυσικά δεν του αρέσουν όλα τα στοιχεία/χαρακτήρες της σειράς... και καλά κάνει δλδ).

Spoiler:
Και μερικά unconfirmed spoilers, αν και μοιάζουν αληθοφανή:

Spoiler:
Άντε και στα επόμενα!

Edited by Zoro, 18 May 2010 - 19:49.

#4172 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 18 May 2010 - 19:17

Spoiler:

#4173 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 May 2010 - 02:33

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4174 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 May 2010 - 11:11

SPOILERS ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Spoiler:

Posted Image

#4175 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 May 2010 - 23:33

Its out !!!!!!!!!!!!!!!!!! http://mangastream.com/read/one_piece/67373685/1
Posted Image

#4176 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 May 2010 - 23:39

Αλλο ενα μεταβατικο αλλα ωραιο τσαπτερ...Πιστευω πως θα προσπαθησουν να τον σωσουν τωρα...

2bbd14fc.jpg

#4177 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 May 2010 - 00:51

Ωραίο, μου άρεσε πιο πολύ από τα άλλα, σαν να ανεβαίνει η ένταση και να αυξάνονται τα ενδιαφέροντα γεγονότα επιτέλους.

Είδαμε και την περίφημη σκηνή που πίνουν sake (?) για να γίνουν αδέρφια που είχαμε δει σε παλαιότερο flashback, μόνο που αυτή τη φορά υπήρχε και ο Sabo μαζί τους. Μάθαμε και την προέλευση του Sabo και απ' αυτό νομίζω ήδη μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δεν πέθανε απαραιτήτως και ότι ίσως απλά αγνοείται. Και μέσα σ' όλα είδαμε και όλο αυτό το απολαυστικό fast forward των εμπειριών των τριών, ωραίες mini-περιπέτειες... σαν να εκτίμησα πιο πολύ τον Ace σε αυτό το chap κιόλας (rofl εκεί που εμφανίζεται και ο Garp και τους πλακώνει :P).

Ήταν ενδιαφέρον και για το γεγονός ότι ο Ace απέδειξε ότι ήταν πιο δυνατός από Luffy και χωρίς DF και πάλι, όπως και ότι όταν ο Luffy έγινε 10+ και θα είχε σίγουρα άνετα τον παλιό Ace, αυτός ανέβηκε πάλι αρκετά βήματα πιο πάνω του, σαν σωστός μεγάλος αδερφός.

Ξαφνιάστηκα και από το πόσο μεγάλο είναι το νησί του Luffy τελικά. Το ομορφότερο μέρος στο East Blue (αν και μόνο το ανάκτορο), δεν ξεκίνησε και τόσο χαμηλά όσο νόμιζα/φαινόταν τελικά. Επίσης ο πατέρας του Sabo πρέπει να ήταν από τους κατώτερους Tenryuubito/Nobles, μιας και ούτε την φούσκα στο κεφάλι είχε, ούτε έδινε την εντύπωση του τόσο απόμακρου UFO από άλλο κόσμο σαν τους άλλους. Προέρχονταν από χωριό συγκριτικά με αυτούς άλλωστε, υποθέτω.

Στο επόμενο θέλω Sabo και Dadan στο spotlight, κάτι για να τους θυμόμαστε! Και φυσικά να ξαναπιάσει από κει που μείναμε, τόσες βδομάδες μας κρατάει στην αγωνία!

#4178 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 20 May 2010 - 13:19

Αυτό το chapter το ευχαριστήθηκα όσο λίγα. Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το παρελθόν των Luffy-Ace. Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για το ''Sabo thing''.

#4179 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 20 May 2010 - 17:44

εμενα η σκηνη που πηναν μαζι sake μου θυμησε τον wb με τον shanks που πηναν και αυτοι sake οταν συζητουσαν κατι για τον bb και τον ace...οπως ειπε και καποιος παραπανω και εγω νμιζω πως ο πατερας του sabo θα ηταν κατωτερος tenryubito,για την ακριβεια εγω μολις τον ειδα τον περασα για καναν βοηθο η εργαζομενο του tenryubito στο παλατι

#4180 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 May 2010 - 18:55

Δε μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση, καλουλι ηταν σε γενικες γραμμες.

Οχι και το πιο πρωτοτυπο η ιστορια του Sabo, αν και ελπιζω σε κατι λιγοτερο συνηθισμενο στο επομενο chapter, το οποιο πρεπει να εινια και το τελευταιο.

qzMHWHd.png

#4181 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 20 May 2010 - 20:33

αλλο ενα μεταβατικο κεφαλαιο.... pffffffffffffffffffffffffffffff.... :sadist:
τουλαχιστον στο ανιμε αρχιζει η σεζον του πολεμου...κατι ειναι και αυτο..

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4182 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 21 May 2010 - 01:04

Και εγω στην αρχη αναρωτιομουν πως γινετε εκεινο το νησι τελικα να ειναι τοσο μεγαλο...τεσπα.Απο οτι φενεται η "πολη" που ανεφεραν ο sabo και ο ace σε προηγουμενα chapter ηταν εκεινη η μεγαλη πολη,που μαλον δεν ειχαν αρκετα εξυπνο δημαρχο για να κανει εναν ΧΥΤΑ αντι να βαλει εναν σκουπιδοτοπο διπλα απο την πολη...και μαλιστα ανεφερε οτι εκεινη ηταν η μονη εισοδος!Οι tenryyubitos δηλαδη περασαν απο τον σκουπιδοτοπο?Αυτο δεν το καταλαβα...

Ακομα αναρωτιεμαι τι να απεγινε ο sabo...ο luffy ειχε πει οτι ο ace ηταν ο μονος του αδερφος.Οποτε ή πεθανε ο sabo ή εκανε κατι που εκανε τον Luffy να μην τον θεωρει αδερφο του,ή απλα ζει και ο Luffy τον νομιζει νεκρο...

#4183 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 21 May 2010 - 12:15

Εμένα πάντως ρε παιδιά δε μ' αρέσει καν η ύπαρξη του Sabo. Δεν ξέρω, με ξενέρωσε τελείως. Νόμιζα ότι ο Luffy και ο Ace είχαν μόνο ο ένας τον άλλο για αδερφό. (Αν ήταν και πραγματικά αδέρφια, θα ήταν ΙΣΩΣ, και μόνο ίσως, ακόμα πιο γαμάτο) Αν ο Sabo δεν πεθάνει στο flashback - που μάλλον δεν - θα ξενερώσω ακόμα πιο πολύ.

#4184 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 21 May 2010 - 12:20

Ακομα αναρωτιεμαι τι να απεγινε ο sabo...ο luffy ειχε πει οτι ο ace ηταν ο μονος του αδερφος.Οποτε ή πεθανε ο sabo ή εκανε κατι που εκανε τον Luffy να μην τον θεωρει αδερφο του,ή απλα ζει και ο Luffy τον νομιζει νεκρο...

Μπορει να μην ανεφερε τον sabo απλα για να μην δωσει πληροφοριες

#4185 gusmanfreeman

gusmanfreeman

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 21 May 2010 - 18:31

Ασχετο λιγο αλλα αυτη η πολη που μας εδειξε ο Oda πρεπει να ειναι η πιο εξεληγμενη πλεον στο one piece.Νομιζω καποια κτηρια ανηκουν στην εποχη του μεσαιονα ενω καποια αλλα μοιαζουν πολυ ποιο προσφατα.(ειναι και το νιση του vegapunk βεβαια αλλα αυτο δεν μας το εχει δειξει αναλυτικα ακομη)Ειδηκα το τελευταιο panel σε αυτη τη σελιδα μου θυμησε κτηριο συχρονης πολης με την σκαλα κτλ.