Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 22:49
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 02:50
δεν αποκλειεται δηλαδη να πιασουν οι celestial dragons τον sabo και μετα αυτος να ελευθερωθει και να επανεμφανιστει στην ιστορια ξανα αργοτερα.

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 10:48
παντως χρονολογικα αυτο που βλεπουμε τωρα στο flashback ηταν πανω κατω την ιδια περιοδο που ο ψαρανθρωπος εκανε το ντου στην mariejois
δεν αποκλειεται δηλαδη να πιασουν οι celestial dragons τον sabo και μετα αυτος να ελευθερωθει και να επανεμφανιστει στην ιστορια ξανα αργοτερα.
Το σκεφτηκα και εγω,μου φενεται η πιο πιθανη περιπτωση...ετσι κι αλλιως τωρα εχουμε συνδιασει τους tenryyubitos με την σκλαβια...
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 18:47
γιατι εμένα μου θυμίζει eustass kidd με τα γυαλια πανω του????Πάντως περί Sabo αρχίζω και σκέφτομαι μην είναι κάνας πειρατής που έχουμε ήδη γνωρίσει και πιθανώς τον πήραν σκλάβο οι tenryuubitos τελικά και ίσως έχασε την μνήμη του κάπως, ενώ με τα χρόνια άλλαξε και εμφάνιση, απέκτησε DF αλά Boa και την κοπάνισε... φανταστείτε πχ να είναι κάνας Croc (εδώ κάποιος θα έχει αντιρρήσεις μάλλον), λέμε τώρα
, τυχαίο παράδειγμα.
Περιμένω να μας εκπλήξει κι εδώ λοιπόν next week.

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 21:57
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 00:00
Καλα μην το δενεις και κομπο...ουκο λιγες φορες ο λουφυ εχει ξεχασει προσωπα...και δεν θα τον αναγνωριζε ο luffy?? Απλα δεν στεκει, ή εχει πεθανει ή θα τον συναντησουν οταν το πληρωμα θα ειναι και παλι ολοκληρο
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 01:58
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 10:40
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 13:51
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 16:38
Nope...Τωρα ποσο μπορω να πω? MEGA SPOILER FOR YAΕχει δειξει καθολου το manga σημαδια οτι ο Ace ισως επιστρεψει; Δεν εχω διαβασει εδω και πολυ καιρο και με εχει φαει η αγωνια. ΤΗΧ
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 18:38
Κριμα, και νομιζα πως ο oda ειχε πει καποτε πως δεν θα σκοτωνει χαρακτηρες στο Manga. Μαλλον καταλαβα λαθος. Και απο την αλλη ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας που πεθανε για τα καλα. Λιγο Lame η φαση, αν εγινε για το ''καλο'' του Luffy.
Σιγουρα διαβαζεις το manga?Σε αυτον τον πολεμο πεθαναν τρια ατομα!(γνωστα)
Btw,ο wintergt εκανε recap υστερα απο πολυ καιρο....μην παθετε κανα εμφραγμα μονο επειδη ξεσυνιθισατε,εγω παραλιγο να παθω...
Λογικα δεν θα ειναι ο eustass o sabo,ο eustass θα ειχε γνωρισει τον luffy,και ειχε αναφερθει οτι ειναι απο το south blue.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 19:03
Οριστε και η απαντησηI got a question from someone if I hate One Piece. No, I love One Piece, this is just a satire! I mostly just write what I myself find funny, and that's often making fun of the characters if they have anything that stands out. It's all in good spirit though. Except for Coby, I really hated his little love-and-peace outburst in the war.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 23:52
Μου αρεσει το flashback μεχρι στιγμης, αν και εχω περισσοτερη αγωνια για το τι γινετε στο present time.
Παντως αν εμπλακουνε με tenryubito δεν θα μου φανει περιεργο αν τους σωσει ο Garp.