Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4156 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 14 May 2010 - 22:49

Lol πραγματι θυμιζει εκεινο το παιδι που ηταν μαζι με τον oliver twist στην ταινεια,και εκεινο εκλεβε πραγματα χωρις να τον καταλαβαινει κανεις,αλλα εκεινος δεν πλακωνε πειρατες με σπασμενους σωληνες...

#4157 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 15 May 2010 - 02:50

παντως χρονολογικα αυτο που βλεπουμε τωρα στο flashback ηταν πανω κατω την ιδια περιοδο που ο ψαρανθρωπος εκανε το ντου στην mariejois

δεν αποκλειεται δηλαδη να πιασουν οι celestial dragons τον sabo και μετα αυτος να ελευθερωθει και να επανεμφανιστει στην ιστορια ξανα αργοτερα.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#4158 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 15 May 2010 - 10:48

παντως χρονολογικα αυτο που βλεπουμε τωρα στο flashback ηταν πανω κατω την ιδια περιοδο που ο ψαρανθρωπος εκανε το ντου στην mariejois

δεν αποκλειεται δηλαδη να πιασουν οι celestial dragons τον sabo και μετα αυτος να ελευθερωθει και να επανεμφανιστει στην ιστορια ξανα αργοτερα.

Το σκεφτηκα και εγω,μου φενεται η πιο πιθανη περιπτωση...ετσι κι αλλιως τωρα εχουμε συνδιασει τους tenryyubitos με την σκλαβια...

#4159 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 15 May 2010 - 18:47

Πάντως περί Sabo αρχίζω και σκέφτομαι μην είναι κάνας πειρατής που έχουμε ήδη γνωρίσει και πιθανώς τον πήραν σκλάβο οι tenryuubitos τελικά και ίσως έχασε την μνήμη του κάπως, ενώ με τα χρόνια άλλαξε και εμφάνιση, απέκτησε DF αλά Boa και την κοπάνισε... φανταστείτε πχ να είναι κάνας Croc (εδώ κάποιος θα έχει αντιρρήσεις μάλλον), λέμε τώρα:hihi2:, τυχαίο παράδειγμα.

Περιμένω να μας εκπλήξει κι εδώ λοιπόν next week. :)

γιατι εμένα μου θυμίζει eustass kidd με τα γυαλια πανω του????Posted Image

MbcN7u5.png

#4160 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 15 May 2010 - 21:57

και δεν θα τον αναγνωριζε ο luffy?? Απλα δεν στεκει, ή εχει πεθανει ή θα τον συναντησουν οταν το πληρωμα θα ειναι και παλι ολοκληρο

#4161 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 May 2010 - 00:00

και δεν θα τον αναγνωριζε ο luffy?? Απλα δεν στεκει, ή εχει πεθανει ή θα τον συναντησουν οταν το πληρωμα θα ειναι και παλι ολοκληρο

Καλα μην το δενεις και κομπο...ουκο λιγες φορες ο λουφυ εχει ξεχασει προσωπα...:kakaka:

2bbd14fc.jpg

#4162 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 May 2010 - 01:58

χμμμ λετε ; γιατι θυμαμαι καλα πως στο σκλαβοπαζαρο τον κοιταζε περιεργα .. και λεει νομιζω ''ωστε αυτος ειναι ο ''ταδε'' .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4163 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 16 May 2010 - 10:40

καλα και αντε ο λουφι δεν τον θυματε επειδη θα εχει αλλαξει πολυ η επειδη δεν θυματε προσωπα γενικα...ο αλλος ο eustass πιο σοβαροσ μου φανηκε και δεν αλλαξε και πολυ ο λουφι δεν θα τον θυμοταν

#4164 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 May 2010 - 13:51

Πρεπει να το δουμε κι απ την μερια του Eustass kid...αυτος δεν θα θυμοταν τον luffy?

2bbd14fc.jpg

#4165 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 16 May 2010 - 16:34

Εχει δειξει καθολου το manga σημαδια οτι ο Ace ισως επιστρεψει; Δεν εχω διαβασει εδω και πολυ καιρο και με εχει φαει η αγωνια. ΤΗΧ
Posted Image

#4166 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 May 2010 - 16:38

Εχει δειξει καθολου το manga σημαδια οτι ο Ace ισως επιστρεψει; Δεν εχω διαβασει εδω και πολυ καιρο και με εχει φαει η αγωνια. ΤΗΧ

Nope...Τωρα ποσο μπορω να πω? MEGA SPOILER FOR YA
Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#4167 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 16 May 2010 - 16:45

Κριμα, και νομιζα πως ο oda ειχε πει καποτε πως δεν θα σκοτωνει χαρακτηρες στο Manga. Μαλλον καταλαβα λαθος. Και απο την αλλη ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας που πεθανε για τα καλα. Λιγο Lame η φαση, αν εγινε για το ''καλο'' του Luffy.
Posted Image

#4168 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 16 May 2010 - 18:38

Κριμα, και νομιζα πως ο oda ειχε πει καποτε πως δεν θα σκοτωνει χαρακτηρες στο Manga. Μαλλον καταλαβα λαθος. Και απο την αλλη ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας που πεθανε για τα καλα. Λιγο Lame η φαση, αν εγινε για το ''καλο'' του Luffy.

Σιγουρα διαβαζεις το manga?Σε αυτον τον πολεμο πεθαναν τρια ατομα!(γνωστα)

Btw,ο wintergt εκανε recap υστερα απο πολυ καιρο....μην παθετε κανα εμφραγμα μονο επειδη ξεσυνιθισατε,εγω παραλιγο να παθω...

Λογικα δεν θα ειναι ο eustass o sabo,ο eustass θα ειχε γνωρισει τον luffy,και ειχε αναφερθει οτι ειναι απο το south blue.

#4169 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 May 2010 - 19:03

I got a question from someone if I hate One Piece. No, I love One Piece, this is just a satire! I mostly just write what I myself find funny, and that's often making fun of the characters if they have anything that stands out. It's all in good spirit though. Except for Coby, I really hated his little love-and-peace outburst in the war.

Οριστε και η απαντηση :D

2bbd14fc.jpg

#4170 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 May 2010 - 23:52

Δε νομιζω να εχουμε ηδη δει τον sabo.

Μου αρεσει το flashback μεχρι στιγμης, αν και εχω περισσοτερη αγωνια για το τι γινετε στο present time.
Παντως αν εμπλακουνε με tenryubito δεν θα μου φανει περιεργο αν τους σωσει ο Garp.

qzMHWHd.png