Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 13 May 2010 - 00:40
Ακομα αναρωτιεμαι τι να επαθε ο sabo...οι περισσοτεροι πιστευουν οτι πεθανε,αλλα ο oda παντα κανει τα μη αναμενομενα πραγματα,οποτε λογικα θα ζει...
Τεσπα,μαλον θα δουμε περισσοτερες πληροφοριες στο επομενο chapter.
Posted 13 May 2010 - 00:44
Tenryuubito & Dadan..
Omoshiroi..
Posted 13 May 2010 - 02:38
2 απορίες που μου δημιουργήθηκαν πάντως είναι: α) τι εννοούσε ο Luffy όταν είπε ότι δεν μπορούσε να γυρίσει στο χωριό του (τότε που έλεγε στον Ace ότι θέλει να είναι μαζί του) άραγε; Απλώς ότι δεν είχε συγγενείς/φίλους εκεί πια ή παίχτηκε τίποτα άλλο πιο πριν, που ακόμα δεν έχουν δείξει; Το λέω γιατί τον Luffy στο χωριό τον πρωτοείδαμε πρώτη φορά στο παλιό flashback, οπότε μάλλον έμενε με κάποιον (Garp λογικά υποθέτω).
β) Αν έρθουν tenryuubito στην περιοχή του Luffy κινδυνεύει να βγει μικροκενό στο επόμενο γιατί ο Luffy δεν έδειξε σημάδια ότι τους είχε ξαναδει στο Shabondy (τους tenryuubito γενικά, όχι εκείνους τους ίδιους 3 δλδ), να δω τι θα σκεφτεί ο Oda εδώ πάλι (λογικά δεν θα προλάβουν να συναντηθούν μαζί του).
Πάντως περί Sabo αρχίζω και σκέφτομαι μην είναι κάνας πειρατής που έχουμε ήδη γνωρίσει και πιθανώς τον πήραν σκλάβο οι tenryuubitos τελικά και ίσως έχασε την μνήμη του κάπως, ενώ με τα χρόνια άλλαξε και εμφάνιση, απέκτησε DF αλά Boa και την κοπάνισε... φανταστείτε πχ να είναι κάνας Croc (εδώ κάποιος θα έχει αντιρρήσεις μάλλον), λέμε τώρα
Περιμένω να μας εκπλήξει κι εδώ λοιπόν next week.
Edited by Zoro, 13 May 2010 - 02:43.
Posted 13 May 2010 - 06:13

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 13 May 2010 - 07:25
ειναι η πρωτη φορα σε μηνες που δεν μπορω να κανω καμια προβλεψη για το επομενο chapter
και εγω το ιδιο εχω παθει...για τον λουφι που δεν μπορει να γυρισει στο χωρο του μαλλον κατι πρεπει να εχει παιχτει εκει γιατι να μην μπορει να παει εννοω να μεταφερθει εκει δυσκολο εδω με τους αλλους κυνηγαει αγρια ζωα στη ζουγκλα δεν θα μπορει να παει εκει???τωρα να μην εχει καπου να μηνει παλι περιεργο γιατι στο χωριο ολοι απο οσους ειδαμε τον αγαπουσαν και ηταν και ο εγγονος του γκαρπ δεν θα μποσουσε να καποιος να τον φιλοξενησει??οποτε κατι πρεπει να εγινε
Posted 13 May 2010 - 11:33
Posted 13 May 2010 - 11:44
Posted 13 May 2010 - 14:27
Αυτός είναι ο Fish Tiger θρυλικός ψαράνθρωπος, ιδρυτής των πειρατών του ήλιου, και μέντορας των Jimbei & Arlong , άσχετομηπως ο sabo ειναι εκεινος ο τυπος που σκαρφαλωσε με bare hands στη holy land mariejoe και εσωσε τους σκλαβους;; -νομιζω η boa ειχε πει κατι τετοιο...ή δεν στεκει χρονολογικα;;
Posted 13 May 2010 - 18:48
μηπως ο sabo ειναι εκεινος ο τυπος που σκαρφαλωσε με bare hands στη holy land mariejoe και εσωσε τους σκλαβους;; -νομιζω η boa ειχε πει κατι τετοιο...ή δεν στεκει χρονολογικα;;
1)Δεν στεκει χρονολογικα καθολου.
2)Εκεινος ηταν fishman.
Heh, πιο καλό απ' όσο περίμενα βγήκε τελικά, μου άρεσε ειδικά εκεί που ο Ace πρωτοδέχτηκε τον Luffy ως αδελφό, αφού αυτός πιο πριν δεν τον είχε καρφώσει. (βέβαια παραμένει και πάλι "αργό" imo για τόσο μεγάλο flashback, άντε να ξαναπεράσουμε κεντρική ιστορία!)
2 απορίες που μου δημιουργήθηκαν πάντως είναι: α) τι εννοούσε ο Luffy όταν είπε ότι δεν μπορούσε να γυρίσει στο χωριό του (τότε που έλεγε στον Ace ότι θέλει να είναι μαζί του) άραγε; Απλώς ότι δεν είχε συγγενείς/φίλους εκεί πια ή παίχτηκε τίποτα άλλο πιο πριν, που ακόμα δεν έχουν δείξει; Το λέω γιατί τον Luffy στο χωριό τον πρωτοείδαμε πρώτη φορά στο παλιό flashback, οπότε μάλλον έμενε με κάποιον (Garp λογικά υποθέτω).
β) Αν έρθουν tenryuubito στην περιοχή του Luffy κινδυνεύει να βγει μικροκενό στο επόμενο γιατί ο Luffy δεν έδειξε σημάδια ότι τους είχε ξαναδει στο Shabondy (τους tenryuubito γενικά, όχι εκείνους τους ίδιους 3 δλδ), να δω τι θα σκεφτεί ο Oda εδώ πάλι (λογικά δεν θα προλάβουν να συναντηθούν μαζί του).
Πάντως περί Sabo αρχίζω και σκέφτομαι μην είναι κάνας πειρατής που έχουμε ήδη γνωρίσει και πιθανώς τον πήραν σκλάβο οι tenryuubitos τελικά και ίσως έχασε την μνήμη του κάπως, ενώ με τα χρόνια άλλαξε και εμφάνιση, απέκτησε DF αλά Boa και την κοπάνισε... φανταστείτε πχ να είναι κάνας Croc (εδώ κάποιος θα έχει αντιρρήσεις μάλλον), λέμε τώρα, τυχαίο παράδειγμα.
Περιμένω να μας εκπλήξει κι εδώ λοιπόν next week.
Λογικα δεν θα εμενε με τον garp,σιγα μην αφηνε ο garp τον Luffy να μιλαει με τον shanks,ασε που λογικα θα προσπαθουσε να τον συλλαβει...
Εμενα ο sabo δεν μου φενεται για πειρατης που εχουμε γνωρισει,αλλα μοιαζει λιγο με τον Vista.Αλλα παλι ο Vista ηταν στους wb pirates πριν τον ace,και μαλιστα δεν τον ειχε γνωρισει...
Παντως και εμενα μου φανηκε περιεργο που συνδεονται και οι tenryyubito,θα δουμε στο επομενο chapter τι θα γινει...
Posted 13 May 2010 - 19:36
Καλα δεν χρειαζεται καθε αρκ να σε καθηλωνει κιολας.Μαλλον καλοσυνηθισαμε με τον πολεμο και δεν μας καθεται καλα το flashback.Προσωπικα εμενα μου αρεσε.Δειχνει πως ηταν τα δυο αδελφια σαν πιτσιρικια και πως εγιναν φιλοι.Μπορει να μην ειναι και το πιο απιστευτο chapter αλλα σιγουρα αξιζει.Καλη συνεχεια την αλλη εβδομαδα
'Οντως ήταν καλό, αν και μερικές φορες αυτά τα φλασμπάκ είναι εντελώς άσχετα και καταντάνε βαρετά. Βασικά εμένα δεν θα με πείραζε να έβγαζε και άλλα. Ace είναι αυτός
Posted 13 May 2010 - 21:57
btw... Ντανταν... χωρις το τελευταιο ν... γινεται Νταντα
μηπως σπουδαζει ελληνικα κρυφα ο Oda lol

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 14 May 2010 - 12:50
ο λουφι δεν μπορει να γυρισει στο χωριο του επειδη ο garp τον εδωσε στην Ντανταν. δεν ειναι κανεις δηλαδη εκει για να τον φροντιζει.
btw... Ντανταν... χωρις το τελευταιο ν... γινεται Νταντα
μηπως σπουδαζει ελληνικα κρυφα ο Oda lol
γιατι εκει που ειναι τον φροντιζει κανεις???μονο σπιτι για υπνο του παρεχουν...και δεν νομιζω αν εμενε εκει να μην τον φροντιζε καποιος αφου ολοι τον συμπαθουσαν στο χωριο και εκτος απο αυτο ειναι και εγγονος του garp ολο και καποια συμπαθεια θα εχει παραπανω απτον κοσμο
Posted 14 May 2010 - 13:12
Το chapter πάντως ήταν πολύ καλό και το flashback γενικότερα μια χαρά.Έχει πλάκα η σχεδίαση του λuffy,με το ψάθινο καπέλο(είναι και ο τρόπος που το φοράει εκτός του οτι του πέφτει κομματάκι μεγάλο) και τα τσιρότα στη μάπα.
Πρόβλεψη για μετά καμία,μιας και το manga βαδίζει σε άγνωστα μονοπάτια.
Posted 14 May 2010 - 13:27
αυτο σκεφτηκα και εγω ... oliver twist anyone ?O τρόπος που είναι ντυμένος ο sabo, και το story με τους παράνομους κλπ κάτι μου θυμίζει μμμμμμμμ.....
Το chapter πάντως ήταν πολύ καλό και το flashback γενικότερα μια χαρά.Έχει πλάκα η σχεδίαση του λuffy,με το ψάθινο καπέλο(είναι και ο τρόπος που το φοράει εκτός του οτι του πέφτει κομματάκι μεγάλο) και τα τσιρότα στη μάπα.
Πρόβλεψη για μετά καμία,μιας και το manga βαδίζει σε άγνωστα μονοπάτια.
Posted 14 May 2010 - 17:15