Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4051 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 April 2010 - 20:25

Μην ακούω για φέρι τώρα, χίλιες φορές Blackbeard και Moria πάρα troll αλλά γκουχ γκουχ gerard..... και δεν επρόκειτο καν να το συζητήσω γιατί δεν το θεωρώ καν άξιο συζήτησης, συγκρίσεις χαρακτήρων FT - OP που οι καλύτεροι χαρακτήρες του πρώτου είναι ο Luffy, o Shanks, o Croc, και ο Vegeta (όσοι το διαβάζουν με καταλάβανε) απλά δεν υφίστανται..όσο για την άποψη του Lexus για τον Lucci, ακριβώς εσύ μπορεί να κρίνεις τους χαρακτήρες βάσει εμφάνισης και κινήσεων, εγώ όμως όχι και για αυτό δεν περνάει κανένα δικό μου τέστ αν ήταν για μοντέλα μπορεί να το περνούσε:hihi2:, γιατί όπως είπε και ο wintergt o Moria δεν ήταν ποτέ κουλ (πράγμα που είναι αλήθεια) ωστόσο απο άποψη χαρακτήρα είχε να αποδείξει πολλά περισσότερα από τον Lucci...για μένα πάντα..

Edited by D.Dragon, 19 April 2010 - 20:39.

Posted Image

#4052 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 April 2010 - 14:09

όσο για την άποψη του Lexus για τον Lucci, ακριβώς εσύ μπορεί να κρίνεις τους χαρακτήρες βάσει εμφάνισης και κινήσεων, εγώ όμως όχι και για αυτό δεν περνάει κανένα δικό μου τέστ αν ήταν για μοντέλα μπορεί να το περνούσε:hihi2:, γιατί όπως είπε και ο wintergt o Moria δεν ήταν ποτέ κουλ (πράγμα που είναι αλήθεια) ωστόσο απο άποψη χαρακτήρα είχε να αποδείξει πολλά περισσότερα από τον Lucci...για μένα πάντα..

Βασικά ο Lucci είχε και παρελθόν, όπως είδαμε. Ναι, δεν ήταν και oscar ερμηνεία, αλλά από οποιονδήποτε άλλο άκυρο που ήρθε από το πουθενά μου φάνηκε πιο πειστικός, ουσιαστικά αν το καλοδείς μια μικρότερη βέρσιον του Akainu ήταν (ο Lucci), Dark Justice is everything in this world... ο Akainu πως και είναι στο top5 σου όμως; Γιατί και εγώ τον προτιμώ (τον akainu), αλλά οι διαφορές μεταξύ τους (στους χαρακτήρες τους) είναι σχετικά ελάχιστες νομίζω.

Αλλά και πάλι, τον Lucci αν είναι να τον συγκρίνεις με κάποιους αυτοί είναι οι υπόλοιποι CP9... και από τους άλλους γελοίους της ομάδας όπως τον Fukuro και τον Kumadori (και φυσικά ποιος ξεχνάει τον Kaμηλοπαρδαλόku) ο Lucci μου φάνηκε πολύ καλύτερος από όλες τις απόψεις, ένα άτομο που έπαιρνε σοβαρά την δουλειά του, όπως πρέπει δλδ.

Για την σύγκριση FT-OP να πω απλά ότι συμφωνώ κι εγώ ότι χαρακτήρες και ιστορία του OP είναι πιο ολοκληρωμένα σαν σύνολο, ωστόσο υπάρχουν και κάποια πράγματα που προτιμώ στο πρώτο.

Other than that, pic time:

Spoiler:
Spoiler:
PS: Τελικά φαίνεται είχε δίκιο ο wintergt ότι θα αργούν από δω και πέρα τα spoilers. :/

@Tea-chan: Δεν θέλω ρεαλισμό, ας έχουν ότι χρώμα/σχήμα μαλλιών και σώματος θέλουν γενικά, πιο ολοκληρωμένους χαρακτήρες σε εμφάνιση ή/και χαρακτήρα θέλω, σε κάποιες περιπτώσεις. ;)

Edited by Zoro, 21 April 2010 - 16:30.

#4053 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 21 April 2010 - 14:27

[/SPOILER]

Spoiler:

Βασικά, απορώ με σένα... η νούμερο 1 γκόμενά σου στο OP έχει προφίλ αρχαιοελληνικής καρικατούρας, ο χαρακτήρας του οποίου το όνομα είχες τόσο καιρό έχει πράσινο μαλλί και σε πειράζει η εμφάνιση μερικών χαρακτήρων; Μα ποιό manga διαβάζουμε, τέλος πάντων, το Berserk; Δε παίζει ρεαλισμός στο OP, τελείωσε. Μέχρι και οι εμφανισιακά "φυσιολογικοί" χαρακτήρες κάνουν ΤΙΣ αλλοπρόσαλλες γκριμάτσες εδώ.

Τώρα, για τις pic.
Spoiler:

Posted Image

#4054 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 posts

Posted 21 April 2010 - 15:29

χαχαχα η Ντανταν παιζει να ειναι η μανα της χοντρης απο το Θριλερ Μπαρκ
Posted Image

#4055 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 21 April 2010 - 17:18

Δε παίζει.

Spoiler:

Edited by Aldark, 21 April 2010 - 17:27.

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#4056 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 April 2010 - 17:19

Δεν νομίζετε ότι φτάνει με τις συγκρίσεις Fairy Tail One Piece; Πέρα του off topic, δεν βλέπουν/διαβάζουν το Fairy Tail όλοι όσοι διαβάζουν το manga του One piece και μπαίνουν εδώ μέσα.

Όπως επίσης και με το guess who is Big mom και τα ρέστα...Ασε που όλοι το ίδιο λέτε εδώ και 4 σελίδες.

Posted Image

Posted Image

#4057 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 21 April 2010 - 20:22

Ναι ρε Lexus φτάνει...αυτό είναι το One Piece και αφού ο Oda δεν δείχνει να το αλλάζει σταμάτα να γκρινιάζεις. Και ναι υπάρχουν χαώδεις διαφορές ανάμεσα στον Akainu και τον Lucci. Η ανάπτυξη του 1ου ξεκίνησε από το fb της Robin όπου διέταξε να τους εξουδετερώσουν καθολικά, ακολούθησαν ο Akainu να βριζει τον Whitebeard, η κομπίνα με τον Squardo για να κερδίσει το ναυτικό, έπειτα έθιξε όλους τους WB pirates για να φέρει τον Ace στα οριά του και να τον σκοτώσει και κυνήγησε το αίμα του Dragon. O Lucci ήταν ένα ρομπότ σχεδιασμένο για να σκοτώνει απλά.....ο Akainu έδειξε πολύ περισσότερο επίγνωση όσων έκανε....και χαρακτήρα.
Posted Image

#4058 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 21 April 2010 - 21:05

παιδια γνωριζετε αν θα βγει σημερα το 582?....δεν εχω δει σποιλερς αλλα απο οσο καταλαβα σημερα βγηκαν επισημα///...:nerd:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4059 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 April 2010 - 21:13

Δεν γκρινιάζω, συζήτηση κάναμε, η σειρά μου αρέσει, με τα κουτσά και τα στραβά της. Τώρα αν στα επόμενα chapters εμφανιστεί πάλι χαρακτήρας που δεν μου αρέσει σαν χαρακτήρα/εμφάνιση (πχ Dadan), όπως γίνεται φυσικά στους σχολιασμούς, θα το πω.

Για Akainu-Lucci γι' αυτό είπα ότι ο Lucci ήταν μικρότερη βέρσιον του Akainu, όχι ο πιο καλά ψυχολογημένος χαρακτήρας της σειράς, αλλά καλύτερος από άλλους ξεκάρφωτους (imo πάντα).

zemac τα spoilers άργησαν να βγουν αυτή τη φορά, οπότε μεταφρασμένο εννοείται πως δεν θα το δούμε σήμερα. Raw πιστεύω πως θα το έχουμε όμως.

EDIT: Rofl, fail!

Edited by Zoro, 21 April 2010 - 22:06.

#4060 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 21 April 2010 - 21:13

Chapter 582 is out!!!
http://mangastream.com/read/one_piece/582-128/1

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4061 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 April 2010 - 21:27

Κι αλλη αναφορα του garp οτι εχει haki... καποιοι λεγαν οτι το fist of love Ηταν απλα κωμικο... επισης θα'χουμε 2-3 τσαπτερ απο ace-luffy flashbacks...

2bbd14fc.jpg

#4062 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 21 April 2010 - 21:32

Flashback για να ρίξουμε περισσότερο κλάμα... Ωιμέ καημός και θρήνος που έχει να πέσει γι' άλλα 2-3 chapters το λιγότερο... Δεν προχωράει η ιστορία, βλακειούλες για να επιβραδύνουν τις εξελίξεις. Άντε να μαζέψει τους strawhats and kick some ass. Δεν αντέχω να ξαναπεράσω πάλι το χαμό του Ace, χαλάει η κορυφαία σκηνή του θανάτου με τόσο πασπάλισμα. :sadist:

#4063 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 21 April 2010 - 21:36

Lol ρε Bepo ! Καλό το τσαπτεράκι, ο χαρακτήρας του Jimbei αναπτύσσεται επιτέλους κάπως, το ξέσπασμα αυτό ήταν απολύτως απαραίτητο για την ιστορία και αναμενόμενο....
Και αμάν πια με τους Straw Hats και τις κλανιές του Brook, στου διαόλου την μάνα είναι ο καθένας ΙΜΟ.
Posted Image

#4064 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 21 April 2010 - 21:45

we want brook's farts, παντως οντως ο γκαρπ εχει χακι, πως αλλιως θα ποναγε ο λουφυ που τον εσερνε απο το μαγουλο, απο οτι φαινεται κιολας στην αρχη τα 2 αδερφια επρεπε να ειχαν πολλες κοντρες...τι στο καλο γαμωτο δεν κουραζεται αυτος ο λουφυ, εχει φαει τοσο ξυλο κλπ και ακομα τα σπαει ολα στο νησι, τυχερος ομως...εχει τη μποα να τον φροντισει, μακαρι να μπει στο πληρωμα

#4065 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 21 April 2010 - 21:49

Ο Luffy πραγματικά κλάταρε... δε θα εκπλαγώ καθόλου εάν δε δούμε ποτέ ξανά τον χαμογελαστό Luffy, παρά μόνο στα εξώφυλλα από δω και πέρα. Αν και καιρός ήταν να μεγαλώσει, αυτό ήταν σκληρό χτύπημα. Βλέποντάς τον να χτυπιέται έτσι και με τις αναμνήσεις εδώ κι εκεί, σπάραξε η καρδιά μου! :sadist:

Και επιτέλους να κάτσει στον απαυτό του, χάσαμε τον Ace, δε θα έχουμε και τον Luffy στην εντατική συνέχεια!

Α θαύμα, flashback! Έχει να πέσει κλάμα και κακό πάλι...!

Και ναι, αυτή ήταν η Dadan! Χαχα, τρομερή εμφάνιση! :hihi2:

Άντε να δούμε τη ζωή των δύο αδερφών. Zewasoft έτοιμα; :nanteee:

Posted Image