Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4036 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 15:56

So Blackbeard called a battle royale to fill up his crew? That's impressive. And for the occassion he even put in his new teeth.

Χαχα πολύ πετυχημένο αυτό με τα δόντια... ακόμη και ο Oda κάνει κάποια λάθη φαίνεται.

Moria being called too weak is CANON now? Who woulda thought!
In what will be probably his last panel in the manga, Moria finally looks cool. Took him long enough!

Επικεντρώνομαι στο last panel... μακάρι~!

Πάντως αυτός ο wintergt αρχίζει και με μπερδεύει: είναι fan της σειράς τελικά (μιας και απ' όσο δείχνει θυμάται και παλιά γεγονότα και λέει καλά σχόλια που και που) ή fan-became-hater (ace, jinbei r.i.p.); :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 18 Απρίλιος 2010 - 16:05

#4037 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 17:03

Τον ξέρω από το Arlong park είναι φαν της σειράς και ιδιαίτερα του Blackbeard. Εντωμεταξύ υπάρχει και σχετική ραδιοφονική εκπομπή στην Αμερική για κάθε chapter ... για την τελευταία μπορείτε να τη κατεβάσετε εδώ. http://www.onepiecepodcast.com/?p=1475
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4038 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 18:57

η απλα πατα την εικονα στην υπογραφη μου :D

δεν ειναι hater απλα του αρεσει να ειναι ειρωνικος

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#4039 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 20:12

Πάντως αυτός ο wintergt αρχίζει και με μπερδεύει: είναι fan της σειράς τελικά (μιας και απ' όσο δείχνει θυμάται και παλιά γεγονότα και λέει καλά σχόλια που και που) ή fan-became-hater (ace, jinbei r.i.p.); :P

Το γεγονός ότι τα χώνει στον Oda για ότι εκείνος πιστεύει ότι κάνει λάθος δε τον κάνει hater, μάλλον σκεπτόμενο οπαδό. Κρίνει και δέχεται ή απορρίπτει αυτά που θέλει.

Εγώ συνεχώς διαφωνώ με τις απόψεις του, αλλά εκτιμώ πολύ αυτό το γεγονός...:borednn9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4040 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 20:28

Εγώ συνεχώς διαφωνώ με τις απόψεις του

Βασικά αυτό είναι το θέμα. Κι εγώ δεν δέχομαι ότι κι ότι μας πετάει ο Oda (μισώ όλους τους νοητικά ανάπηρους δήθεν-funny άσχημους κακούς με σημαντική θέση που μας έχει πετάξει κατά καιρούς, πχ spandam, wapol κλπ και θεωρώ χαλάνε την σειρά, μαζί με κάποια άλλα πράγματα), αλλά σαν σύνολο η σειρά μου προσφέρει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά, δεν θα την παρακολουθούσα αλλιώς άλλωστε.

Αυτός σχολιάζει τα πάντα πάλι, λέει 9 "κακούς" λόγους και μέσα σ' αυτούς έναν καλό (μέσα στους οποίους αρκετοί έχουν όντως πλάκα και άλλοι μοιάζουν να υπάρχουν καθαρά για να μειώσουν την σειρά), οπότε αναρωτιόμουν για το αν όντως είναι fan τελικά (όπως είπα θυμάται πολλά παλιά γεγονότα και λέει θετικά σχόλια που και που). Προφανώς έχει όλο απλά να κάνει με το γεγονός ότι το blog του είναι parody του OP.

#4041 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 22:38

Hawkins: "I tap my mountain for one red mana and play a lightning bolt." ----> MAGIC LOL ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Trafalgar Law totally stole Jimbei's kidneys! ΛΟΛ

Whitebeard mysteriously ran off to the attic.
After I followed him up, I saw he was playing family in my sister's Barby dollhouse. I just left him there.-------> ΑΠΛΑ ΔΝ ΥΠΡΧΕΙ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4042 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 23:18

Βασικά αυτό είναι το θέμα. Κι εγώ δεν δέχομαι ότι κι ότι μας πετάει ο Oda (μισώ όλους τους νοητικά ανάπηρους δήθεν-funny άσχημους κακούς με σημαντική θέση που μας έχει πετάξει κατά καιρούς, πχ spandam, wapol κλπ και θεωρώ χαλάνε την σειρά, μαζί με κάποια άλλα πράγματα), αλλά σαν σύνολο η σειρά μου προσφέρει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά, δεν θα την παρακολουθούσα αλλιώς άλλωστε.

Αυτός σχολιάζει τα πάντα πάλι, λέει 9 "κακούς" λόγους και μέσα σ' αυτούς έναν καλό (μέσα στους οποίους αρκετοί έχουν όντως πλάκα και άλλοι μοιάζουν να υπάρχουν καθαρά για να μειώσουν την σειρά), οπότε αναρωτιόμουν για το αν όντως είναι fan τελικά (όπως είπα θυμάται πολλά παλιά γεγονότα και λέει θετικά σχόλια που και που). Προφανώς έχει όλο απλά να κάνει με το γεγονός ότι το blog του είναι parody του OP.

Για μένα δεν έχεις καταλάβει τη σειρά ΙΜΟ. Μάλλον πρέπει να δεις Bleach που είναι ποζεριά:P, το One Piece είναι manga χαρακτήρων και όχι εμφάνισης...και ο Spandam πχ ήταν ένας άκαρδος σατανικός μπάσταρδος και πέτυχε ως κακός και μισήθηκε, ενώ ο Lucci πχ όσο κουλ εμφάνιση είχε τόσος χαρακτήρας του έλειπε σαν πασιφίστα ένα πράγμα.

Τώρα για τον wintergt είναι optard μέχρι εκεί που δεν πάει, σιγά την κριτική που ασκεί...τα δόντια που κάνουν λάθος οι assistants και ο όντα πάνω στη βιασύνη τους να φτιάξουν το τσάπτερ, ή τον Kizaru που τον αποκαλεί κλόουν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4043 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 23:48

Αν δεν είχα καταλάβει την σειρά δεν νομίζω πως θα την παρακολουθούσα ακόμη μέχρι τώρα. Για να το θέσω απλά η σειρά και τα νοήματα που περνάει μου αρέσουν, οι περισσότεροι χαρακτήρες της μου αρέσουν επίσης. Έχω παρατηρήσει (και αποδεχτεί) ότι 100% cool χαρακτήρας (με την στερεότυπη έννοια) δεν υπάρχει στην σειρά, όλοι τους θα έχουν και το παραμικρό παράξενο (κυρίως στην εμφάνιση αναφέρομαι εδώ), άλλωστε τύποι σαν τον Kuma ή τον DoFla (με αρκετά παράξενα) μου αρέσουν γενικά... αρκεί να μου μεταδίδουν την ιδέα ότι πιστεύουν σε αυτό που κάνουν.

Κακοί του στύλ Spandam που φωνάζουν συνεχώς για justice και μετά κάνουν 1002 βλακείες και γκαρίζουν, ε... δεν με βοηθάνε να τους πάρω τόσο στα σοβαρά ενώ, πολύ απλά γιατί δεν μου μεταδίδουν την εντύπωση του ruthless κακού ή έστω, του ατόμου που τα κάνει όλα για έναν σκοπό (justice). Αναρωτιέσαι δλδ πως κάποιος με μυαλό 5χρονου κατέληξε σε αυτή την θέση και να κρατάει ατομική βόμβα (buster call) για playtoy (ok ξέρω ότι ο πατέρας του θα έβαλε τα μέσα, αλλά δεν ήταν αυτό που πήγαινα να πω). Παρομοίως για Wapol, Satori, Wanze, Mr.4-Merrychristmas και άλλοι αρκετοί.

Και για να το φέρω με έναν ακόμη πιο πειστικό τρόπο, ο Croc που τόσο σου αρέσει πως και είναι τοπ στην προτίμησή σου έναντι αυτών που προανέφερα; Κατά την γνώμη μου είναι από τους καλύτερους κακούς της σειράς, ακριβώς γιατί νιώθεις την κακία του όταν προσπαθούσε την κυριεύσει την Arabasta, νιώθεις την coolness του όταν κάνει τα κόλπα του με την άμμο... και άλλα αρκετά. Τα ίδια και οι admirals (ειδικά ο Akainu), νιώθεις ότι πιστεύουν σε αυτό που κάνουν.

Κλείνοντας, δεν λέω ότι είναι κακό να υπάρχουν comedy relief κακοί, προς θεού, αλλά ότι δεν μου αρέσουν οι comedy relief κακοί σε σημαντικές θέσεις στην σειρά (schichibukai, marines κλπ). Δεν μπορώ να δεχτώ την όλη κατάσταση στα σοβαρά, ειδικά σε στιγμές που η σειρά προσπαθεί να περάσει σοβαρό μήνυμα. Μπορεί να είναι part comedy το OP, αλλά τις σοβαρές στιγμές τις θέλω σοβαρές. :smokingg:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 18 Απρίλιος 2010 - 23:54

#4044 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 00:01

Που το είδες το μυαλό 5άχρονου στον Spandam, απλά είναι ο τύπος του δειλού, κακού και άσχημου (ναι υπάρχουν και στον δικό μας κόσμο) που κάνει τα πάντα για αυτό που θέλει ......που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η προαγωγή. Όπως και ο Bellamy εξυπηρετούσε τον ρόλο του μπάσταρδου και δεν ήταν comedy relief χαρακτήρας. Ο Wapol και άλλοι που ήταν για γέλια , χρησιμοποιήθηκαν για τα πιο απλά αρκ και για τις πιο απλές μάχες...., και αυτά τα αρκ δεν έχασαν κάτι ιδιαίτερο από την παρουσία τους..
Και τέλος κλείνοντας δεν διαβάζω το manga έχoντας απαιτήσεις από τους χαρακτήρες να παρουσιάζονται με κουλ εμφανίσεις πχ Lucci, αλλά περιμένω σωστά δουλεμένους χαρακτήρες όπως ο Blackbeard.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 19 Απρίλιος 2010 - 00:10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4045 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 00:17

Καλά για τον Spandam σαν σχήμα λόγου το είπα 5χρονου, αυτό που εννοούσα είναι ότι δυσκολεύομαι να πάρω στα σοβαρά έναν κακό που του έχουν δώσει ένα ολόκληρο Buster Call ενώ δεν ξέρει πλήρως την χρήση του και σκοντάφτει/τρώει ξύλο κάθε 3 και τόσο. Πιο πολύ για minion μου κάνει και όχι τον αρχηγό μιας ολόκληρης κατασκοπικής οργάνωσης, δεν με βοηθάει στο να τον μισήσω για όλα αυτά που έκανε στην Robin ο τρόπος που φέρονταν. Τον Croc θα τον είχα προτιμήσει με τα 1000 στην θέση πχ.

Αλλά έστω να δεχτώ ότι αυτός ήταν από τους καλύτερους του "είδους"... κάτι άλλους όπως τον Fukuro, Kumadori, Moria και άλλους που προανέφερα, ο Oda νομίζει ότι τους κάνει αστείους δίνοντάς τους ένα trademark γέλιο (chapapa, kishishi κλπ), γελοία εμφάνιση και την ιδέα ότι είναι κακοί; Γιατί εγώ δεν τους βρίσκω ούτε αστείους ούτε κακούς, τα χειροτερεύει αυτό imo, επειδή δεν ανήκουν σε καμία από τις 2 κατηγορίες.

Και τέλος κλείνοντας δεν διαβάζω το manga έχωντας απαιτήσεις από τους χαρακτήρες να παρουσιάζονται με κουλ εμφανίσεις πχ Lucci, αλλά περιμένω σωστά δουλεμένους χαρακτήρες όπως ο Blackbeard.

Αυτό δεν ξέρω αν το πες για μένα ή γενικά, αλλά από πλευράς μου απαντάω ότι κι εγώ το ίδιο, είπα άλλωστε ότι έχω αποδεχτεί το γενικό στύλ σχεδίασης που έχει ο Oda, δεν είναι και κοινότυπο κιόλας.

Τόσο ο BΒ όσο και ο Lucci περνάνε το "test" σε μένα, ήταν/είναι κακοί που με τον τρόπο τους (εμφάνιση/κινήσεις ο ένας, χαρακτήρα ο άλλος) σε πείθουν ότι είναι κακοί ή ότι φέρονται έτσι γιατί πιστεύουν σε έναν απώτερο σκοπό (and for the record κι εγώ BB προτιμώ από τους 2, τον πιο αλλόκοτο εμφανισιακά στην περίπτωση ;)).

PS: Και για άλλο ένα παράδειγμα, ο Buggy όσο παρέμενε καθαρά comedy relief κακός ήταν στις ψηλές προτιμήσεις μου χαρακτήρων της σειράς, ακριβώς γιατί επιτελούσε τον σκοπό του (comedy), ενώ δεν είχε σημαντική θέση. Τώρα τελευταία όμως που και καλά του δίνει πιο σημαντικό ρόλο και επαναλαμβάνει συνεχώς το ίδιο μοτίβο (πλήρωμα που τον ακολουθάει τυφλά) δεν το βρίσκω και τόσο θετικό/αστείο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 19 Απρίλιος 2010 - 00:27

#4046 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 07:32

SPOILERS
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4047 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 14:29

εμενα προσωπικα μου αρεσει που ολοι δεν ειναι και τοσο cool εμφανισιακα και δειχνουν την coolness τους με τις πραξεις και τα λεγομενα τους...δεν λεω θα μου αρεσε να ειχαμε λιγο πιο πολυ coolness στην εμφανιση των χαρακτηρων αλλα οχι και αν γινει σαν το fairy tail π.χ. που 7/10 χαρακτηρες ειναι cool

#4048 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 15:59

OMG:oo::oo:!!
Μολις διαβασα τα σποιλερς απτο "Νew Era",αν ισχυουν ειναι πραγματικα επικο τσαπτερ!!!
Δεν θα ποσταρω τιποτα μεχρι να γινουν confirmed ομως,γιατι ειναι πολυ πιθανο να ειναι fake.Παντως ξερουν να αναστατωνουν τον κοσμο...:P

#4049 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 16:13

Βασικά εγώ προτιμώ εμφανισιακά τους χαρακτήρες του FT (σαν σύνολο πάντα, όχι όλους όλους), καθώς και το γενικό σχέδιο του FT (γυναίκες, περιβάλλοντα κλπ), αλλά σαν χαρακτήρες και ιστορία αυτά του OP (πέρα από καλύτερο, είναι και πιο παλιό, οπότε με πιο πολλά στοιχεία... πάντα σαν σύνολο κι εδώ). Όλα αυτά χωρίς να λέω ότι το OP έχει κακό σχέδιο, προσωπικά το βρίσκω ταιριαστό για την σειρά και το πάω, απλά δεν είναι στις κοντινές προτιμήσεις μου.

Punisher_P.E.F. στο μυαλό μου είσαι, τα είδα κι εγώ και κρατήθηκα από το να τα ποστάρω με κίνδυνο fake... αν ισχύει έστω και κάτι μικρό εκεί μέσα μιλάμε για πολύ μεγάλη ανατροπή/comeback. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 19 Απρίλιος 2010 - 16:32

#4050 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 18:57

UNCOMFIRMED SPOILERS
Spoiler:

Spoiler: