Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 15 April 2010 - 22:08
Posted 15 April 2010 - 22:14
Χωρις στοιχεια δεν μου λεει κατι. Το συμβολο % σημαινει στα 100 οποτε ας χρησιμοποιειται με συνεση. Ειδικα σε πραγματα που δεν φαινονται.
PS: O Doflamigo μπορει να στρεψει οποιον θελει (προφανως με εξαιρεσεις) εναντιον οποιουδηποτε/οτιδηποτε.
Btw, ο Moria δεν γεμιζει το ματι για Shichi, δειχνει πραγματι μετριος για ψηλα.
Ισως οι Gorousei θελουν να μεινουν μονο οι top ( ; ) . Θα ξερουν και για τα fail του προφανως.
το οτι στο φρουτο του ντοφλα(αν δεν κανω λαθος οτι ειναι λαθος)υπαρχουν εξαιρεσεις ειναι σιγουρο γιατι αλλιως αν ηθελε στον πολεμο ελεγχε τον wb και τον εβαζε να αυτοκτονησει
Posted 16 April 2010 - 06:53
το οτι στο φρουτο του ντοφλα(αν δεν κανω λαθος οτι ειναι λαθος)υπαρχουν εξαιρεσεις ειναι σιγουρο γιατι αλλιως αν ηθελε στον πολεμο ελεγχε τον wb και τον εβαζε να αυτοκτονησει
λογικα, ατομα με πολυ μεγαλο willpower, π.χ shanks, WHitebeard δεν μπορει να τα ελεξει αλλιως ειναι μεγαλο plothole, μονος του μπορουσε να τελειωσει τον πολεμο αμεσως βαζοντας τον whitebeard να επιτεθει στους δικους του κ.λ.π
Posted 16 April 2010 - 11:03
Μου αρεσε η σκηνη που εδειξε τους supernovas,ειδικα με τον hawkins,τον drake και τον eustass.
Ο luffy θα ζησει,ο drake εξακολουθει να μισει τους marines,και για καποιο λογο νομιζω οτι θα βοηθησει τους revolutionaries,και ο Eustass ενθουσιαστηκε(το πλοιο του γ@μ@ει,μου αρεσει που αυτος καθεται σε εναν "θρονο").
Απο εδω και περα,στο one piece θα επικρατει χαος.
Ειναι ολοφανερο οτι η boa θα χασει τον τιτλο της(εδω ο moria τον εχασε επειδη δεν ηταν υπερβολικα δυνατος,αυτην ουτε βοηθησε στον πολεμο αλλα και προδωσε και τους marines)και μαλον θα της επιτεθουν το νησι...
Η WG τωρα ειναι ακομα πιο σκοτεινη και αυταρχικη...
Και αποδεικνυεται οτι ο sengoku δεν ειναι ο τυπος του ανθρωπου που ακολουθαει ολους τους κανονες κατα γραμμα,και παντα συμφωνει μαζι τους,και δεν νοιαζεται για τους ανθρωπους αλλα για το absolute justice οπως ο akainu και ο luccy,αλλα φενεται οτι ειναι αρκετα καλος ανθρωπος,θα ελεγα σαν τον aokiji περιπου.
Posted 16 April 2010 - 11:55
λογικα, ατομα με πολυ μεγαλο willpower, π.χ shanks, WHitebeard δεν μπορει να τα ελεξει αλλιως ειναι μεγαλο plothole, μονος του μπορουσε να τελειωσει τον πολεμο αμεσως βαζοντας τον whitebeard να επιτεθει στους δικους του κ.λ.π
You never know.
Απο την αλλη ξερουμε λιγα πραγματακια για την πρακτικη της δυναμης του. Ισως εχει και αλλες δυνατοτητες. Πολυ αυτοπεποιθηση ΚΑΙ αυτος απο παντα.
Αν παντως οι δυναμεις του περιοριζονται σε ελεγχο, βουληση / σωμα, δεν εχει σημασια πρακτικα,
μου φαινεται πολυ lame σε battle.
Posted 16 April 2010 - 13:27
[...]
Ο φλαμιγκος ελεγχει την βουληση.[...]
lol δεν νομίζω να νε όπως τα λες
εγώ πιστεύω ότι ο don fla χρησιμοποιεί κάτι σαν αόρατα strings..κατέληξα εκεί γτ η όλη φάση θυμίζει να παίζει με μαριονέτες κ επίσης έκοψε το πόδι του oars..strings λοιπόν η πρόβλεψη μ
αυτό μου φαίνεται πιο πιθανό... και μου είχε περάσει και εμενα από το μυαλό!
Posted 16 April 2010 - 13:55
και τωρα με αυτο τον τροπο ελεγχει τους pacifista.
επισης για πολλοστη φορα Haki > DF ειτε ειναι strings ειτε το μαγμα του akainu ειτε το σπαθι φωτος του kizaru

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 16 April 2010 - 15:05
lol δεν νομίζω να νε όπως τα λες
βουληση / σωμα, δεν εχει σημασια πρακτικα
............
Posted 16 April 2010 - 18:30
Posted 16 April 2010 - 23:52
Posted 17 April 2010 - 00:02
Και μιλώντας για τον BB... φαίνεται πως η φήμη του ανέβηκε τόσο πολύ μετά το marineford που αποφάσισαν να τον βάλουν δίπλα σε άλλους 2 διάσημους πειρατές, πάντα στον ρόλο του κακού:
http://www.imdb.com/title/tt1298650/
XD
Posted 17 April 2010 - 20:22
Βασικά πιστεύω πως τον τίτλο του 4ου Yonkou θα τον πάρει αδιαμφισβήτητα ο Blackbeard. Μετά τα τελευταία γεγονότα δεν νομίζω πως υπάρχει καταλληλότερος.
Και μιλώντας για τον BB... φαίνεται πως η φήμη του ανέβηκε τόσο πολύ μετά το marineford που αποφάσισαν να τον βάλουν δίπλα σε άλλους 2 διάσημους πειρατές, πάντα στον ρόλο του κακού:
http://www.imdb.com/title/tt1298650/
XD
Ο jack sparrow δεν εχει καμια πιθανοτητα εναντιον του BB...ουτε θα θελησει ο ΒΒ να τον βαλει στο crew του,οποτε...ο BB θα τον σκοτωσει και θα του πει bb...
EDIT:Κατι που προσεξα οταν ξαναδιαβασα το chapter,στο shabondy ειχαμε δει πολλα μελη απο ολα τα crew,εκτος απο του law και του kid.Στο crew του law ειχαμε δει 5 ατομα περιπου(δυο με σκουφο,ο bepo,ο law και ο bart)ενω σε αυτο το chapter ειδαμε τουλαχιστον 3-4 μελη παραπανω(ενας πολυ ψηλος,ενας με σγουρο μαλι και ενας στο υψος του law,νομιζω σε ενα panel ειδα και εναν αλλο,αλλα δεν τον ξαναβρισκω)ενω στο shabondy σε ΟΛΕΣ τις σκηνες ηταν αυτα τα 5 ατομα(ή 4 πριν παρουν το jean bart).Το ιδιο συνεβη και στο crew του Eustass,που ειχε 6-7 ατομα(παντα φενοταν 4,ο kid,ο killer,αυτος με το περιεργο στομα που εφτυνε φλογες,και ενας με σκουφο και τριαινα,ενω ορισμενες φορες φενοταν και αλλοι 2,ενας με μοικανα και γυαλια ηλιου,και ενας αλλος)ενω τωρα φενονται πολλο περισσοτεροι!
Τετοιου ειδους λαθη δεν κανει ο Oda,σχεδον ποτε,οποτε δεν νομιζω να ειναι λαθος...(αντιθετα,ακομα και ανωνυμα ατομα τα ξαναδειχνει συνεχεια,αναρωτιεμαι πως τους θυμαται τοσσους χαρακτηρες)να παρουν ατομα απο το shabondy παλι δεν λεει(αν και δεν αποκλειεται,τοσσους πειρατες εχει εκει)οποτε,τι λετε εσεις για αυτο?
Edited by M@R!()$, 17 April 2010 - 23:14.
Posted 18 April 2010 - 00:37

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 18 April 2010 - 09:53