Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 14 April 2010 - 22:47
-ο Doflamingo που εκανε ******* τον Μορια,καθως και γενικα ολο το στυλ του...
-η αναφορα σε κατι ανωτερο του Sengoku-san,aka Gorousei...
- Το επικο battleground που διοργανωσε ο BB
- Ο επικος καστανογεννης..(χαρακτηρες με γεννιαδες με τρελενουν,περιμενω σημαντικο ρολο στην ιστορια απ αυτον)
- η σκηνη του λουφυ στο ''ιατρειο''
Τελικα οντως εχει αλλαξει κατα πολυ το υφος του One Piece...πολυ πιο σκοτεινο... Αψογο τσαπτερ...
Posted 14 April 2010 - 23:23
Η φαση με τον Μορια γινεται απο doflamingo, εμμεσως με pacifista (με το ability του).
Το θεμα ειναι γιατι θελουν να τον βγαλουν απο την μεση ; (gorousei / "try higher" ?)
οχι οχι δν καταλαβες.... αν και δν ειμαι σιγουρος η WG εβαλε ντοφλα+πασιφιστα να τον σκοτωσουν
ΑΡΧΙΖΕΙ Η NEW ERA!!!!!!!!!!!!!!!
NO MATTER HOW MANY TIMES I TRY...LUFFYS SURVIVAL RATE NEVER BECOMES ZERO!!!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 14 April 2010 - 23:37
Για την bigmom κυκλοφορεί ότι παίζει να ναι η αρηγός του elbaf, μόνο και μόνο από το big.
σωστη σκεψη....πωπω....αισθανομαι σαν να αρχιζει ενα εντελως νεο ο.π. !

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 15 April 2010 - 01:35
1.Η νικη στον πολεμο δεν εφερε την ειρηνη,αντιθετως χαλασε την ισορροπια και η κατασταση εγινε πιο χαοτικη.Ο luffy δεν ειναι πλεον το κεντρο του κοσμου στο OP,καθως ο oda μας εχει ανοιξει αρκετες παραλληλες ιστοριες τις οποιες θα παρακολουθησουμε.Καλο ειναι να βλεπουμε και τι γινεται γυρω απτους SH,ειδικα στο New World που παιζονται ολα για ολα!
2.Jimbei,BB,Moria,και Boa λογικα ειναι εκτος,που σημαινει φυσικα οτι εχουμε κενες 4 θεσεις για shichibukai!!Πολλα μπορουν να κριθουν απο αυτο.....
Γενικοτερα η WG πεφτει ακομα πιο πολυ στα ματια μας,ενω ο WB εφτιαξε παραλληλα μια καλυτερη εικονα εκ μερος των πειρατων.Πιθανον ο το bounty του luffy να μην ανεβει,και μας εγινε πιο ξεκαθαρο οτι οι supernovas παιζουν μεγαλο ρολο στην New Era και σιγουρα στην πορεια του luffy προς το ΟP!
Εικασιες για Big Mum και BrownB δεν θα κανω,καθως το οτι ξεφυγαν κι αλλοι κρατουμενοι απτο lvl6 με βαζει σε περισσοτερες σκεψεις..
Αυτα..
Posted 15 April 2010 - 02:12
Posted 15 April 2010 - 05:45
τα bounty των φυλακισμενων που εφυγαν δεν θα ξαναβγουν γιατι θελουν να κρυψουν οτι βγηκαν απο την φυλακη. ο λουφυ παλι εγινε πασιγνωστος και τον εδειξε και στην TV των den-den-mushi. δεν γινεται να μην ανεβει.
ελπιζω ο Οντα να ειναι ικανοποιημενος με το τελος του αρκ και να αρχισει επιτελους να γραφει τις ιστοριες των νακαμα. θελω Ρομπιν και Ναμι!~
επισης, αν το καλοσκεφτεις ο Λουφυ απο τα shabaodi αποτυγχανει συνεχεια. μια εχασε απο τον Κιζαρου και Κουμα οπου χωριστηκε με το πληρωμα και μια εχασε στο Marineford τον Ace. εχει πολυ δουλεια να κανει για να εχει ελπιδες στο new world.

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 15 April 2010 - 07:28
οχι οχι δν καταλαβες.... αν και δν ειμαι σιγουρος η WG εβαλε ντοφλα+πασιφιστα να τον σκοτωσουν
Εφοσον δεν εισαι σιγουρος προς τι το οχι οχι ;
Εγω οπως ειπα, βλεπω Gorousei.
To cover βλεπει μελλον ;
Ο Buggy θυμιζει το νεο look.
Shanks - buggy
Posted 15 April 2010 - 10:53
Εφοσον δεν εισαι σιγουρος προς τι το οχι οχι ;
Εγω οπως ειπα, βλεπω Gorousei.
To cover βλεπει μελλον ;
Ο Buggy θυμιζει το νεο look.
Shanks - buggy![]()
ναι .. εκανα λαθοσ ..βγαλε το "δν ειμαι σιγουρος"
ειμαι 100% σιγουροσ
και αν σκεφτεισ τα πασιφιστα τα δειχνει στην πρωτη εικονα να πετανε λειζερ στο μαρινφορντ...αυτο δν μπορει να το κανει ο ντοφλα ακομα και με την δυναμη του.... σιγουρα ειναι πασιφιστα + ντοφλα εναντιον μορια!
εγω πιστευα οτι θα βλεπαμε και την Κηδεια των ace &WB !
Edited by Zem@c, 15 April 2010 - 11:41.

Posted 15 April 2010 - 12:44
Τώρα παίρνει σειρά η κηδεία, και η απόφαση για το μέλλον των άσπρων."Πιθανον ο το bounty του luffy να μην ανεβει"
τα bounty των φυλακισμενων που εφυγαν δεν θα ξαναβγουν γιατι θελουν να κρυψουν οτι βγηκαν απο την φυλακη. ο λουφυ παλι εγινε πασιγνωστος και τον εδειξε και στην TV των den-den-mushi. δεν γινεται να μην ανεβει.
ελπιζω ο Οντα να ειναι ικανοποιημενος με το τελος του αρκ και να αρχισει επιτελους να γραφει τις ιστοριες των νακαμα. θελω Ρομπιν και Ναμι!~
επισης, αν το καλοσκεφτεις ο Λουφυ απο τα shabaodi αποτυγχανει συνεχεια. μια εχασε απο τον Κιζαρου και Κουμα οπου χωριστηκε με το πληρωμα και μια εχασε στο Marineford τον Ace. εχει πολυ δουλεια να κανει για να εχει ελπιδες στο new world.
Posted 15 April 2010 - 14:58
"WSJ issue: date: OP chapter
#20 : 19/04--OP chapter 581
#21-22 : 24/04--OP chapter 582 [One Piece Lead Colour]
#23 : 10/05--OP chapter 583
I guess you guys already know about golden week & all but we have an early issue next week.
We might get an early chapter,early spoilers with lead colour of OP.
Then there's a two week gap but unlike other usual breaks,one can't say when a chapter will be released in those two weeks " και η σελιδα ειναι : http://forum.onemanga.com/showthread.php?t=74629&page=16
Οσο αφορα το manga τρομερο γελιο με τν Boa
-It's the first day of the rest of your life...
Posted 15 April 2010 - 15:24
ειμαι 100% σιγουροσ
Χωρις στοιχεια δεν μου λεει κατι. Το συμβολο % σημαινει στα 100 οποτε ας χρησιμοποιειται με συνεση. Ειδικα σε πραγματα που δεν φαινονται.
PS: O Doflamigo μπορει να στρεψει οποιον θελει (προφανως με εξαιρεσεις) εναντιον οποιουδηποτε/οτιδηποτε.
Btw, ο Moria δεν γεμιζει το ματι για Shichi, δειχνει πραγματι μετριος για ψηλα.
Ισως οι Gorousei θελουν να μεινουν μονο οι top ( ; ) . Θα ξερουν και για τα fail του προφανως.
Posted 15 April 2010 - 16:02
Χωρις στοιχεια δεν μου λεει κατι. Το συμβολο % σημαινει στα 100 οποτε ας χρησιμοποιειται με συνεση. Ειδικα σε πραγματα που δεν φαινονται.
PS: O Doflamigo μπορει να στρεψει οποιον θελει (προφανως με εξαιρεσεις) εναντιον οποιουδηποτε/οτιδηποτε.
Btw, ο Moria δεν γεμιζει το ματι για Shichi, δειχνει πραγματι μετριος για ψηλα.
Ισως οι Gorousei θελουν να μεινουν μονο οι top ( ; ) . Θα ξερουν και για τα fail του προφανως.
μπορει να στρεψει το σωμα του αλλου εναντιον καποιου ρε, αλλα το εαν ενα πασιφιστα πεταξει λειζερ, ειναι κατι π το ελεγχει μονο αυτο και οχι ο φλαμιγκο
οσο για τον μορια.... δν βρισκω λογο να τον βγαλει απο την μεση ο οντα.... το μονο π μπορω να φανταστω ειναι οτι θελει απλα να φερει εναν νεο χαρακτηρα στην θεση του πολυ πιο δυνατο.... δλδ καλυτερα να μην δωσουμε εμφαση στο οτι ο ορια πεθαινει αλλα στο ποιοσ θα τον αντικαταστησει
βεβαια το να πεθανει ειναι χαζο γτ μπορει να αλλαξει θεση ε την σκια του κτλ και να αποφυγει τισ επιθεσεις... τι να πω..?
φιλικα παντα

Posted 15 April 2010 - 16:57
Ο φλαμιγκος ελεγχει την βουληση. Εβαλε τους αλλους να λαπαδιασουν τον Μορια επειδη μαλλον ειναι lame για Shichi. Υποθεση κανω, δεν ξερω τι πραγματικα παιζει.
Σε καθε περιπτωση, θελουν να τον βγαλουν απο την μεση λογω αδυναμιας.
Το ποιος θα τον αντικαταστησει δεν εχει και πολυ φαι imo, εξαλλου εχει γινει οτι να ναι μαζι και με τις περιπτωσεις BB και Boa. Αναθεμα τον τιτλο δηλαδη.
Ειτε παιζει κανα μυστικο που ξερει είτε απλα (που μπορει να ακουγεται απλο) δεν κανει για την θεση του.
Γενικα για το chapter, οι θαλλασες γεμιζουν, αλλοι χαιρονται για την εξουσια και αλλοι για την αναρχια, ο κοσμος σε εξαψη !
Θελω να δω supernovas στο φουλ, θελω new era, θελω new world, θελω νεα πραγματα.

MF's over, η φαση θυμιζει νεα εποχη.
Δεν ξερω πως θα ξεκινησουν τα νεα chapter, ελπιζω η προσγειωση να μην ειναι ανωμαλη με time skip και κενα που θα καλυφθουν σε 3 χρονακια.
Μιας και ειπα πολλα θελω ας πω και το βασικοτερο : Θελουμε shanks εν δρασει επιτελους ρε
εστω some info
Edited by jetpilot, 15 April 2010 - 17:05.
Posted 15 April 2010 - 21:40
Βερμπαλιζεις ρε συ.
Ο φλαμιγκος ελεγχει την βουληση. Εβαλε τους αλλους να λαπαδιασουν τον Μορια επειδη μαλλον ειναι lame για Shichi.
εχει γινει ξεκαθαρο στο ανιμε και οτι και στο μανγκα οτι ο φλαμινγκο ελεγχει μονο το σωμα ... οχι την βουληση...
και χαρακτηριστικα σου λεω οτι η πρωτη φορα π ειδαμε φλαμιγκο ηταν σε ενα συμβουλιο π ειχαν οι 7 warlords και τελικα ειχε παει μονο ο μιχοκ ο ντοφλα και ο κουμα και , ο ντοφλα ειχε βαλει δυο του ναυτικου να "αλληλοσκοτωθουν" και ο ενασ ειπε στον αλλον "δν το κανω εγω!...το σωμα μου κινειται μονο του" και στον πολεμο τωρα ε"ιδαμε" και καλα κατι σαν "συρματακια αορατα".. που με αυτα ελεγχει το σωμα και που πολυ πιθανον τα χρησιμοποιει για να κοψει οπως εκανε με το ποδι του γιγαντα..
τεσπα...