Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 25 March 2010 - 17:23
Κάτι όσο αναφορά το ποιός είναι δυνατός ή όχι. Αν το παρατηρήσατε όποια μάχη γινόταν μεταξύ WB pirates, shichibukai, admirals δεν βλέπαμε παρά την αρχή ή το τέλος της. Marco vs Kizaru, Jos vs Aokiji, δεν είδαμε τίποτα. Ακόμα και με την μπουνιά του Whitebeard στον Akainu τον έπιασε απροετοίμαστο. Γενικά, σιγά μην μας δείξει τώρα ο Oda μια πλήρη μάχη μεταξύ των δυνατοτέρων. Δεν θα έχει να μας πορώσει με τίποτα επιπλέον όταν με το καλό φτάσει ο Luffy με τους άλλους στο επίπεδό τους. Με λίγα λόγια, λογικό το βρίσκω να μας δείχνει πχ το Marco και να λέει ό,τι είναι ένα απίστευτο ντούκι και στη μάχη να μην κάνει παρά 2-3 (δυνατές μεν αλλά) μετρημένες κινήσεις. Δεν είναι ακόμα ώρα να δούμε τι σημαίνει πειρατής του New World.
Για να γυρίσω και στο τεύχος, ο Coby έδωσε ρέστα. Το θεωρώ πολύ πιθανό το Mantra που γνωρίσαμε στο Skypie να συνδέεται με το Haki, να είναι δηλαδή μια μορφή του, αλλά θα δείξει. Θα μπορούσε, βέβαια, αυτό που είπε για τις φωνές να ήταν μεταφορικό, αλλά δύσκολο.... Ο Akainu επίσης φοβερός, τελείως dark justice.
Posted 25 March 2010 - 18:38
οσο για το haki Και το mantra που αναφερεται... ο μαρινε guy λιποθυμησε απ την εμφανιση του σανξ..και οσο για τις φωνες που ακουγε ο coby δεν νομιζω να ηταν απ το mantra..ηταν απ τις κραυγες πονου,θανατου που εβγαζαν οι marines & pirates και εξαφανιζοταν μια μια(θανατος), με αποτελεσμα να μην το αντεχει ο coby
+1...συμφωνω,γιατι πρεπει τα παντα να τα εξηγουμε τοσο περιπλοκα με δυναμεις και ικανοτητες...think simple
Posted 25 March 2010 - 21:38
Here sir: http://mangastream.com/read/one_piece/579-78/8
http://onepiece.wikia.com/wiki/Mantra !!
Next time more carefully !!
Οι wb commanders δεν πεθενουν τοσο ευκολα...και επειδη ο coby ακουγε φωνες δηλαδη σημαινει οτι εχει μαντρα?Ελεος!Με το mantra ακους τις κινησεις του αντιπαλου,ακους τα παντα,αυτος ακουγε φωνες!!
Ολοι μισιτε τον akainu επειδη εφαγε τον ace,το ξερω,αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο σοβαρος και δυνατος απο τους αλλους admirals...
Οπως ειπε και καποιος απο πανω,ειναι πραγματικος εξολοθρευτης.
Posted 25 March 2010 - 23:43
δν τα εχω σχολιασει αυτα..αλλα τα θεωρω απαραδεχτα ..για μενα, οσο κραταει ζωντανο τον ακαινου , καταστρεφεται το αρκ....
σκοτωσεσ τον αςε σκοτωσες τον ασπρο..τοτε γτ να μην πεθανει και ο ακαινου...δλδ το θεωρειτε σωστο τον ηλιθιο τροπο π πεθανε ο αςε...?, την στιγμη π ο ακαινου ΕΠΡΕΠΕ να εχει πεθανει και ειναι ζωντανοσ...με ξενερωνει αυτο!Και το γνωριζετε ολοι σας οτι εχω δικαιο
Posted 25 March 2010 - 23:48
Posted 26 March 2010 - 00:01
Το πρόβλημα είναι ότι το έκανε κάπως άτσαλα. Με το να δώσει τον αψόφηστο στον Aikanu, υπερβάλλει και έχει αρχίζει να εκνευρίζει με τη συνεχή επανάληψη. Το πολύ Πάτερ Ημών το βαριέται και ο παππάς στο τέλος, άλλωστε. Ο Oda έχει καταρρεύσει πολλά "δεδομένα" σε δυνάμεις και ικανούς αντιπάλους από το πλήρωμα του WB ακριβώς για να παρουσιάσει τον Aikanu τόσο δυνατό.
In Oda we trust να βάλει φρένο πριν η κατάσταση ξεφύγει και ο Aikanu γίνει πλέον κλόουν δύναμης και απέθαντου. Παν μέτρον άριστον, ακόμη και για gar χαρακτήρες σαν κι αυτόν.
Πιστεύω ότι όλοι οι υπερδυνατοί admirals θα αναγκαστούν να πατήσουν φρένο με τον Shanks. Δε βρίσκω κι άλλο λόγο για την εμφάνισή του τώρα, μετά την ήττα των πιο δυνατών του WB, άλλωστε.

Posted 26 March 2010 - 00:09
εγω παλι αυτο που θεωρω (δν ξερω πως το λετε εσεισ....plot hole?") .... ειναι εκει π ολοι ο κομαντερσ και ο κροκ τα βαζουν ε τον ακαινου και παρολα αυτα αυοτσ τουσ νικαει..δλδ ελεοσ ...αυτο παραειναι τραβηγενο...αν οντως σε καπιουσ αρεσει η "αξιοπιστια" ενος μανγκα..τοτε σκεφτειτε το..ολη την ωρα σασ ακουω να λετε "αν οι πειρατες ξεφυγουν θα ειναι plot hole εξαιτιασ του αοκιτζι",,,,δλδ το οτι ο ακαινου δεν καταλαβαινει χριστο...τον εδειρε ο ασπροσ τα βαζει με ΟΛΟΥΣ τους πειρατες και δν παθαινει τπτ , δν ειναι plot hole?....μην τα βλεπετε ολα απο την μερια του ναυτικου μονο...
δν τα εχω σχολιασει αυτα..αλλα τα θεωρω απαραδεχτα ..για μενα, οσο κραταει ζωντανο τον ακαινου , καταστρεφεται το αρκ....
σκοτωσεσ τον αςε σκοτωσες τον ασπρο..τοτε γτ να μην πεθανει και ο ακαινου...δλδ το θεωρειτε σωστο τον ηλιθιο τροπο π πεθανε ο αςε...?, την στιγμη π ο ακαινου ΕΠΡΕΠΕ να εχει πεθανει και ειναι ζωντανοσ...με ξενερωνει αυτο!Και το γνωριζετε ολοι σας οτι εχω δικαιο
Γιατι?
Πρωτα απο ολλα Plot hole ειναι ενα λαθος, μια πιπα στο σεναριο.Μια πραξη που εγινε και δεν αιτιολογητε επακρως, αντιφασκει με τα αλλα δεδομενα του Manga.Για παραδειγμα αν ο coby νικαγε τον Luffy σε μαχη, τη στιγμη που πριν απο 10 chapters επεσε μονοHitos αυτο θα ηταν plothole.
Αν οι πιρατες εμπαιναν σε ενα πλοιο και απλα εφευγαν θα ηταν Plothole.Γιατι?Γιατι πολυ απλα ο aokiji Μπορει οποιαδηποτε στιγμη να παγωσει τη θαλασσα και να σταματησει το πλοιο.
Επισης ο akainu δεν τους νικησε.Μονο ενα εχωσε, και ο ιδιος ειχε αιματα στο προσωπο, προφανως κανα τραυμα απο τον Marco η Vista.Επισης ποσοι απο τους commanders εκει μπορουν να χρησιμοποιησουν Haki?Αυτος που επεσε παντως οχι, το ειχαμε δει και σε προηγουμενο κεφαλαιο που ειχε προσπαθησει να χτυπησει τον akainu.
Γιατι πρεπει η μεγαλη δυναμη του akainu να θεωρητε Plothole?Ο whitebeard ειχε φαει ενας θεος ξερει ποσα χτυπηματα απο Vice admirals, ενα magma fist, καμποσα leizer και ηταν και καρδιακος και παρολαυτα ειχε αρκετη δυναμη για να αντιμετωπισει akainu+BB.Εκει γιατι δεν παραπονεθηκε κανεις?
Το ποιος χαρακτηρας πρεπει να πεθανει και ποιος οχι θα το κρινει ο Mangaka και οχι εσυ, ουτε εγω, ουτε κανενας αλλος.Για να τον κρατα ζωντανο ο oda τη στιγμη που τον μισει μεγαλο μερος τον fans σημαινει πως εχει σχεδια για αυτον, και συγκεκριμενα βλεπω μεγαλο potential στον χαρακτηρα του akainu, και επιτελους προστεθηκε λιγη σοβαροτητα στην WG.Πριν απο αυτον ποιον ειχε για να εμπνευση τον φοβο ενος πραγματικου κακου?
Τον aokiji που εχει διαφωρετικη αισθηση δικαιοσυνης?
Τον kizaru που συμπεριφερεται σαν 8χρονο?
Τον Garp που τα γραφει ολλα?
Τον sengoku που ανυσηχει ακομα και για το αν θα κουτσουλησουν τα περιστερια την κατσικα του?
Επιτελους ενας κακος με ιδαιολογια.Και Badass.
Τωρα ουτε εμενα μου αρεσει που πεθανε ο Ace τοσο ευκολα, αλλα μιας και ηταν τοσο πετυχημενος ο θανατος του (κλαμααααα), δεν με απασχολει.
Posted 26 March 2010 - 00:23
Τόσο buildup για αυτούς τους χαρακτήρες και τελικά είναι μία φούσκα. Μόνο αυτό με χαλάσε από το chapter.
Posted 26 March 2010 - 00:26
και στο σημειο που ο kizaru απειλειται απο τον μπεκαμ (xD) δεν νομιζω να ειρωνευεται, ισως και να μ'επηρεασε το αρθρο της wikia π λεει καπου στη σελιδα του beckman
Posted 26 March 2010 - 00:28
Τέλειο τσάπτερ
Μπράβο
εγώ ένα δεν κατάλαβα
είδαν τα ματάκια μου την Ρόμπιν ?????????? Page 7 ... ή μήπως είναι κάποια άλλη και μπερδευομαι ?
Posted 26 March 2010 - 00:40
Posted 26 March 2010 - 01:01
συμφωνω οτι χρειαζεται ενας κακοσ...αλλα δεν ειναι δυνατον μετα απο τοσα π περασε να συνεχιζει να ειναι "της κουατς" σαν να μην επαθε τπτ!....με εκνευριζει αυτο..οπως με εκνευρισε π ο ασς πεθανε τοσο ηλιθιαααα....επιπλεον περιμενα να δουμε τους κομαντερσ σε δραση...του κομαντερσ του Ασπρου..Το δυνατοτερο και μεγαλυτερο πληρωμα στο ο.π. .. και τελικα τι ειδαμε?...ενα ματσο αχρηστους π δν μπορουν να κανουν τιποτα....αυτο δνε ειναι lot hole?...δλδ οταν σε ολο το μανγκα ακους για το ποσο δυνατο ειναι αυτο το πληρωμα και τελικα δν καταφερνει ΤΙΠΟΤΑ, τι ειναι δλδ?....και δεσ το και ετσι ολοι οσοι ηρθαν δν ηταν πληρωμα του ασπρου, ηταν συμμαχοι...αν δλδ του ελεγαν "οχι", με ποιουσ θα πηγαινε?..με 13 κομαντερσ απο τους οποιουσ οι 2 χρησιμοποιουν χακι?...ελεος...τους εβαλε στο ιδιο επιπεδο με τουσ SH...Λοιπον..μην ου λες οτι ολα ειναι οκ,,γιατι δν ειναι...οι πειρατες ΑΔΙΚΙΘΗΚΑΝ!....δλδ περιμεναν τον λουφφυ για να σωσει τον αςε?...αν δν πηγαινε δλδ τι θα γινοταν?...ο αςε επρεπε να ζησει,, και ο ασπροσ να πεθανει για να ληξει σε "ισοπαλια"...τωρα δν ξερω τι σχεδια εχει...αλλα να σκοτωνει πειρατες και οχι μαρινεσ, αυτο ειναι τρελο Ξενερωμα...!δν ειδα οθτε εναν βασικο μαρινε να πεθαινει!....και το οτι πηγε ο σανκσ δν μου λεει τπτ... "ηρθα για να δωσω τελοσ"...τι μασ λες ρε φιλε?....θα πει ο σενγκοκου...μην νομιζετε οτι θα πουν οι μαρινες "ααα....αφου το λεει αυτοσ τοτε οκ...αφηστε τοουσ κομαντερσ και τον μαυρο να φυγουν"...ετσι οπως τα εχει κανει ο οντα πλεον, δν εχει αλλη επιλογη απο το να χασουν και να φυλακιστουν ΟΛΟΙ πειρατες εκτοσ αποτ ον μαυρο και το πληρωμα του, οι οποιοι θα ξεφυγουν...αυτη ειανι η γνωμη..και οταν κανεισ δινεισ στους μαρινεσ τοσο πλεονεκτημα και π0υστωνεις τιυς πειρατες, δν γινεται να δωσεις αλλο τελοσ...αλλα ασ περιμενουμε,,, κατι μ λεει οτι δν τελειωνει εδω αλλα εχει και αλλο πολυ ακομα....
Posted 26 March 2010 - 01:11
Και η αναλογιά των δυνάμεων είναι 4 yonkou = Marines + Shichibukai. Δεν γίνοταν ολόκληρη η κυβέρνηση να χάσει από έναν...
Posted 26 March 2010 - 01:20
Θα συμφωνήσω με τον mad hunter
Θα συμφωνήσω με τον Mad_Hunter κι εγώ λοιπόν (συμφωνω με τον mad hunter
Akainu's magma fisted his own mom for not believing in absolute justice.
Akainu later magma fisted himself for being related to his mom.
Ωστόσο zemac σχετικά με αυτό που λες σκέψου ότι οι WB pirates είχαν αναφερθεί ως τρομεροί μέχρι τώρα ακριβώς γιατί αν τα έβαζαν με μια απροετοίμαστη κυβέρνηση, με λιγότερους admirals ή schichibukai θα είχαν νικήσει σίγουρα. Τόσο δυνατοί ήταν και δεν είναι κάτι που πολλά πληρώματα μπορούν να κάνουν... και ένα δέκατο της κυβέρνησης είναι δυνατό, για τέτοια οργάνωση μιλάμε.
Στο τωρινό arc όμως είδαμε την κυβέρνηση full-powered ακριβώς για να κάνει counter ένα τέτοιο χτύπημα. Έφεραν όλους τους δυνατότερους μαχητές τους, ετοίμασαν της παγίδες τους (Akainu-Squardo, ανύψωμα τειχών κλπ) και όπως ήταν λογικό νίκησαν.
Δεν είναι για πλάκα που οι admirals είναι μόνο 3, είναι όντως από τα πιο δυνατά άτομα που υπάρχουν εκεί μέσα... γι' αυτό ακόμη και όταν ο Luffy κάνει master το haki του πάλι θα χρειαστεί θυσίες για να τους νικήσει. Επειδή απλά μπορεί να τους ακουμπάει δεν σημαίνει πολλά.
Τέλος, κράτα υπόψιν σου και ότι ο WB ήταν αποδυναμωμένος από την αρχή, τόσο επειδή είναι γέρος, πιο αργός και δεν έχει logia δύναμη ώστε να αποφεύγει τα χτυπήματα, όσο και γιατί τον μαχαίρωσε ο Squardo και αποδυναμώθηκε περαιτέρω. Ο Marco και ο Jozu κι αυτοί σε παγίδες πιάστηκαν (Onigumo-Kizaru, Aokiji) και έχασαν, αλλά και πάλι δεν περίμενα να είναι στο επίπεδο της δυνατότερης δύναμης της κυβέρνησης. Επίσης θυμήσου ότι δεν είχαν Ace και BB μαζί τους, μερικούς από τους δυνατότερούς τους δλδ.
Και όλα αυτά πολύ απλά γιατί, αν η κυβέρνηση ήταν πιο αδύναμη από το 1/4 των Yonkou, δεν θα είχε ελπίδες να τους κρατάει σε τάξη και κάποτε να τους αφανίσει τυχόν.
Προσωπικά πιστεύω ο Oda χειρίστηκε πολύ καλά την "αλυσίδα δύναμης" του arc, οι άλλοι 2 γνωστοί shonen mangakas θα είχαν χάσει από τα πρώτα chapters την προσπάθεια να αποδώσουν έναν τόσο μεγάλο πόλεμο. Και το γεγονός ότι δεν μας έδειξε full μάχες, όπως είπε κάποιος από πάνω, νομίζω ήταν έξυπνη κίνηση, περιόρισε τα κενά.
EDIT: Όσο γι' αυτό που λες "καλύτερα να πέθαινε αρχικά ο Ace ή να τον ελευθέρωναν" εγώ νομίζω ότι το έκανε απρόβλεπτο έτσι, αλλά όχι εντελώς άσκοπο την ίδια στιγμή. Αν είχε πεθάνει από Sengoku δεν θα είχε προλάβει να πει τπτ με Luffy και λοιπούς και θα έμοιαζε κενός θάνατος, αν τον ελευθέρωναν πάλι θα ήταν επανάληψη του Enies Lobby arc, καλύτερα έτσι όπως το χειρίστηκε λοιπόν, δεν το περίμενε κανείς.
Όσο για WB που θυσιαζόταν ε, ήταν εμφανές ότι αυτό δεν θα αρκούσε για να κρατήσει πάντες πίσω, οπότε ήρθε ο Shanks.
Edited by Zoro, 26 March 2010 - 01:42.
Posted 26 March 2010 - 01:26
E ! όταν τα 4 βασικά μέλη είναι εκτός....WB, Ace, Thatch, Jozu και μένουν οι 2 Marco, Vista τι να κάνουν δεν γίνεται να υπάρχουν 10 άτομα Admiral level... IMO. Οι υπόλοιποι θα είναι Vice Admiral και κάτω...το ίδιο και οι NW Captains που δεν εμφανίστηκαν πολύ γιατί πολεμούν τα pacifista.
Και η αναλογιά των δυνάμεων είναι 4 yonkou = Marines + Shichibukai. Δεν γίνοταν ολόκληρη η κυβέρνηση να χάσει από έναν...
εγω δν σου λεω να χασει...προτεινμουσα να γινοταν η εκτελεση του αςε απο τον σενγκου πριν τον φτασει ο λουφφυ παρα να τον ελευθερωσει και μετα να τον σκοτωσει με ενεν ηλιθιο τροπο...οταν ελευθερωενεις τον αςε αυτοματως δηλωνεις οτι ο πολεμοσ ειναι ισα-ισα... τωρα απο εκει και περα, ναι..σκοτωσε τον ασπρο...οκ...συμφωνω...ή βαλε τον ασπρο να βυθισει το νησι οταν οι αλλοι θα φευγουν..
και να σου πω και κατι?... 1. 1000φορες να αφηνε τον ακαινου στον γκρεμο και σε μια αλλη σεζον να μαθαιναμε οτι επεζησε και να λεγαμε "ααα...κοιτα,,αυτος ειναι ο χειροτερος κακοσ, και καταφερε να επιζησει"...δν θα ξεπεφτε ουτε χιλιοστο απο τα ματια μας...αλλα τωρα τον θεοποιησε και το γ@μησε!....και 2 μου λες οτι ο τζοζ και ο αςε ηταν εκτος και εμειναν μονο 2...με οσα γνωριζαμε για αυτο το πληρωμα τοτε ειναι αδικαιολογητο να βγαζει εκτοσ τον τζοζ..αλλα παρολα αυτα το εκανε με εναν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ....αντικειμενικα!...αλλα με το να ελευθερωσει τον αςε, ξαναβρεθηκαν 3 δυναρτοτεροι: μαρκο/βιστα/αςε + τον ασπρο + ΟΛΟυς τους NW CAPTAINS....εμενα μου φαινεται απολυτα λογικο να να ειναι στα ισα με το ναυτικο!...και εκει αποφασιζει να βγαλει εκτος τον αςε..και ειμαι σιγουρος οτι οταν ελευθερωθηκε ο ασς και ακουσες τον ασπρο να λεει οτι θα μεινει πισω για να φυγουν οι αλλοι, δν σου φανηκε καθολου περιεργο και ειπες "οκ καπου εδω τελειωνει.....γ@μ@το αρκ"...
οποτε μην μου λες οτι ειναι σωστο αυτο που συβαινει τωρα..
Υ.Γ.: κανουμε απλα συζητηση, δν σημαινει οτι επειδη εχουε διαφορετικες αποψεις τσακονομαστε..το τονιζω αυτο...απλα λεω αυτα που σκεφτομαι, τπτ αλλο!