Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3811 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 March 2010 - 23:03

O Aikanu δε ξέρει ΠΩΣ να τα τινάξει, πια. Σιχτίρ, δηλαδή. :madtodeath:

Και μια βροντερή φωνή αντήχησε στο πεδίο της μάχης και όλοι πάγωσαν... Cody, you're awesome... Πώς ένας άνθρωπος φαινομενικά απλός, σηκώνει το ανάστημα και όλοι τον ακούνε. Oda, έγραψες.

Μάλλον έως τώρα είχαμε το "επικό" OP, τώρα μπήκαμε στο "θεϊκό". Ας υποκλυθώ μπροστά στον Shanks. :nod:

Και το μεγάλο ερώτημα: ΠΩΣ θα μπορέσει να κρατηθεί το OP σε τέτοια επίπεδα μετά από αυτό το arc; Γιατί δε γίνεται να συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς το manga, θα είναι εξαντλητικό τόσο για τον Oda, όσο και για τον αναγνώστη. Ένα διάλειμμα, να πάρουμε μια αναπνοή...!

QUIZ: Όποιος μαντέψει την αναφορά εδώ, παίρνει cookies!

Spoiler:

:hihi2:

Edited by Tea-chan, 24 March 2010 - 23:16.

Posted Image

#3812 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 24 March 2010 - 23:05

Αυτός που λιποθύμισε ήταν από το ΗΑΚΙ του Shanks..K ο Coby λιποθύμισε από αυτό....
Posted Image

#3813 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 24 March 2010 - 23:06

Πρωτα ο Law τωρα ο Shanks απιστευτο arc .Αλλα δεν νομιμιζω να εχει παρα πολυ ακομα παντως εχει απο ολα

Btw και μενα μου τι σπαει το στυλακι του Akainu "εγε ειμαι ο καλυτερος και θα σας...""

#3814 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 24 March 2010 - 23:11

Page 6 εχουμε pandaman !! Posted Image

Posted Image

#3815 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 March 2010 - 00:05

O Aikanu δε ξέρει ΠΩΣ να τα τινάξει, πια. Σιχτίρ, δηλαδή. :madtodeath:

Btw και μενα μου τι σπαει το στυλακι του Akainu "εγε ειμαι ο καλυτερος και θα σας...""

Είμαι ο μόνος του fan δλδ; :zetsubou:

Akainu ftw, η σειρά έχει ανάγκη έναν τέτοιο badass terminator, βαρεθήκαμε τους lame κακούς/καλούς που φοβούνται να σκοτώσουν τον αντίπαλο. Long live the dog. :8):

Και το μεγάλο ερώτημα: ΠΩΣ θα μπορέσει να κρατηθεί το OP σε τέτοια επίπεδα μετά από αυτό το arc; Γιατί δε γίνεται να συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς το manga, θα είναι εξαντλητικό τόσο για τον Oda, όσο και για τον αναγνώστη. Ένα διάλειμμα, να πάρουμε μια αναπνοή...!

Μπα, έχουμε ακόμη τόσα πράγματα να δούμε, δεν νομίζω πως θα πέσει πολύ η σειρά πιο κει... ίσως δεν θα έχουμε τόσες πολλές μάχες (και καλύτερα δλδ, χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα), αλλά μέσα σε: παρελθόν Kuma/Croc, fishman island, επανένωση Strawhats, τι θα απογίνουν οι WB pirates, τι απέγινε ο Magellan και το ID, τι αλλαγές θα επιφέρει η New Era του BB, power ups Luffy και λοιπών νομίζω καλά θα περάσουμε. :P

Αλλα δεν νομιμιζω να εχει παρα πολυ ακομα παντως εχει απο ολα

Ε ναι, αφού το είπε και στην τελευταία σελίδα. Άντε να δούμε που θα βρεθούμε.

Στα του chapter απίθανο όπως πάντα, ο Shanks έδωσε ρέστα.

Να σημειώσω και ότι λογικό είναι να μην αναμείχθηκε ως τώρα γιατί την βοήθεια την δίνεις όταν ο άλλος την χρειάζεται και, ως τον θάνατο του WB, άντε Ace, δεν ήταν ακόμη τελείως εμφανές ότι οι πειρατές θα δέχονταν τέτοια ήττα. Επίσης υποτίθεται πως κρατούσε τον Kaidou.

Θέλω πολύ να δω τι ικανότητες έχει, έστω με haki/σπαθί αν όχι DF (αν και, για να μπορούσε να κολυμπάει στην αρχή με τον Luffy, λογικά δεν έχει, εκτός κι αν απέκτησε μετά βέβαια). Το πλήρωμά του επίσης, σε αντίθεση με του WB είναι μικρό, οπότε νομίζω μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι 3 κεντρικοί του nakamas θα τα βάλουν με admirals, για αρκετό χρόνο ώστε να την κοπανήσουν όλοι/πάψουν οι εχθροπραξίες. Άντε μια βδομάδα υπομονή πάλι. :shutup:

Είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες τις σειράς, νομίζω είμαι εμφανές ότι περιμένουμε πολλά απ' αυτόν! :king:

ΥΓ1: Πάλι 15 σελίδες μόνο, θα μας πεθάνει. :wacko:

ΥΓ2: Σχετικά με το tsunami στο shabondy θέλω να δω πως θα το σχολιάσουν στο wintergt, όπως και τα υπόλοιπα φυσικά!

#3816 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 25 March 2010 - 10:51

καταρχην το οτι πηγε ο σανκς και ειπε "ηραθα για να δωσω ενα τελος", δν σημαινει οτι θα τελειωσει!....σιγα μην αφησει ο σενγκοκου τον μαυρο να φυγει με τετοια δυναμη και τετοιο πληρωμα... δεν ξερω ..παντωσ καθε φορα που λες "οκ τελειωνει το αρκ" τελικα δν τελειωνει.. οποτε μην χαλαρωνετε...ισα ισα που ειναι ευκαιρια για το ναυτικο να βγαλει εκτοσ και αλλον εναν γιονκου!
γενικα το πληρωα του ασπρου δεν αξιζει τπτ ..αντικειμενικα περιμενα πολυ πιο δυνατο πληρωμα..μονο ο αςε ο μαρκο ο βιστα και ο τζοζ ειναι καλοι..σε επιπεδο λουφφυ και ιγο πιο πανω... ενω το πληρωμα του σανκσ ειναι πολυ δυνατο και αυτο φαινεται απο τον κιζαρου που σηκωσε τα χερια του ψηλα και εμεινε ακινητος....!
θελω να πω δλδ οτι συμφωνω με εναν που επει πιο πανω οτι το πληρωμα αυτο ξοφλησε....
:run:

#3817 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 25 March 2010 - 12:10

παιδια μια ερωτηση ολα αυτα για mantra και χακι του coby απο που το συμπερενετε?

#3818 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 25 March 2010 - 12:45

Δεν έχω λόγια...
It´s getting more and more interesting!!!
Posted Image

#3819 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 25 March 2010 - 13:16

παιδια μια ερωτηση ολα αυτα για mantra και χακι του coby απο που το συμπερενετε?

http://onepiece.wikia.com/wiki/Haki

The ability to "read" an opponent's attack is similar to Mantra as well its general description. Since the Sky Island is very isolated, it is unknown if Mantra is the same type of power.

#3820 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 25 March 2010 - 13:40

γενικα το πληρωα του ασπρου δεν αξιζει τπτ ..αντικειμενικα περιμενα πολυ πιο δυνατο πληρωμα..μονο ο αςε ο μαρκο ο βιστα και ο τζοζ ειναι καλοι..σε επιπεδο λουφφυ και ιγο πιο πανω... ενω το πληρωμα του σανκσ ειναι πολυ δυνατο και αυτο φαινεται απο τον κιζαρου που σηκωσε τα χερια του ψηλα και εμεινε ακινητος....!
θελω να πω δλδ οτι συμφωνω με εναν που επει πιο πανω οτι το πληρωμα αυτο ξοφλησε....

Οντως και εγω περιμενα κατι παραπανω απο τους wb αλλα αμα κοντραριζοντουσαν στα ισα την κυβερνηση δεν θα υπηρχε η ισσοροπια δυναμεων που απαιτηται για να κουμανταρουν 4 yonkou και revolutioneries...

Τωρα βεβαια ολα αυτα εχουν παει περιπατο μετα τη ανοδο του bb

Y.G.
Ρε παιδια το μαντρα του coby που το ειδατε ??
Επισης οι χαρακτηρες του one piece δεν πεθαινουν τοσο ευκολα...οι wb ειναι ζωντανοι ολοι.

#3821 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 March 2010 - 14:41

Λοιπον, μεχρι την εμφανιση του shanks ηταν απιστευτο το chapter.Μετα ειμαι διχασμενος...Εξαρτατε το πως θα το χειριστει ο Oda μπορει να εξελιχθει η απιστευτα, η χαλια.

Αυτο το ark παντως ανετα χτυπαει επιπεδα D grayman και FMA.Αναμενουμε αναλογο τελος.

qzMHWHd.png

#3822 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 March 2010 - 15:09

ενω το πληρωμα του σανκσ ειναι πολυ δυνατο και αυτο φαινεται απο τον κιζαρου που σηκωσε τα χερια του ψηλα και εμεινε ακινητος....!

Καλά αυτό ειρωνικά το έκανε ο Kizaru για μένα, όπως "τραβάει" τα ονόματα τον χαρακτήρων (Trafalgar Laaawww) και το παίζει χαλαρός, είναι μες στον χαρακτήρα του. Αν μπορούσε να τον καθαρίσει με μερικές βολές (άραγε και οι σφαίρες μπορούν να έχουν haki; ) θα το είχε κάνει ο Beckmann, δεν είναι και φιλάνθρωπος. Ο Kizaru είναι τουλάχιστον στο επίπεδο του Beckmann, αν και για μένα τον έχει κιόλας, απλά ο Beckmann είναι άξιος αντίπαλος, κάτι που του αναγνώριζε ο Kizaru.

Μετα ειμαι διχασμενος...Εξαρτατε το πως θα το χειριστει ο Oda μπορει να εξελιχθει η απιστευτα, η χαλια.

In Oda we trust. :

Btw ο Coby έμμεσα έσωσε και τον Luffy (από τον Kizaru) ουσιαστικά, ξέχασα να το σχολιάσω. Έπαιξε κι αυτός τον ρόλο του τελικά. :)

#3823 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 25 March 2010 - 16:17

Απίστευτο τσαπτερ και παλι.Ο Σανκς ήταν ο τελευταιος που περίμενα να δω (α ρε Οντα).Περιμενα κανα Ντραγκον κυρίως.Πάντος έπρεπε κάποιος να εμφανιστεί ως απο μηχανής θεος και να δώσει ενα τέλος γιατι αλλιώς η ροη του τσαπτερ θα ειχε κενα δηλαδή ή επρεπε να πεθάνουν κι'άλλοι ή θα το έσκαγαν οι πειρατές με ηλιθιο τρόπο.Αντε ανυπομωνώ για την συνεχεια...

#3824 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 25 March 2010 - 16:25

Τέλειο chapter shanks ftw αυτον περίμενα yeah!!!!!:if:Και αυτο σημαίνει ότι νίκησε τον kaidou που έλεγαν πως θα πολεμούσε πιο πριν....:hiding_something:

MbcN7u5.png

#3825 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 March 2010 - 16:47

Posted Image

τα σπασε ο 1st mate του σανξ...αντε να δουμε και τον χοντρουλη και τον yassop ^^
ο coby ωραια ιδεολογια εχει ^^
Akainu the killing machine :P

οσο για το haki Και το mantra που αναφερεται... ο μαρινε guy λιποθυμησε απ την εμφανιση του σανξ..και οσο για τις φωνες που ακουγε ο coby δεν νομιζω να ηταν απ το mantra..ηταν απ τις κραυγες πονου,θανατου που εβγαζαν οι marines & pirates και εξαφανιζοταν μια μια(θανατος), με αποτελεσμα να μην το αντεχει ο coby

2bbd14fc.jpg