O Aikanu δε ξέρει ΠΩΣ να τα τινάξει, πια. Σιχτίρ, δηλαδή. 
Btw και μενα μου τι σπαει το στυλακι του Akainu "εγε ειμαι ο καλυτερος και θα σας...""
Είμαι ο μόνος του fan δλδ;

Akainu ftw, η σειρά έχει ανάγκη έναν τέτοιο badass terminator, βαρεθήκαμε τους lame κακούς/καλούς που φοβούνται να σκοτώσουν τον αντίπαλο. Long live the dog.

Και το μεγάλο ερώτημα: ΠΩΣ θα μπορέσει να κρατηθεί το OP σε τέτοια επίπεδα μετά από αυτό το arc; Γιατί δε γίνεται να συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς το manga, θα είναι εξαντλητικό τόσο για τον Oda, όσο και για τον αναγνώστη. Ένα διάλειμμα, να πάρουμε μια αναπνοή...!
Μπα, έχουμε ακόμη τόσα πράγματα να δούμε, δεν νομίζω πως θα πέσει πολύ η σειρά πιο κει... ίσως δεν θα έχουμε τόσες πολλές μάχες (και καλύτερα δλδ, χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα), αλλά μέσα σε: παρελθόν Kuma/Croc, fishman island, επανένωση Strawhats, τι θα απογίνουν οι WB pirates, τι απέγινε ο Magellan και το ID, τι αλλαγές θα επιφέρει η New Era του BB, power ups Luffy και λοιπών νομίζω καλά θα περάσουμε.

Αλλα δεν νομιμιζω να εχει παρα πολυ ακομα παντως εχει απο ολα
Ε ναι, αφού το είπε και στην τελευταία σελίδα. Άντε να δούμε που θα βρεθούμε.
Στα του chapter απίθανο όπως πάντα, ο Shanks έδωσε ρέστα.
Να σημειώσω και ότι λογικό είναι να μην αναμείχθηκε ως τώρα γιατί την βοήθεια την δίνεις όταν ο άλλος την χρειάζεται και, ως τον θάνατο του WB, άντε Ace, δεν ήταν ακόμη τελείως εμφανές ότι οι πειρατές θα δέχονταν τέτοια ήττα. Επίσης υποτίθεται πως κρατούσε τον Kaidou.
Θέλω πολύ να δω τι ικανότητες έχει, έστω με haki/σπαθί αν όχι DF (αν και, για να μπορούσε να κολυμπάει στην αρχή με τον Luffy, λογικά δεν έχει, εκτός κι αν απέκτησε μετά βέβαια). Το πλήρωμά του επίσης, σε αντίθεση με του WB είναι μικρό, οπότε νομίζω μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι 3 κεντρικοί του nakamas θα τα βάλουν με admirals, για αρκετό χρόνο ώστε να την κοπανήσουν όλοι/πάψουν οι εχθροπραξίες. Άντε μια βδομάδα υπομονή πάλι.

Είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες τις σειράς, νομίζω είμαι εμφανές ότι περιμένουμε πολλά απ' αυτόν!

ΥΓ1: Πάλι 15 σελίδες μόνο, θα μας πεθάνει.

ΥΓ2: Σχετικά με το tsunami στο shabondy θέλω να δω πως θα το σχολιάσουν στο wintergt, όπως και τα υπόλοιπα φυσικά!