Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 19 March 2010 - 21:58
Posted 19 March 2010 - 22:01
Posted 19 March 2010 - 22:32
Fixed~
εννοω καθαρης περιπετειας..χωρισ τα εξωφυλλα...τσπ το νοημα το επιασες παντωσ
ας ελπισουμε να βγουν και τα αλλα με πολλες σελιδεσ!
Υ.Γ.: γ@ματη θεωρια αυτη .(περι κερβερου) ..συμπληρωνει την δικη μου παρατηρηση για την σημαια του μαυρου με τα τρια κεφαλια... ειναι το πιο πιθανο σεναριο αυτη την στιγμη και τα συνδυαζει ΟΛΑ!
Posted 19 March 2010 - 22:53
Jimbei: I have decided to give my organs to save Luffy's life. And don't sedate me just let me have it raw!
Posted 19 March 2010 - 22:56
Edited by Zoro, 19 March 2010 - 23:15.
Posted 19 March 2010 - 23:08
LOL έλιωσα ακόμη και αν έχω ακούσει τα μισά.recap http://wintergt.livejournal.com/2275.html
:kakaka:
Posted 20 March 2010 - 13:08
Posted 21 March 2010 - 01:50
Posted 21 March 2010 - 02:50
Posted 21 March 2010 - 10:11
Posted 21 March 2010 - 12:05
δε μου γεμιζει το ματι γιατι να το εχει και να μην το χρησιμοποιει το φρουτο κερβερος;
Συμφωνω,και επισης παντα για να χρσιμοποιησει καποιος τις δυναμεις του φρουτου του πρεπει να μεταμορφωθει πρωτα στο ζωο.Πχ,δεν μπορει ο marco να πεταξει χωρις να γινει φοινικας.Ναι,μπορει να βγαλει φλογες απο τα χερια του,αλλα οχι τοσες οσες θα εβγαζε αν γινοταν φοινικας.
Και που ακουστηκε οτι ο κερβερος χρησιμοποιει βαρυτιτα???
Αν παλι εννοουσε οτι απο την αρχη ειχε φαει το φρουτο του κερβερου και μετα εφαγε το yami yami no mi,παλι δεν συμφωνω,επειδη μονο 3 κεφαλια εχει ο κερβερος,τιποτα αλλο δεν εχει παραπανω(οπως ειπε και αυτος απο πανω)
Και ασε που εχουμε ηδη δει εναν κερβερο στο thriller bark,δεν θα μας τρομαζε αρκετα η ιδεα του κερβερου...
Posted 21 March 2010 - 12:14
η θεωρια με τον κερβερο εμενα προωπικα δεν μου γεμιζει το ματι...απλα σκεφτειτε οτι ο κερβερος μπορει να εχει 3 κεφαλια αλλα εχει 1 στομαχι...και εκτος αυτου πες οτι ο κερβερος εχει 3 κεφαλια και μπορει να φαει 3 φρουτα...ομως οι αλλοι zoan που εχουν 1 κεφαλι δεν 8α μπορουσαν να φανε αλλο 1 φρουτο...αν ειναι ετσι γιατι π.χ. ο μαρκο να μην ετρωγε αλλο φρουτο ενω ηταν στην μορφη του φοινικα...η ο Lucci οταν γινοταν τιγρης
μαλλον δεν το επιασες το ολο θεμα... εφαγε το φρουτο του κερβερου οκ?...εχει 3 κεφαλια....το θεμα δεν ειναι τα κεφαλια..αλλα η ιδιοτητα του φρουτου του δλδ καθε ενα κεφαλι απο τα αλλα δυο συμβολιζει ενα διαφορετικο ατομο...εχουν μεινει 2 κεφαλια ...ενα για του yami yami and one for the gura gura no mi ... οσο για τους αλουσ ζοαν ειναι ασχετο τελειως...το θεμα δεν ειναι οτι οταν παιρνεισ αλλη μορφη μπορεισ να φας αλλλο φρουτο..το θεμα ειναι οτι ο κερβερος σαν ιδιοτητα εχει οτι για καθε "κεφαλι" παιρνεισ αλλο ενα φρουτο...
με την ιδια λογικη π αν καποιος πριν το καλοκαιρι σου ελεγε οτι υπαρχει φρουτο φοινικα οπως του μαρκο εσυ τοτε θα του ελεγες "τι λεσ ρε?...δλδ να ειναι λογκια και ζοαν?..και να μην παθαινει τπτ απο επιθεσεις?..." θα σου ακουγταν ακραιο!...
εγω υποστηριζω την θεωρια του κερβερου παντως γτ απο οταν ειδα την σημαια με εβαλε σε υποψιες και οταν ειδα την γρατζουνια στο προσωπο του σανξ σκεφτικα..."ή ειναι ζοαν ή κρατουσε ενα νιντζα-οπλο"..αν εχεισ δει τον "τελευταιο σαμουραι" θα εβλεπες οτι στην σκηνη με τους νιντζα χρησιμοποιουν τετοια οπλα.... τσπ
καθενας οπως πιστευει..θα μαθουμε αν ειναι
εγω θελω σασ πω μια σκεψη.... εχετε σκεφτει οτι μπορει η μορφη βουδα του σενγκοκου να ειναι οτι ειναι και η τελευταια μορφη του τσουπερ?....που γινεται γιγανρας..το σωμα του παθαινει ζημια και κουραζεται κτλ???
Posted 21 March 2010 - 14:29
Posted 22 March 2010 - 00:31
Akainu has caught up to Jimbei already, that's what you get for hanging in the air like it's a roadrunner cartoon.recap http://wintergt.livejournal.com/2275.html
3.. 2.. 1.. Happy New Era!!
χαχαχα λιωνω καθε φορα π διαβαζω το recap