Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3751 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 18 March 2010 - 16:19

Πιθανό ενδεχόμενο ότι θα τις φάνε οι πειρατές από τον Akainu.
Μόνο εμένα με ξενερώνει που ο Akainu έφαγε πόσα μπουνίδια από τον WB και είναι σχεδόν ατσαλάκωτος; Δε με ξενερώνει επειδή δεν τον πάω σα χαρακτήρα και παρουσία στο OP, αλλά γιατί αυτό μειώνει την αξία του WB ως μαχητή, αν με τέτοιο φρούτο και haki δεν του έκανε μεγαλύτερη ζημιά.

#3752 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2010 - 16:48

Great chap once again, the combo breaker has yet to come (hopefully never will). :P

Είδαμε τι εστί Sengoku: αν η ικανότητα αυτή τον κάνει γίγαντα, ρίχνει shockwaves και ενδεχομένως έχει μεγάλο defense τότε δεν μπορώ να πω, λογικό είναι να κρατάει τα ηνία (αν και ακόμη θεωρώ πως τα καλύτερα φρούτα τα έχουν οι admirals). Περιμένω πιο πολλές εξηγήσεις στην ικανότητα πιο κει όμως, γιατί και ο Kuma ρίχνει shockwaves, τι γίνεται; :erk:

Οι Blackbeard pirates να δω τι θα κάνουν τώρα, μιας και μόνο ο αρχηγός τους είναι ικανός να τα βάλει με τα "μεγάλα" κεφάλια, ενώ, κι ας είναι εξουθενωμένοι οι κυβερνητικοί, έχει ακόμη μπροστά του admirals, Garp, Sengoku, Schichibukai, vices κλπ... το υπόλοιπο πλήρωμά του, όσο δυνατό κι αν είναι, δεν νομίζω πως stands a chance.

Στο τέλος τον βλέπω να την κοπανάει μέχρι να συνταχθεί καλύτερα (την θέση του yonkou την έχει εξασφαλίσει άλλωστε νομίζω).

O Buggy ήταν στους αγαπημένους μου "κακούς" παλιά και χάρηκα όταν τον πρωτοείδαμε, αλλά μετά από τόσα chapter και τόσο μεγάλους-κωμικούς ρόλους που παίρνει, έχει αρχίσει να με κουράζει. :yellowcard:

O Croc τα έσπασε επίσης, αλλά ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω εύκολα ότι βοηθάει τον Luffy και λοιπούς, έστω έμμεσα. Ξέρω ότι είναι πιο πολύ με το μέρος των πειρατών παρά της κυβέρνησης, αλλά ελπίζω να εξηγηθούν αρκετά οι πράξεις του πιο κει (btw όχι πως έχει πολλές ελπίδες ενάντια στον κόκκινο, lava melts just about everything :P).

Και ο Jimbei τούμπανος, τόσα τρώει και τίποτα... κρίμα που ο Ao είχε παγώσει το νερό γιατί αλλιώς τους είχε όλους.

Ωραία η εμφάνιση του Law, να δούμε και γιατί τον φώναζαν dark doctor, αλλά με τίποτα δεν θα ζωντανέψει τον Ace. Οι λόγοι ήδη έχουν αναφερθεί.

Μόνο εμένα με ξενερώνει που ο Akainu έφαγε πόσα μπουνίδια από τον WB και είναι σχεδόν ατσαλάκωτος; Δε με ξενερώνει επειδή δεν τον πάω σα χαρακτήρα και παρουσία στο OP, αλλά γιατί αυτό μειώνει την αξία του WB ως μαχητή, αν με τέτοιο φρούτο και haki δεν του έκανε μεγαλύτερη ζημιά.

Παρ' ότι πάω όσο τίποτε άλλο τον κόκκινο και αυτό γιατί, αν ήταν να περιμένουμε τους άλλους, οι πειρατές θα το είχαν ήδη σκάσει όσο οι marines τους κοιτούσαν ακόμη, ενώ αυτός έκανε την διαφορά, το παρατήρησα κι εγώ αυτό.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι ο WB ήταν πτώμα πια (σχεδόν κυριολεκτικά) και ότι ο Akainu είναι τούμπανος γενικά, και χωρίς την ικανότητα, οπότε... :canthelp:

Πάντως με ενοχλεί που δεν βλέπουμε τι κάνουν οι υπόλοιποι admirals στο ενδιάμεσο... ο Kizaru θα μπορούσε να είναι δίπλα στον Akainu και να τους έχει θερίσει ήδη, ενώ τι, τον κρατάνε μερικοί αδύναμοι πειρατές; Ο Aokiji πάλι, ωραίος που πάγωσε την θάλασσα, αλλά δεν τον βλέπω να παίρνει καθόλου μέρος στην μάχη (θα μπορούσε να διαλύσει και όλα τα πλοία to say the less).

Απλά υπομονή να φύγουμε και από αυτό το άρκ και να πάμε για άλλα!

Αν και θέλω κι εγώ να ξεφύγουμε από δω και να μάθουμε άλλες πληροφορίες που περιμένουμε καιρό, το arc φαίνεται έχει αρκετά πράγματα ακόμη να δείξει... και αφού το κάνει τόσο καλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. :gotit:

Edited by Zoro, 18 March 2010 - 17:00.

#3753 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 18 March 2010 - 18:55

νομιζω πως το ειχε εξηγησει καπου ο βuggy...αν οι πατουσες του ειναι στο εδαφος τοτε αυτος μπορει να πεταει...

Αυτος αμα του δωσεις ενα σακι θα πεταχτουν τα ματια του τουλαχιστον 40 ποντους απο το προσωπο.
Μοιαζει με εναν (ακομα) χαρακτηρα που το φρουτο is everything. Δεν με πειθει για φυσικη δυναμη.

edit:Οσο γιαυτο που λετε για τον law να σωσει τον ace,μην ξεχνατε πως ο oda ειχε πει στην συνεντευξη:"Aν ποτε σκοτωσω καποιο χαρακτηρα,τοτε δεν προκειται να των σωσω/αναστησω με καποιο ηλιθιωδως τροπο!!"

Καλα νταξει, εδω δεν ειναι παναγιτσα ο Oda.
Υπαρχουν δεκαδες χαρακτηρες που επεστρεψαν ενω ειχαν φαει τα απειρα. Κλασσικη περιπτωση OP.
Το αυτο θα γινει και με τον Bon.

Είδαμε τι εστί Sengoku: αν η ικανότητα αυτή τον κάνει γίγαντα, ρίχνει shockwaves και ενδεχομένως έχει μεγάλο defense τότε δεν μπορώ να πω, λογικό είναι να κρατάει τα ηνία (αν και ακόμη θεωρώ πως τα καλύτερα φρούτα τα έχουν οι admirals). Περιμένω πιο πολλές εξηγήσεις στην ικανότητα πιο κει όμως, γιατί και ο Kuma ρίχνει shockwaves, τι γίνεται;

Αν θυμαμαι καλα, στην μεταμορφωση, ο Sengoku "εξοπλιζεται" πληρως με Kairoseki (== no devil powers).
I may be wrong though ..

#3754 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 18 March 2010 - 21:33

παιδια με τοσο πολυ δυνατο σενγκοκου..τι ελπιδες ειχαν οι πειρατεσ για τον πολεμο?...αντικειμενικα τετοια επιθεση δεν ειδαμε ουτε απο τον ασπρο...ειναι βεβαια και η διαφορα ηλικιασ...αλλα δν ξερω...δλδ αν ο σενγκοκου ηταν απο την αρχη εντος μαχης...τι θα γινοταν?...οι πειρατες ουτε που θα πλησιαζαν..θα ηταν σαν τον αρχοντα τον δακτυλιδιων 3 π μολις ηρθαν οι καλοι με τα αλογα και νικησδαν τα ορκ...οσδοι εμειναν ετρεχαν πισω απο τουσ ελεφαντεσ για προστασια (μεταφραση: σενγκοκου=αυτοι με τα αλογα ασπρος=ελεφαντες πειρατες = ορκ) χαχαχα

#3755 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2010 - 22:06

Αν θυμαμαι καλα, στην μεταμορφωση, ο Sengoku "εξοπλιζεται" πληρως με Kairoseki (== no devil powers).
I may be wrong though ..

What? Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι είναι φτιαγμένος από kairouseki (aka sea stone) όσο είναι μεταμορφωμένος;

Αυτό πάει κόντρα σε όλη την κατάσταση που ξέρουμε ότι το kairouseki αποδυναμώνει τους DF users, εκτός κι αν μιλάμε για εξαίρεση, όπως τον BB. Που ειπώθηκε κάτι παρόμοιο ή κοντά σε αυτό όμως; :hmmm:

παιδια με τοσο πολυ δυνατο σενγκοκου..τι ελπιδες ειχαν οι πειρατεσ για τον πολεμο?

Στην wiki λέει ότι, αφού μετά την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησε έδειξε αμέσως σημάδια κούρασης, ίσως και είναι βλαβερό για το σώμα του.

#3756 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 18 March 2010 - 22:13

What? Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι είναι φτιαγμένος από kairouseki (aka sea stone) όσο είναι μεταμορφωμένος;

Αυτό πάει κόντρα σε όλη την κατάσταση όπου το kairouseki αποδυναμώνει τους DF users, εκτός κι αν μιλάμε για εξαίρεση, όπως τον BB. Που ειπώθηκε κάτι παρόμοιο ή κοντά σε αυτό όμως;

Πιθανολογω οτι το διαβασα σε ξενο φορουμ, αδυνατω να θυμηθω επακριβως την πηγη.
Ισως ( ; ) να 'ταν ενα σεναριο. Btw, ακρως ενδιαφερον (αν αληθευει) imo.

Περαν αυτων, πρεπει να ειναι κατι περα απο τις πεπατημενες ...

#3757 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 18 March 2010 - 23:03

Λογικα παντως θα τα κανει ολα σμπαραλια ο bb γιατι διαλυοντας το νησι θα θεσει και τα θεμελια στην νεα εποχη που τον θελει κυριαρχο.

Στο επομενο θα γινει αντεπιθεση και ο sengoku θα περασει ασχημα.

Αλλα οπως παντα κανεις δεν μπορει να προβλεψει τιποτα.

#3758 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 18 March 2010 - 23:05

I may be wrong though ..

συγγνωμη αλλα που ειδατε το καϊρουσεκι?....επειδη τον εδειξε μαυρο στην πρωτη φωτο?...αποκλειεται,,οσο για την θεωρια π λεει οτι κουραζεται γρηγορα..πολυ ενδιαφερον..αλλα διαφωνω , δν νομιζω οτι κουραστηκε..πιστευω οτι "ιδρωσε" επειδη ξεφυγαν οι αλλοι..κλασικα στα ανιμε π οταν γινεται κατι τετοιο ιδρωνουν και καλα του τυπου "ωχ..να παρει, γ@μωτο.."
:smokingg:

#3759 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 18 March 2010 - 23:07

συγγνωμη αλλα που ειδατε το καϊρουσεκι?....επειδη τον εδειξε μαυρο στην πρωτη φωτο?...αποκλειεται,,

Απαντησα πανω. Δεν το ... ειδαμε καπου.
Οσο για το συμπερασμα, βρες μια μπουκια μεγαλη ...

#3760 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 18 March 2010 - 23:13

Spoiler:

#3761 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 19 March 2010 - 03:07

Τον Law τον βλέπω να είναι κάτι σε στυλ αυτόνομος πειρατής αλλά όχι σε τύπο σφαγέα πόλεων. Κάτι ανάμεσα στο "για την πάρτυ μου" και "και που πέθαναν μερικοί δεν έγινε και τίποτα μωρέ"
Posted Image

#3762 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 19 March 2010 - 15:51

Τον Law τον βλέπω να είναι κάτι σε στυλ αυτόνομος πειρατής αλλά όχι σε τύπο σφαγέα πόλεων. Κάτι ανάμεσα στο "για την πάρτυ μου" και "και που πέθαναν μερικοί δεν έγινε και τίποτα μωρέ"

Ακριβως ετσι πιστευω και εγω οτι ειναι...λογικα σε λιγους αιωνες που θα δειχνει τις περιπετειες των strawhats στο new world,θα ειναι απο τους κεντρικους ανταγωνιστες του luffy.

#3763 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 March 2010 - 17:04

To chapter ειχε recital badasness.Crocodile ftw λεμε.
Για WB pirates captain βεβαια δεν τον βλεπω με τιποτα, ο marco μαλλον εχει πιασμενη τη θεση, αν δε διαλυθουνε (εξισου πιθανο).

Θελω πααααρα μα πααααρα πολυ ο sengoku να σαπισει τον BB, οχι δεν τον αντιπαθω αλλα μου την εδωσε που καβαλησε το καλαμι και νομιζει οτι εχει τους παντες και τα παντα.Προβλεπω παντως οτι θα τον gankaroune οπως επεσε και με τον WB και θα ερθει ο garp να κοψει κωλλους:8):.

qzMHWHd.png

#3764 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 posts

Posted 19 March 2010 - 17:06

Ακριβως ετσι πιστευω και εγω οτι ειναι...λογικα σε λιγους αιωνες που θα δειχνει τις περιπετειες των strawhats στο new world,θα ειναι απο τους κεντρικους ανταγωνιστες του luffy.

Βασικα ο Law ειναι ο κλασσικος εχθρος φιλος,που ναι εισαι ανταγωνιστης μου αλλα κατα βαθος σε νιωθω φιλο μου
Posted Image

#3765 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 19 March 2010 - 18:12

... αλλα μου την εδωσε που καβαλησε το καλαμι και νομιζει οτι εχει τους παντες και τα παντα.

Νταξει, δεν ονειροπολει κιολας, μια (και δυο, και τρεις) ακρη την εχει.
(αν και καταλαβα πως -και γιατι- το εννοεις)