Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 17 March 2010 - 17:44
Posted 17 March 2010 - 18:13
Posted 17 March 2010 - 19:52
Τι να πω για την δυναμη του sengoku που τοσο καιρο περιμεναμε(αν και μπερδευτηκα λιγο,και αυτος shockwaves?εκτος και αν ειναι του df του)
για το ξυλο που τρωει ο bb
για τον croco που τελικα βοηθα τον λουφι
για τον jinbei που και αυτος θυσιαζεται για τον λουφι
για τον buggy που δεν υπαρχει ακομα και μεσα στον πολεμο καθεται και λεει και κανει μ@λ@κ!3ς μιλαμε ο ανθρωπος ειναι πραγματικα CLOWN!!
για την εμφανιση του law???καλα μολις ειδα το σημα του στο πλοιο που βγηκε απο τη θαλασσα ετρωγα και πνιγηκα lol...
ειχα ενα προαισθημα οτι καποιος απο τους supernovas θα εμφανιζοταν στο marine ford ειδηκα μολις ειδα τον law στο shabondy που εφευγε...
Posted 17 March 2010 - 20:02
The .aNiMe//GR Team
Posted 17 March 2010 - 20:17
O BB, Akainu και οι marines ειναι τελειως για τη τουαλετα!
P.S. Ασχετο αλλα η σελιδα 17 δεν μου φορτωνει....
χεχεχε εγω επινα χυμο και μονο που δεν καταπια το καλαμακι...για την εμφανιση του law???καλα μολις ειδα το σημα του στο πλοιο που βγηκε απο τη θαλασσα ετρωγα και πνιγηκα lol...
ειχα ενα προαισθημα οτι καποιος απο τους supernovas θα εμφανιζοταν στο marine ford ειδηκα μολις ειδα τον law στο shabondy που εφευγε...
Edited by Jiji, 17 March 2010 - 20:35.
Posted 17 March 2010 - 20:47
Croc for WB pirates captain FTW !
Posted 17 March 2010 - 20:49
τελειο! απιστευτο!επικο!
η μια σελιδα με αφινε πιο μλκ απο την προηγουμενη!Ο λοου ειναι θεος...οι γουαϊτμπερντ πειρατες ειναι απιστευτοι!...!!
υ.γ. παρατηρησε κανεις οτι το καπελο του λουφυ εμεινε πισω????
Posted 17 March 2010 - 20:52
υ.γ. παρατηρησε κανεις οτι το καπελο του λουφυ εμεινε πισω????
Σοβαρά? Δεν το πρόσεξα..σε πια σελίδα?
Posted 17 March 2010 - 21:27
epic chapter, ο law ηταν ο "τελευταιος" που περιμενα να εμφανιστει ... Παντως ειναι παιδι!!! Ganbatte yo!
O BB, Akainu και οι marines ειναι τελειως για τη τουαλετα!
P.S. Ασχετο αλλα η σελιδα 17 δεν μου φορτωνει....
χεχεχε εγω επινα χυμο και μονο που δεν καταπια το καλαμακι...
αν το διαβαζεις απο mangastream το παθενει αυτο οταν πρωτοβγαινουν τα chapter γιατι μπαινουν παρα πολλοι μαζι ευτυχως που ημουν απο τους πρωτους που μπηκαν και δεν ειχα προβληματα...χαχα εγω την τελευταια φορα που διαβασα Op πινοντας χυμο το αποτελεσμα ηταν να μου βγει απο την μυτη lol
Posted 17 March 2010 - 21:27
Posted 17 March 2010 - 21:58
αν το διαβαζεις απο mangastream το παθενει αυτο οταν πρωτοβγαινουν τα chapter γιατι μπαινουν παρα πολλοι μαζι ευτυχως που ημουν απο τους πρωτους που μπηκαν και δεν ειχα προβληματα...χαχα εγω την τελευταια φορα που διαβασα Op πινοντας χυμο το αποτελεσμα ηταν να μου βγει απο την μυτη lol
Posted 17 March 2010 - 22:15
παρατιρισε κανεις οτι ο κροκ ηταν μαζι με τους wb? ομως ρε παιδια δε παιζει να γινει καπτεν... ειναι τελιως ακυρος και αδυναμος μπροστα στους wb... εδω και για shichibukai αδυναμος ηταν... γινεται να συγκριθει με τον μαρκο?
Posted 17 March 2010 - 22:24
Μονο αυτο μπορω να πω.
Ειδαμε λιιιγο περισσοτερο απο sengoku,υστερα απο τοσσες ταλαιπωριες επιτελους επεσε το marine HQ,ο buggy χωρις να το θελει εγινε ηρωας,akainu νικησε κατευθιαν τους/τις okama και παραλιγο να σκοτωσει και τους luffy-jinbei,η μαχη ακομα συνεχιζεται και μαλιστα ειναι οσο αγρια και πριν,παρολο που τωρα δεν πολεμαν ολοι αλλα οι δυνατοτεροι.
Και,πανω απο ολα,LAW IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φορεσε μπλουζα ο jean bart,ο bepo με σοβαρο υφος,και ο law ειναι γιατρος...
Τι αλλο ζηταει κανεις απο την ζωη?
Posted 17 March 2010 - 22:27
ναι το καπελο εμινε πισω..... δεν θα λεγονται πλεον strawhat pirates ΧΔ.
παρατιρισε κανεις οτι ο κροκ ηταν μαζι με τους wb? ομως ρε παιδια δε παιζει να γινει καπτεν... ειναι τελιως ακυρος και αδυναμος μπροστα στους wb... εδω και για shichibukai αδυναμος ηταν... γινεται να συγκριθει με τον μαρκο?
Οντως δεν παιζει να συγκριθει με τον μαρκο αλλα και γενικα και με αλλα μελη των wb μπορει να τους κανει join, κατσε ομως να δουμε ποιος θα επιζησει και ποιος οχι...